توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه با مرام منو راهنمایی کنه
nabegheh69
16th April 2011, 05:23 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من یه کیت میخوام که بتونه دوتا صفحه فلزی رو به میزانه مشخص توسط یه موتور dcعقب وجلو به بره
مثلا سه تا کلید داشته باشه کلید اول 10 سانت صفحه رو جابجا کنه وکلید های بعدی و......
لطفا یکی کمکم کنه
e.einitabar
17th April 2011, 08:46 AM
سلام دوست عزیز
در ابتدا شما باید عنوان مناسب تری واسه تاپیکی که گذاشتین انتخاب کنین وگر نه..... پس ویرایش کن
بعدش در مورد سوال شما
کاری سختی نیست که واسه یک موتور dc چندین دور تعریف کرد ما میتونیم از استپ موتور استفاده کنیم و با استفاده از pmw درمیکروکنترلر avr این کارو انجام دهیم
ولی شما باید به فکر یک گیربکس خوب باشید که این تغییر دور رو به خوبی به تغییر فاصله افقی تبدیل کنه
در پناه حق
nabegheh69
21st April 2011, 06:49 PM
سلام دوست عزیز
در ابتدا شما باید عنوان مناسب تری واسه تاپیکی که گذاشتین انتخاب کنین وگر نه..... پس ویرایش کن
بعدش در مورد سوال شما
کاری سختی نیست که واسه یک موتور dc چندین دور تعریف کرد ما میتونیم از استپ موتور استفاده کنیم و با استفاده از pmw درمیکروکنترلر avr این کارو انجام دهیم
ولی شما باید به فکر یک گیربکس خوب باشید که این تغییر دور رو به خوبی به تغییر فاصله افقی تبدیل کنه
در پناه حق
اولا دوست عزیز ببخشید ثانیا من بلد نیستم چه جوری ویرایش کنم و لطفا در مورد pmwوavr یکم توضیح بدین
e.einitabar
21st April 2011, 07:08 PM
سلام باشه من خودم ویرایش میکنم
دوست عزیز pmw در میکرو قسمتی هست که میتوان توسط اون با کم یا زیاد کردن پهنای پالس بدونه اینکه تغییری در فرکانس یا ولتاژ و یا تعداد دور سیم پیچی یک موتور DC ایجاد کنیم دورهای متفاوتی داشته باشیم
میکروکنترلرAVR هم یک IC هستش که که پس از اینکه برنامه ی خودت رو به هر زبانی مثل بیسیک یا C نوشتی توسط یک پروگرامر بر روی اون بریزی و خواسته هاتو برآورده کنی
در پناه حق
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.