PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دزدگیر مادون قرمز

Maani Parvaz
20th March 2011, 12:03 PM
سلام دوستان من ترم آخر رشته کاردانی الکترونیک هستم و برای پروژه ساخت مایلم که یک دزدگیر مادون قرمز ارائه بدم, میدونم که قبلا هم درست شده ولی من نه برنامه بیسکام رو دارم نه مدارشو, اگه کسی بلده اینجا بزاره, بدین صورته که یک مادون قرمز به محض تشخیص شخص فوری به تلفن گوشیم زنگ بزنه, میگن هم با avr میشه و هم با pic حالا اگه هر کدوم بود با برنامه بیسکام و مدارش خوشحال میشم توی همین تاپیک بزارید, ممنون.

e.einitabar
20th March 2011, 06:54 PM
سلام دوست عزیز

دوست عزیز در این سایت هدف ما ایجاد انگیزه هستش تا شما با تلاش خودتون و راهنمایی دوستان به جواب برسی نه اینکه جواب سوال رو بدون تلاش بدست بیاری.
ماهیگیری رو نشونت میدم ولی ماهی بهت نمیدم
من روی این پروژه مسلط هستم کاری هم نداره این پروژه با avr راهت هستش بیا شروع کنیم

خوب برامه نویسی تا کجا بلدی؟

Maani Parvaz
20th March 2011, 11:51 PM
ببین دوست خوب من 1 ماه است که انگیزه پروژه سازی رو پیدا کردم و اینکه چیزی برای خودم یادبگیرم, پس منم اول راه هستم و دلم میخواد هر سختی باشه قبول کنم ولی راهش چطوریه؟ برنامه نویسی من در حد جزوه ای بوده که فقط جهت راه انداختن دانشجو بوده, همین, راهشو بگید, تازه من دوست دارم مقاله هایی رو هم ارائه بدم, خیلی انگیزه عجیبی رو در این زمینه پیدا کردم, ممنون میشم راهنمایی کنید.

e.einitabar
21st March 2011, 12:09 AM
خوب پس خیلی خوبه

من تکلیف میدم شما انجام بده یواش یواش با هم جلو میرم

نظرت چیه؟

خوب از برنامه بیسیک در کامپایلر Bascom شروع میکتیم که این نرم فزار رو همراه با نرم افزار پروتئوس دانلود کن که با هم شروع کنیم

در پناه حق

Maani Parvaz
28th March 2011, 06:29 PM
سلام دوست خوب من این مدت مسافرت بودم و نتونستم که بیام, من قبلا هم bascom و پروتئوس رو داشتم و نیازی به دانلود نیست ممنون, حالا بگید که من چگونه میتوانم روی این پروزه کار کنم, از کجا شروع کنم؟

Maani Parvaz
5th April 2011, 06:31 PM
دوست خوب کجایید من که برنامه هارو آماده کردم پس چی شد؟ منتظرم.

hadi elec
11th April 2011, 11:13 AM
سلام
این مدار شما برای چه بردی میخواد طراحی بشه؟
و به چه صورتی قراره کار کنه
برنامه نویسیش اصلا کاری نداره
نگران نباش
یه کم هم به سخت افزار برس
من پیشنهاد میکنم از avr استفاده کنی
و الان برو دنبال نوع سنسور و نحوه اتصال و شماتیک مدار
و ببین با چه سنسوری تا چه مسافتی رو میتونی دیتکت کنی
موفق باشی

Maani Parvaz
11th April 2011, 06:12 PM
سلام دوستان من این مدار رو تو سایت مهندس لاچیینی گیر آوردم نظرتون درباره این چیه؟ مدار طوریه که سنسور پس از تشخیص چیزی گرم( مثل بدن انسان) مدار شماره گیر رو فعال میکنه و به گوشی من زنگ میزنه, البته مدار به تلفن منزل وصل میشه, حتما مشخصات سنسور رو بگید که گیرنده مادون قرمز؟ چه نوعیه؟ من اگه بخواهم اونو سفارش بدم باید چی بگم؟

e.einitabar
17th April 2011, 09:09 AM
سلام بد نبود

این رو داشته باش کامله همراه با مدارش
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=93759

Maani Parvaz
17th April 2011, 09:32 PM
دوست خوب ممنون ولی اولا بگید مداری که من دارم, همین فایل پیوست, جواب میده؟ و دوم اینکه این مدار شما جواب میده؟ و کدومش بهتره؟ و کدومش بهتر جواب میده, ممنون میشم اگه کامل جواب بدید.

e.einitabar
17th April 2011, 10:38 PM
دوست عزیزمن هیچ کدوم از این دو مدار رو تست نزدم ولی اینی که خودم گذاشتم همه چی رو توضیح داده فکر نکنم گیر بیفتی
اگر هم گیر افتادی نترس کمکت میکنیم
برو جلو
همین
اولین کارته کلی چیز یاد میگیری
در پناه حق

Maani Parvaz
17th April 2011, 11:06 PM
پس این مدار شما کامله درسته؟ چیزی دیگه ای نمیخاد؟

e.einitabar
17th April 2011, 11:27 PM
سلام مجدد دوست عزیز این مدار من نیست ولی اینطور که به نظر میاد مشکلی نداره
به امید خدا کی استارت میزنی

Maani Parvaz
17th April 2011, 11:40 PM
دوست خوب حالا من فایلی رو که بهتون دادم کامله, یعنی به گوشی منم زنگ میزنه, حالا نمیدونم دیگه شما مدار کالرشو دارید؟

e.einitabar
17th April 2011, 11:59 PM
نه این مدار فقط آلارم میده شما میتونی یک مدار آماده واسه تلفن زنگ زدنش بگیری که زمانی که آلارم داد در خروجی یه پالس واسه مدار تلفنت بفرسته و بهت زنگ بزنه
اگه هم نخواستی بخری بهم فرصت بده تا واست پیدا کنم

Maani Parvaz
18th April 2011, 10:23 AM
دوست خوب شما که اصلا درباره فایلی که گذاشتم صحبت نکردید, خب شماره گیر هم توش وجود داره دیگه, همون مدار که atmega8 در آن وجود داره شماره گیر هست ولی نمیدونم برای سفارش اون ترانس باید چی بگم؟ مشخصات کامل ترانس برای سفارش چی باشه؟باید بگم چه ترانسی؟

e.einitabar
18th April 2011, 12:01 PM
خوب مرد جوان من میشنم نقشه رو برسی میکنم
منتظر باش تا چهارشنبه
در پناه حق

e.einitabar
21st April 2011, 12:09 PM
سلام دوست عزیز
من نقشه رو بررسی کردم
نقشه مربوط به میکرو مشکلی نداشت
ولی نقشه مربوط به سنسور اگه به جای vcc به گراند متصلش کنی و در برنامه مربرط به اون این تغییرات رو انجام بدی
به جای Ddrb.2=1 بنویسی Ddrb.b=0 و به جای portb.2=0 بنویسی portb.2=1 البته اینکار برای این است که بتونی خطرات اتصالی رو از روی مدار سنسورت حذف کنی میتونی این کارها رو هم انجام ندی

خوب در مدار اون ترانس 600/600 اون یک چک هستش که تنها وظیفش ایزوله کردن مدار میکرو از تلفن هستش

خوب یادت باشه اگه در مدار سنسور از VCC استفاده کردی باید حتما از ولتاژ 5 ولت استفاده کنی که میکروی شما آسیب نبینه

در رابطه با سنسور pir :این سنسور سه پایه داره که یکی مثبت و یکی منفی و یکی هم خروجی سنسور است این سه پایه به پایه های 1 و 2 و 3 وصلش کنی که در صورت سنس گرما خروجی فعال میشه این سنسور رو نمیشه مستقیما به میکرو متصل کرد پس باید مداری برای آن در نظر گرفت که در این نقشه مدار سنسور رو لحاظ کرده ولی پیشنهاد من به شما اینکه که سنسور رو همرا با مدارش خریداری کنی چیزی در حدوده 18 تومانه که به نظر من ارزش داره

دوست عزیز یاد باشه پس از تکمیل مدار حتما باید از یک عدسی واگرا استفاده کنی و اون رو جلوی دید سنسور بزاری وگرنه فقط سنسور هر چیز که در روبروی اون باشه رو میبینه

در مدار تغذیه میکرو هم باید مداری استفاده کنی که 5 ولت رو به میکرو بده نه زیادتر
پس مدار تغذیه میکرو رو هم واست میزارم و باید این مدار از مدار تغذیه سنسور باید ایزوله باشه
معمولا این سنسورها 18 ولتی هستش اگه 5 ولتی هم گیرت بیاد که خیلی خوب میشه

خوب اگه سوالی داشتی بذار

در پناه حق

e.einitabar
23rd April 2011, 12:40 AM
دوست عزیز یادت باشه که شما باید از کنتاکته n/c سنسورت استفاده کنی که اگه آقا دزده خواست سیم سنسور رو ببره بازم اژیرت از کار نیافته

Maani Parvaz
23rd April 2011, 11:43 AM
با سلام دوست گرامی ممنون از راهنمایی شما, خب من باید یک PIR سنسور را سفارش بدم, البته فروشنده هم گفت که با ماژول میخری یا تنها, با ماژول نزدیک 7 هزار تومانی هست حالا 18 هزار تومان رو نمیدونم, حالا من دقیقا باید برای سنسور چی بگم؟ بگم همراه با ماژول؟ یعنی ماژول همون مداریه که گذاشته بودم؟ اگه ماژول 5 ولت بیشتر باشه چی؟ کنتاکت n/c چی هستش؟

e.einitabar
23rd April 2011, 11:52 AM
آره دوست عزیز شما با ماژول بخر
یه زمانی 18 تومان بود
مدار صفحه دوم شما همون ماژول هستش که با خرید همون ماژول حذف میشه
منظورم کنتاکت نرمالی کلوز هستش(n/c)
یه میکرو 8 مگا هم بخر
چک 600/600 هم بگیر
ترانزیستورهای که تو نقشه اول هم هست بگیر
یه رله ی هم طبق نقشه بگیر
پروگرامر واسه پروگرام کردن میکرو داری؟ اگه نداری اونم حدود 15 تومانه
فعالا اینا بسه

Maani Parvaz
23rd April 2011, 11:57 AM
با سلام دوست گرامی ممنون از راهنمایی شما, خب من باید یک PIR سنسور را سفارش بدم, البته فروشنده هم گفت که با ماژول میخری یا تنها, با ماژول نزدیک 7 هزار تومانی هست حالا 18 هزار تومان رو نمیدونم, حالا من دقیقا باید برای سنسور چی بگم؟ بگم همراه با ماژول؟ یعنی ماژول همون مداریه که گذاشته بودم؟ اگه ماژول 5 ولت بیشتر باشه چی؟ کنتاکت n/c چی هستش؟

Maani Parvaz
23rd April 2011, 12:07 PM

e.einitabar
23rd April 2011, 12:07 PM
آره دوست عزیز شما با ماژول بخر
یه زمانی 18 تومان بود
مدار صفحه دوم شما همون ماژول هستش که با خرید همون ماژول حذف میشه
منظورم کنتاکت نرمالی کلوز هستش(n/c)
یه میکرو 8 مگا هم بخر
چک 600/600 هم بگیر
ترانزیستورهای که تو نقشه اول هم هست بگیر
یه رله ی هم طبق نقشه بگیر
پروگرامر واسه پروگرام کردن میکرو داری؟ اگه نداری اونم حدود 15 تومانه
فعالا اینا بسه

خوب گفتم که......[nadanestan]

Maani Parvaz
2nd May 2011, 10:33 AM
با سلام خدمت دوستان, من ماژول سیم دار pir با شماره sb0081 رو خریدم, فقط نمیدونم خروجی و تغذیه چه قسمتیه, راهنمایی هم نداشت, دوستان لطف کنند منو در این زمینه راهنمایی کنند, البته ترانس ایزوله که گیر نیومده, ولی یه تلفن قدیمی داریم همونیکه چرخشی بود, ترانسشو دربیارم؟

e.einitabar
2nd May 2011, 11:24 AM
سنسورت این شکلیه

http://image.made-in-china.com/2f0j00heSQApBdpbcJ/PIR-Motion-Detector-Module-SB0081-.jpg

e.einitabar
2nd May 2011, 11:52 AM
mard-javan:
سلام دوستان موضوع قبلی نمیدونم چرا قفل شد ولی کاری نداریم, من یه عکس زا ماژول گرفتم هرچند کیفیت خوبی نداره, به هر حال اینو دارم و درباره ترانس هم بگید که یه تلفن قدیمی(چرخشی) داریم ترانس ایزولشو دربیارم؟

درستش کردم
میتونی اینجا بزرای...............

Maani Parvaz
2nd May 2011, 12:19 PM
سلام دوستان, من یه عکس از ماژول گرفتم هرچند کیفیت خوبی نداره, به هر حال اینو دارم و درباره ترانس هم بگید که یه تلفن قدیمی(چرخشی) داریم ترانس ایزولشو دربیارم؟

e.einitabar
2nd May 2011, 12:22 PM
نسبت دورش چنده؟

e.einitabar
2nd May 2011, 12:24 PM
از مداری که خریدی یه عکس بگیر برام بزار
چند تا پایه داره
معمولا باید 3 پایه داشته باشه
این چند پایه داره؟

Maani Parvaz
2nd May 2011, 12:29 PM
3 پایه, بیخیال pdf اونو پیدا کردم, ترانس هم یه کاریش میکنم, ممنون.

e.einitabar
2nd May 2011, 12:33 PM
خواهش میکنم دوست عزیز

در پناه حق

e.einitabar
2nd May 2011, 12:37 PM
3 پایه, بیخیال pdf اونو پیدا کردم, ترانس هم یه کاریش میکنم, ممنون.

دوست عزیز اگه بد راهنمایت کزدم ببخشی من نمیتونم در مورده چیزی که ندیدم با یه تعریف شما بگم که میشه یا نمیشه

در هر صورت موفق باشی

Maani Parvaz
8th May 2011, 09:34 PM
سلام دوستان گرامی, آقا من ترانس ایزوله رو نمیدونم کجا پیدا کنم, ترانس حتما یک به یک باشه دیگه؟ خواهشا منو راهنمایی کنید دوستان من چطوری این ترانسو گیر بیارم, هیچ جا نیس, توی تلفن قدیمی یه ترانس دیدم ولی پایه های زیادی داشت.

e.einitabar
8th May 2011, 09:37 PM
سلام
هر چند که................... بیخیال
دوست عزیز میتونی از ترانس داخل تلفن هم استفاده کنی
5 سر باید داشته باشه
اون چند تا سر داره؟

Maani Parvaz
10th May 2011, 11:21 AM
با سلام دوست گرامی, بله ترانس 5 پایه داره حالا نمیدونم از کدوم پایه هاش استفاده کنم؟ یه چیزی درباره مدارسنسور, اینکه من مدار رو بستم رو برد برد ولی جواب نگرفتم ولی ماژول دارش راحت جواب گرفت حالا این مداری که گذاشتید(تاپیک آموزش pir ) این مدارو ببندم؟ یا نه همون مدار خودمو کامل روی pcb ببندم؟
حالا یه چیزی درباره سنسور اینکه پایه های 1 و 2 و 3 رو چط.ری تشخیص بدم, ممنون.

e.einitabar
10th May 2011, 09:34 PM
سلام اول در مورد ترانس
با اهم متر اولیه و ثانویه رو پیدا کن اگه توضیح خواستی بگو.....
دوست عزیز اون سری که 2 پایه داره رو به تلفن و اونی که 3 پایه داره میتونی از سر وسط و پایینی استفاده کنی
درنزديكي يكي از پايه ها زايده اي وجود دارد، اين پايه، پايه شماره 1 است كه تغذيه سنسور نام دارد. حال اگر در جهت عقربه هاي ساعت به پايه ها نگاه كنيد پايه بعدي شماره 2 است كه خروجي سنسور بوده و بعد از آن پايه شماره 3 ، كه گراند يا زمين است.
نه بابا من از اولش گفتم که از ماژول ها استفاده کن خیلی بهتر در میاد

Maani Parvaz
10th May 2011, 11:08 PM
من برای پروژه مجبورم از بدون ماژول استفاده کنم, ترانس در واقع 10 پایه داره ولی وقتی بهش نگاه کردم یه سیم های نازکی به دو پایه از اولیه و 3 سیم به طرف دیگر ترانس وصل هستش, دیگه نمیدونم این چطوریه؟

e.einitabar
10th May 2011, 11:11 PM
پایه های سنسور رو پیدا کردی

e.einitabar
10th May 2011, 11:12 PM
نمایشگاه میای؟

e.einitabar
10th May 2011, 11:13 PM
اگه میای بیا اونجا با هم ردیفش میکنیم

بزار یه چیزی پیدا کردم روش کار کنم ببینم میتونیم چک رو حذف کنیم

Maani Parvaz
10th May 2011, 11:14 PM
من احتمال داره بیام معلوم نیست, حالا پایه های ترانسو میتونی کمک کنی؟

Maani Parvaz
10th May 2011, 11:26 PM
خب اگه بیام حتما بهتون خبر میدم خوشحال میشم یه ملاقاتی داشته باشیم, حالا من مدار ماژول خودمو که گذاشته بودم ببندم رو pcb یا همون مدار که (آشکارساز pir) تو تاپیک هست؟کدومش؟

e.einitabar
10th May 2011, 11:30 PM
مرد جوان تا نبندی معلوم نیست
آخه چی بگم من هیچ کدوم رو تا حالا نبستم
ولی مال خودت رو ببند توکل به خدا
گفتی 10 سر
خوب با اهمتر تست کن ببین کدوم به کدوم راه میده
اینو تست کن بهم بگو

Maani Parvaz
16th May 2011, 10:17 PM
سلام دوست خوب من هر کاری کردم هیچ کدوم از مدارها جواب نمیده[negaran] نمیدونم برای پروژه ساخت چیکار کنم؟ اگه منو بندازه چی؟ [negaran] یه کاری کنید.

Maani Parvaz
17th May 2011, 09:54 PM
دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟

e.einitabar
17th May 2011, 10:14 PM
سلام
کجاش مشکل داره؟

Maani Parvaz
17th May 2011, 11:36 PM
روی بردبرد جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم همه رو هم تست کردم[negaran]

e.einitabar
19th May 2011, 12:52 PM
روی برد سوراخ کاریت خوب بود
زیر بردت قلعی یا چیزی باعث اتصالی نشده
اول روی برد برد مدارت رو ببند ببین جواب میده
بعد اگه جواب داد مشکل از برد مدارت هستش
چطوری تست کردی
سنسورت روشن میشه
؟

Maani Parvaz
19th May 2011, 10:53 PM
نه دوست عزیز میگم روی بردبرد جواب نمیده مجبورم روی pcb ببندم

e.einitabar
21st May 2011, 12:22 AM
برد بردت مشکل نداره اکثرشون مشکل دارن
نمیدونم دیگه چی بگم
واقعا.......
خوب بیا از اول شروع کنیم
تغذیه ها رو چک کردی؟
ترانزیستور رو درست بایاس کردی؟
میکروی شما درست پروگرام کردی؟
سنسورت کار میکنه؟
واسه چک چیکار کردی؟
بیا مداراتت رو بشکن و جز به جز تحلیل کن
در ابتدا بیا مدار سنسور رو به تنهایی ببند
ببین کار میکنه خروجی اون رو به یک LED بده که در صورت داشتن خروجی LED روشن شه
بعدش میریم سراغ میکرو
باید این مدارت رو درست کنیم جا نزن ok
خوب در پناه حق

Maani Parvaz
18th June 2011, 02:05 PM
با سلام دوستان گرامی من بعد از مدت ها بالاخره اومدم, خوب دوستان من میخواهم مراحل پروژمو بگم البته بازهم مشکل داره, ببینید من این فایل pdf پیوست رو که زده بودم توی این تاپیک رو بستم, pcb مدار اولی ( مدار شماره گیر) رو ساختم, قطعات لازم را قرار دادم, درباره اون ترانس میتونید ترانس داخل تلفنهای قدیمی رو بکار ببرید, در واقع به صورت تکی ترانس ایزوله خیلی سخت میشه پیدا کنی, خب برنامه هم که روی فایل پیوست هست, برنامه رو به آی سی دادم, حالا نوبت سنسور هست دوستان برای نتیجه بهتر سنسور pir ماژول دار را خریداری کنید که من از جهان کیت خریدم, خب بهتره که تغذیه سنسور جدا باشه, یعنی علتشو بعدا میتونیم بیشتر بررسی کنیم ولی تغذیه سنسور جدا از مدار شماره گیر باشه, اما هر دوتاشون 5 ولت هستند, شاید بخاطر جریان باشه, تا اینجا که مدار درسته, خروجی سنسور که یه led بهش وصل کردم و در صورت فعال بودن روشن میشه, اما دو مشکل اینجاست که 1-وقتی سنسور فعال میشه بایستی پایه 16 میکرو فعال شه که نمیشه ولی وقتی یه لحظه یه 5 ولت به پایه 16 میکرو وصل میشه, میکرو بعد از 10 ثانیه ( با توجه به برنامه) فعال شده و رله را میبنده و شروع به شماره گرفتن میکنه, یعنی با خروجی سنسور فعال نمیشه, علت چیست؟ 2- وقتی شماره رو میگیره خط تلفن که اشغال میشه ولی متاسفانه گوشی من زنگ نمیخوره, علت چیست؟ این دو مشکل رفع بشه انشا الله توضیح کاملشو در یه تاپیک آموزشی قرار میدم, ممنون. البته فایل پیوست رو دوباره اینجه قرار دادم.

Maani Parvaz
18th June 2011, 02:06 PM
البته دوستان فقط چند روزی فرصت دارم خواهشا زود مسئله رو حل بفرمایید. ممنون.

Maani Parvaz
30th June 2011, 11:54 AM
دوستان چرا جواب منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حداقل یه کمک یه چیز مهم میخوام و اینه که در فایل پیوستی که گذاشتم مدار دوم که مربوط به ماژول هستش اون آی سی lm324 مثبتش که معلومه, برای قسمت منفی چیکار کنم؟ بزنم به زمین یا منفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

e.einitabar
3rd July 2011, 01:06 AM
سلام آخه چه سوال هایی که تو می پرسی؟

چرا یکم فکر نمیکنی؟
اگه بدنه رو به منفی زدی میتونی به بدنه متصل کنی ...........
اگه هم اون پایه باید به زمین وصل شه که وصل کن و بدنه رو از منفی جدا کن

Maani Parvaz
3rd July 2011, 07:52 PM
سلام, پست قبلی من که بی جواب موند, حالا گیر دادی به این آخری؟

rahai
1st December 2012, 12:50 PM
دوستان سلام
من دانشجوی ترم آخر کار شناسی سخت افزارم.استادم به من یه پروژه دزدگیر مادون قرمز داده که باید با پروتوس ببندم. اما نمیدونم مدارشو چطوری با پروتوس بکشم لطفا کمکم کنید...
تازه برنامشم ندارم؟؟؟

rahai
1st December 2012, 12:52 PM
دوستان سلام
من دانشجوی ترم آخر کار شناسی سخت افزارم.استادم به من یه پروژه دزدگیر مادون قرمز داده که باید با پروتوس ببندم. اما نمیدونم مدارشو چطوری با پروتوس بکشم لطفا کمکم کنید...
تازه برنامشم ندارم؟؟؟

rahai
1st December 2012, 12:58 PM
لطفا اگه میشه به منم مثل همون آقایی که کمک کردید مدار دزدگیر مادون قرمزشو بست کمک کنید تا بتونم مدارمو با پروتوس ببندم... یا اینکه حداقل بگید از کجا باید گیر بیارم....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد