PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر قارچ، اضطراب بيماران سرطاني را کاهش مي‌دهد



poune
25th March 2011, 12:38 PM
متخصصان دانشگاه‎ پنسيلوانيا در يک مطالعه جديد تاکيد کردند مصرف‎ قارچ‎ نقش‎ بسيار مهمي‎ در حفظ و ارتقاي سطح سلامت‎ انسان‎ دارد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين محققان تاکيد کردند که قارچ حاوي ماده‌اي موسوم به «پسيلوسيبين» که براي بدن بسيار مفيد بوده و خاصيت ضد پيري دارد.

به گزارش مجله علمي نيوسانتيست، محققان همچنين در بررسي‌هاي خود نشان داده‌اند که قارچ تاثير معجزه‌آسايي در کاهش اضطراب در بيماران مبتلا به سرطان دارد.

محققان‎‎ دانشگاه‎ پنسيلوانيا مي‌گويند قارچ‌ها حاوي‎‎ مقدار زيادي آنتـي‎ اكـسيـدان‎ هستند و مصرف‎ اين‎ ماده‎ غذايي‎‎ مي‌تواند خطر ابتلا به‎ بيماري‌هاي حاد را كاهش‎ دهد.

بنا براين گزارش، قارچ‌ها حاوي‎ مقـدار زيادي‎ از «اوگوتيونين»‎ هستند كه‎ خواص‎ آنتـي‎ اكسيداني‎‎ بسيار قوي‎ از خود نشان‎ مي‌دهد و فقط به‎‎ وسيله قارچ‎ توليد مي‌شود.

مهمترين مزيت‎ قارچ‎ در مقايسه‎‎ با ميوه‌هـا و سبـزي‎‌هـاي حاوي آنتي‎ اكسيدان‎‎ اين است‎ كه‎‎ بـا پـختـه شدن‎‎‎‎ اين ماده‎ غذايي‎ ارگوتيونين آن برخلاف‎ آنتي‎ اكسيدان‌هـاي‎‎ ميـوه‎‎ و سبـزي تجـزيـه نمي‎‎‎شود و خاصيت‎ آنتي اكسيداني خـود را از دست‎ نمي‎‌دهد. قارچ‎ به‎ طور معمول 12 برابر سبوس‎ آرد و چهار برابر جگر مرغ آنتي‎ اكسيدان‎ دارد.


منبع: سایت علمی ایران سلامت

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد