PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پروژه

Maani Parvaz
27th April 2011, 07:33 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی, من دانشجوی کاردانی الکترونیک هستم و برای درس کارآفرینی یک پروژه در زمینه الکترونیک میخواستم, دوستان اگه پروژه ای در این زمینه دارید ممنون میشم که بگذارید و یا راهنمایی کنید,حتما باید پروزه هم در قالب این word باشه که گذاشتم, ببینید. ممنون.
البته چون توی بخش مدیریت کسی جواب نداده تاحالا ولی خواستم اینجا هم این درخواست رو مطرح کنم.

dae
27th April 2011, 11:02 PM
سلام.خسته نباشید.با تشکر از سایت مفیدتون.پروژه ای دارم خواستم تواین قسمت درخواست بدم اگه کسی بتونه برای من انجام بده خیلی ممنون میشم.چون بهش احتیاج دارم وباید سریع تحویل استاد بدم ومنم وقت کافی برای یادگیری برنامه متلب ندارم چون این پروژه باید با برنامه متلب انجام بشه.منتظر پاسخ شما دوستان هستم.
اینم صورت مسئله:

http://www.pic.iran-forum.ir/images/h0iiyvhsnl2p0fa4k45.jpg

e.einitabar
29th April 2011, 08:52 AM
با سلام خدمت دوستان گرامی, من دانشجوی کاردانی الکترونیک هستم و برای درس کارآفرینی یک پروژه در زمینه الکترونیک میخواستم, دوستان اگه پروژه ای در این زمینه دارید ممنون میشم که بگذارید و یا راهنمایی کنید,حتما باید پروزه هم در قالب این word باشه که گذاشتم, ببینید. ممنون.
البته چون توی بخش مدیریت کسی جواب نداده تاحالا ولی خواستم اینجا هم این درخواست رو مطرح کنم.

سلام دوست عزیز
با مدار دزدگیرت چیکار کردی؟
؟
دیگه خبری ازت نشد[khab]
خوب طبیعی
در پناه حق

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد