توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ..:: انواع سالاد ::..
Admin
25th January 2009, 07:18 AM
سالاد زمستاني
http://uc-njavan.ir/uploder/files/y87/dey/salad.jpg
مواد لازم:
یک پیمانه خیارشور خرد شده
یک پیمانه لوبیا چیتی پخته
یک پیمانه سیب زمینی پخته خرد شده
یک پیمانه هویج پخته خرد شده
یک دوم پیمانه لبوی پخته شده ، خرد شده یا با قالب به فرم مشخص درآورده شده
6 برگ کاهو
یک پیمانه سس مایونز
نمک و فلفل به اندازه کافی
یک قاشق سرکه
یک قاشق آبلیموی تازه
طرز تهیه:
همه مواد ( چهار گوش ) خرد شده را با هم مخلوط نموده ، سس مایونز رقیق شده را به آن اضافه کرده و داخل ظرف گودی که در آن کاهوی خرد شده ریخته ایم ، می ریزیم .
برای تزئین ، در وسط ظرف روی سالاد ، زیتون سیاه می گذاریم و دورآن را با برگ جعفری تزئین می کنیم.
نکات تغذیه ای:
این سالاد خوشمزه یک شام کامل است برای افرادی که رژیم لاغری دارند و یک پیش غذای لذیذ برای افراد دیگر و به دلیل دارا بودن حبوبات ، دارای پروتئین بالایی است و فیبر زیاد موجود درآن موجب بهبود وضعیت دستگاه گوارش می شود.
اين مطلب از وب سايت اي ار كوك گرفته شده است.
*مینا*
23rd March 2009, 02:07 PM
سالاد تخم مرغ و پیاز
موادلازم براي چهار نفر:
تخممرغ هشت عدد
پيازچه خردشده هشت شاخه
سس مايونز چهار قاشق غذاخوري
سس خردل يك قاشق غذاخوري
جعفري خردشده يك قاشق غذاخوري
نمك و پودر فلفل سياه به ميزان لازم
نان يا بيسكوئيت جو به ميزان لازم
طرز تهيه:
تخممرغها را در قابلمهاي ريخته و روي آن آب سرد بريزيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا تخممرغها حدود 10 دقيقه بپزند.
تخممرغهاي پخته را زير آب سرد بگيريد. پوست آنها را گرفته و درشت خرد كنيد. تخممرغهاي خرد شده را در كاسه بزرگي بريزيد و پيازچهها، نمك و فلفل را به آن افزوده و خوب هم بزنيد. سس مايونز، خردل و سپس جعفري خردشده را به آن بيفزاييد و در ظرف بريزيد. روي سالاد را با جعفري خردشده و حلقههاي پيازچه تزئين كنيد. اين سالاد را سرد و با نان يا بيسكوئيت ميل كنيد.
اين غذا در زمان بسيار كوتاهي،حدود 10 تا 15 دقيقه تهيه ميشود.
تکناز
*مینا*
7th July 2009, 01:00 AM
سالاد گل کلم
شما حتما در خانه با غذای خود سالاد میل می کنید ، ولی بیشتر ما سالاد را با کمی کاهو ، خیار و گوجه ریز شده و بعضی مخلفات دیگر می شناسیم ؛ در صورتی که سالادها دنیای وسیعی دارند . ما انواع سالادهای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد ؛ البته ممکن است درست کردن آنها در ابتدای کار زمان زیادی از شما بگیرد ولی پس از چندبار تهیه ، درست کردن آن آسانتر از سالادهای معمولی خواهد شد.
به عنوان اولین آموزش ، این سالاد جالب را که برای افراد با فشار خون بالا و کلسترول بالا تنظیم شده مطالعه کنید و از درست کردن آن لذت ببرید .
مواد لازم
1عدد پیاز قرمز
1 فنجان عدس پخته شده
4عدد هویج
2 قاشق غذا خوری جعفری خردشده
4حبه سیر ساطوری شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک سوم فنجان سرکه سیب
1عدد لیمو ترش تازه یا نارنج
2قاشق غذا خوری ریحان خشک قرمز
50 گرم پنیر(رنده شده بدون نمک و کم چربی)
1عدد متوسط گل کلم
طرز تهیه:
گل کلم را بشوئید و آن را به قسمت های کوچک خرد کنید ، سپس آنها را به مدت 8 دقیقه بخار پز نمایید . پیاز ، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .
در ظرف دیگری روغن زیتون ، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد . سپس آن را مصرف کنید ، می توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.
روش بخار پز سبزیجات:
سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش راروی قابلمه ای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد . در ِقابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت دهید ، سپس آنرا از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.
نکات تغذیه ای :
این سالاد لذیذ از این جهت که روغن به کار رفته در آن 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون است و لیمو ترش آن فشار را پائین می آورد برای افراد با فشار خون و کلسترول بالا مناسب است . کلم از سبزیجاتی است که برای عملکرد بهتر روده ها مفید هستند . در کسانی که کلم موجب نفخ روده آنان نمی شود ، کلم یبوست را از بین می برد.
کلم؛ رخسار را جلا می دهد و خواب آور خوبی است . کلم پخته ، عرق زیاد را از بین می برد ، درمان سرفه و درد زانو است و سر درد را تسکین می دهد.
میزان ویتامینc این سالاد بالاست . این سالاد 100 گرم کلم و 50 گرم ویتامینc دارد ، همچنین دارای ویتامینa به میزان مناسبی است.
اسالاد کلم یک شام خوشمزه برای افرادی است که در رژیم هستند . کل سالاد دارای 400 کالری است و چون دارای کلم می باشد هضم آن طول می کشد و فرد را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.
Bl@ck*roz
13th August 2009, 03:37 PM
باتوجه به اينكه هوا هنوز گرم و تابستاني است. خوردن يك سالاد پرانرژي، پيش از صرف شام و يا حتي به جاي شام و پس از خوردن يك افطاري مفصل براي سلامتي بسيار مفيد است.
اين سالاد اگرچه پرانرژي است ولي به آن دسته از افرادي كه رژيم كم كربوهيدرات دارند، توصيه ميشود.
مواد لازم براي 4 نفر:
- 115 گرم لوبيا سبز
- 115 گرم كاهوي معمولي و كاهوپيچ
- يك عدد خيار متوسط
- 4 عدد گوجهفرنگي ريز
- يك عدد كنسرو تنماهي
- 4 عدد تخممرغ
- 5 عدد تربچه متوسط
- 50 گرم يا نصف پيمانه زيتون سياه يا سبز
- نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم براي سس سالاد:
- 90 ميليليتر يا 6 قاشق سوپخوري روغن زيتون بودار
- 2 حبه سير (ريز خرد شود)
- 15 ميليليتر يا يك قاشق سوپخوري سركه سفيد يا قرمز
طرز تهيه سالاد:
ابتدا لوبيا سبز را پس از شستوشو خرد كرده و در قابلمهاي حاوي كمي آب بپزيد. براي درستكردن اين سالاد لوبيا را به 2 نيم تقسيم كرده و يا به صورت درشت خرد كنيد. كاهوها را هم بشوييد و پس از ضدعفوني كردن خرد كنيد. تخممرغها، گوجهفرنگيها و تربچهها را نيز به 4 قسمت ببريد. خيار را هم پوست كنده و حلقه حلقه ببريد.
كنسرو تنماهي را به مدت 20 دقيقه در آب بجوشانيد و محتويات داخل آن را با چنگال خرد كنيد.
در پايان هسته داخل زيتونها را خارج كرده و آنها را به 2 نيم تقسيم كنيد. سپس كاسه بلوري بزرگي آماده كرده و همه مواد لازم سالاد را داخل كاسه بريزيد.
طرز تهيه سس سالاد:
براي درستكردن اين سس تمام مواد لازم آن را با هم مخلوط كنيد و حالا اين سس رژيمي را روي سالاد بريزيد و مواد را خوب هم بزنيد و 10 دقيقه بگذاريدتا مواد سالاد كاملا به سس آغشته شود.
نكته 1: درصورت دلخواه به جاي كنسرو تن ماهي از سينه و يا فيله مرغ پختهشده هم ميتوانيد استفاده كنيد.
نكته 2: اگر اين سالاد را با طعم ترشي بيشتري دوست داريد، مقدار سركه آن را اضافه كنيد. در ضمن درصورت دلخواه، شما ميتوانيد همين مقدار سركه را با آب ليموترش تازه و يا آبغوره جايگزين كنيد.
Bl@ck*roz
13th August 2009, 03:41 PM
تبوله نام يكي از انواع سالادهاي كشورهاي عربي است كه نوع معمولي آن را با سبزيجات و مواد مقوي مختلفي درست ميكنند.
سالادي هم كه در اينجا آموزش ميدهيم، نوعي تبوله است با اين تفاوت كه علاوه بر سبزيجات و ماده اصلي آن يعني بلغور گندم، انار نيز به آن اضافه شده است. درواقع انار نقش طعمدهنده به اين سالاد را دارد.
مواد لازم براي 4 نفر:
- 225 گرم يا يك و يكچهارم پيمانه بلغور گندم
- يك عدد تره فرنگي (قسمت سر آن)
- يك عدد فلفل قرمز كوچك (ريز خرد شود)
- يك عدد ساقه كرفس
- 30 ميليليتر يا 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
- پوست رندهشده 2 عدد ليموترش كوچك
- آب 2 عدد ليموترش
- 6 تا 8 عدد پيازچه (خرد شود)
- 6 قاشق سوپخوري نعناي تازه خردشده
- 6 قاشق سوپخوري جعفري تازه خردشده
- يك عدد انار (دان شده)
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه
1 - ابتدا كاسه بلورياي آماده كرده و بلغور گندم را در آن بريزيد. روي بلغور را با آب سرد بپوشانيد و 30 دقيقه صبر كنيد تا خيس بخورد.
2 – بلغور خيسخورده را بعد از طي شدن اين مدت داخل صافي دانهريزي، آبكشي كنيد و با قاشق سطح بلغور را فشار دهيد تا آب اضافي آن نيز از صافي خارج شود.
3 – قسمت سر ترهفرنگي را به صورت طولي نصف كرده و با چاقوي تيز به صورت خلالهاي ريز درآوريد. ساقه كرفس را نيز با چاقو خرد كنيد.
4 - حالا كاسه بزرگي آماده كرده و تمام مواد لازم را در آن بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد. سپس مخلوط را به مدت نيم ساعت كنار بگذاريد تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بيفتد. پس از اين مدت آن را در ظرف موردنظر براي سرو بريزيد. اين سالاد را با نان و كاهو سرو ميكنند.
ارزش غذايي سالاد
انرژي چربي چربي اشباعشده كلسترول فيبر
188 كيلو كالري 67.4گرم 62گرم 0 17.2 گرم
Bl@ck*roz
13th August 2009, 03:42 PM
اگر از آن جمله مرداني هستيد كه به سلامتي بدنتان بسيار اهميت ميدهيد و شبها به جاي يكشام مفصل، غذايي رژيمي ميخوريد
و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا تنها گذاشته است، سر راه برگشت به خانه، از سوپرماركت يكبسته جوانه گندم يا هر جوانه ديگري كه دوست داريد، خريداري كنيد. سپس سري به لبوفروشي چرخي سر كوچه كه بوي لبوي آن تمام فضاي كوچه را پر كرده، بزنيد و 4 عدد لبوي متوسط نيز از او بخريد. بقيه سبزيجات موردنياز به احتمال زياد در يخچال خانهتان پيدا خواهد شد؛ در غيراين صورت، با مراجعه به سبزيفروشي، آنها نيز قابل دسترس خواهند بود.
درست كردن اين سالاد رژيمي كه ميتواند جايگزين خوبي براي شام سبك شما باشد، در صورت وجود مواد لازم، زير 10 دقيقه زمان نياز دارد. اين سالاد را اضافهتر درست كرده و هنرمندي خودتان را به همسرتان ثابت كنيد.
مواد لازم براي 4 نفر:
ـ 100 گرم برگ اسفناج كوچك
ـ 75 گرم يا يك و يك سوم پيمانه جوانه
ماش يا گندم
ـ 2 عدد ساقه كرفس نازك (خرد شود)
ـ 4 عدد لبوي پخته
مواد لازم براي سس:
ـ 4 قاشق سوپخوري روغن زيتون
ـ 5/4 قاشق چايخوري سركه
ـ يك حبه سير (رنده شود)
ـ 2 قاشق چايخوري عسل
ـ يك قاشق سوپخوري پيازچه (خرد شود)
ـ نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
1 - ابتدا هر كدام از لبوهاي پخته شده را پوست گرفته و سپس به 4 قسمت ببريد.
ساقه كرفس را نيز در قطعات 2 تا 3 سانتيمتري خرد كنيد. اگر اسفناج خريداري شده داراي برگهاي كوچك است، آنها را پس از شستوشو به صورت درسته در سالاد بريزيد؛ در غير اين صورت، برگهاي اسفناج را به اندازههاي درشت خرد كنيد.
2 ـ كاسه بلوري بزرگي آماده كنيد و برگ اسفناج و جوانه را در آن بريزيد و با هم مخلوط كنيد؛ سپس كرفس و لبوي خرد شده را اضافه كرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط كنيد.
3 ـ درست كردن سس سالاد نيز كار سختي نيست؛ كافي است همه مواد آن را شامل روغن زيتون، سركه، سير، عسل و پيازچه خردشده، در كاسه بلوري ديگري با هم مخلوط كرده و سپس روي سالاد بريزيد و نوش جان كنيد. البته اضافه كردن نمك و فلفل را نيز از ياد نبريد.
نكته: اگر ميخواهيد اين سالاد مزه و ظاهر متفاوتي نيز پيدا كند، چند پر پرتقال پوستكنده به مواد داخل سالاد اضافه كنيد.
Bl@ck*roz
13th August 2009, 03:42 PM
در نظر اغلب ما سالاد، تركيبي از سبزيجات مختلف شامل كاهو، كلم، گوجهفرنگي، خيار و مانند اينهاست.
اگر ميخواهيد در اين سرماي زمستان بدنتان در مقابل بيماريهاي فصل مصون بماند و از طرفي از خوردن مركبات و آب آنها به روش معمول نيز خسته شدهايد، اين بار طرز تهيه سالادي را به شما آموزش ميدهيم كه مانند سالادهاي رايج ميوهاي، تنها از مخلوطي از ميوهها تشكيل نشده است بلكه تركيبي است از مركبات و سبزيجاتي مانند پياز، نعنا و... كه در دستور آن خواهيد ديد.
اين سالاد سرشار از ويتامين c بوده و براي سرماخوردگي بسيار مفيد است.
مواد لازم براي 6 نفر:
ـ 4 عدد پرتقال ريز
ـ 2 عدد نارنگي
ـ 2 عدد پياز
ـ يك قاشق سوپخوري زيره
ـ يك قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
ـ يك قاشق سوپخوري برگ نعناي تازه، (خرد شده)
ـ 6 قاشق سوپخوري روغن زيتون
ـ مقداري برگ نعناي تازه و تعدادي زيتون سياه براي تزئين
ـ يك قاشق سوپخوري آب ليموترش
ـ يك قاشق سوپخوري آب پرتقال
طرز تهيه:
1 ـ پوست پرتقالها و نارنگيها را كنده و هر كدام از آنها را با چاقوي دندانهدار از مقطع با قطر نيم سانتيمتري حلقهحلقه كنيد؛ پس از آن پيازها را نيز پوست بكنيد و در ظرف ديگري به صورت حلقهحلقه خرد كنيد.
2 ـ ظرف سالادخوري گودي آماده كنيد و ابتدا برشهاي پرتقال و نارنگي را در ظرف چيده و سپس حلقههاي پياز را روي آنها بريزيد.
پس از آن زيره، فلفل سياه، نعناي خردشده و روغن زيتون را اضافه كنيد. در پايان آب ليموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
به اين صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا ميافتد. فقط مراقب باشيد از اين زمان بيشتر طول نكشد.
3 ـ پس از گذشت 2 ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زيتونسياه تزئين كرده و شامي رژيمي و سرشار از ويتامين c را نوشجان كنيد.
Bl@ck*roz
13th August 2009, 03:43 PM
سالاد کلم با کشمش ::::::::: با استفاده از كلم برگ، ميتوان سالادهاي متنوعي درست كرد كه در آن از سبزيجات مختلفي استفاده ميشود ولي اين بار در كنار ترشي آبليمو و عطر سبزيجات معطر، شيريني حاصل از كشمش، به آن طعم تازهاي بخشيده است.
مواد لازم براي 4 نفر:
ـ 400 گرم كلم برگ سفيد [خواص كلم]
ـ 2 عدد پيازچه
ـ 175 گرم هويج
ـ 115 گرم كرفس
ـ 70 گرم كشمش
ـ نصف قاشق چايخوري سرخالي زيره سياه (در صورت دلخواه)
ـ يك قاشق سوپخوري جعفري تازه خردشده
ـ 3 قاشق سوپخوري روغن زيتون بودار
ـ يك قاشق سوپخوري آب ليموترش
طرز تهيه:
1 ـ با استفاده از يك چاقوي تيز، كلم برگ را به صورت خلالي خرد كنيد. پيازچهها و ساقههاي كرفس را نيز حلقهحلقه ببريد. هويجها را به وسيله چاقو به شكل خلالي خرد كرده يا اينكه از رنده درشت استفاده كنيد.
2 ـ بعد از اينكه مرحله برش همه سبزيجات به پايان رسيد، سبزيجات خردشده را در كاسه بلوري بزرگي ريخته، سپس كشمش و در صورت دلخواه زيره سياه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد.
3 ـ جعفري خرد شده، روغن زيتون و آبليمو را نيز به سالاد اضافه كرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط كنيد. درظرف حاوي اين سالاد را بگذاريد و آن را حدود 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا طعم مواد با هم تركيب شود.
پس از طي اين مدت، روي سالاد را با خلالهاي هويج و پيازچه تزئين كرده و سرو كنيد.
نكته: اگر دري براي كاسه پيدا نكرديد، از پلاستيك محافظ غذا براي پوشش دهانه ظرف استفاده كنيد.
Bl@ck*roz
13th August 2009, 03:45 PM
سالاد میوه :: مواد لازم :
1-یک قوطی کمپوت آناناس.
2-یک عدد موز ، پرتقال ، نارنگی ، سیب ، کیوی ( در صورت موجود بودن ، میوه های فصل).
3-کمی آب پرتقال .
طرز تهیه :
میوه ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد کرده و آب کمپوت یا آب پرتقال ( در صورت نبود کنستانتره) را اضافه می کنیم ، همه مواد را در کاسه ای ریخته و مخلوط می نماییم .
می توانیم با این سالاد در میهمانیها از میهمانان ، پذیرائی کنیم . این سالاد هنگامی که میوه های درشت برای پذیرایی در منزل موجود نیست یا به مقدار کم وجود دارد ، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات می باشد ، رفع عطش می کند و بسیار لذیذ است .
اگر مطابق دستور فوق عمل کردید واین سالاد به ذائقه شما ترش آمد ، می توانید کمی شکرنیزبه آن اضافه کنید
آبجی
15th February 2010, 08:06 PM
سالاد ماکارونی با کالباس
مواد لازم:
سس مایونز به مقدار مورد نیاز (بسته به ذائقه شما)
كالباس يا ژامبون خرد شده 200 گرم
ساقه پيازچه 5 عدد( به دلخواه)
گوجه فرنگی 5عدد
هویج رنده شده خام يک عدد
نخودسبز فرنگی نصف یک قوطی کنسرو (بسته به ذائقه )
خیار شور یک پیمانه
ماکارونی فرمی 250 گرم
روغن مايع 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ماکارونی را پخته و آبکش کنید ٬ پس از این که آبش کاملا" گرفته شد داخل ظرف بریزید و2 قاشق روغن
مايع به آن اضافه کنید ٬ کالباس ٬ خیار شور ٬ گوجه فرنگی و پيازچه ها را یک اندازه خرد كنيد
(نگینی ) و به همراه هویج رنده شده به ظرف اضافه و مخلوط کنید .
نمک وفلفل وسس را اضافه کنید .
این سالاد را می توان به عنوان غذای اصلی استفاده کرد مثلا" به جای شام .
آبجی
15th February 2010, 08:06 PM
سالاد ذرت و قارچ
مواد لازم:
ذرت پخته ..250 گرم یا یک کنسرو ذرت
قارچ... ..500.گرم
ماست..... نصف پیمانه
سرکه یا آبلیمو..... 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سس مایونز........ نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی…..نصف قاشق سوپخوری
شکر….. یک قاشق چایخوری
کره ......1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل...... به مقدار کافی
طرز تهیه:
ذرت را با مقداری نمک و کره بپزید. در صورت استفاده از کنسرو حتماً از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید.
قارچها را بشوئید و بصورت ورقه های عمودی خرد کنید و در کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملاً کشیده شود.
در صورت استفاده کنسرو از کنسرو قارچ دکمه ای استفاده نمائید.
سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزائید و بخوبی مخلوط کنید. سرکه یا آبلیمو
،رب و نمک و فلفل و شکر را اضافه نموده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود.
حالا قارچ و ذرت را مخلوط نموده و سس را بیافزائید و مخلوط نمائید.
در صورت تمایل می توانید سس این سالاد را تند مصرف نمائید.
آبجی
15th February 2010, 08:07 PM
سالاد تن ماهی
مواد لازم :
تن ماهی .... 1 قوطی
گل کلم... 1 عدد کوچک
کلم سفید... 1 پیمانه ریز شده
ذرت.... 1 پیمانه
نخود فرنگی... 1 پیمانه
قارچ ... 200 گرم
هویج پخته ریز شده ... 1 پیمانه
سس مایونز ونمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
همه مواد را با هم مخلوط کرده وسس را به آن اضافه کنید وبگذارید سرد شود.
s@ba
22nd April 2010, 07:05 AM
سالاد تابستان
مواد لازم:
کدو /2عدد
گوجه فرنگی 3عدد
کنجد/100گرم
پنیرپارمزان/ 75گرم
نودل (رشته چینی)/500گرم
. (http://karkabod.ir/)
روغن زیتون/5قاشق غذاخوری
قارچ/4 عدد متوسط
مواد لازم برای تهیه سس:
سرکه بالزامیک با خرما/3قاشق غذاخوری
سس خردل/2قاشق چایخوری
عسل /2قاشق چایخوری
نمک و فلفل/به میزان لازم
http://rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/Aban/09/1796691.jpg
طرز تهیه:
ابتدا نودل را حدود 5 دقیقه در آب داغ روی حرارت بگذارید و سپس آن را آبکش کنید .کدوها را به شکل نگینی برش بزنید و در تابه ای با کمی روغن زیتون تفت دهید .داخل کاسه ای نودل ها و کدوها و گوجه فرنگی های برش زده به حالت مربع و زیتون حلقه حلقه شده کنید و روی سالاد بریزید .در انتها نیز پنیر پارمزان را اضافه کرده و میل کنید .
نکته:
اصل این سالاد آلمانی است.
آبجی
24th April 2010, 05:33 PM
سالاد کالباس
مواد لازم برای 6 نفر:
کالباس=نیم کیلو
لوبیا چیتی پخته شده=2 پیمانه
فلفل سبز دلمه ای=3 تا 4 عدد
خیار شور=250 گرم
پیاز خلال شده=1 پیمانه
سس مایونز=1 پیمانه
نان تست شده بشکل مکعب کوچک=2 پیمانه
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
کالباس و فلفل سبز و خیارشور را بشکل خلال خرد می کنیم و با پیاز خلال شده مخلوط می نمائیم. لوبیای پخته شده را وسط ظرف می ریزیم و مخلوط کالباس و خیارشور و پیاز را دور آن ریخته،نانهای خرد شده را اطراف آن می پاشیم.سس مایونز را با سرکه و کمی خردل مخلوط می کنیم و روی سالاد می دهیم. می توانیم یک قاشق مرباخوری زیره یا کمی ترخان خرد شده داخل این سس سالاد بریزیم.
*AM@NDA*
30th April 2010, 11:42 AM
سالاد ذرت (http://www.hotcloob.com/ftopic-2406-0-days0-orderasc-.html)
مواد لازم :
ذرت پخته شده :: يك ليوان
هويج پخته شده :: نصف ليوان
نخود سبز پخته شده :: یك ليوان
كاهوي خرد شده :: يك ليوان
مغز پرتقال خرد شده :: يك ليوان
كالباس :: 100گرم
خامه :: 100گرم
سس مايونز :: 100گرم
شكر :: 2 قاشق غذا خوري
آبليمو :: 2 قاشق غذا خوري
نمك :: نصف قاشق مربا خوري
طرز تهيه :
براي پخت ذرت، بلال را با چوب آن درديگ زودپز با مقدارينمك مي ريزيم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مايونز، خامه، آبليمو، نمكو شكر را مخلوط مي كنيم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هويج و مغز پرتقال خردشده را نيز با هم مخلوط مي كنيم.سپس اين مواد را در ظرفي ريخته و روي آنرا با سس و هويج تزئين مي كنيم .
نكات تغذيه اي:
* اين سالاد پر كالري ، براي افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است.
*دراين سالاد از هويج پخته استفاده شده است و همان طوري كه در بخش دانستنيهاي تغذيه آمده است، خواص آنتي اكسيداني هويج پخته از هويج خام بيشتر است.
* سعي كنيد از كالباسي استفاده كنيد كه داراي مارك تجاري معتبر و استاندارد باشد.
*به علت وجود خامه و سس و كالباس در اين سالاد ، سعي كنيد كه آن را به مدتطولاني نگهداري نكنيد و آن را به مقدار مصرف براي يك وعده غذايي تهيهنماييد .
* اين سالاد، يك غذاي سرد است كه مي توان آن را با نان باگت براي كودكان سرو كرد.
* انرژي كل غذا، 1630 كالري است كه اگر توسط 4 نفر ميل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 كالري است .
*مینا*
30th March 2011, 08:26 PM
سالاد الویه
http://www.uc-njavan.ir/images/eq8c00b30fdk13gfxm.jpg
مواد لازم :
• سیب زمینی ............................4 عدد
• سینه مرغ ................................ نصف
• هویج ...................................... 1 عدد
• خیار شور ................................. 250 گرم
• تخم مرغ ................................. 3 عدد
• نخود فرنگی ............................. دو سوم پیمانه
• نمک و فلفل و زردچوبه ............... به مقدار لازم
• سس مایونز ............................. 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
سیب زمینی و هویج را بشویید، برای جلو گیری از شکستن تخم مرغها آنها را داخل کیسه فریزر گذاشته و داخل قابلمه گذاشته و آبپز نمائید.مرغ را همراه مقداری آب پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه آبپز کنید. طوری که حدود 4 قاشق از آب مرغ باقی بماند.بعد سیب زمینی و تخم مرغ و خیار شور و هویج را رنده کنید. اگر مشکل وقت دارید میتوانید همه را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید.آب مرغ را اضافه کرده مخلوط کنید.مرغ را ریش ریش کنید و به مواد اضافه نمائید.نخود فرنگی و کمی نمک و فلفل را به سالاد اضافه کردهو در آخر سس مایونز را به مواد بیافزایید و سس رو با تمام مواد مخلوط کنید و در ظرف مناسب ریخته و با کمی سس و به کمک قاشق روی آن را یکدست کنید.
بعد روی آن را میتوانید با هویج و نخود فرنگی و خیارشور تزئین کنید.
منبع : .gourmand.ir/
*مینا*
30th March 2011, 08:41 PM
سالاد بیکن
http://www.uc-njavan.ir/images/7l9pzxqztys9iy2kfkfv.jpg
مواد لازم :
• پیاز کوچک (مثل پیاز ترشی) ۲۰ عدد
• کره ۲ قالب ۵۰ گرمی
• سیر یک حبه
• بیکن ۱۰ تکه
• آویشن ۲ قاشق چایخوری
• کاهو پیچ چند برگ
• سس مخصوص :
• سرکه قرمز یک قاشق غذا خوری
• سس سویا نصف قاشق چای خور
• عصاره مرغ ۱ عدد یا آب مرغ نصف فنجان
• نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روشن کنید و بگذارید رو دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت .بعد کره ها رو بگذارید تو یه سینی نسوز تا آب ذوب بشه و پیاز ها رو بگذارید روی کره ذوب شده و حدود ۳ دقیقه بگذارید تو فر تا طلایی رنگ بشه
حالا سیر رو رنده کنین و ته همون ظرفتون (سینی نسوز) که کره بود بریزین و بیکن ها رو به دور پیازها بپیچید اگه دیدین خوب به دور پیار نمی پیچد از خلال دندان کمک بگیرید و بگذارید دوباره تو همون ظرف و سپس داخل فر
حدود 15 دقیقه بگذاید تو فر بمونه بعد روی حرارت ملایم مواد مخصوص سس رو با هم مخلوط و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه
تو یه ظرف اول کاهو پیچ بگذارید و بعد بیکن ها را روی آن بچینید، سس مخصوص را روی آن بریزید و در آخر روی آن آویشن بپاشید
منبع : .gourmand.ir/
*مینا*
30th March 2011, 08:52 PM
سالاد آفتابگردان
http://www.uc-njavan.ir/images/pjgp80v1l6b2dqnb7gat.jpg
مواد لازم :
• کاهو خرد شده
• کلم سفید خرد شده
• مغز تخمه آفتابگردان
• کشمش[tahavoo]
• روغن زیتون
• سرکه بالزامیک
• نصف قاشق سس مایونز
طرز تهیه:
کاهو و کلم را خرد کنید . کشمش [tahavoo] را بشویید و به آن اضافه کنید . سپس به مقدار لازم روغن زیتون ( 3 قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید . بعد به همان اندازه سرکه بالزامیک اضافه نمائید مغز تخمه آفتابگردان را روی سالاد بریزید و در آخر سس مایونز را هم به آن بیافزایید. در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید.
منبع : .gourmand.ir/
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.