PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله ایرانی‌ها از خاک، برق تولید کردند

e.einitabar
9th May 2011, 11:26 AM
ایرانی‌ها از خاک، برق تولید کردند

مخترع جوان دانشجو دستگاه تولید انرژی الکتریکی از خاک اختراع کرد که به صورت مداوم 20 سال برق تولید می‌کند

به گزارش سرویس علم و فن آوری پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از برنا، محمد حسن احمدی شلمانی، دانشجوی رشته کنترل گرایش ابزار دقیق دانشگاه آزاد واحد خمین این دستگاه را با 200 هزار تومان در مدت سه ماه ساخته است

احمدی شلمانی با اشاره به هزینه های گزاف تولید برق از سایر منابع گفت: خاک ارزان‌ترین منبع است و این دستگاه هم هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نمی‌کند.

او افزود: این دستگاه به صورت پیل شیمیایی عمل می‌کند و از 2 فاز آند و کاتد و مقداری خاک مرطوب که درون محفظه‌ای نگه‌داری می شود، تشکیل شده است.

احمدی شلمانی گفت: در صورتی که خاک این دستگاه هر 14 ماه یک‌بار مرطوب شود، به صورت مداوم 20 سال برق تولید می‌کند.

او با اشاره به فلز گران‌قیمتی که در دستگاه تولید انرژی الکتریکی استفاده شده، گفت: اگر مسوولان، این فلز را که در معادن ایران به راحتی یافت می‌شود ارزان در اختیارم قرار دهند، می‌توانم به کمک آن یک لامپ 100 وات را با هزینه 5 میلیون تومان به مدت 20 سال روشن نگه دارم. در صورت حمایت و تولید صنعتی، این دستگاه برق اتوبان‌ها، پارک‌ها، فضای سبز و پیاده‌روها را تامین می‌کند.

این اختراع با عنوان تولید انرژی الکتریکی از خاک با شماره 67341 در اداره کل ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی ایران ثبت شده است

omidmotasaref
13th May 2011, 07:26 PM
سلام
من دانشجوي ترم آخر مهندسي برق قدرت هستم و دارم براي پرهژم تحقيق ميكنم و دارم دنباي ي موضوع نو ميگردم
توليد برق از خاك موضوع مناسبي هستش اما منابع بيشتري لازم دارم
اگه ميشه منابع بيشتري در اين رابطه در اختيارم بزاريد
متشكر
09365387445
omidmotasaref@yahoo.com

e.einitabar
21st May 2011, 11:48 PM
سلام دوست عزیز میتونی به سازمان ثبت اختراعات بری و مشخصات این دوست عزیز رو در بیاری و باهاش در این زمینه مشورت کنی
در پناه حق

akbarkaramzadeh
13th May 2012, 08:52 PM
ایرانی‌ها از خاک، برق تولید کردند

مخترع جوان دانشجو دستگاه تولید انرژی الکتریکی از خاک اختراع کرد که به صورت مداوم 20 سال برق تولید می‌کند
به گزارش سرویس علم و فن آوری پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از برنا، محمد حسن احمدی شلمانی، دانشجوی رشته کنترل گرایش ابزار دقیق دانشگاه آزاد واحد خمین این دستگاه را با 200 هزار تومان در مدت سه ماه ساخته است
احمدی شلمانی با اشاره به هزینه های گزاف تولید برق از سایر منابع گفت: خاک ارزان‌ترین منبع است و این دستگاه هم هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نمی‌کند.
او افزود: این دستگاه به صورت پیل شیمیایی عمل می‌کند و از 2 فاز آند و کاتد و مقداری خاک مرطوب که درون محفظه‌ای نگه‌داری می شود، تشکیل شده است.
احمدی شلمانی گفت: در صورتی که خاک این دستگاه هر 14 ماه یک‌بار مرطوب شود، به صورت مداوم 20 سال برق تولید می‌کند.
او با اشاره به فلز گران‌قیمتی که در دستگاه تولید انرژی الکتریکی استفاده شده، گفت: اگر مسوولان، این فلز را که در معادن ایران به راحتی یافت می‌شود ارزان در اختیارم قرار دهند، می‌توانم به کمک آن یک لامپ 100 وات را با هزینه 5 میلیون تومان به مدت 20 سال روشن نگه دارم. در صورت حمایت و تولید صنعتی، این دستگاه برق اتوبان‌ها، پارک‌ها، فضای سبز و پیاده‌روها را تامین می‌کند.
این اختراع با عنوان تولید انرژی الکتریکی از خاک با شماره 67341 در اداره کل ثبت شرکت‌ها ومالکیت صنعتی ایران ثبت شده است

akbarkaramzadeh
13th May 2012, 08:58 PM
............ طراح توربین از خاک به این راحتی نیست داداش بیش از 3 ساله رو طرح فکر کرده اما هنوز هنوزم طرحم کامل نیست ..................[khande]

به دلیل به کار بردن الفاظ ناشایست پست ویرایش شد
مدیریت تالار

mamadshumakher
13th May 2012, 09:19 PM
جزیان چیه؟خلاصه این دستگاه ثبت شده یا نه؟شدنیه؟

سمانه بیات
13th May 2012, 09:55 PM
میشه لطفا کمی بیشتر درباره ی این اختراع توضیح بدین.ممنون

s.e.z
13th December 2012, 06:06 PM
والا در مورد تجاری کردنش به این دوست مخترع باید بگم: جنگ اول به از صلح آخر
وقتی وزارت برق داره از فروش برق کاسبی میکنه فکر میکنی اجازه تجاری شدنه طرح ت رو میده و خودشو از نون خوردن میندازه؟! با چنگ و دندونم شده نمیذاره طرحت تجاری بشه

- - - به روز رسانی شده - - -

والا در مورد تجاری کردنش به این دوست مخترع باید بگم: جنگ اول به از صلح آخر
وقتی وزارت برق داره از فروش برق کاسبی میکنه فکر میکنی اجازه تجاری شدنه طرح ت رو میده و خودشو از نون خوردن میندازه؟! با چنگ و دندونم شده نمیذاره طرحت تجاری بشه

amadoamado
31st March 2013, 09:48 PM
[tashvigh] دمت گرم داداش

roya_r
6th September 2013, 01:02 AM
سلام من میخوام واسه پروزم یه موضوع داشته باشم دوستان راهنماییم کنین این موضوع میتونه باشه اطلاعاتم کمه[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد