غزل بارون
29th April 2011, 03:27 PM
سلامت نیوز : مصرف روزانه و متعادل شكلات در فصل بهار به ویژه شكلات هایی
كه حاوی كاكائوهستند، علاوه بر كاهش میل به پرخوری و افزایش بیش از اندازه
اشتها، خطر ابتلا به برخی از نارسایی مزمن را نیز كاهش میدهد.
عماد معصومی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تصریح كرد:
تناسب نوع تغذیه و فصلی كه در ان قرار داریم از مهمترین نكاتی است كه
توجه به ان برای سلامت بدن و پیشگیری از بروز بیماری ها و نارسایی های
مربوط به تغذیه، بسیار مهم است.
وی گفت:در فصل بهار رعایت الگوهای غذایی از جمله مصرف غذاهایی
كه كالری متعادلی را وارد بدن كند مهم بوده و بی توجهی به آن میتواند سلامت فرد
را با به خطر انداخته و كیفیت زندگی او را كاهش دهد.
معصومی با اشاره به اینكه در فصل بهار باید مصرف سبزی ها، میوه ها و
نوشیدنی های طبیعی را افزیش داد، تاكید كرد:علاوه بر موارد موفق، مصرف
روزانه و متعادل شكلات در فصل بهار به ویژه شكلات هایی كه حاوی كاكائو
هستند، میل به پرخوری و افزایش بیش از اندازه اشتها را كاهش داده و
با كالری مناسبی كه دارد، از ورود بیش از اندازه كالری به بدن
نیز پیشگیری كند.
وی اظهارداشت:براساس مطالعات گوناگون شكلات هایی كه حاوی كاكائو
هستند در پیشگیری از برخی از نارسایی های مزمن همچون فشار خون
بالا نیز موثر هستند.
معصومی یاد آور شد:البته زیاده روی در مصرف شكلات میتواند عوارض
مختلفی بر روی بدن گذاشته و خاصیت های آن را تحت الشعاع قرار دهد،لذا
شكلات باید به صورت متعادل و روزانه و البته به به میزان زیاد، مصرف شود
كه حاوی كاكائوهستند، علاوه بر كاهش میل به پرخوری و افزایش بیش از اندازه
اشتها، خطر ابتلا به برخی از نارسایی مزمن را نیز كاهش میدهد.
عماد معصومی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تصریح كرد:
تناسب نوع تغذیه و فصلی كه در ان قرار داریم از مهمترین نكاتی است كه
توجه به ان برای سلامت بدن و پیشگیری از بروز بیماری ها و نارسایی های
مربوط به تغذیه، بسیار مهم است.
وی گفت:در فصل بهار رعایت الگوهای غذایی از جمله مصرف غذاهایی
كه كالری متعادلی را وارد بدن كند مهم بوده و بی توجهی به آن میتواند سلامت فرد
را با به خطر انداخته و كیفیت زندگی او را كاهش دهد.
معصومی با اشاره به اینكه در فصل بهار باید مصرف سبزی ها، میوه ها و
نوشیدنی های طبیعی را افزیش داد، تاكید كرد:علاوه بر موارد موفق، مصرف
روزانه و متعادل شكلات در فصل بهار به ویژه شكلات هایی كه حاوی كاكائو
هستند، میل به پرخوری و افزایش بیش از اندازه اشتها را كاهش داده و
با كالری مناسبی كه دارد، از ورود بیش از اندازه كالری به بدن
نیز پیشگیری كند.
وی اظهارداشت:براساس مطالعات گوناگون شكلات هایی كه حاوی كاكائو
هستند در پیشگیری از برخی از نارسایی های مزمن همچون فشار خون
بالا نیز موثر هستند.
معصومی یاد آور شد:البته زیاده روی در مصرف شكلات میتواند عوارض
مختلفی بر روی بدن گذاشته و خاصیت های آن را تحت الشعاع قرار دهد،لذا
شكلات باید به صورت متعادل و روزانه و البته به به میزان زیاد، مصرف شود