PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاطرات کاربردی کنکوری ها !

ساناز فرهیدوش
3rd March 2011, 07:35 PM
سلام دوستان خوب با ایجاد این بخش قصد دارم دوستان به بیان نکات اموزنده در جهت طی بهتر لحظات انتظار تا کنکور بپردازند . منتظرم..........
در عی حال دوستان کنکوری در هر دوره ایی می توند به وصف حالات خودشون بپردازند ، سایر دوستان هم با توجه به تجربیاتشون می تونند در این بخش به حفظ ارامششون یاری کنند .

ساناز فرهیدوش
3rd March 2011, 07:39 PM
گام اول برنامه ریزی بای درس خواندن است . دقیق و حساب شده .
زمان بندی ، باقی گذاشتم اوقات برای ورزش ، خواب و تغذیه سالم .
فراموش کرد فاز های منفی بقیه .
عدم مقایسه ی خود با دیگران .
مقایسه ی خود با خود .
تصور جایی که می خواهید باشید در حد توان واقعی

ارغنون
3rd March 2011, 10:51 PM
سلام

من خودم به عنوان یک داوطلب اولین چیزی که از کارنامه آزمایشی میبینم رتبه است!

حالا شکر خدا رتبه ام خیلیم بد نیست

ولی دوستایی دارم که با همین رتبه افسردگی حاد میگیرن

چه باید کرد؟

ساسي
4th March 2011, 01:31 AM
سلام.
من كنكورو پشت سر گذاشتم خداروشكر از نتيجه اشم راضي بودم و اولين انتخابمو قبول شدم.

قابل توجه داوطلبان عزيز:من آزمونهاي آزمايشي شركت ميكردم و بعداز هر آزمون حتي اگرم نتيجه اش خيلي بد بود محكمتر و قاطعانه تر به درس خوندن ادامه ميدادم چون معتقدم :
(شكست مقدمه ي پيروزيه).
اين حرف براي من يه شعار نيست بلكه يه واقعيته.

دوست من،اگه يه زماني توي آزمونا رتبه ات يا ترازت بد شد اميدتو از دست نده،بلكه برو دنبال علت بگرد وروش درس خوندنتو درست كن.اگه عادت داري جلوي تلويزيون يا مامان وبابا درس بخوني،اين عادتو ترك كن چون با اين درس خوندن به جايي نميرسي.يا اينكه ساعات درس خوندنتو بيشتريا كمتر كن و متعادلتر بخون.

يه دوست داشتم از تابستون شروع كرد روزي 15 ساعت بكوب درس ميخوند،[taajob]،وعجيب تر ازون اينكه نتايج كنكور اومد و اون حتي مجاز به انتخاب رشته نشد.

البته اين حرف من به اين معني نيست كه 2 ساعت تو روز درس خوندن كافيه. من خودم تا عيد 6 ساعت در روز درس ميخوندم.بعداز عيد 8 ساعتش كردمو آزمونامم نوسان داشت بالا وپايين ميشد ولي اميدم همچنان باقي بودو بالاتر ميرفت ولي سير نزولي نداشت.

راستي دوستان نزديك عيده و عيد ديدني و مهمونياي عيد حواستونو جمع كنيد وقت براتون طلاست....

من خودم پارسال عيد فقط خونه ي دوتا بابا بزرگام و يكي از دايي هام رفتم،سيزده به در هم يه ساعت تا يه پارك كنار خونمون رفتيم.
سخته ولي وقتي نتايجو ميبينين بهتون ميچسبه و روزاي كنكور با همه ي سختياش براتون شيرين ترين خاطرات ميشن.
كنكور چيزيه كه تكرار نميشه پس جدي بگيريدش.

ببخشيد پر حرفي كردم اميدوارم حرفام مفيد بوده باشه.[golrooz].

amin_745
4th March 2011, 02:02 AM
با سلام خدمت دوستان [golrooz]
من کوچکتر از اونم که بخوام توصیه ای خدمت دوستان داشته باشم.اما خاطره بسیار تلخی از اولین آزمون رسمی خودم دارم که خدمتتون عرض میکنم و امیدوارم که برای شخص دیگری پیش نیاد.
چندین سال پیش من در آزمون دانشگاه آزاد رشته مهندسی نفت قبول شدم اون سالها رو دوستان به خاطر دارن که برای قبولی در یک رشته خوب حتی دانشگاه آزاد واقعا باید زحمت و تلاش زیادی به خرج میدادیم چون تعداد پذیرفته شدگان خیلی کمتر از حال حاظر بود. اما متاسفانه بخاطر مشکلاتی که برای من پیش اومد و شرح و بستش در این تایپیک نمیگنجه نتونستم ثبت نام کنم. مشکل اصلی من در واقع عدم داشتتن آگاهی لازم از قوانین بود که باعث شده بود تصور غلطی در ذهن من به وجود بیاد که پایه ی مشکلات بعدی شد. به هر ترتیب من نتونستم اون سال وارد دانشگاه بشم و به افتخار خدمت سربازی نایل شدم. مشکلی که برای من پیش اومد درواقع یک کج فهمی ساده از یک قانون بود که شاید بشه گفت مسیر زندگی من رو تغییر داد.
دوستانی که قصد شرکت در آزمونهای سراسری رو دارن توجه داشته باشن که درمورد نحوه ثبت نام در آزمون پر کردن فرم های انتخاب رشته و مقررات نظام وظیفه برای آقایان مقررات فراغت از تحصیل اطلاعات کافی رو از منابع معتبر کسب کنند ودر مورد کوچکترین جزییاتی که براشون نا مفهومه حتما برسی لازم رو به عمل بیارن (بیکار ننشینید بگید ان شا ا... گربه ست) تا خدای نکرده به مشکل من دچار نشید.

من ا... توفیق

7raha7
4th March 2011, 06:10 AM
عجب......... خیلی بده آینده آدم اینجوری خراب شه...
اما خوبیش اینه که آدم عبرت بگیره و دیگرونم همینطور...
منم باید برای کنکور آماده شم... به نظر شما دیر نیس؟؟؟(الان سومم...)
میخوام شیمی یا مهندسی شیمی دانشگاه اصفهانو بیارم و اگه نیارم قید همه چیزو میزنم... دوباره میخونم... دوباره امتحان میدم... خلاصه دوباره کنکور میدم!
اما میترسم الان واسه شروع دیر باشه...

ساناز فرهیدوش
4th March 2011, 08:09 AM
یه جمع بندی کلی از صحبت های دوستان عزیز :
تابستان سال سوم و عید دوران طلایی چون عموما بچه ها درس نمی خونند .
پشتکار در سال های مدرسه بیشتره . در اصطلاح پشتتمون هنوز باد نخورده !
رتبه های ازمون های شبیه سازی شده هر چه گسترده تر باشند ( در سطح کشوری) بیشتر شبیه رتبه ی واقعی ما هستند .
باید در حدتوان حدااکثر تلاش خود مان را بکنیم .خودمان را فقط با خودمان مقایسه کنیم نه با دیگران ( اصل تفاوت های فردی )
هدف مناسبی در نظر بگیریم که چخ می خواهیم .اینقدر دانشگاه ورشته زیاد شده هرکس حداقل نمره بری رشته ایی رو می اورد پس بدانید چه می خواهید و دوست دارید حتی اگر مجبور شوید برایش تا کنکور بعد منتظر شویید .
برای زمان خود ارزش قائل شوید و برای خودتان . 2 تا 4 سال برای رشته ای سخت بیشتر صبر نکنید .
همه جانبه فکر کنید و تصمیم بگیرید اول جریان زندگی بعد درس .

ساناز فرهیدوش
4th March 2011, 08:16 AM
سلام

من خودم به عنوان یک داوطلب اولین چیزی که از کارنامه آزمایشی میبینم رتبه است!

حالا شکر خدا رتبه ام خیلیم بد نیست

ولی دوستایی دارم که با همین رتبه افسردگی حاد میگیرن

چه باید کرد؟

استاندارد ازمون های ازمایشی خیلی مهمه . هر چه دامه اش بیشتر باشه مثل ازمون هیی که در سطح کشوری برگذار میشه سبیه سازس بیشتری با رتبه ی واقعی شما داره .

دستیابی به پیشرفت ببیشتر خیلی عالیه اما توان واقعی خود رو باید در نظر بگیرید و اقع بین باشید . در عین حال که حدااکثر رو در نظر می گیرید تا به حداقل دست پیدا کنید .
البته قبولی در بعضی رشته ها دشواره و شاید باید چند سال وقت صرف کنید تا بهش دست پیدا کنید . ( پزشکی ، دارو سازی ) اینجاهدف فرد مد نظره نه قبولی سال اول !

به نظر من رشته ی خوب و مورد علاقه قبول شدن با ارزش تر از هر یز دیگش و علاقه برای طی مسیر نیروی انیگزه ی شماست برای ادامه ی راه .

*مینا*
4th March 2011, 02:27 PM
خب تجربه های کنکوری من خیلی زیاده ...
و تجربه های ماه های پاییزم با ماه های بهاریم متفاوت بودن ...
راستش من مهمونی یا عید دیدنی نرفتم جایی ... نه به این دلیل که " همه می گن بشین تو خونه ، اگه بشینی رتبه ات خوب می شه و .. " فقط به این دلیل که دلم می خواست تو خونه باشم و بخونم !

من تو ماه های بهاری بیشتر رو تست زدنم کار می کردم ...
_زمان بندیم و تنظیم کردم ، به طوری که دیگه وقت کم نمی آوردم ...

_ با تست زدن درس های قبل عید رو مرور می کردم ، البته به نکته برداری ها و حاشیه نویسی های کتابم هم سر می زدم

_ تست هایی که قبلا زده بودم و اشتباه بود رو با علامت ضرب در مشخص کرده بودم ، و تو این ماه ها دوباره از اول می زدمشون ( غلط ها رو یا اون هایی که علامت زده بودم " مهم" )

_ من تو تست زدنم یه مشکل اساسی داشتم و اون این بود که ، توی پرسش نامه گزینه ی ( مثلا2) رو که انتخاب می کردم تو پاسخ نامه گاهی گزینه ی دیگه ای رو علامت می زدم ، این مشکلم رو با آزمون هایی که تو خونه واسه خودم ساخته بودم و سوالاتش ، سوالات کنکور سال های پیش بود ، کشف کردم و رفعش کردم ...

_ یکی از نکات مهمی که من همیشه رعایت می کردم ، زدن علامت منفی کنار سوالی بود که شک دارم و یا حلش زمانبر هست و زدن علامت ضرب در کنار سوالی که بلد نیستم ... و بعد از این که سوالایی که 100% مطمئنم درسته رو می زدم اگه وقت داشتم می رفتم سراغ سوالایی که شک دارم ...

_ معمولا می گن تو ماه های بهاری ، سعی نکنید چیز جدیدی رو یاد بگیرید _ ولی من مخالف این موضوع بودم تا حدودی _ مثلا فیزکم رو تا عید تموم نکرده بودم و دین و زندگیم رو ، تو 1.5 ماه اولش تموم کردم و نتیجه ی خوبی هم گرفتم ...

_ من با تست زدن به برخی از ویژگی های خودم پی برده بودم ، برای نمونه این که : اون درس هایی رو که خوب بلد بودم ، مثل زیست ، شیمی، دین و زندگی و ادبیات ، اون سوالایی رو که تو دو تا گزینه شک می کردم و اگه می زدم درست در می آمود اما درس هایی که زیاد نخونده بودم و اگه شک می کردم نباید می زدم

_ در مورد کنکور های آزمایشی :: من هیچ وقت خودم رو با دوستم مقایسه نمی کردم ، بلکه بر عکس خودم رو با خودم مقایسه می کردم _ به قول رکسانا جون [bamazegi] _ کنکورآزمایشی امروزم با مال سری پیشم رو مقایسه می کردم
ترازم برام مهم بود ، این که تراز این سری نسبت به سری پیش حتما باید بهتر بشه و می شد [shademani2]

_ تو رتبه ها اگه رتبم بهترین بین دوستام می شد ، ولی من به نفر اول نگاه می کردم ، و نفراتی که جولو تر از من هستن هنوز ، و این یه انگیزه ی مضاعف بود برای بهتر خوندن ...

_ من 3 مرحله ی جامع سنجش رو شرکت کرده بودم ، اما رتبه ی کنکور اصلیم خیلی خیلی بهتر از اون ها اومد !!!

_ کسانی که کنکور آزمایشی شرکت می کنن ، نه برای آشنایی با سوالات هست ، فقط جهت فهمیدن وضعیت خودشون هست که کجا هستن از لحاظ تراز و درصدها

_بازم میام [nishkhand]

e.einitabar
4th March 2011, 02:37 PM
دوستان به شب آخر کنکور کسی اشاره ای نکرده...
البته واسه بچه هایی که در طول سال خوندن ولی برای بقیه اونم مثل بقیه ی شبا
به نظر من روز قبل از کنکور اگه بتونی با تعدادی از بهترین دوستات به صورت تفریحی به کوه بری خیلی میتونه موثر باشه
1.یه تفریح باحاله که روحیه شما رو افزایش می ده
2. مورد دوم که از همه مهمتره اینکه اینقدر خسته میشی که بعد از رسیدن به خونه و گرفتن یه دوش باحال بدون اینکه استرس داشته باشی با خستگی تمام خوابت میبره
و این خیلی می تونه در سر جلسه کنکور موثر باشه
من خودم استفاده کردم نتیجه داده
در پناه حق

*WIZARD*
4th March 2011, 02:54 PM
عجب......... خیلی بده آینده آدم اینجوری خراب شه...
اما خوبیش اینه که آدم عبرت بگیره و دیگرونم همینطور...
منم باید برای کنکور آماده شم... به نظر شما دیر نیس؟؟؟(الان سومم...)
میخوام شیمی یا مهندسی شیمی دانشگاه اصفهانو بیارم و اگه نیارم قید همه چیزو میزنم... دوباره میخونم... دوباره امتحان میدم... خلاصه دوباره کنکور میدم!
اما میترسم الان واسه شروع دیر باشه...

هنوز خیلی وقت داری
بشین قشنگ درست رو بخون[tashvigh]

BEN HOR
4th March 2011, 05:36 PM
فک کنم من نگم بهتره
من کل سالو درس نخوندم
چند ماه اخرو که اصلا نخوندم
شب کنکورم تا صبحش تو عروسی بودم جاتون خالی
ولی بدون هیچ استرسی رفتم سر امتحان و تستامم خوب زدم
قبولم شدم
می خوام بگم اگه زیادیم سختش بگیرین
واستون 7خان رستم میشه
البته تست و حتما بزنید خیلی تاثیر داره
همین از من کمک نگیرید بهتره

ساناز فرهیدوش
4th March 2011, 09:46 PM
سلام دوستان خوب با ایجاد این بخش قصد دارم دوستان به بیان نکات اموزنده در جهت طی بهتر لحظات انتظار تا کنکور بپردازند . منتظرم..........
در عی حال دوستان کنکوری در هر دوره ایی می توند به وصف حالات خودشون بپردازند ، سایر دوستان هم با توجه به تجربیاتشون می تونند در این بخش به حفظ ارامششون یاری کنند .

البته دورس رشته های ریاضی با توجه به اینکه ایشون الان برق می خونند در طی سال های مدرسه اموخته شدهاند برای همین بازدهی داشت است .
در عین حال رتبه و شهر و دانشگاهی که قبول می شوید برای بعضی ها خیلی مهمه.

ارغنون
4th March 2011, 10:24 PM
من یه چیزی میگم به برخیا بر نخوره!

ریاضی با تجربی فرق فوکوله

تو ریاضی طرف بار رتبه ی چندین هزار میتونه خوب قبول شه و بشه مهندس!

رها جون با شومام زیاد نگران نباش

حتما قبول میشی هر چی دوست داری دوست باهوش من!

ولی تجربی برای رسیدن به رشته های تاپ و رقابت شدید باید سخت کوشید

موافقین؟

ارغنون
4th March 2011, 10:25 PM
به نظر من روز قبل از کنکور اگه بتونی با تعدادی از بهترین دوستات به صورت تفریحی به کوه بری خیلی میتونه موثر باشه
2. مورد دوم که از همه مهمتره اینکه اینقدر خسته میشی که بعد از رسیدن به خونه و گرفتن یه دوش باحال بدون اینکه استرس داشته باشی با خستگی تمام خوابت میبره
در پناه حق

مهندس آخه استرس میذاره؟بری بیرون؟[tafakor]

ارغنون
4th March 2011, 10:29 PM
یه سوال من الان تو قلم چی رتبه ی کشوریم زیر 200 میشه

و تخمین سراسریم هم میشه طرفای 100

به نظر شوما با تجربه ها این درصدا و رتبه قابل اعتماده؟

ممنون میشم از نظرات و راهنماییهاتون خدا بخیرتتون!(یعنی خیر بده بهتون)

7raha7
5th March 2011, 12:11 AM

موافقین؟

بله من کاملا موافقم... اصلا من رشته ی مورد علاقه ام شیمیه... همه میگفتن برو تجربی... و فقط و فقط به خاطر همین دلیلی که لوتوس بهش اشاره کرد اومدم ریاضی... البته خب تو ریاضی هم استعداد داشتم...

میدونید... تو رشته ریاضی رقابت آسونتره... رو علوم پایه بیشتر تاکید دارن....
رشته هایی که میارن مهندسیه... حتی اگه هیچی بارشون نباشه... اما این قضیه تا چند سال دیگه بیشتر ادامه پیدا نمیکنه...

ساناز فرهیدوش
5th March 2011, 07:40 AM

موافقین؟

صد البته .پزشکی ، دارو سازی و درس هایی از این قبیل قبولی ، رتبه ی خوب ، دانشگاه ممتاز مستلزم صرف انرژی و زمانه .
اما حتی برای قبولی دراین رشته ها سقف زمانی تعیین کنید و اگر واقعا دوست دارید این رشته ها رو در صورت عدم قبولی در سال اول نباید دلسرد بشید .

سجاد عابدی
5th March 2011, 09:16 AM
قبل از اینکه کنکور بدهم بچه ها میگفتن وقت کم میاری و...
اما وقتی سر جلسه رفتم سوالات عمومی رو که جواب دادم گفتن 30 دقیقعه دیگر سوالات تخصصی رو میدن منجاتون خالی 30 دقیقه خواب شیرین سر جلسه رفتم بعدش مسول جلسه گفت بلند شو سوالات تخصص رسیده

تووت فرنگی
5th March 2011, 09:27 AM
من هنوز کنکور ندادم....ولی خیلی سخت نیست تلاش تلاش تلاش....فقط...[shaad]

با لوتوس موافقم...ریاضی قبولیش کاری نداره اما...تجربی ....اوه اوه...[negaran]

سخته....[afsoorde]

ریاضیا با 10000 هم قبول میشن....[nishkhand]

تووت فرنگی
5th March 2011, 09:29 AM

موافقین؟

100%...افرین نیلوفر جونم[esteghbal]

محسن آزماینده
5th March 2011, 12:01 PM
الان كسايي كه ميخوان كنكور بدن بايد رو درس تمركز كنن
انشاالله بعد از قبولي تو سر همديگه ميزنيد

تووت فرنگی
5th March 2011, 12:23 PM
الان كسايي كه ميخوان كنكور بدن بايد رو درس تمركز كنن
انشاالله بعد از قبولي تو سر همديگه ميزنيد

عجب....تیکه میندازن...[sootzadan]

ساناز فرهیدوش
5th March 2011, 08:11 PM
هر کس در هررشته ایی باید تلاش کنه تا به مطلوب خودش دست پیداکنه ..
رشته ایی خوبه که واقعا دوستش داشته باشی از ته دل تا سختی هاش رو هم با جان و دل طی کنی .
بنا به تجربه ی خودم مهم نیست کدوم دانشگاه باشی مهم اینه که هر جا هستی از انچه داری لذت ببری و داشته هات بر نداشته فائق بیان تا بتونی خیلی خوب جلو بری !
در ضمن هشدار به کنکوری هی عزیز :
ما همگی منتظر شیرینی هستیم !

*مینا*
5th March 2011, 08:52 PM
در ضمن هشدار به کنکوری هی عزیز :
ما همگی منتظر شیرینی هستیم !
این هشدار و من هم می دم [nishkhand]

ساسي
5th March 2011, 11:32 PM
خب راست ميگن ديگه![bamazegi][bamazegi].

ساسي
5th March 2011, 11:45 PM
من هنوز کنکور ندادم....ولی خیلی سخت نیست تلاش تلاش تلاش....فقط...[shaad]

با لوتوس موافقم...ریاضی قبولیش کاری نداره اما...تجربی ....اوه اوه...[negaran]

سخته....[afsoorde]

ریاضیا با 10000 هم قبول میشن....[nishkhand]

اين حرفتو اصلا قبول ندارم.رياضيابا10000هم قبول ميشن.ولي كجا؟چه رشته اي؟حسابداري علي آباد كتول انشالله!!!![taajob].
اگه ملاك براي شما فقط قبوليه و رشته و دانشگاه وشهرش مهم نيست پس با20000هم قبول ميشيد.
راجع به اينكه ميگيد رياضي قبوليش كاري نداره هم بايد بگم كه اينجور كه شما فكر ميكنيد نيست من خودم كساني رو ميشناسم كه شب و روز درس ميخوندن و همه فكر ميكرديم كه همون سال اول با رتبه تك رقمي قبول ميشن الان امسال سال دوم يا سوميه كه ميخوان براي امتحان كنكور شركت كنن!

رشتشونم:رياضي!!!!!

محسن آزماینده
6th March 2011, 10:00 AM

برو درستو بخون
من كه هر وقت اومدم سايت آنلاين بودي
پس كي درس ميخوني؟
ببخشيد نميدونستم ماها نخبه ايم نخونده بلديم[nishkhand][nishkhand][nishkhand][khejalat]

محسن آزماینده
6th March 2011, 10:03 AM
انر‍ي مثبت كه بابام روز كنكور بهم داد
ما اصليتمون مغاني
بابام روز كنكور به من گفت:
((ما مغانيا 2چيز نداريم.
1-ترس
2-استرس))
ولي من ميگم شما هم ندارين

مجتبی
6th March 2011, 12:20 PM
استرس قبل از کنکور.... چیزی که من هیچ موقع حس نکردم [nishkhand]
اصلا استرس چی هست ؟[bamazegi]
من حتی روز کنکور مداد با خودم نبردم !!!![khande]
از یکی از این مسئول های اونجا یه مداد گرفتم همه ی تست ها رو زدم قبول هم شدم همون انتخاب اولم !
اینو بدونید که اگه بیخود استرس داشته باشید چیزهای رو که میدونید هم از کلتون میپره !
ما همسایه داشتیم دخترشون تیزهوشان میرفت ! ساله اول از استرس زیاد اصلا کنکور مجاز به انتخاب رشته نشد ! چه برسه به قبولی....

تووت فرنگی
6th March 2011, 01:53 PM
برو درستو بخون
من كه هر وقت اومدم سايت آنلاين بودي
پس كي درس ميخوني؟
ببخشيد نميدونستم ماها نخبه ايم نخونده بلديم[nishkhand][nishkhand][nishkhand][khejalat]

من هنوز پیش نیستم http://www.millan.net/minimations/smileys/yattasmiley.gif
تازشم من زیرپوستی درس میخونمhttp://www.millan.net/minimations/smileys/capricorns.gif

من که خودم میگم معتاد شدم،کمـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک کنیددوستانhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_42.gif

محسن آزماینده
6th March 2011, 02:01 PM
من هنوز پیش نیستم http://www.millan.net/minimations/smileys/yattasmiley.gif
تازشم من زیرپوستی درس میخونمhttp://www.millan.net/minimations/smileys/capricorns.gif

من که خودم میگم معتاد شدم،کمـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک کنیددوستانhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_42.gif

جدي؟
چندم ميخوني؟
لا اين وضع به سن ما برسي دست ما نخبه ها رو از پشت مي بندي؟[taajob3][taajob3][taajob3]

تووت فرنگی
6th March 2011, 02:07 PM
جدي؟
چندم ميخوني؟
لا اين وضع به سن ما برسي دست ما نخبه ها رو از پشت مي بندي؟[taajob3][taajob3][taajob3]

سومhttp://dingo.care2.com/c2c/emoticons/candlef.gif

http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/rainbowed.gif الکی قضاوت کردید ...http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/worship.gif

http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif

7raha7
6th March 2011, 05:06 PM
عجب.........
میگن سوم طلاییه من بیشتر میترسم...
آخه من اینهمه درس خوندم ترم اول....
حالا که نگاه میکنم همه شون یادم رفته....
میام دوره کنم میبینم دروس ترم دومم سنگینه... آخه من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارغنون
7th March 2011, 08:16 PM
عجب.........
میگن سوم طلاییه من بیشتر میترسم...
آخه من اینهمه درس خوندم ترم اول....
حالا که نگاه میکنم همه شون یادم رفته....
میام دوره کنم میبینم دروس ترم دومم سنگینه... آخه من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر گلم من پارسال درگیر المپیاد بودم و درسای سوم کلا ولش!

بعد نهایی امتحان دادم با معدل کتبی 19.5

بعد کم کم از آخرای تابستون خودم رو رسوندم

قرار نیست همه چی همون لحظه یادت بمونه فقط تلاش کن که خیلی پرت نباشی

اگه مطالب برات آشنا باشن (نه در حد خیلی خیلی دقیق) سرعت خوندنت تو پیش میره بالا و راحتتر میشی ولی خیلیا هم همون پیش شروع میکنن و رتبه ی خوبی هم میارن

موفق باشی

ارغنون
7th March 2011, 08:19 PM
این هشدار و من هم می دم [nishkhand]

مینا جونم و رکسانای عزیزم اگه احیانا این هشدار رو به من دادین

عارضم خدمتتون شیرینی شوما محفوظه به شرط اینکه دعا برای ما فراموش نشه[cheshmak]

Only Math
7th March 2011, 10:55 PM
مینا جونم و رکسانای عزیزم اگه احیانا این هشدار رو به من دادین چون گویا اینجا کنکوری منم و ویدای عزیز

عارضم خدمتتون شیرینی شوما محفوظه به شرط اینکه دعا برای ما فراموش نشه[cheshmak]
منم هستم عزيزم [cheshmak]

نازخاتون
7th March 2011, 11:11 PM
منم اومدم
من كنكور ارشد داشتم و دارم

A M S E T I S
8th March 2011, 09:40 AM
در پناه حق

برن کوه؟؟؟؟ اگه رفتن و یکیشون یا همشون از اون بالا پرت شدن پاییین اونوقت از کنکور جا موندن شما جواب گو هستی؟؟؟[nishkhand][nishkhand] اگه از کوه برگشتن رفتن دوش بگیرن صابون رفت زیر پاشون و سرشون شکست چی؟؟؟؟!!!![nishkhand][nishkhand]

بچه ها جدا از شوخی پیشنهاد من اینکه اصلا به اینکه قراره چی بشه فکر نکنید...فقط متمرکز بشید روی درستون...خیلی با دقت و نکته به نکته بخونید...روز کنکور خانوادگی نرید سرجلسه چون استرسش بیشتره...این مواقع پدر و مادرها بیشتر استرس دارن و انرژِ منفی شما رو تحت تاثیر قرار میده....به اون چیزی که از شما خواسته خیلی توجه کنید...به درست و نادرست...تمام گزینه هارو بخونید چون ممکنه با دیدن یک گزینه فکر کنید همون درسته ولی غافل ازینکه گزینه صحیح تر و کامل تری هم بوده

ممکنه چند تا سئوال سخت پشت سر هم باشن و شما نتونید جواب بدید...اصلا خودتون رو نبازید...چون قرار نیست به همه سئوالات جواب بدین...مهم اینه که پاسخ صحیح بدین..اصلا خودتون رو با یگران مقایسه نکنید...سعی کنید با دوستاتون در مورد ساعات مطالعه زیاد صحبت نکنید یا اینکه در روز یا هفته چند تا تست میزنید...هرکسی شرایط خودشو داره...خیلی ها بودن با ساعت مطالعه خیلی زیاد نتیجه مطلوبو کسب نکردن چون اصل کیفیت رو رعایت نکردن....

کنکوری های عزیز یادتون باشه شما زحمت زیادی کشیدین پس موفق میشید[golrooz][golrooz]

غزل بارون
8th March 2011, 12:14 PM
من هم در طول سال که اصلا نخوندم فقط وقتی امتحان داشتم بدو بدو میخوندم نمره میگرفتم اما 4 ماه آخر تستارو خوردم جوری که حفظ شده بودم عیدم فقط به مادرم گفتم از همه اقوام فقط 4 تاشونو میام و رفتم و تا روز کنکور نمیترسیدم ولی وقتی رفتم یه دفعه گریه ام گرفت اینقدر که همه استرس منتقل میکردن.به نظر من یه روز قبل کنکور با خانواده یا دوستانی که انرژی مثبت دارن یا حتی معلمتون بیرون برید و خوش باشید چند ماه مونده به کنکورم فقطبا بچه هایی که مثبتن باشید و از هم اشکالاتتونو بپرسیدو خوش باشید به حرف فامیلو دوستو... که شما رو با دیگران مقایسه میکنن اصلا توجه نکنید بذار فکر کنن با دیوار حرف میزنن

غزل بارون
8th March 2011, 12:20 PM
کنکور غول نیست باور کنید خودتون بعد کنکور به این نتیجه میرسید.ماه های آخرو اگه درسی رو تا حالا نخوندید دیگه بیخیالش بشید فقط رو چیزایی که خوندید تمرکز کنید و مرور کنید تست های جامع رو بزنید پیشنهادی به ویدا جان دادم به شمام میدم اردوهای نوروزی که برای جمع بندی درسهاست مفیده و مثمر ثمره شک نکنید چون استادا راه های سریعی رو یاد میدن که مفیده.الان تلاش بکنید چون وقت برا خوشی همیشه هست ولی برا درس نه تلاش تلاش تلاش شماها همه میتونید خودتونوباور داشته باشید شما میتونید

ساسي
9th March 2011, 12:25 AM
استرس قبل از کنکور.... چیزی که من هیچ موقع حس نکردم [nishkhand]
اصلا استرس چی هست ؟[bamazegi]
من حتی روز کنکور مداد با خودم نبردم !!!![khande]
از یکی از این مسئول های اونجا یه مداد گرفتم همه ی تست ها رو زدم قبول هم شدم همون انتخاب اولم !
اینو بدونید که اگه بیخود استرس داشته باشید چیزهای رو که میدونید هم از کلتون میپره !
ما همسایه داشتیم دخترشون تیزهوشان میرفت ! ساله اول از استرس زیاد اصلا کنکور مجاز به انتخاب رشته نشد ! چه برسه به قبولی....
شما ديگه فوق خونسرديد.البته ببخشيدا.
من خودم از ساعت 11 به بعد از شدت استرس و لرزش دست تمام وسايلم ميفتاد و مراقبي كه اونجا بود دلش سوخت وسايلمو بهم ميداد.من خيلي سعي كردم خونسرد باشم مثل شما ولي نشد.البته من كار شمارو تحسين ميكنم و واقعا اگر كسي بتونه مثل شما باشه موفقيتش حتميه.من كه نتونستم ولي اميدوارم دوستان عزيز كنكوريم بتونن به اين آرامش برسند.به نظرم يكي از عواملي كه ميتونه تو اين زمينه كمك كنه تسلط كافي روي مطالب درسيه.تسلط كه بيشتر باشه زمان صرف شده براي به ياد آوري مطالب كمتره و اين آروم بخش و شيرينه.
كنكور با تسلط روي مطالب و حفظ آرامشه كه مغلوب ميشه.

7raha7
9th March 2011, 03:29 PM
خوب من الان دارم کنکور آزمایشی میدم..... گزینه دوووو
نتایجی که میبینم با هدف من جور درنمیاد....
من برای هدفم باید رتبه ام 3 رقمی شه... اما با کنکور آزمایشی هر کاری میکنم سه رقمی نمیشم....

محسن آزماینده
9th March 2011, 05:01 PM
من برای هدفم باید رتبه ام 3 رقمی شه... اما با کنکور آزمایشی هر کاری میکنم سه رقمی نمیشم....

شايد خودت را براي هدفت آماده نمي كني
بهتر تلاش كردنت با هدفت متناسب باشه
شايد روزي 14ساعت هم براي 3رقمي كم باشه

ساسي
9th March 2011, 11:47 PM
من با اين حرفتون مخالفم،مهم كيفيته نه كميت،كنكوريهاي عزيز بايد سعي كنن درس رو بفهمن نه اينكه چشمشون به عقربه هاي ساعت باشه كه امروز دو ساعت بيشتر خوندن الكي اميدوار و مغرور شن يا اينكه كمتر خوندن و دپسرده شن.

ساسي
10th March 2011, 12:07 AM
بايد تسلطتو با بيشتر تمرين كردن و حل كردن تستاي بيشتر بالا ببري و با سؤالاي بيشتري روبرو بشي.سعي كن بيشتر تست حل كني تا اينكه جزوه رو صد دفعه دوره كني.وقتي يه سؤال حل ميكني سريع سراغ جوابش نرو سعي كن خودت به جواب برسي اگه اين كارو بكني هر شكلي از اون سؤال بهت بدن راحت حلش ميكني.به قول يكي از استادامون بايد جرات در افتادن با سؤالو داشته باشي. من و داداشم شايد براي بعضي سؤالا يك ساعت وقت ميذاشتيم ولي وقتي حلشون ميكرديم ديگه فهميده بوديمشون يعني:حفظ نكرده بوديم،با حفظ كردن كنكور به جايي نميرسه.
دوست گلم،درساتو بفهم شايد اين جور تعداد سوالايي كه حل ميكني كم باشه ولي در عوض فهميدي.بازم ميگم براي كنكور درس خوندن، مهم كميتهايي مثل ساعات درس خوندن و تعداد سؤالاي حل شده نيست،براي كنكور مهم كيفيت درس خوندنه.[shaad].
راستي در رابطه با كتاب تست هم هر كتابي كه ويرايشش به مزاجت خوش مياد و ميفهمي بگير، روش كار كن،نه اينكه صد تا كتاب رديف كني و ندوني كدومو بخوني!

7raha7
12th March 2011, 05:40 AM
شايد خودت را براي هدفت آماده نمي كني
بهتر تلاش كردنت با هدفت متناسب باشه

من یه کتابو بیشتر از یه ساعت که میگیرم دستم حالم ازش بهم میخوره و میخوام موهامو بکشم!!!
شاید این زیاد خوب نیس... ولی من آدمیم که زود یاد میگیرم و زود هم یادم میره...برای حل این مشکل تکنینک جعبه لایتنر و جی5 موثر واقع شد... اما خداییش خیلی وقت گیره....

بايد تسلطتو با بيشتر تمرين كردن و حل كردن تستاي بيشتر بالا ببري و با سؤالاي بيشتري روبرو بشي.سعي كن بيشتر تست حل كني تا اينكه جزوه رو صد دفعه دوره كني.وقتي يه سؤال حل ميكني سريع سراغ جوابش نرو سعي كن خودت به جواب برسي اگه اين كارو بكني هر شكلي از اون سؤال بهت بدن راحت حلش ميكني.به قول يكي از استادامون بايد جرات در افتادن با سؤالو داشته باشي. من و داداشم شايد براي بعضي سؤالا يك ساعت وقت ميذاشتيم ولي وقتي حلشون ميكرديم ديگه فهميده بوديمشون يعني:حفظ نكرده بوديم،با حفظ كردن كنكور به جايي نميرسه.
دوست گلم،درساتو بفهم شايد اين جور تعداد سوالايي كه حل ميكني كم باشه ولي در عوض فهميدي.بازم ميگم براي كنكور درس خوندن، مهم كميتهايي مثل ساعات درس خوندن و تعداد سؤالاي حل شده نيست،براي كنكور مهم كيفيت درس خوندنه.[shaad].
راستي در رابطه با كتاب تست هم هر كتابي كه ويرايشش به مزاجت خوش مياد و ميفهمي بگير، روش كار كن،نه اينكه صد تا كتاب رديف كني و ندوني كدومو بخوني!

ممنون از راهنماییهات....
ولی راستش امسال که من نهاییم... اینقدر سوال تشریحی هست که حل کنم که وا3 تست دیگه واقعا وقت ندارم...
یعنی مثلا میتونم بگم تا الان همه نمونه سوالات امتحان نهایی 7سال گذشته رو کار کردم فقط وا3 اینکه معدل کتبیم مثل لوتوس بالای نوزده بشه...
فکر کنم اگه تستو بذارم تابستون بهتر باشه... اینطور نیست؟؟؟

ساناز فرهیدوش
12th March 2011, 10:22 PM
تست ها بعد از تسلط به مطالب به کاربگیرید و ماه خرداد برای دوره .
در تابستان در جهت تقویت دروس پایه. مهم و سخت وقت بگذارید .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد