Rez@ee
24th March 2011, 08:33 AM
(http://www.konjkav.com/health/9436-%D8%A8%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%82%D9%84%D8%A8%D9%8A-%D9%88-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%82%D9%8A-%D9%85%D9%8A%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AF.html)
يك متخصص قلب و عروق گفت: ميگو سرشار از ويتامين B12 است و به کاهش خوني «هموسيستئين» که يکي از عوامل مهم ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي است، کمک مي کند.
دکتر مينا کاوياني در گفتوگو با ايسنا ، افزود: اسيدهاي چرب امگا 3 موجود در ميگو به دليل برخورداري از خاصيت ضدالتهابي در پيشگيري از تشکيل لخته خون، آريتميهاي قلبي (بي نظمي ضربان قلب) و کاستن از فشارخون بالا و كاهش احتمال ابتلا به بيماريهاي قلبي بسيار موثر هستند.
وي گفت: ميگو يک منبع غني از سلنيوم است و تحقيقات نشان ميدهد که با افزايش دريافت منابع غذايي حاوي سلنيوم، احتمال بروز سرطان كاهش مييابد.
يك متخصص قلب و عروق افزود: اغلب افراد درباره نوع و مقدار چربي ميگو دچار سردرگمي ميشوند اين در حاليست كه چربي ميگو کم، اما مقدار کلسترول آن زياد است. به همين دليل بعضي افراد به ويژه بيماراني که کلسترول خون آنان بالاست، ممکن است از خوردن ميگو پرهيز کنند.
وي با بيان اينكه ماهي و ميگو جزو مواد غذايي حساسيتزا هستند، توصيه كرد: افرادي که سابقه و استعداد ابتلا به آلرژي يا حساسيت غذايي دارند بايد طبق نظر پزشک و متخصص تغذيه، اين مواد غذايي را مصرف كنند. آنان همچنين براي آگاهي بيشترازعلايم و نشانههاي آلرژي غذايي لازم است با متخصصان مشورت کنند.
دكتر کاوياني در پايان گفت: ميگو داراي موادي به نام «پورين» است که مي توانند در بدن به اسيد اوريک تبديل شود. تجمع بيش از حد پورينها و اسيد اوريک در بدن موجب تشديد عوارض بيماريهايي مانند نقرس و سنگ کليه مي شود.
يك متخصص قلب و عروق گفت: ميگو سرشار از ويتامين B12 است و به کاهش خوني «هموسيستئين» که يکي از عوامل مهم ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي است، کمک مي کند.
دکتر مينا کاوياني در گفتوگو با ايسنا ، افزود: اسيدهاي چرب امگا 3 موجود در ميگو به دليل برخورداري از خاصيت ضدالتهابي در پيشگيري از تشکيل لخته خون، آريتميهاي قلبي (بي نظمي ضربان قلب) و کاستن از فشارخون بالا و كاهش احتمال ابتلا به بيماريهاي قلبي بسيار موثر هستند.
وي گفت: ميگو يک منبع غني از سلنيوم است و تحقيقات نشان ميدهد که با افزايش دريافت منابع غذايي حاوي سلنيوم، احتمال بروز سرطان كاهش مييابد.
يك متخصص قلب و عروق افزود: اغلب افراد درباره نوع و مقدار چربي ميگو دچار سردرگمي ميشوند اين در حاليست كه چربي ميگو کم، اما مقدار کلسترول آن زياد است. به همين دليل بعضي افراد به ويژه بيماراني که کلسترول خون آنان بالاست، ممکن است از خوردن ميگو پرهيز کنند.
وي با بيان اينكه ماهي و ميگو جزو مواد غذايي حساسيتزا هستند، توصيه كرد: افرادي که سابقه و استعداد ابتلا به آلرژي يا حساسيت غذايي دارند بايد طبق نظر پزشک و متخصص تغذيه، اين مواد غذايي را مصرف كنند. آنان همچنين براي آگاهي بيشترازعلايم و نشانههاي آلرژي غذايي لازم است با متخصصان مشورت کنند.
دكتر کاوياني در پايان گفت: ميگو داراي موادي به نام «پورين» است که مي توانند در بدن به اسيد اوريک تبديل شود. تجمع بيش از حد پورينها و اسيد اوريک در بدن موجب تشديد عوارض بيماريهايي مانند نقرس و سنگ کليه مي شود.