PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک

chakavak73
9th April 2011, 12:13 PM
سلام به همگی دوستان
کسی هک ایمیل کار کرده تا حالا من را راهنمای کند
یا یک فایل آموزشی معرفی کند

delphi
9th April 2011, 07:13 PM
می تونید از fake page یا key logger یا ssl injection یا سرقت کوکی ها استفاده کنید ...

منابعش در اینترنت (و شاید در سایت) پیدا میشه
منبع اصلی هک برای آماتور ها در ایران هم سایت آشیانه هست

و یک توصیه خلاقی !
خودتون رو یک لحظه به جای طرف مقابل قرار بدین ...

chakavak73
9th April 2011, 08:07 PM
سلام ممنون انجا هم عضو هستم
فقط دوست دارم یاد بگیرم

uody
9th April 2011, 08:11 PM
امیدوارم این لینک بتونه کمکتون کنه[golrooz]

http://njavan.com/forum/showthread.php?t=85266

chakavak73
9th April 2011, 10:41 PM
سلام ممنون از راهنمای شما
ولی من دارم با نرم افزار jps1.8 کارمیکنم
فایل را هم آماده می کنم ولی نمیدونم چه جوری روی سیستم طرف بفرستم

delphi
10th April 2011, 12:49 AM
سلام ممنون از راهنمای شما
ولی من دارم با نرم افزار jps1.8 کارمیکنم
فایل را هم آماده می کنم ولی نمیدونم چه جوری روی سیستم طرف بفرستم

فایل تهیه شده (اصطلاحا میگن فایل سرور) رو توسط یک نرم افزار Binder به یک فایل عادی الحاق کنید
و اون فایل رو از طریق ایمیل یا مسنجر یا ... در اختیار قربانی قرار بدید.

chakavak73
10th April 2011, 10:19 AM
سلام عزیز دلم داخل عکس مخفیش می کنم بازم تشخیص میده
ویروس یاب های ایمیل

chakavak73
10th April 2011, 01:50 PM
وسايل مورد نياز:
1- فرانت پيج
2- ياد داشتن تا حدودي html

شما مي ريد تو سايت ياهو ميل ميريد. حالا برو منوي View توي همون مرورگر خودت و وارد sourceصفحه شو .حالا كدهاي html رو كپي كن و بپر برو تو فرانت پيج وارد قرانت پيج كه شدي يك صفحه ي جديد اينجاد مي كني حالا قسمت پايين سمت چپ روي codeكليك كن و هر چي كد html هست رو پاك كن و به جاش كد افئم ياهو رو بارگزاري كن حالا كنار دكمه codeروي دكمه ي dising كليك كن حالا اونجايي كه مي بايست يوزر و پس رو وارد ميكردي دورش خط تيره كشيده تو ميري توي اون خط تيره ها كليك راست ميكني رو از منوي باز شده form propertis كليك كن حالا از پنجره ي باز شده بر روي send to كليك كن و در قسمت email adress ايميل خودت رو بنويس . خب حالا ok رو بزن و بيا بيرون و اون صفحه رو ذخيره كن .

بعد از اتمام كار و ذخيره كردن اونها با پسوند html برو فايل html رو تو سايتهايي كه مي تونين فايلهاتون رو اپلود كنين بزاريد. و يك لينك از اون با هر اسمي كه دلتون خواست بزاريد مثلا به فارسي بنويسيد ورو به ياهو ميل وقتب طرف روش كليك كرد وارد صفحه ي تقلبي ميشه و وقتي يوزر و پسوردش رو وارد كرد و خواست وارد صندوق پستي خودش بشه اين يوزر و پس براي شما فرستاده ميشه .
خيلي نامرديه مگه نه ؟

به نظر شما کار می کند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد