PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی جشن فروردین گاه (نوروز) در ایران باستان



باستان شناس
13th March 2011, 03:33 PM
زرتشتیان در شب قبل از نوروز، زمانی که تاریکی آخرین شب سال رنگ می بازد، بر بام خانه های خود آتش می افروزند و فردای آن روز با گستردن سفره هفت سین و چیدن خوراکی هایی که از قبل آماده کرده اند، جشن نوروز را آغاز می کنند.

یکی از این خوراکی ها پالوده مروارید است که از اوایل زمستان برای تهیه گندم و نشاسته آن دست به کار می شوند،
شیشه یا سبزه از ضروری ترین لوازم سفره هفت سین است،
از پنجه کوچک (20 تا 24 اسفند) زنان با همکاری هم به تهیه خوراکی های سنتی مانند نان شیر، کماج شیرین، نان پیه پیاز، حلوای سن، حلوای شکر می پردازند،
همچنین آش هفت دونار یا ججه (gega) از هفت نوع غلات و حبوبات تهیه می کنند و در مراسم مذهبی خاص خود مصرف می کنند.

Admin
13th March 2011, 04:55 PM
چهارشنبه سوری به سبک سنتی

http://www.balajadeh.com/aks/khabar/4shanbesoori.gif

سفره هفت سین به سبک ایرانی

http://www.hamtanab.com/userfiles2/articlepic/bignoroz.jpg

نان شیر ( نان شیرمال )

http://uc-njavan.ir/images/jql18njuh54908aib39j.jpg

باستان شناس
14th March 2011, 10:02 PM
http://hamkelasyha.com/wp-content/uploads/2009/09/Norooz.jpg


نوروز همگی تا همیشه پیروز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد