توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال برنامه نویسی جاوا را از کجا شروع کنم
farzad879
6th April 2011, 02:55 PM
از برنامه نویسای جاوا کار عزیز میخواستم بپرسم برنامه نویسی جاوا را از کجا شروع کنم
من الان وی بی 6 کار میکنم.
پیشاپیش ممنون
Arash.All
6th April 2011, 02:59 PM
سلام .
هیچ چیزی برای شروع بهتر از کتاب نیست ،
کتاب های زبان اصلی خوبی توی اینترنت پیدا میشه ، کافیه خواهان باشید .
برای شروع بهتره از مبانی شروع کنید با یک کتاب و الزاماً بعد از هر فصل تمارین رو انجام بدین .
آموزش های تصویری و کلاس های بیرون هم هستن که مزیتشون توی یادگیری سرعت بالا هست ، اما نقصشون اینه دقیق و ریز نمیشن توی جزئیات و Topic هارو خیلی سریع مرور می کنن .
تمرین هم بهترین راه برای یادگیری برنامه نویسی هست ، در کنارش وجود یک کتاب که بصورت اصولی جلو برید .
farzad879
6th April 2011, 05:01 PM
ممنون از جوابت
maahak
3rd July 2011, 08:28 AM
لطفا بیشتر توضیح دهید
با تشکر
NameEly
3rd July 2011, 10:51 AM
در چه زمینش توضیح بیشتری داده بشه ؟
دوست عزیز arash.all توضیحات جامعی داد درباره یادگیری
شما حتی می تونید از فایل های اموزش pdf که در سایت هست استفاده کنید
من اوایلی که توی دانشگاه بهمون ++c یاد میدادن با خودم می گفتم چقدر عقب افتاده ولی در اصل اشتباه از من بوده برنامه نویسی مثل ++c که بزرگترین برنامه ها باهش نوشته شده از فتوشاپ گرفته به بقیه در رفته یک برنامه نویسی کامل هستش که به نظر شخصب من حقیر فکر ادم رو توی برنامه نویسی باز می کنه
java هم از ++c نشعت گرفته و یک برنامه نویسی کاملا شیئ گراست پس به قول دوست عزیزم arash شما باید اول مبانی رو یاد داشته باشید
این هم کتاب خانه سایت که پره از کتاب های اموزشی (http://www.njavan.com/forum/downloads.php?do=cat&id=4)
java زبانی هستش که شاید در ایران در بعضی شهر ها طرفدار نداشته باشه ولی بخاطر اینکه به سیستم بسته نیست , شیئ گرای کامل است توی جهان طرفدار زیادی داره ( البته به دوستان #c و بقیه برنامه نویسان بر نخوره ) ولی این یک چیز کاملا مشخص هستش
اگه توضیح دیگه ای لازم دارید بگید موردش رو تا من یا دوستان عزیز دیگه کمکتون کنیم
با تشکر [golrooz]
parvizmo
30th January 2012, 01:50 PM
برای نوشتن کدهای جاوا شما چه ادیتوری را پیشنهاد می کنید که از لحاظ گرافیکی نیز مناسب باشه؟
rayarasool
26th February 2012, 03:51 PM
به نظر من اگر شما به اصول طراحی الگوریتم مسلطی من به شما کتاب java how to program رو پیشنهاد می دم و فکر میکنم که خودتون هم باید کار کنید منظورم آزمون و خطا توی نرم افزار net beans موفق باشید.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.