PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دکتر حسین آقابزرگ در گذشت....

abel
31st March 2011, 10:44 PM
دکتر حسین آقا بزرگ استاد شیمی معدنی دانشگاه تربیت معلم بر اثر بیماری سرطان و در سن 62 سالگی درگذشت.

به گزارش ایسنا، پروفسور آقابزرگ از اعضاي مؤسس و هيأت امناي بنياد فردوسي و عضو هيأت علمي دانشگاه تربيت معلم امروز (دوشنبه، 16 اسفندماه) به دليل ابتلا به بيماري سرطان، چشم از جهان فروبست.

در معرفي بنياد فردوسي از اين چهره‌ي فرهنگي آمده است: پروفسور حسين آقابزرگ از نام‌دارترين پ‍ژوهشگران ايراني است كه موفق شد طي آخرين آمار رسمي مؤسسه جهاني اطلاعات علمي (isi) در سال 2010 با دارا بودن 250 مقاله علمي - پژوهشي در نشريه‌هاي معتبر داخلي و خارجي در جمع يك درصد نخست پژوهشگران جهان در رشته‌هاي گوناگون علمي قرار گيرد و از برترين دانشمندان بين‌المللي شناخته شود.

اين چهره‌ي علمي كشور در 16 تيرماه سال 1327 در شهر تهران ديده به جهان گشود و مدارج علمي خود را در دانشگاه تهران و دانشگاه فلوريداي آمريكا تا مقطع فوق دكترا به پايان رساند و در طول حيات علمي خود، 25 كتاب درسي دانشگاهي و 250 مقاله‌ي علمي - پژوهشي به يادگار گذاشت.

پروفسور حسين آقابزرگ داراي عنوان‌هاي پژوهشگر برگزيده نوزدهمين جشنواره بين‌المللي خوارزمي در سال 1384 و پژوهشگر برتر كشوري در هفتمين جشنواره پژوهش و فناوري كشور در سال 1385 بود.

*مینا*
1st April 2011, 02:49 PM
درگذشت استاد رو تسلیت می گم و برای خانوادشون و شاگردانشون از خداوند صبر می خوام
بدون شک از دست دادن دانشمندی همچون ایشون برای دنیای شیمی ضربه ی بزرگی خواهد بود ، اما امیدوارم شاگردانشون بتونن جاشون رو پر کنن

هر کی به این تاپیک سر می زنه لطفا یه فاتحه هم بخونه [golrooz]

انيسا
2nd October 2012, 10:28 PM
khoda biamorze

انيسا
2nd October 2012, 10:31 PM
من كتابهاي شيمي معدني استاد رو خيلي ازش بهره بردم ايشون زكات علمشونو پرداختن ورفتن تسليت به تموم شيميست هاي ايران

1=1+1
2nd October 2012, 11:55 PM
هی وای من {shnjavan}

فک کنم مام این ترمی کتاب همین استاد بزرگو میخونیم sh_omomi41

خدا کنه اسون نوشته باشه sh_omomi110

خدا رحمتش کنه ^:)^

محمد کارزار
28th February 2013, 03:45 PM
کاش 1000نفر ادم بیخاصیت بمیره ولی یه عالم هرگز.فقط میگم خیلی بد شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد