توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داستان عـروس و دامــاد 80 سالـه
Mr.Engineer
17th April 2011, 04:22 PM
عـروس و دامــاد 80 سالـه
آقا قربان ۷۳ساله از روستایی در نزدیكی قزوین است كه سالها پیش همسر خود را از دست داده و اكنون صاحب 10 فرزند و 40 نوه و نتیجه است.آقا قربان چند وقت پیش برای عیادت از یكی از اقوام خود در خانه سالمندان به خانه سالمندان امیر المومنین قزوین می رود که چشمش به صفیه خانم ۶۷ ساله ای می خورد كه تنها یك دختر داشته و بعد از فوت همسرش سالها به تنهایی زندگی می كرده است و اكنون هم در خانه سالمندان است.
آقا قربان چند هفته پیش به خواستگاری صفیه خانم می رود و پس از مهر ۱۴ سکه ای صفیه خانم هفته گذشته در همان خانه سالمندان مراسم عقد جالبی را با حضور برخی مسوولان شهر قزوین و دست اندركاران خانه سالمندان و البته مطبوعاتی های شهر برگزار می كند.انشا الله كه این زوج دنیات دیده خوشبخت باشند و از این دست خبرها خاصه به هم رسیدن جوان های نجیب و مهربان كشورمان هم بیش از گذشته به گوش برسد.
ssoal
17th April 2011, 06:20 PM
وااااااااااااااا
پس ما اونوقت منتظر بمونیم که چی ... خونه ی سالمندان از یکی خوشمون بیاد !
از حالا من اسممو می نویسم جامو رزو می کنم . کسی جامو نگیره هااااااااااااااااااا
[khande]
Mr.Engineer
17th April 2011, 09:10 PM
وااااااااااااااا
پس ما اونوقت منتظر بمونیم که چی ... خونه ی سالمندان از یکی خوشمون بیاد !
از حالا من اسممو می نویسم جامو رزو می کنم . کسی جامو نگیره هااااااااااااااااااا
[khande]
منظورش این نیست که تا سالخورده نشیم ازدواج نکیم
مفهوم اصلیش اینه که در هر سنی میتوان عاشق شد و زندگی کرد[khoobboodan][khoobboodan][shaadi][shaadi]
اما من الان تا 10ساله دیگه هم توانایی گفتن ( ازدواج میکنم) را ندارم[tamaa][tamaa]
واگه بخوام بگم چهار ستون بدنم میلرزه[khandeshadid]
ساناز فرهیدوش
17th April 2011, 10:31 PM
منظورش اینه که هیچ وقت دیر نیست ، و همیشه به شانستون اطمینان داشته باشید .
یه دیدگاهم اینه که سن ازدواج جدا رفته بالا .( شوخی )
s.golgol
18th April 2011, 12:41 AM
اینکه آقاهه 73 سالشه و خانمه 67 سال چه ربطی به عروس و داماد 80 ساله داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ssoal
18th April 2011, 06:15 PM
عروس و دوماد سنشون کم سال و بچه بودن گفتم تیکو بالا بیارم حوانای سن گذشته ببینن و عبرت بگیرن .
منظورش این نیست که تا سالخورده نشیم ازدواج نکیم
مفهوم اصلیش اینه که در هر سنی میتوان عاشق شد و زندگی کرد[khoobboodan][khoobboodan][shaadi][shaadi]
اما من الان تا 10ساله دیگه هم توانایی گفتن ( ازدواج میکنم) را ندارم[tamaa][tamaa]
واگه بخوام بگم چهار ستون بدنم میلرزه[khandeshadid]
خوش به حالت بدنت همون چهار ستونو داره
مال ما از دست هر چی مرده و نامرده و نازنه و زنه و زمونه و ............ شکسته و حالا هم هزار تا داربست خورده سر پایه و نمی تونم بشمرم ببینم بدنم چند ستونیه [khandeshadid] که موقع ازدواش چند تیکه ای می لرزه .
ssoal
18th April 2011, 06:41 PM
اینکه آقاهه 73 سالشه و خانمه 67 سال چه ربطی به عروس و داماد 80 ساله داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
به همون دلیلی که نفهمیدیم کی شب شد و گفتند روز است .
[sootzadan]
Mr.Engineer
18th April 2011, 06:42 PM
اگه فهمیدی چرا؟؟[bietena][naomidi]
خوب حرف راستو الان کی میزنه هیچکی[esteress][esteress]
و همینطور هم سن ازدواج بالا و بالاتر میره[khodahafezi][khodahafezi]خداحافظ دارم پیرمیشم[fardemohem]
به قول بعضیها سن ازدواج دختران 14-15 و پسران 19 -20 [tashvigh][golrooz][tashvigh]
Mr.Engineer
18th April 2011, 06:48 PM
خوش به حالت بدنت همون چهار ستونو داره
مال ما از دست هر چی مرده و نامرده و نازنه و زنه و زمونه و ............ شکسته و حالا هم هزار تا داربست خورده سر پایه و نمی تونم بشمرم ببینم بدنم چند ستونیه [khandeshadid] که موقع ازدواش چند تیکه ای می لرزه .
آخه هنوز نگفتم و فکرش هم نکردم و نمیکنم[tashvigh][kootak][kootak]
که بگم[khabalood][khabalood]
میخوام ازدواج کنم[nadidan][esteress]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.