PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال

HAKIME
2nd April 2011, 11:50 PM
سلام من یه طرح دارم درباره کفش برای معلولین همه کاراشو انجام دادم حتی ثبتش هم کردم و اما میخوام یه شوکر به داخل کفش بذارم علتشم اینه که بای یک معلول ثابت خون جریان نداره خوب ورم میکنه و خیلی میخوابه اما ما ها که پامون سالمه این مشکل رو نداریم چون با قدم برداشتن این اتفاق میفته یعنی خون جریان پیدا میکنه ....اما مشکل این جاست من اطلاعات زیادی از شوکر ندارم نمی دونم از چه جنس و با چه ولتاژ....استفاده کنم .اگه میشه راهنمایم کنید[golrooz][golrooz]

* Robo milad *
3rd April 2011, 09:25 AM
میتونین تو سایت ثبت sabt.gov.ir بخش ثبت اختراع توسامانه جستجو کنی که البته بروز نیست
وسایتش 25 ساعت شبانه روزی خرابه .
اما دقیق ترین شکلش اینه که بری اداره قبت اختراع بارئیس صحبت کنی اجازه بگیری کارشناس واست معلوم کنه.
جستجوگر گوگل هم میتونه بهت کمک کنه مخصوصا جستجو هایی که نتایج ش مربوط به اخبار روز نامه هاست.[golrooz]

* Robo milad *
3rd April 2011, 09:31 AM
ولی برای عملی کردنش باید اول طرحتو بسازی بعد ببری به کمپانی ها نشون بدی .
اگه طرحت بزرگ طوری که نمیتونی تنهایی ازپس هزینه و امکانات و ... بر بیای سعی کن اپشن های ساخت و هزینه هارو براورد کنی طرحو به پارک علم و فناوری نشون بدی .

یک نصیحت
هیچ وقت هیچ وقت به یک شرکت یا .... حتی پارک علم و فناوری طرح ثبت نشدرو نشون نده . جدی بگیر

محسن آزماینده
3rd April 2011, 12:34 PM
چه جوری بفهمم طرحم مشابه داره و موسسه ایی است برای عملی کردن طرح کمک کنه[tafakor][tafakor]

سلام
شما میتونی اول آرشیو روزنامه رسمی ایران را مطالعه کنی
در موقع ثبت اختراع هم یک لیست از طرحهای مشابه طرح شما بهتون میدن که شما بعد از مطالعه آن طرحها اختلاف طرح خودتون را با اون طرحها مینویسد

اما برای تکمیل طرح مکانهایی که دسترسی آسان دارند مرکز های پژوهشگاهی است ولی در مورد طرح های بزرگ باید با شرکت های بزرگتری صحبت کنید
اگه بگین طرحتون در چه زمینه ای است شاید بتونم چندتا شرکتع را معرفی کنم

HAKIME
4th April 2011, 06:26 PM
ممنونم از راهنمایت، من دارم با همکاری دانشگاه طرح در رابطه با اسپری از بین برنده لکه خودکار میدم ولی میترسم این همه که دارم زحمت میکشم یه وقت متوجه شم مشابه داره[negaran]

محسن آزماینده
4th April 2011, 06:36 PM
ممنونم از راهنمایت، من دارم با همکاری دانشگاه طرح در رابطه با اسپری از بین برنده لکه خودکار میدم ولی میترسم این همه که دارم زحمت میکشم یه وقت متوجه شم مشابه داره[negaran]

از چه نوع موادی میخوای استفاده کنی؟
شوینده های رایج در بازار یا یک ترکیب جدید داری؟

HAKIME
4th April 2011, 11:06 PM
دارم رو ساختار الکل کار میکنم البته از علم نانو دارم استفاده میکنم (تازه تینر هم همین خاصیت رو داره) .اوه راستی میشه یه سایت معرفی کنید اخه در رابطه با فرمول شیمیایی خودکار و لکه بر ها و مواد شیمیایی موجود تو بازار اطلاعات میخوام تا تو ساخت مواد جدید بهم کمک کنه

محسن آزماینده
5th April 2011, 02:41 PM
تینر و الکل خاصیت رنگ بری دارند

فقط می تونند رنگها را در شرایط خاص رقیق کنند
خاصیت پاک کنندگی ندارن

محسن آزماینده
5th April 2011, 07:31 PM
بهترین پاک کننده ای که به نظر من برای طرح شما مناسبه پاک کننده هایی هستند که در هنگام واکنش اکسیژن آزاد میکنند
این مواد به وسیله اکسیژن میکروبها و لکه ها را از بین میبرند
البته این مواد به صورت پودر در بازار هستند و اگه بتونید محلولش را تهیه کنید واقعا معجزه میشه
اگه با دانشگاه دولتی همکاری کنی همه مخارج طرح را می پردازه،مشکلی نیست

HAKIME
7th April 2011, 12:41 PM
سلام بچه ها از راهنماییتون خیلی ممنونم .من چون هنوز محصل ام و دانش فنی و علمی ام زیاد نیست بیشتر به مشکلات می افتم مثلا همین هزینه ساخت من با رابط تونستم با یک رییس کارخانه اشنا بشم که ریس بخش نانو تو دانشگاه هم است اون میخواد به من کمک کنه اما اکثر کارها رو به عهده خودم گذاشته .... نمیدونم چه طور میتونم فرمول ساختاری خودکار و لکه بر های جدید رو پیدا کنم؟[soal]

محسن آزماینده
9th April 2011, 12:27 PM
سلام بچه ها از راهنماییتون خیلی ممنونم .من چون هنوز محصل ام و دانش فنی و علمی ام زیاد نیست بیشتر به مشکلات می افتم مثلا همین هزینه ساخت من با رابط تونستم با یک رییس کارخانه اشنا بشم که ریس بخش نانو تو دانشگاه هم است اون میخواد به من کمک کنه اما اکثر کارها رو به عهده خودم گذاشته .... نمیدونم چه طور میتونم فرمول ساختاری خودکار و لکه بر های جدید رو پیدا کنم؟[soal]

می تونید نمونه های مواد را به انالیز بفرستید ولی هم هزینه اش بیشتره هم وقت زیاد میگیره
لکه بر های اکسیژنه اگر با آب مخلوط بشه زود گاز ازش خارج میشه و خاصیتش را از دست میده،ولی میشه کاری کرد که قابل استفاده بشه
اجازه بدین بررسی کنم نتیجه را به شما پیان خصوصی میدم

HAKIME
9th April 2011, 01:18 PM
سلام اقا محسن ازتون ممنونم و همین طور منتظر جوابتون هستم[labkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد