PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تابلو روان

sahar_t
7th April 2011, 02:24 PM
سلام دوستان
میشه لطف کنید و درباره چرخش کلمات- بزرگ شدن و کوچک شدن کلمات و در کل افکتهای مخصوص تابلو روان توضیح بدید.
این افکتها توی برنامه استفاده میشه یا در قسمت سخت افزار این کار انجام میشه.
ممنون

delphi
8th April 2011, 02:50 PM
دوست عزیز تمام افکتهایی که اشاره کردید در بخش نرم افزاری و کنترلی مدار انجام میشه و ابدا هیگونه ارتباطی به بخش سخت افزاری و درایور های تابلو نداره ....

در صورتی که شما مایل به تهییه یک تابلو روان هستید لطف کنید و میزان اطلاعاتتون رو بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد ...

e.einitabar
9th April 2011, 01:25 AM
سلام دوست عزیز
اینا رو هم مطالعه بکن
کامل همه چی رو توضیح داده
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=83622

aryae
22nd July 2011, 09:36 PM
electronic.ariagmail.com
سازنده تابلو های دیجیتالی

s_shahsavan
25th July 2011, 02:39 PM
سلام
من یه سوال دارم که جوابش راحته اما تو مدارم عمل نمیکنه اگه بخواهم یکی از ستون های دات ماتریس 8*8 را روشن کنم سه تای آن طبق یک نقشه که از یکی از سایتها دیدم درست جواب میدن اما چهارمی به بعد به پورتهای دیگه ای که اصلا هیچ ربطی به دیتا شیت ماتریس نداره میزنم روشن میشن . تکلیف من الان چیه ؟ خیلی استرس گرفتم وقتم هم کمه . باتشکر .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد