PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال TOEFL or IELTS

امید عباسی
3rd April 2011, 09:49 PM
سلام دوستان

من دو تا سوال داشتم در مورد ielts و toefl ibt & pbt

كسي ميدونه معادل سازي نمرات اين 2 آزمون چجوري هست؟ مثلا آيلتس 7 معادل چه نمره اي از ibt يا pbt هست ؟

از نظر اعتبار مدرك آيلتس معتبر تره يا تافل؟

امید عباسی
5th April 2011, 11:22 PM
واقعا كسي نميدونه؟!!!

نازخاتون
5th April 2011, 11:38 PM
همه اینا مکمل یکدیگرند و هر کدوم کاربرد خودش رو داره ....
تافل برای تقویت 4 مهارت اصلی زبان
و آیلتس مرحله بعد از تافل است و اصولا کسانی که قرار است به کشورهای دیگر مهاجرت کنند باید این دوره را بگذرانند.خصوصا اگر در دانشگاه خارجی پذیرفته شده باشند

امید عباسی
6th April 2011, 05:49 AM
از لحاظ اعتبار چطور كدوم معتبرتره؟ من ميخوام واسه مستر، اپلي كنم بعد الان ميبينم بعضي دانشگاههاي استراليا تافل رو قبول نداره و از اونطرف هم بعضي دانشگاههاي امريكا هم آيلتس رو قبول نداره ،اين مسئله خيلي گيجم كرده!
يه موضوع ديگه هم معال سازي اين آزمونها هست ، من بعضي جاها ديدم كه pbt 550 رو معادل آيلتس 7 گرفته و بعشي جاها هم pbt 600 رو معدل آيلتس 7 گرفته! هيچ استانداردي نيست واسه معادل سازي كه همه ازون پيروي كنن؟

farzaneh fard
27th December 2011, 11:30 PM
سلام
از نظر من IELTS بسیار راحت تر از iBT هست.در تمام قسمتها- تنها تفاوتش اینه که برای IELTS بهتره که دامنه اطلاعاتتون در همه ی زمینه ها گسترده تر باشه.
شیوه Ielts به گونه ای است که نسبت به Toefl استرس کمتری داره.
در آيلتس " listening راحتتر از تافل هست فقط بايد سرعت عمل نوشتن داشته باشيد ولي يك مسئله اي كه هست اينه كه براي listening بلندگو ميذارند و گوش مي كنيد و گوشي روي گوشتان نميذاريد.(بر عکس تافل)
از نظر reading , writing , speaking تقريبا مي شود گفت كه شبيه هم هست.فرقشان اينست كه سوالات در آيلتس هم نوشتني هست و هم 4 گزينه اي و در تافل فقط 4 گزينه اي.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد