PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر شکایت میراث فرهنگی از مترو اصفهان

امید عباسی
8th April 2011, 12:02 AM
این اتفاق به‌دلیل سهل‌انگاری مجموعه‌ای كه در حال حفر تونل در حدود ۳۵ متری رمپ جنوبی سی‌وسه پل بود، رخ داد.

به گزارش آژانس خبری بختیاری (ایبنانیوز) به نقل از ایسنا، مدیركل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان گفت: به‌دنبال ایجاد حفره‌ای در حدود ۳۵ متری رمپ جنوبی سی‌وسه پل به‌دلیل فعالیت دستگاه tbm، این اداره كل از شركت قطار شهری اصفهان به دادگستری شكایت كرد.

اسفندیار حیدری‌پور اظهار كرد: امروز (سه‌شنبه، سوم اسفندماه) اداره كل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان پرونده‌ی جدیدی درباره‌ی مترو در دادگستری اصفهان باز كرد و در آن، به شركت قطار شهری مترو اعلام كرد كه تا وقتی این مجموعه تضمین‌های عملی لازم را برای سلامت و ایمنی كامل بناهای تاریخی موجود در سر راه ندهد، این بحث به قوت خود باقی خواهد ماند.

او با بیان این‌كه از دوست‌داران قطار شهری می‌خواهیم كه بحث آثار تاریخی را جدی بگیرند، گفت: این اتفاق به‌دلیل سهل‌انگاری مجموعه‌ای كه در حال حفر تونل در حدود ۳۵ متری رمپ جنوبی سی‌وسه پل بود، رخ داد. اكنون این پرونده در دادگستری اصفهان روال عادی خود را طی می‌كند تا جایی كه مطمئن شویم، هیچ اتفاقی برای دیگر بناهای تاریخی پیش نمی‌آید.

وی با اشاره به بازدید‌های مستمر كارشناسان حفظ و احیای اداره كل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان از زمان رخ دادن این حادثه، بیان كرد: بررسی‌ها تا وقتی اطمینان كامل از سالم بودن سی‌وسه پل حاصل شود، ادامه خواهد داشت و دست كم در چند روز آینده، به‌صورت روزانه بررسی انجام می‌شود.

حیدری‌پور افزود: خوشبختانه با وجود ایجاد شدن این حفره در حدود ۳۵ متری سی‌وسه پل، هیچ آسیبی به این بنای تاریخی و باارزش وارد نشده است و پس از حضور كارشناسان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان و مسؤولان قطار شهری اصفهان، حفره كامل پر شد. با این وجود، میراث فرهنگی استان اصفهان احتیاط‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

7raha7
8th April 2011, 06:12 AM
نه خیرررررررررررررر
کی میگه هیچ آسیبی نبوده؟؟؟ خوبه ما خودمون داریم اصفهان زندگی میکنیم!
پل نشست کرده یه کم... انگار که اومده پایین!
آبم که خیلی وقته بستن... هر وقت میریم زاینده رود دلمون به جای اینکه باز شه میگیره!!!![shaad]

Arash.All
8th April 2011, 04:42 PM
کی میگه هیچ آسیبی نبوده؟؟؟ خوبه ما خودمون داریم اصفهان زندگی میکنیم!چه عجب توی این فروم ما یه همشهری پیدا کردیم [bamazegi]

7raha7
9th April 2011, 04:10 AM
جدی؟؟؟ چه جالب...
شما هم درمورد پل و نشست کردنش مطلع هستین؟؟؟

محسن آزماینده
9th April 2011, 09:49 AM
من تو مقایسه "پل بهتر است یا مترو" مترو را انتخاب کرده بودم
چوون باعث شده بود که 33پل به32،بعد 31و...وبعد پل و آخر پل بی پل برسه
ولی انگار پل بهتر است که ...

Arash.All
9th April 2011, 09:03 PM
جدی؟؟؟ چه جالب...
شما هم درمورد پل و نشست کردنش مطلع هستین؟؟؟
سلام .
بله ، اتفاقاً من زمانی که این اتفاق افتاد و اطراف اونجا رو بسته بودن توی محل بودم [bamazegi]
اول فکر کردم مانور پلیسی چیزی هست اما بعد از تیم آتش نشانی پرسیدم گفتن نشست کرده .

7raha7
10th April 2011, 05:09 AM
من تو مقایسه "پل بهتر است یا مترو" مترو را انتخاب کرده بودم
چوون باعث شده بود که 33پل به32،بعد 31و...وبعد پل و آخر پل بی پل برسه
ولی انگار پل بهتر است که ...
اما به نظر من پل بهتره... ما عرضه نداریم ازش بهره برداری کنیم! [nishkhand]ترکیه خیلی وقته که داره از صنعت گردشگریش درآمد میلیاردی در میاره... اگه جاذبه ی گردشگری هم نداشته باشه از جاذبه های کشورای دیگه استفاده میکنه...[nadidan]
نمونه بارزش :مولانای ما! کسی که ایرانیه اما هرساله جشنی به عنوان جشن یادبودش برگزار میشه که همه از سراسر دنیا به اون جشن میرن. یه کشورم مثل ما: جاذبه گردشگری داره اما خودش با دست خودش میزنه نابودش میکنه!

سلام .
بله ، اتفاقاً من زمانی که این اتفاق افتاد و اطراف اونجا رو بسته بودن توی محل بودم [bamazegi]
اول فکر کردم مانور پلیسی چیزی هست اما بعد از تیم آتش نشانی پرسیدم گفتن نشست کرده .
به نظرتون مسئولین اقدام میکنن؟؟؟

محسن آزماینده
10th April 2011, 10:51 AM
اما به نظر من پل بهتره... ما عرضه نداریم ازش بهره برداری کنیم! [nishkhand]ترکیه خیلی وقته که داره از صنعت گردشگریش درآمد میلیاردی در میاره... اگه جاذبه ی گردشگری هم نداشته باشه از جاذبه های کشورای دیگه استفاده میکنه...[nadidan]
نمونه بارزش :مولانای ما! کسی که ایرانیه اما هرساله جشنی به عنوان جشن یادبودش برگزار میشه که همه از سراسر دنیا به اون جشن میرن. یه کشورم مثل ما: جاذبه گردشگری داره اما خودش با دست خودش میزنه نابودش میکنه!

مثل اینکه نمی دونی؟؟؟؟

توریست فساد می آورد
[khejalat]

امید عباسی
10th April 2011, 12:04 PM
مثل اینکه نمی دونی؟؟؟؟

توریست فساد می آورد
[khejalat]

هه !

Arash.All
10th April 2011, 10:50 PM
به نظرتون مسئولین اقدام میکنن؟؟؟رها جان وظیفه یک مسئول رسیدگی به نابسامانی ها هست ، مسلماً اقدام می کنن ، اما فقط صرف به اقدام کافی نیست ، اگه توی کارای دولتی باشی و حداقل یک بار به یکی از ادارات دولتی مراجعه کرده باشی متوجه میشی که متاسفانه اقدام ها یا اصلاً صورت نمیگیره ، به دلیل اینکه مسئولین قدرت دارن و کسی نمی تونه بگه بالا چشمتون ابرو هست ، یا اگر هم اجرا می کنن خیلی سر سری و بیخیال ... .
البته اضافه می کنم موارد استثنائی هم پیدا میشه همیشه و مسئولینی هم وجود دارن که با کیفیت بالا عمل می کنن اما متاسفانه ایران از اوایل انقلاب به این طرف هرروزه مدیریتش ضعیف تر شده و یکی از دلایل عمدش این هست که در ایران رابطه مقدم بر ضابطه هست . ببینید رابطه مورد بدی نیست و اگه خوب ازش استفاده بشه اتفاقاً بسیار هم تاثیرگذار و مثبت میشه ، اما وقتی رابطه نسبت به ضابطه تقدم پیدا کرد مشکلاتی که وجود داره در حال حاضر رو میبینید .
مدیریت نه مبحث پیچیده ای هست و نه بحث شوخی و بچه بازی هست ، در نوع خودش توی رشته های خودش نیاز به افراد خبره با بهره هوشی بالا داره ، مدیران باهوش و کارآمد هم داریم که دانش و تجربه خوبی دارن توی مدیریت اما قسمت های مهمی که باید از بهترین افراد استفاده بشه بجاش از نزدیک ترین افراد از نظر ارتباطی با کسی که مدیران رو تعیین می کنه استفاده میشه !

من علاقه بسیار زیادی داشتم که یک تریبون آزاد قرار بگیره و دولت هم نظاره گر اون باشه و قول بده بعد از انتقادات اشخاص انتقاد کننده رو دستگیر نکنن و براشون مشکلی ایجاد نکنن ، توی تک تک قسمت های دولتی و قسمت های مختلف مثالهای عینی برای ارائه داشتم و قضیه جالب این هست که اگر مثلاً شرکت برق مشکلی رو برای مصرف کنندگان بوجود بیاره کسی حق شکایت نداره و اگر هم شکایت بکنه کسی پاسخگو نیست ! متاسفانه افرادی که در حال حاضر توی پست های حساس هستن پاسخگو نیستن و این علاوه بر یک مشکل بزرگ تبدیل به یک فرهنگ غلط شده ... !

7raha7
11th April 2011, 06:28 AM
مثل اینکه نمی دونی؟؟؟؟

توریست فساد می آورد
[khejalat]

بله حق با شماست. اما یه سوال بحث برانگیز: در حال حاضر کدومشون فاسدترند: ترکیه یا ایران؟؟؟[nishkhand]
لابد میگید ترکیه... اما محسن عزیز... نداشتن فساد یعنی وقتی یه دستگاه خودپرداز به جای اسکناس 5000تومنی 10000تومنی میده همه نریزن سرش، یعنی وقتی یه اتوبوس با یه ماشین مخصوص حمل پول برخورد میکنه مردم برن به داد مصدومها برسن نه اینکه از کف خیابون پول جمع کنن... یعنی اگه بتونی سر یکی رو کلاه بذاری اسمشو نذاری زرنگی
حالا انصافا به نظر شما ما اینطور هستیم؟؟؟ درمورد ترکیه هم فکر میکنم توجه به صداوسیماشون خودش میتونه نشون دهنده چیزای زیادی باشه...

آرش عزیز از لطفتون ممنون... حالا به نظرتون همچین مسئولی(که خوب باشه) تو اصفهان پیدا میشه؟؟؟
حقیقتش من که ندیدم اقدامی بکنن...

Arash.All
11th April 2011, 10:33 AM
آرش عزیز از لطفتون ممنون... حالا به نظرتون همچین مسئولی(که خوب باشه) تو اصفهان پیدا میشه؟؟؟
حقیقتش من که ندیدم اقدامی بکنن...
راستش تا اونجائی که من دیدم همشون به فکر خودشون بودن ، بزرگترین دغدغه مسئولین مملکت ما میدونید چیه ؟ نحوه پر کردن جیب مبارک [bamazegi][nishkhand] ، میبینید چقدر به فکرن و چه دغدغه هایی دارن ؟ [nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد