PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث با صدا برق تولید کنیم

dehghanibros
10th March 2011, 04:44 PM
.................................................. .........................

dehghanibros
17th June 2011, 12:28 PM
.................................................. .........

افق دیبا
17th June 2011, 01:33 PM
[با عزض سلام و خسته نباشید می خواستم اگه میشه عکس،اطلاعات و مطالب مفید رو از این دستگاه بدونم.دوست کوچک شما محمد رضادیبا .اگه میشه این مطالب رو به mdo7189gmail.com بفرستید. با تشکر از شما.

dehghanibros
17th June 2011, 01:38 PM
[با عزض سلام و خسته نباشید می خواستم اگه میشه عکس،اطلاعات و مطالب مفید رو از این دستگاه بدونم.دوست کوچک شما محمد رضادیبا .اگه میشه این مطالب رو به mdo7189gmail.com بفرستید. با تشکر از شما.

حتما دوست عزیز فقط ما در فرستادن عکس به مشکلی بر خورده ایم ان شا الله بعد از بر طرف کردن مشکل کامپیوتر به ایمیل شما خواهیم فرستاد

با تشکر از دوست عزیزمان محمد رضا دیبا

dehghanibros
20th June 2011, 05:21 PM
توضیح کوتاهی که باید در رابطه با دستگاه تولید برق از صدا بدم اینکه من از یک بلندگو ضبط معمولی استفاده کرده ام. و داخل این بلندگو را کمی تغییر داده ام.

دوستان بهتر می دانند که بهترین گیرنده اواج صدا همان بلندگو است.

و ان شا الله در تصویری ویدیویی که به زودی خواهم گذاشت کار دستگاه را خواهید دید

dehghanibros
22nd June 2011, 01:30 PM
دوستان عزیز ویدیو دستگاه را می توانید در لینک زیر تماشا کنید.

توضیحات:
این ویدیو به صورت آماتور تصویر بداری شده و اگر کیفیت یا جایی مشکلی دارد به بزرگی خودتان ببخشید

توضیح دیگری باید بدم نحوه کار دستگاه است. شما در ویدیو یک بلندگو می بینید که این بلندگو همان دستگاه تولید برق است. در ویدیو موسیقی توسط یک موبایل پخش می شود و اگر توجه کنید بعد از چند ثانیه از پخش شدن موسیقی دستگاه برق تولید می کند که اگر به ولت متر توجه کنید توان تولیدی دستگاه را خواهید دید

عرفان سلیم زاده
22nd June 2011, 02:40 PM
ویدئوتون رو تماشا کردم و یه درخواست جدی ازتون دارم
میخوام از این به بعد توان تولیدی خودتون رو ارائه کنید نه ولتاژ!
بعدش هم باید یه دلیل منطقی برای دقیق بودن ولتاژ ولت متر تون ارائه بدید چون یکم غیر منطقیه که اینقدر دقیق باشه...
من تو اخر ویدئو تون احساس کردم که بعد از تموم شدن اهنگ ولتاژ قطع نشد بلکه بعد صدای ضعیف تق!قطع شد.[tafakor]
به این لینک هم یه سری بزنید:
http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&safe=off&source=hp&q=%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF+%D8%A7%D9%86%D8%B 1%DA%98%DB%8C+%D8%A8%D8%A7+%D8%B5%D8%AF%D8%A7&aq=f&aqi=g4g-v6&aql=&oq=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=905e9081899b75b1&biw=1024&bih=593

dehghanibros
22nd June 2011, 05:23 PM
دوستان عزیز دستگاه ما هنوز تکمیل نشده است.

با تشکر

عرفان سلیم زاده
22nd June 2011, 06:03 PM
اینکه شما چی مخواید برای من مهم نیست

درون دستگاه سیستمی است که برای جلوگیری از صدمه زدن به مصرف کننده ارایه میشه کارش اینکه تا وقتی که صدا که وارد دستگاه می شود ولناژ را به 12 ولت نرساند هیچ برقی از خروجی خارج نمی شود هر وقت برق تولیدی به 12 ولت رسید خروجی باز می شود
اگر برق از 12 ولت بیشتر شود خروجی قطع می شود یا اگر برق پایین تر از 12 ولت باشد باز هم خروجی قطع می شود

اینکه شما احساس کردید یا نکرید رو نمی دونم ولی وقتی صدا قطع می شود برقی تولید نمی شود و معمولا هم ولت متر نباید نشان دهد

دیگر اینکه این اولین آزمایش ما بود شاید اشکالاتی هم باشد . شما که اصلا اتقاد به ساختن نمونه ندارید و هنوز تجربه ساختن هم ندارید لطف کنید در این رابطه صحبت نکنید
2. در مورد لینک می خواهید 1000 تا لینک از توربین های بادی که می توانند 80 درصد باد جذب کنند براتان بیاورم در دانشگاه کامبریج توربینی طراحی شده که تا 99 درصد می تواند باد را جذب کند و حتی برای خانه ها هم می توان مورد استفاده قرار داد

لطف کنید از مطرح کردن چنین لینک هایی خودداری کنید

لطفا با ادب باشید اقا!!!!
جوری گفتید مدار محافظت از سیستم که فکر کردن ژنراتور سه فاز دارید راه اندازی می کنید![khandeshadid]
درضمن افتخار میکنم که به جای تکمیل ایده هام با سعی و خطا،با علمی ناب ابهاماتشو رفع میکنم.

dehghanibros
22nd June 2011, 06:18 PM
دوستان عزیز سعی می کنم ویدیو جدیدی که از دستگاه دارم را برای شما بگذارم

عرفان سلیم زاده
22nd June 2011, 06:38 PM
نه مثل اینکه واقعا جوگیر شدی فکر کردی مردم؟#*!!!!
یادمه که می گفتی که دوست داری مردم از طرحات انتقاد کنند و ادم انتقاد پذیری هستی.
این که بخوام امسال تورو که حتی فرق بین اختراع و یه کار دستی رو نمی دونند از خودم برتر بدونم که کلاهم پس معرکه است پس یه وقت فکر نکنی که از دیگران برتری مگر اینکه ثابت کنی!اونم نه با یه گوشی و یه بلندگو و یه مولتی متر و یه منبع تغذیه در پشت صحنه[nishkhand]!!!

dehghanibros
22nd June 2011, 06:49 PM
آقا لطف کنید کارهایی که خودتان می کنید را به ما نسبت ندهید

با تشکر

dehghanibros
22nd June 2011, 06:51 PM
................................................

عرفان سلیم زاده
22nd June 2011, 06:55 PM
علی یارت!
باشه من دیگه دخالت نمی کنم تا شما راهتون رو ادامه بدید...

حسین متقی
22nd June 2011, 10:53 PM
یکم اروم تر اقایون [negaran]
[golrooz]
ای بابا [taajob]
[golrooz]
ادمای باسواد و تحصیل کرده که اینجوری نباید حرف بزنن[taajob]
[golrooz]
چرا به جای دعوا راجع به شک یا گمانتون سوال نمی پرسید[tafakor]
[golrooz]
اینجاکه محل دعوا نیست[golrooz]

امیر تیموری منش
15th February 2013, 01:44 AM
با عرض سلام.این چیزی که شما درباره اش صحبت می کنید(تولیدبرق از صوت) آیا اختراع شروین تقوی است و این نوشته بالا توسط dehghanibros نوشته شروین تقوی است.میشه عکس،فیلم واطلاعات و مطالب مفید رو از این دستگاه بدونم.دوست شما امیر.اگه میشه این مطالب رو بهamir.t110@maildata.ir بفرستیدبا تشکر از شما.

معاون بخش اختراعات
15th February 2013, 01:23 PM
برای ساخت یک دستگاه هزاران راه وجود داره که میشه از هر روش ان را ثبت کرد اما ماهیت تمام کارها یکی هست.

- - - به روز رسانی شده - - -

برای ساخت یک دستگاه هزاران راه وجود داره که میشه از هر روش ان را ثبت کرد اما ماهیت تمام کارها یکی هست.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد