PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال حل مشكلات سخت افزاري

SaNbOy
21st December 2008, 02:56 PM
سلام من ميخواستم بدونم كه صفحه كليد من حروف رو بهم ريخته مينويسه يا جاي حروف عوض شده من بايد الان ؟لطفا جواب بدين8-|:-?

Admin
21st December 2008, 07:20 PM
سلام من ميخواستم بدونم كه صفحه كليد من حروف رو بهم ريخته مينويسه يا جاي حروف عوض شده من بايد الان ؟لطفا جواب بدين8-|:-?خب سلام

ویندوزت چیه ؟
ویستا یا اکس پی ؟

SaNbOy
23rd December 2008, 08:44 PM
خب سلام
اولآ این سوال جاش داخل بخش هست که بعدآ انتقال می دم به همون جا.

در ثانی ویندوزت چیه ؟
ویستا یا اکس پی ؟
سلام توی بخش اصلی من فکر میکنم هیچ کس جوابمو نده
ویندوز من xp
اگر انتقالش بدین ممنون میشم;){wave}{big green}

diamonds55
23rd December 2008, 08:54 PM
سلام توی بخش اصلی من فکر میکنم هیچ کس جوابمو نده
ویندوز من xp
اگر انتقالش بدین ممنون میشم;){wave}{big green}

احتمال زیاد نوع زبان انتخابی شما عوض شده در مباحث سخت افزاری و نرم افزاری این امکان وجود نداره که با زبان ویندوز و فارسی ساز این مشکل بوجود بیاد چون هر کلید در زبان کامپیوتر یک i.r.q رو به خود اختصاص میده و این تعریف شده است .

SaNbOy
24th December 2008, 11:29 AM
احتمال زیاد نوع زبان انتخابی شما عوض شده در مباحث سخت افزاری و نرم افزاری این امکان وجود نداره که با زبان ویندوز و فارسی ساز این مشکل بوجود بیاد چون هر کلید در زبان کامپیوتر یک i.r.q رو به خود اختصاص میده و این تعریف شده است .
سلام ممنونم من درستش کردم مشکل از control panel بود;){wave}{big green}

mosty
11th July 2009, 12:48 PM
با سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز
من می خواستم بدونم که چه طوری سوالهای خودم رو در بخش سوالات ورفع ایرادات کامپیوتری مطرح کنم .
درضمن چند تامشکل هم دارم :
1- گزینه stand byدر رایانه ام غیر فعال است .
2- موقعی که کامپیوتر روشنه مانیتور تصویرش قطع میشه و پیام no signal میده وقتی هم که راه اندازی مجدد میکنم باز همین پیام میاد ولی بعداز نیم یا یک ساعت بعد که روشن میکنم مشکلی نداره

Admin
11th July 2009, 01:02 PM
با سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز
من می خواستم بدونم که چه طوری سوالهای خودم رو در بخش سوالات ورفع ایرادات کامپیوتری مطرح کنم .

اگر سوالات شما صرفا سخت افزاری است می تونید به لینک زیر مراجعه کنید.

http://njavan.com/forum/showthread.php?t=31&page=2

اما در صورتی که سوال دیگری دارید کافی است در بخش بخش سوالات و رفع ایرادات کامپیوتری (http://njavan.com/forum/forumdisplay.php?f=176) موضوع جدیدی ایجاد کرده و سوال خودتون رو با انتخاب عنوان مناسب مطرح کنید.

درضمن چند تامشکل هم دارم :
1- گزینه stand byدر رایانه ام غیر فعال است .

این خطا که سیستم پس از قرار گیری در حالت Stand by به حالت اولیه بر نمی گرده چند حالت داره.

1. سیستم عامل مشکل داره.
2. مشکل از مادر برد است.
3. مشکل از پاور است.

احتمال خیلی قوی ایراد نرم افزار و با تعویض سیستم عامل باید مشکل رفع بشه.

2- موقعی که کامپیوتر روشنه مانیتور تصویرش قطع میشه و پیام no signal میده وقتی هم که راه اندازی مجدد میکنم باز همین پیام میاد ولی بعداز نیم یا یک ساعت بعد که روشن میکنم مشکلی نداره

کابل مانیتور رو چک کنید.

کارت گرافیکی رو هم همین طور.

ایراد یکی از این دو است که به مانیتور سیگنالی ارسال نمی شه.

پیشنهاد می کنم کارت گرافیکی رو از داخل اسلاتش یه بار خارج کنید و دوباره و محکم سرجاش بزنید که لق نزنه.

سپس کابل مانیتور رو هم همین طور درست اتصال بدید.

اگه مشکل رفع نشد سیستم رو به یه متخصص نشون بدید تا این دو سخت افزار رو تست بزنه.
موفق باشید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد