PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فصل بهار ،فصل شکلات



غزل بارون
29th April 2011, 03:27 PM
سلامت نیوز : مصرف روزانه و متعادل شكلات در فصل بهار به ویژه شكلات هایی

كه حاوی كاكائوهستند، علاوه بر كاهش میل به پرخوری و افزایش بیش از اندازه

اشتها، خطر ابتلا به برخی از نارسایی مزمن را نیز كاهش می‌دهد.

عماد معصومی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تصریح كرد:

تناسب نوع تغذیه و فصلی كه در ان قرار داریم از مهمترین نكاتی است كه

توجه به ان برای سلامت بدن و پیشگیری از بروز بیماری ها و نارسایی های

مربوط به تغذیه، بسیار مهم است.


وی گفت:در فصل بهار رعایت الگوهای غذایی از جمله مصرف غذاهایی

كه كالری متعادلی را وارد بدن كند مهم بوده و بی توجهی به آن می‌تواند سلامت فرد

را با به خطر انداخته و كیفیت زندگی او را كاهش دهد.

معصومی با اشاره به اینكه در فصل بهار باید مصرف سبزی ها، میوه ها و

نوشیدنی های طبیعی را افزیش داد، تاكید كرد:علاوه بر موارد موفق، مصرف

روزانه و متعادل شكلات در فصل بهار به ویژه شكلات هایی كه حاوی كاكائو

هستند، میل به پرخوری و افزایش بیش از اندازه اشتها را كاهش داده و

با كالری مناسبی كه دارد، از ورود بیش از اندازه كالری به بدن

نیز پیشگیری كند.

وی اظهارداشت:براساس مطالعات گوناگون شكلات هایی كه حاوی كاكائو

هستند در پیشگیری از برخی از نارسایی های مزمن همچون فشار خون

بالا نیز موثر هستند.

معصومی یاد آور شد:البته زیاده روی در مصرف شكلات می‌تواند عوارض

مختلفی بر روی بدن گذاشته و خاصیت های آن را تحت الشعاع قرار دهد،لذا

شكلات باید به صورت متعادل و روزانه و البته به به میزان زیاد، مصرف شود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد