poune
2nd April 2011, 10:48 AM
سرطان "مِري" دومين سرطان شايع در كشور؛
رييس مركز تحقيقات سرطان دانشگاه علومپزشكي مشهد:
عامل ژنتيكي از علل اساسي بروز سرطان مري است
رييس مركز تحقيقات سرطان دانشگاه علوم پزشكي مشهد عامل ژنتيكي را يكي از علل اساسي بروز سرطان مري اعلام كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، دكتر "محمدرضا قوام نصيري" گفت: بر اساس بررسيهاي انجام شده توسط محققان و پژوهشگران مركز تحقيقات در مناطقي همچون گنبد و شمال استان خراسان كه بيشتر ازدواجهاي فاميلي صورت ميگيرد، ميزان شيوع سرطان مري در اين مناطق نسبت به ديگر مناطق بيشتر است.
وي زمينه ارثي و ژنتيكي، افزايش سن، جنس، مصرف زياد مواد غذايي و چاي داغ، آب آلوده، استعمال دخانيات، سموم شيميايي كشاورزي و تنفس ذرات سليكا را كه در برخي مناطق كشور وجود دارد، از جمله عوامل بررسي شده بروز سرطان مري برشمرد و افزود: سرطان مري دومين سرطان شايع در كشور به شمار ميرود.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ايجاد اشكال در بلع غذا همراه با درد و ايجاد علايم سوءهاضمه و سوختن سردل به طور مداوم را از نشانههاي بروز اين بيماري برشمرد و افزود: افراد در صورت ايجاد اشكال در هنگام خوردن غذا بهتر است با يك پزشك متخصص مشورت كنند.
دكتر قوام نصيري ميزان بقا و طول عمر هر بيمار مبتلا به سرطان مري تحت درمان را وابسته به بيولوژي تومور و ويژگيهاي باليني بيمار دانست و گفت: در صورت مراجعه بيمار در مراحل اوليه ابتلا ميتوان از گسترش سرطان جلوگيري كرد.
رييس مركز تحقيقات سرطان دانشگاه علومپزشكي مشهد:
عامل ژنتيكي از علل اساسي بروز سرطان مري است
رييس مركز تحقيقات سرطان دانشگاه علوم پزشكي مشهد عامل ژنتيكي را يكي از علل اساسي بروز سرطان مري اعلام كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، دكتر "محمدرضا قوام نصيري" گفت: بر اساس بررسيهاي انجام شده توسط محققان و پژوهشگران مركز تحقيقات در مناطقي همچون گنبد و شمال استان خراسان كه بيشتر ازدواجهاي فاميلي صورت ميگيرد، ميزان شيوع سرطان مري در اين مناطق نسبت به ديگر مناطق بيشتر است.
وي زمينه ارثي و ژنتيكي، افزايش سن، جنس، مصرف زياد مواد غذايي و چاي داغ، آب آلوده، استعمال دخانيات، سموم شيميايي كشاورزي و تنفس ذرات سليكا را كه در برخي مناطق كشور وجود دارد، از جمله عوامل بررسي شده بروز سرطان مري برشمرد و افزود: سرطان مري دومين سرطان شايع در كشور به شمار ميرود.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ايجاد اشكال در بلع غذا همراه با درد و ايجاد علايم سوءهاضمه و سوختن سردل به طور مداوم را از نشانههاي بروز اين بيماري برشمرد و افزود: افراد در صورت ايجاد اشكال در هنگام خوردن غذا بهتر است با يك پزشك متخصص مشورت كنند.
دكتر قوام نصيري ميزان بقا و طول عمر هر بيمار مبتلا به سرطان مري تحت درمان را وابسته به بيولوژي تومور و ويژگيهاي باليني بيمار دانست و گفت: در صورت مراجعه بيمار در مراحل اوليه ابتلا ميتوان از گسترش سرطان جلوگيري كرد.