PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نامه دختری به همسر آینده اش

mahsaj00n
16th April 2011, 10:19 AM
عزيزم!
مي تواني خوشحال باشي، چون من دختر كم توقعي هستم. اگر مي گويم بايد تحصيلكرده باشي، فقط به خاطر اين است كه بتواني خيال كني بيشتر از من مي فهمي! اگر مي گويم بايد خوش قيافه باشي، فقط به خاطر اين است كه همه با ديدن ما بگويند"داماد سر است!" و تو اعتماد به نفست هي بالاتر برود!
اگر مي گويم بايد ماشين بزرگ و با تجهيزات كامل داشته باشي، فقط به اين خاطر است كه وقتي هر سال به مسافرت دور ايران مي رويم توي ماشين خودمان بخوابيم و بي خود پول هتل ندهيم!
اگر از تو خانه مي خواهم، به خاطر اين است كه خود را در خانه اي به تو بسپارم كه تا آخر عمر در و ديوارآن، خاطره اش را برايم حفظ كنند و هرگوشه اش يادآور تو و آن شب باشد!
اگر عروسي آن چناني مي خواهم، فقط به خاطر اين است كه فرصتي به تو داده باشم تا بتواني به من نشان بدهي چقدر مرا دوست داري و چقدر منتظر شب عروسيمان بوده اي!
اگر دوست دارم ويلاي اختصاصي كنار دريا داشته باشي، فقط به خاطر اين است كه از عشق بازي كنار دريا خوشم مي آيد... جلوي چشم همه هم كه نمي‌شود!
اگر مي گويم هرسال برويم يك كشور را ببينيم، فقط به خاطر اين است كه سالها دلم مي خواست جواب اين سوال را بدانم كه آيا واقعا "به هركجا كه روي آسمان همين رنگ است"؟! اگر تو به من كمك نكني تا جواب سوالاتم را پيدا كنم، پس چه كسي كمكم كند؟!
اگر از تو توقع ديگري ندارم، به خاطر اين است كه به تو ثابت كنم چقدر برايم عزيزي!
و بالاخره...

اگر جهيزيه چنداني با خودم نمي آورم، فقط به خاطر اين است كه به من ثابت شود تو مرا بدون جهيزيه سنگين هم دوست داري و عشقمان فارغ از رنگ و رياي ماديات است

محسن آزماینده
16th April 2011, 10:30 AM
منبع خاصی داره یا تراوش ذهن یک دختره؟؟؟؟؟

mahsaj00n
16th April 2011, 10:33 AM
نمی دونم برام ایمیل کردن

0014
16th April 2011, 12:27 PM
نامه ی پسری به همسر آینده اش
سلام عزیزم
امیدوارم بخاطر مطالبی که نوشتم از من دلخور نشی و خوب بهشون فکر کنی.

اگه میگم مهریه فقط یک دونه سکه بخاطر اینه که میخوام وحدانیت خدا رو تو تک تک لحظه های زندگی مشترکمون احساس کنی.اگه میگم عروسی مون مختصر باشه بخاطر اینه که میخوام با این کار فرهنگ ازدواج آسون رو تو جامعه مون تبلیغ کنم و اگه جوونی که توان مالیش کمه و قصد ازدواج داره با دیدن مراسم عروسی مون غصه نخوره و دلش نشکنه .اگه میگم خونمون باید کوچیک باشه،از اتوبوس استفاده کنیم و... بخاطر اینه که میخوام غناعت رو بهت بیاموزم.

خلاصه میخواستم بهت بگم که عزیزم مال و منال آدم رو اسیر دنیا می کنه.راه رهایی از این اسارت ساده زیستیه .بیا اسیر دنیا نباشیم.بیا از خدا غافل نشیم .هر انسانی یک رسالتی داره ،بیا رسالتمون رو درست انجام بدیم.....

mahsaj00n
16th April 2011, 08:11 PM
آفرین واقعا روی من یکی که کم شد[tashvigh]

0014
16th April 2011, 08:58 PM
آفرین واقعا روی من یکی که کم شد[tashvigh]

خواهش میکنم قابلی نداشت[fardemohem][fardemohem][fardemohem]

ساناز فرهیدوش
16th April 2011, 10:35 PM
من همان یک سکه را هم می بخشم . خانه بزرگ و تجملات هم پیشکش ولی حق طلاق ، مسافرت ، تحصیل ، کار ، مسکن ، حضانت بچه ها رو می خوام . شما هنوزم قصد ازدواج داری ؟

7raha7
17th April 2011, 06:45 AM
من همان یک سکه را هم می بخشم . خانه بزرگ و تجملات هم پیشکش ولی حق طلاق ، مسافرت ، تحصیل ، کار ، مسکن ، حضانت بچه ها رو می خوام . شما هنوزم قصد ازدواج داری ؟

منم با رکسانا جون موافقم و از اون جایی که منو رکساناجون اونقدر ظرفیتشو داریم که با هم هوو شیم و بریم زیر یه سقف به رکسانا ی عزیززززز پیشنهاد میکنم اگه همچین آقایی پیدا کرد منو هم خبر کنه حالا یه جوری با هم کنار میایممممم[fardemohem]

0014
17th April 2011, 09:53 PM

منم با رکسانا جون موافقم و از اون جایی که منو رکساناجون اونقدر ظرفیتشو داریم که با هم هوو شیم و بریم زیر یه سقف به رکسانا ی عزیززززز پیشنهاد میکنم اگه همچین آقایی پیدا کرد منو هم خبر کنه حالا یه جوری با هم کنار میایممممم[fardemohem]

:o:o:o
اووووه بابا نخواستیم ما حاضریم به تاریخ سال تولدتون اون هم از نوع شاهنشاهی سکه بدیم ولی این همه چیز از ما نخواین
sh_omomi116sh_omomi116sh_omomi116
حالا ما یک حرفی زدیم چرا جدی گرفتین!؟؟؟؟

0014
17th April 2011, 10:04 PM
ولی از شوخی که بگذریم بخشی از چیز هایی که دوستان "رکسانا و رهای عزیز" گفتند حق طبیعی و مسلم هر خانمی هست . البته همون طوری که گفتم فقط بخشی از اونها...
همون طوری که میدونید دین اسلام دین بسیار کاملیه و در اون تمام جنبه های زندگی بشر مورد توجه قرار گرفته.و اگه برای حقوق زن محدودیتی قائل شده حتما دلیلی وجود داشته.

ساناز فرهیدوش
17th April 2011, 10:23 PM
دلم نمی خواد در مورد دین و.. بحث کنم.اما خدایی چه قدر خوبه افراد یاد بگیرند با هم گفتگو کننید و کنار بیایند حتی در بدترین شرایط .
به نظر م نقش افراد امروزه تغییر پیدا کرده چه قدر خوبه حداقل ما نسل جوان کمی دیددگاه هامون رو تغییر بدیم .
هر فرد کمی خودش رو تغییر بده همه چیز تغییر پیدا می کنه البته اینها تاثیرات رهای کبِِِِِِِیر در زندگی بنده س !

0014
18th April 2011, 11:49 AM
دلم نمی خواد در مورد دین و.. بحث کنم.اما خدایی چه قدر خوبه افراد یاد بگیرند با هم گفتگو کننید و کنار بیایند حتی در بدترین شرایط .
به نظر م نقش افراد امروزه تغییر پیدا کرده چه قدر خوبه حداقل ما نسل جوان کمی دیددگاه هامون رو تغییر بدیم .
هر فرد کمی خودش رو تغییر بده همه چیز تغییر پیدا می کنه البته اینها تاثیرات رهای کبِِِِِِِیر در زندگی بنده س !

ممنون شما به همون نکته ای اشاره کردین که من میخواستم بگم" گفتگو"
سکه، خونه، ماشین و... اینها همه بهانه است .اگه دو طرف از همون اول با هم گفتگو کنند البته نه گفتگوی رمانتیک و عشقولانه و در این گفتگو باهم صادق باشند زندگی براشون گلستان میشه.[khoobboodan][khoobboodan][khoobboodan]
اما متاسفانه رسم و رسومات غلط و چشم و هم چشمیهای بیجا و گرو کشی های احمقانه شروع و ادامه ی زندگی مشترک رو با مشکل و در مواردی هم ناممکن ساخته[kootak][kootak][kootak][sargije][sargije][sargije]
اگه مجموعه ی شوک قسمتی که مربوط به ازدواجه رو ببینید سخن بنده رو تایید میکنید

مهندس ایرانی
18th April 2011, 12:19 PM
سلام اولأ یک غلط بزرگ املایی برای این آقاهه ثبت کنید !!!! غناعت نه!! بابا قناعت درسته دلبندم .
دومأ آیا کسی هست این داداش را یاری کند ؟؟

7raha7
20th April 2011, 06:23 AM
:o:o:o
اووووه بابا نخواستیم ما حاضریم به تاریخ سال تولدتون اون هم از نوع شاهنشاهی سکه بدیم ولی این همه چیز از ما نخواین
sh_omomi116sh_omomi116sh_omomi116
حالا ما یک حرفی زدیم چرا جدی گرفتین!؟؟؟؟
کی جدی گرفت؟؟؟ من که هنوز این حرفا واسم زودههههههه[nishkhand]

ولی از شوخی که بگذریم بخشی از چیز هایی که دوستان "رکسانا و رهای عزیز" گفتند حق طبیعی و مسلم هر خانمی هست . البته همون طوری که گفتم فقط بخشی از اونها...
همون طوری که میدونید دین اسلام دین بسیار کاملیه و در اون تمام جنبه های زندگی بشر مورد توجه قرار گرفته.و اگه برای حقوق زن محدودیتی قائل شده حتما دلیلی وجود داشته. یه پرانتز باز کنید کنار رکسانا و رها ی عزیزو توش بنویسید: خواهران غریب سایت! که تو سایت متوجه شدند عجب... با هم خواهرن[shaad]

اختیار داری رکسانای عزیززززززز... با این حرفات شرمندم میکنی[khejalat]

ممنون شما به همون نکته ای اشاره کردین که من میخواستم بگم" گفتگو"
سکه، خونه، ماشین و... اینها همه بهانه است .اگه دو طرف از همون اول با هم گفتگو کنند البته نه گفتگوی رمانتیک و عشقولانه و در این گفتگو باهم صادق باشند زندگی براشون گلستان میشه.[khoobboodan][khoobboodan][khoobboodan]
اما متاسفانه رسم و رسومات غلط و چشم و هم چشمیهای بیجا و گرو کشی های احمقانه شروع و ادامه ی زندگی مشترک رو با مشکل و در مواردی هم ناممکن ساخته[kootak][kootak][kootak][sargije][sargije][sargije]
اگه مجموعه ی شوک قسمتی که مربوط به ازدواجه رو ببینید سخن بنده رو تایید میکنید

دقیقا!!!

mahsaj00n
20th April 2011, 11:11 AM
منم حرفای بچه ها رو تائید میکنم ای کاش قبل از ازدواج اینفدر طرفین در مورد هم شناخت پیدا کنن که بعدا خدایی نکرده به طلاق منجر نشه .
حالا طلاقم تا وقتی بچه ای در کار نیست قابل تحمله ولی وای به روزی که بخاطر لجبازی های دو نفر آینده بچه ها خراب بشه
به نظرم وقتی کسی ازدواج کرد و بچه دار شد دیگه مال خودش نیست و باید بخاطر بچه اش از خود گذشتگی کنه به زندگیش ادامه بده ، چه مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــرد و چه زن[cheshmak][tafakor]

0014
20th April 2011, 11:34 AM
میدونید مشکل کجاست؟
مشکل اینجاست که ما هنوز معنای عشق و ازدواج رو نمیدونیم
http://www.uc-njavan.ir/images/tw3ucd9vqu5jpocg95z2.jpg

mahsaj00n
20th April 2011, 03:13 PM
میدونید مشکل کجاست؟
مشکل اینجاست که ما هنوز معنای عشق و ازدواج رو نمیدونیم
http://www.uc-njavan.ir/images/tw3ucd9vqu5jpocg95z2.jpg
آره بعضیا فکر میکنن همین که ازدواج کنن دیگه تمومه ولی غافل از اینکه تازه اول راهن

amin_745
20th April 2011, 03:47 PM
به به بازم بحث شیرین ازدواج [khande]
یه روزی میفهمید همه این گفته ها وشنیده ها کشکه!! حالا میتونید هر چی خواستید بگید ولی تهش مثل روز برای من روشنه ککککککککککککششششششششششششش کککککککککککک!!
یک جو وفاداری به صد خروار اشرفی می ارزه

آقای منهدس ایرانی ملا نقطی!! 2ومن رو با تنوین مینویسن نه با حمزه

مهسا خانم هر آدمی یک بار به دنیا میاد و این حق رو داره که از زندگی لذت ببره. اینطوری هم کار درستی نیست که زندگی خود رو نابود کنی به خاطر بچه. البته این نظر شخصی!

0014
20th April 2011, 07:01 PM
یه روزی میفهمید همه این گفته ها وشنیده ها کشکه!! حالا میتونید هر چی خواستید بگید ولی تهش مثل روز برای من روشنه ککککککککککککششششششششششششش کککککککککککک!!

مهسا خانم هر آدمی یک بار به دنیا میاد و این حق رو داره که از زندگی لذت ببره. اینطوری هم کار درستی نیست که زندگی خود رو نابود کنی به خاطر بچه. البته این نظر شخصی!

سلام امین جون میخواستم بگم که کشک داریم تا کشک " محلی، پاستوریزه،..."
در رابطه با این دوستمون آقای "منهدس ایرانی" زیاد خرده نگیر ، این دوستمون از این نخبه های صفرکیلومتره تا آب بندی بشه هنوز خیلی کار داره ،

warrior
20th April 2011, 07:01 PM
ازدواج یکی از مهمترین مسایل زندگیه.
فقط میتونم بگم که باید با عقلتون بسنجید. یه خورده هم دل[bamazegi]

mahsaj00n
20th April 2011, 08:09 PM

سلام آقا امین،من منظورم این نبود که بخاطر بچه ها نباید طلاق گرفت چرا بعضی وقتا تنها را همینه اما مشکل مادر حال حاضر اینکه طلاق خیلی رایج شده چرا زمان مادر و پدر های ما وضع این نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من بخاطر اینکه اون زمان توقع ها پایین بود و سر هر چیزی کار به طلاق نمی کشید اما الان تا میگی بالای چشمت ابرو میگن طــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــلاق

mahsaj00n
20th April 2011, 08:20 PM
سلام آقا امین،من منظورم این نبود که بخاطر بچه ها نباید طلاق گرفت چرا بعضی وقتا تنها را همینه اما مشکل مادر حال حاضر اینکه طلاق خیلی رایج شده چرا زمان مادر و پدر های ما وضع این نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من بخاطر اینکه اون زمان توقع ها پایین بود و سر هر چیزی کار به طلاق نمی کشید اما الان تا میگی بالای چشمت ابرو میگن طــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــلاق

خوشبخت ترین مردم در روی این کره خاکی کسانی نیستن که آنجور که می خوان زندگی می کنن. آنها کسانی هستن که خواسته های خودشون رو بخاطر کسانی که دوستشون دارن تغییر میدن

amin_745
20th April 2011, 09:02 PM
خوشبخت ترین مردم در روی این کره خاکی کسانی نیستن که آنجور که می خوان زندگی می کنن. آنها کسانی هستن که خواسته های خودشون رو بخاطر کسانی که دوستشون دارن تغییر میدن

صحبت شما در حد حرف خیلی قشنگه اما متاسفانه در عمل نتیجه عکس داره!! چطور؟
خب اگه کسی برای حفظ زندگی مشترک مدام از علایق خودش بگذره وپا روی خواسته هاش بذاره بعد از مدتی دچار خستگی و دلزدگی میشه و احساس خیلی بدی در فرد به وجود میاره. البته این به معنی اسرار بر خواسته های نا معقول و خارج از توان طرف مقابل نیست. اما یک تعادل بسیار ظریفی این وسط باید به وجود بیاد که بسیار مهمه. در واقع راز خوشبختی اینه. اینه که احساس کنی دارای شخصیت مستقل و قابل احترامی هستی به خواسته هات توجه میشه (این توجه الزاما برآورده شدن نیست) ودر حد توان به اون پاسخ داده میشه.

mahsaj00n
20th April 2011, 09:04 PM
خب اگه کسی برای حفظ زندگی مشترک مدام از علایق خودش بگذره وپا روی خواسته هاش بذاره بعد از مدتی دچار خستگی و دلزدگی میشه و احساس خیلی بدی در فرد به وجود میاره. البته این به معنی اسرار بر خواسته های نا معقول و خارج از توان طرف مقابل نیست. اما یک تعادل بسیار ظریفی این وسط باید به وجود بیاد که بسیار مهمه. در واقع راز خوشبختی اینه. اینه که احساس کنی دارای شخصیت مستقل و قابل احترامی هستی به خواسته هات توجه میشه (این توجه الزاما برآورده شدن نیست) ودر حد توان به اون پاسخ داده میشه.
خب و در رابطه با مطلب قبل نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟

mahsaj00n
20th April 2011, 09:06 PM
نمیگم طرفین از خواسته هاشون بگذرن اما خواسته نامعقول نداشته باشن اینطوری بگم همدیگر رو درک کنن
خودشونو جای همدیگه بذارن

amin_745
20th April 2011, 09:22 PM
خودشونو جای همدیگه بذارن
اساسا چنین چیزی در عمل خیلی مشکله و نیاز به تمرین آزمون و خطا داره چون نوع تفکر خانم ها با آقایون زمین تا آسمون فرق داره. درستر اینکه بگیم از نگاه طرف مقابل به موضوع نگاه کنیم که اون هم نیاز به شناخت کافی از جنس مکمل (به جای جنس مخالف بگید) داره.

mahsaj00n
20th April 2011, 09:23 PM
اساسا چنین چیزی در عمل خیلی مشکله و نیاز به تمرین آزمون و خطا داره چون نوع تفکر خانم ها با آقایون زمین تا آسمون فرق داره. درستر اینکه بگیم از نگاه طرف مقابل به موضوع نگاه کنیم که اون هم نیاز به شناخت کافی از جنس مکمل (به جای جنس مخالف بگید) داره.
موافقم اینجوری بهتره .

mahsaj00n
20th April 2011, 09:25 PM
نظرتون در مورد اینکه شناختشونو قبل از ازدواج کامل کنن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرف خیلی از روانشناسای ولی مگه میشه

amin_745
20th April 2011, 09:35 PM

فکر کنم همه بر سر این موضوع توافق داشته باشیم که به خاطر تغییر سبک زندگی به زندگی ماشینی فشار و استرس وارد شده به افراد جامعه به نسبت چند دهه قبل خیلی زیاد شده!
خب اگه این مسئله رو قبول داشته باشیم پس مقایسه ما قیاس مع الفارق میشه. باید دید برای شرایط امروز چه راهکارهایی وجود داره. البته اصل موضوعات یکی هستند فقط نوع نگاه طرفین به اونها (مخصوصا خانمها) عوض شده

mahsaj00n
20th April 2011, 09:42 PM
فکر کنم همه بر سر این موضوع توافق داشته باشیم که به خاطر تغییر سبک زندگی به زندگی ماشینی فشار و استرس وارد شده به افراد جامعه به نسبت چند دهه قبل خیلی زیاد شده!
خب اگه این مسئله رو قبول داشته باشیم پس مقایسه ما قیاس مع الفارق میشه. باید دید برای شرایط امروز چه راهکارهایی وجود داره. البته اصل موضوعات یکی هستند فقط نوع نگاه طرفین به اونها (مخصوصا خانمها) عوض شده
یک آماری رو چند روز پیش خوندم که برام خیلی جالب بود توی این آمارگیری که از سال 78 تا 89 گرفته شده بود نشون میداد 70% طلاق ها به خاطر اینکه خانم دستش توی جیب خودشه یعنی سر کار میره و دیگه از مسئولیت خانه داریش فاصله گرفته و آقا از یک طرف میگه نمیخام کار کنی خانم هم در جوابش میگه درس نخوندم که توی خونه بشینم چقدر حالا شما چقدربااین موضوع موافقی؟

amin_745
20th April 2011, 09:53 PM
نظرتون در مورد اینکه شناختشونو قبل از ازدواج کامل کنن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرف خیلی از روانشناسای ولی مگه میشه
البته منم نظری شخصیم رو میگم شاید خیلی ها موافق نباشن!
در عمل شناخت کامل غیرممکن به دلایل مختلف که من چندتا رو میگم:
عدم تجربه کافی. خب باید قبول کرد که در سنین جوانی باورها واحساسات نوع نگاه کردن به زندگی با افراد میانسال کمی تفاوت داره که به علت عدم شناخت کافی از خود وجامعه و عدم تجربه در بدست آوردن شناخت در دیگران است
عدم وجود زمان کافی.
قرار نگرفتن در شرایط زندگی واقعی
پنهان کردن برخی واقعیات و تاکید بیشتر بر محسنات.
ودر یک کلام : آدم عاشق کوره!!!!
و....
اما شناخت نسبی ممکنه. اگر طرفین بر اساس صداقت وشعور رفتار کنن

amin_745
20th April 2011, 10:16 PM
خب و در رابطه با مطلب قبل نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟

یک آماری رو چند روز پیش خوندم که برام خیلی جالب بود توی این آمارگیری که از سال 78 تا 89 گرفته شده بود نشون میداد 70% طلاق ها به خاطر اینکه خانم دستش توی جیب خودشه یعنی سر کار میره و دیگه از مسئولیت خانه داریش فاصله گرفته و آقا از یک طرف میگه نمیخام کار کنی خانم هم در جوابش میگه درس نخوندم که توی خونه بشینم چقدر حالا شما چقدربااین موضوع موافقی؟

فکر نمیکنم که این آمار درست باشه. 70 % خیلی زیاده

این مسئله رو حتما باید طرفین قبل از ازدواج حل کنن. اما گاها شراطی پیش میاد که نیاز به بازنگری داره!

mahsaj00n
21st April 2011, 01:59 PM
پنهان کردن برخی واقعیات و تاکید بیشتر بر محسنات.
ودر یک کلام : آدم عاشق کوره!!!!

خیلی ها قبل ازدواج قول هایی به هم میدن مثلا من با ادامه تحصیل و کار کردن مشکلی ندارم اما خدانکنه که مشکلی پیش بیاد کی قبول میکنه چه قولی داده مگراینکه توی سند ازدواجشون درج شده باشه[cheshmak]

warrior
22nd April 2011, 06:57 PM
اگر زندگی با عشق و عقل باشه ، اینجوری نمیشه.
به همچین کسایی توصیه میکنم فیلم ایرانی جوجه تیغی ها روببینن. زندانی ای که سعید آقاخانی باشه حرفای جالبی به زن و سوهری که گروگان گرفته و میخوان از هم جدا شن میزنه.

salmanncc
22nd April 2011, 07:34 PM
عظمت آبشار به ریزش آن است ، ببخش تا بزرگ بمانی

mahsaj00n
23rd April 2011, 01:55 PM
اگر زندگی با عشق و عقل باشه ، اینجوری نمیشه.
به همچین کسایی توصیه میکنم فیلم ایرانی جوجه تیغی ها روببینن. زندانی ای که سعید آقاخانی باشه حرفای جالبی به زن و سوهری که گروگان گرفته و میخوان از هم جدا شن میزنه.
حرف شما قبول پس به این نتیجه می رسیم اگه طرفین خواسته باشن میتونن برای هم زندگی قشنگی رو بسازن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد