PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم:پرواز ناشناخته ها بر فراز آسمان بوشهر

امید عباسی
12th April 2011, 04:54 PM
مدتی از پدیدار شدن تعدادی شئ پرنده در آسمان ایران میگذرد. همان پرنده هایی که در غروب بعد از ظهرها و ساعات ابتدایی روز بارها و بارها توسط افراد گوناگون در آسمان استان فارس ء کرمان ء راین ء دارستان بم ءشهدادءسیرچء رودان ء میناب دیده شده و بعضا فیلم برداری شده است. اما این بار در آسمان بوشهر بعد از ظهر یک روز دهها پرنده رویت شد .گرچه در ابتدا مقامات استانی و شهرستانی بوشهر انرا منتسب به امریکاییها دانستند. ولی بعد از گذشت ۳ روز که موضوع از طریق دیپلماسی ایران مطرح شده بود و این اقدام نیرویهای بیگانه در خلیج فارس را که احتمالا برای فیلم برداری از تاسیسات هسته ای بوشهر درحال پرواز بودند را محکوم کردند در یک پیام عجیب و ناباورانه آمریکاییها این موضوع را انکار کردند و معلوم گردید که سربازان امریکایی خصوصا سرهنک جان کروزدارز طی اطلاعیه ای محرمانه به پنتاگون از رصد کردن تعدادی شی پرنده که تنها با چشم غیر مسلح میتوان انها را در زمانیکه در فاصله حداکثر ۵۰تا۱۰۰ پایی از زمین پرواز میکنند رویت کرد. و هیچ اثری از آنها روی صفحات رادار و ابرگیرنده های ناوهای امریکایی که پرواز یک پشه را در فاصله چندصد مایلی میتوانند حس کنند ، دیده نشده است. درحال حاضر گروهی از دانشمندان اروپایی و امریکایی به سرپرستی پروفسور دیوید ساجکالاتران در هرمزگان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس مشغول بررسی و مطالعه میباشند. . . احتمال داده میشود این اشیاء پرنده از سوی سیاره ای بیگانه به زمین نزدیک شده و از جاندارن روی زمین نیز نمونه برداری کرده اند . زیرا در هر منطقه که این اشیاء رویت شده اند گزارش مفقود شدن حیوانات محلی و حتی فردی (مردی روستایی ۱۶ ساله) توسط پلیس ایران به ثبت رسیده است.. و ویدئو کلیپ پیوست توسط یکنفر از اهالی همان روستای بوشهر بوسیله موبایل گرفته شده است. اما هنوز از کانالهای رسمی این موضوع افشا نشده است. افرادی که این اشیاء را دیده اند کفته اند در زمان پرواز هیچ گونه صدایی جز صدای شبیه به صدای فن روشن یا پنکه روشن حس نمیشود و تنها نور چند چراغ و نور چشمک زن سبز و قرمز و میله هایی به شکل آنتن در جهت بالا و افق این وسایل دیده میشود .و در زمان احساس خطر به سوی بیابان و نزدیکی زمین حرکت کرده و ناپدید میشوند به گزارش یک نفر از افراد پلیس مرزی گزارشی محرمانه از عدم نزدیک شدن و حتی شیلیک به این اشیاء از سوی استانداری و فرماندهی نیروی انتظامی کرمان به پلیس پاسگاههای برون شهری و مرزی صادر شده است

براي مشاهده فيلم از سايت يوتيوب روي لينك زير كليك كنيد :

http://www.youtube.com/watch?v=-qPutAg6N1E

amin_745
12th April 2011, 05:38 PM
این نیروگاه بوشهر اینقدر مسئله ساز شده که حتی بیگانه های فضایی هم هوس کردن اطلاعاتی در موردش بگیرن[nishkhand]

Admin
12th April 2011, 06:05 PM
آقا امید کاش منبع خبر رو هم میذاشتی ...

به نظر من حمله ی آدم های فضایی به زمین ساخته ی ذهن بشر هستش و من تا به چشم نبینم باور نمی کنم.

البته در لینک زیر هم همین فضایی ها به آمریکا حمله کردن که قشنگ ساختنش ...

http://www.youtube.com/watch?v=pQjB3EBLdvA&feature=related

جهت خنده بد نیست به لینک بالا هم سری بزنید ...

Karim1504
12th April 2011, 06:45 PM
داش مصطفی توی وجود موجودات فضایی هیچ شکی نکن [nishkhand]
با عقل جور درنمیاد در این عالم هستی که کهکشان عظیم ما (کهکشان راه شیری که زمین در ان قرار دارد) در ان مثل ریگی در بیابان است زندگی دیگری وجود نداشته باشد.بنظر من دانشمندان الان دارن اشتباه بزرگی میکنند وقتی میگن در فلان سیاره اب نیست اکسیژن نیست پس زندگی نیست..شاید این خدای بزرگ که این جهانو خلق کرده موجوداتی خلق کرده که جای اکسیژن از هلیوم برای تنفس استفاده میکنند و احتیاجی به اب نداشته باشند و هزار تا احتمال دیگر...

من اعتقاد کامل به وجود انسانهای دیگر در کرات دیگر دارم ولی اینم موردی که این دوستمون ارسال کرده را شک دارم کار پهپادهای مدرن خود امریکا و کشورهای متخاصم برای شناسایی منطقه ما نباشد..
این مستندو نگاه کنید متوجه میشید خیلی چیزها هنوز پابلیک نشده که ما بدانیم... [cheshmak]
فایل: توطئه بشقاب پرنده نازی ها -Discovery – Nazi UFO Conspiracy (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=90370)

Joseph Goebbels
12th April 2011, 10:17 PM
دوستان گرامی هر دو لینک مربوطه فیلترند ! یه فکری به حال این قضیه کنید .

ممنون .

امید عباسی
13th April 2011, 07:37 AM
در اينكه وجود دارن شكي نيست اما من فقط نقل قول كردم و در صحت خبر شك دارم !!!

masihnabizadeh
14th April 2011, 08:51 PM
سلام
ببینید، بحث موجودات فضایی از سال های بعد از جنگ جهانی دوم اوج پیدا می کنه و علتش هم دسترسی (کم و بیش) شوروی به هواپیماهای بشقاب شکل هست. که بعد از اون کم کم از اونها برای پرواز در آسمان آمریکا استفاده می کنند. دولت آمریکا هم با کمک هالیوود و پخش شایعات در مورد بشقاب پرنده ها سعی می کنه ذهن مردم رو به این سو ببره که این نورها از فضا هستن!!!
خیلی به این جور چیزها دل خوش نکنید، خیلی حقیقت ندارند!

Joseph Goebbels
19th April 2011, 10:53 AM
البته تو این زمینه گفته می شد که هیتلر هم تونسته یه طوری با دستکاری ژنتیکی موجودات شبیه به موجودات فضایی بسازه . بعد از جنگ جهانی دوم هم امریکا دست به کار شد . چند وقت پیش هم تصاویر عجیبی از این موجودات رو در نیو مکزیکو شاهد بودیم .

datismahdi
22nd April 2011, 07:19 AM
مطمئن باشید که آمریکا و روسیه آنقدر تکنولوژی های عجیب و غریب دارند که اگر روزی بین ما و آنها جنگ شود.فکر نمیکنم اگه بخوان و افکار عمومی اجازه بده در عرض یک روز کشور ما رو از روی زمین محو کنند و ردی از خود بجا نذارند.مثلتکنولوژی هارپ ،مثل همین بشقاب پرنده ها که راحت میتونند برق و بیسم و هر چیزی الکترونیکی که در اطرافشون دارند و راحت نفوذ و انهدام و براحتی برگشت خود را انجام بدن.[nadidan]

عرفان سلیم زاده
17th May 2011, 10:55 AM
اون چیزی که مهمه اینه که ما از خیلی چیزای مهم خبر نداریم و همین چیز ها میتوانند باعث پیشرفت شگرفی در زندگی بشر بشوند.پس بیاییم انهایی را که این چیز ها را مخفی میکنند را لعنت کنیم تا حالشون جا بیاد.لعنت! لعنت! لعنت! لعنت!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد