PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استاندارد اختراع

msd21
14th April 2011, 01:50 PM
سوال من در مورد تعریف استاندارد برای اختراع هست
با توجه به اینکه هر وسیله ای که تولید میشه باید استاندارد رو دعایت کنه تا حداقل شرایط ایمنی رو داشته باشه برای اختراعی که میخوان تولید بشه این استاندارد رو اداره استاندارد تعریف میکنه یا خود شخص مخترع اینکارو میکنه(مثلا نوع فلز و استحکام بازوها با توجه به گشتاور و نیروی وارد به آن و بقیه چیزها)

hossien
14th April 2011, 04:45 PM
چه چیزی که طراحی میشه یا اختراع میشه دارای استانداردهای خاص هست مثلان شما اگر تخت تمام اتوماتیک بیمارستان طراحی کنید نمی تونید از استانداردهای تجهیزات برقی و پزشکی را در طراحی خودتون لحاظ نکنید . در غیر این صورت هیچگاه طرحتون مشتری نداره.
استاندارد ها چند گونه هستند استانداردهای تجاری ، نظامی ، منطقه ای ، کشوری و ....
مرکز استاندارد صنعتی ایران در میدان ونک هست و کارشناس آن خانم صید هستند که شما می توانید استانداردهای دلخواهتان را رایگان تهیه کنید.الیته باید کد استاندارد مورد نظرتون را بدونید.
همچنین می تونید بر اساس استانداردهای iso ,din ,bis,astm,ford,military,gm,...... هم از اینترنت سرچ کنید.

moaqfe
18th April 2011, 10:06 PM
سوال من در مورد تعریف استاندارد برای اختراع هست
با توجه به اینکه هر وسیله ای که تولید میشه باید استاندارد رو دعایت کنه تا حداقل شرایط ایمنی رو داشته باشه برای اختراعی که میخوان تولید بشه این استاندارد رو اداره استاندارد تعریف میکنه یا خود شخص مخترع اینکارو میکنه(مثلا نوع فلز و استحکام بازوها با توجه به گشتاور و نیروی وارد به آن و بقیه چیزها)

اگر استاندارد نداشته باشه با بررسی تعرفه های مشابه استاندارد تعریف و به موسسه پیشنهاد میدهید

hossien
23rd April 2011, 07:08 PM
البته این موضوع ای که میگین به این راحتی ها نیست و خیلی اصول داره . در ضمن این خارجی ها برای همه چیز استاندارد نوشتن فقط کافی یک سرچ کنید . هر استانداردی که هم نتونستین در بیارین یا پولی بود بگین من براتون تو سایت می زارم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد