توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هرکی دوس داره نخبه باشه بیاد!
gilda
3rd March 2011, 06:53 PM
سلام[shaad]
از اونجایی که اینجا یه سایت علمی و در راستای نخبه پروری هست گفتیم شاید بد نباشه یه تاپیم بزنیم در ارتباط با همین موضوع.[eynaki]
راستش من این تاپیک رو توی فروم های علمی دیگه هم زدم و با استقبال خیلی خوبی مواجه شدم.[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
دیدم بهتره تو این انجمن هم زمینه ای برای بحث و تبادل نظر بین نخبه ها و نخبه دوستا فراهم بشه[cheshmak]
اونایی که نخبه نیستن تو این تاپیک میتونن روش های نخبه بودن رو پیدا کنن!!!
امیدواریم تا روزی این سایت بیشترین آمار اعضای نخبه رو در ایران داشته باشه...
خب بسم ا...[golrooz]
gilda
3rd March 2011, 07:02 PM
از همه ی دوستانی هم که تو زمینه ی خاصی مهارت دارن و نخبه محسوب میشن دعوت میکنم بیان و تو بحثا شرکت کنن و در راستای رسیدن به هدف انجمن تلاش کنن[nishkhand]
amin_745
3rd March 2011, 07:09 PM
من که هیچی (تعطیل) ولی برای شروع یکی بیاد نخبه رو تعریف کنه[esteghbal] خدا رو چه دیدی شاید ما هم آره ...[cheshmak]
gilda
3rd March 2011, 07:23 PM
نخبه تعاریف زیادی داره
اما یه تعریف عمومی و معروف اینه که نخبه کسیه که تو حرفه ی خاصی حرف اول رو بزنه
حالا الان تو جامعه ی ما نخبه به مخترعان و برترین های المپیاد و جشنواره ها برمیگرده!
البته فکر کنم بهتره به روش های رسیدن به عنوان نخبگی هم بپردازیم!
hossien
3rd March 2011, 07:47 PM
نخبه: به فرد برجسته و كارآمدي اطلاق ميشود كه اثر گذاري وي در توليد علم، هنر و فناوري كشور محسوس باشد و هوش، خلاقيت، كارآفريني و نبوغ فكري وي در راستاي توليد دانش و نوآوري موجب سرعت بخشيدن به رشد و توسعه علمي و متوازن كشور گردد.
hossien
3rd March 2011, 09:27 PM
به نظر من همه نخبه هستن. هر فردی در زندگی حداقل یک بار کارهای خارق العاده ای انجام میده از کوچیک تا بزرگ گرفته که واقعان به قول معروف می ترکونه.
<آلتشولر> اختراعات به 5 دسته تقسيم می کند.
سطح 1 ) شامل مسايل و مشكلات معمولي است كه در فرآيند طراحي رخ مي دهد و در نهايت از طريق ارائه راه حل هاي ساده و پيش افتاده در يك زمينه خاص تخصصي ، پاسخ مناسبي براي آنها انتخاب مي شود.سيستم طراحي موجود تغيير نمي كند هرچند كه ممكن است يكي از پارامترهاي خاص محصول ارتقا يابد مثل افزايش ضخامت ديوار منازل براي ايجاد امكان عايق بندي مناسب .
سطح 2 ) به همراه و يا بدون مواد اضافي جديد بدون تغيير باقي مي ماند. در اين سطح همواره يك پارامتر جديد كه منجر به ايجاد بهبود شده ، مشاهده مي شود. مثل استفاده از آيينه در ماسك مورد استفاده توسط جوشكاران مي باشد كه به آنها اجازه مي دهد تا نور حاصل از جوشكاري را روي نقاطي كه شفافيت ديد بيشتري نياز دارند متمركز نمايند.
سطح 3 ) در اين حالت بهبود چشمگيري در سيستم موجود ايجاد خواهد شد . معمولا اين نوع اختراعات و نوآوري ها حاصل از تكنولوژي هاي شناخته شده ايي است كه ساير صنايع مورد استفاده قرار گرفته و به طور مشخص در صنعتي كه تضاد درآن شناسايي شده هنوز استفاده نشده است.نتايج حاصل موجب ايجاد الگوي جديد و ارتقاء به يك سطح بالاتر مي شوند نمونه بارز اين حالت تغيير تكنولوژي نحوه انتقال ماشين در سالن مونتاژ به حالت اتوماتيك است. به هر صورت خلاقيت هاي معرفي شده در اين حالت از ايده ها و اصول شناخته شده در آن صنعت خاص فراتر مي باشد.
سطح 4 ) راه حل هايي كه هر دو بعد تكنولوژيكي و علمي مساله را در نظر مي گيرند. اين مهم از طريق كاربري و استفاده مناسب از پديده ها و اثرات فيزيكي كه كمتر شناخته شده اند ميسر مي شود.استفاده از مواد با حافظه حرارتي ، نمونه اي از اين نوع است.
سطح 5 ) فراتر از محدوديت هاي علمي شناخته شده عمل مي كنند و هنگامي اتفاق مي افتند كه يك پديده جديد در ارتباط با مشكل شناسايي شده ، مورد استفاده قرار گيرد . در اين سطح ما شاهد ارائه مفاهيمي جدد مانند ليزر هستيم
hossien
3rd March 2011, 09:32 PM
می خوام بگم کلمه نخبه در ایران یکم با جاهای دیگه متفاوت تعریف شده . منظورم اینه یک طراح که در حال طراحی حتی ساده ترین سیستم یا مکانیزم هست می تونه با حل تضادهایی در اون طرح یک شاهکار ایجاد کنه اما در هیچ المپیاد یا نمایشگاه و .................. ارائه نشه .
منتظر ارسال نظرتان شما عزیزان هستیم.
gilda
4th March 2011, 11:39 AM
من میگم جو رو یکم صمیمی تر کنیم و حالا بگیم چیکار کنیم که نخبه باشیم؟!
ببینید به نظر من یه آدم نخبه دیدش با آدم های دیگه متفاوته
یعنی دنیارو یه جور دیگه میبینه!
راحت ترین نمونه ش اینه که به مشکل به چشم راه حل نگاه میکنه!
حالا چه نخبه تو زمینه ی کار و شغلش باشه چه مخترع باشه و چه المپیادی یا ورزشکار باشه!
مثلا این آقای کاوه ی خودمونینا تو کارش یه نخبه محسوب میشه![nishkhand] یکم دقت کنید متوجه میشید. مخصوصا اگه تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال حضور داشتید![tafakor][tashvigh][labkhand]
e.einitabar
4th March 2011, 11:59 AM
سلام دوستان
هر انسانی می تونه با بکار گیری حداکثر توان خود یک اثر رو از خودش خلق کنه
حال در اینجا این بحث مطرح میشه که چطور می توان از حداکثر توان خود استفاده کرد
1. داشتن ایمان به خدا(وقتی همیشه در نظر داشته باشی که یکی هست که زحمات شما رو بی پاسخ نمیگذاره شما همیشه دل گرم میمونی و در رسیدن به هدف جا نمیزنی)
2.داشتن مطالعه بالا
3.داشتن پشتکار بالا
4.وجود کسی که بهت روحیه بده(یعنی کسی که تو رو در رسیدن به هدف تشویق کنه)
5.....
6......
خوب این آیتم ها رو می توان با تمرین و ریاضت بدست آورد پس شما یک نخبه هستید(ستاد روحیه دهی به افراد عادی[bamazegi])
در پناه حق
hossien
5th March 2011, 06:01 PM
گیلدا خانوم شما نگفتین چشکلی نخبه بشیم .
البته دوستان به مواردی اشاره کردن. این خیلی کلی بگیم یک جور دیگه نگاه کنیم و ببینیم.
البته بین نگاه کردن و دیدن خیلی تفاوت هست.
اما من از ابزار تریز خیلی استفاده می کنم و مطمئنم ابزاری کارامد هست و خیلی مسایل را میشه حل کرد و طبق تعاریف اختراعات اختراعات نوع اول محسوب میشه .اما افراد از این ابزارها کمتر استفاده می کنن حالا نمی دونم چرا البته یکی دلایل نا اشنایی با این ابزار هاست. ما 230 ابزار داریم که تریز یکی از این 230 ابزار هست.
hossien
6th March 2011, 05:59 PM
از این موارد بگزیریم و همچنین ممنون از نظراتون.
شما در مورد اثر پروانه ای چه چیزی می دونید اصلان میدونید چیه ؟
gilda
7th March 2011, 10:33 PM
میشه راجب این ابزارایی که گفتین توضیح بدین تا بپردازیم به روش های نخبه شدن؟!
تووت فرنگی
8th March 2011, 03:16 PM
نخبه شدن =تلاش
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
gilda
8th March 2011, 04:00 PM
نخبه یعنی کسی که مشکلات رو به چشم راه حل نگاه کنه![shaad]
این جمله تجربه ی منه و اصلا بخاطر قشنگیش براتون نذاشتمش!
hossien
9th March 2011, 07:33 PM
مثلان تریز ، طوفان فکری ، apqp و ..........
راستی در مورد اثر پروانه ای توضیح ندادین چی هست؟
Joseph Goebbels
9th March 2011, 09:11 PM
از این موارد بگزیریم و همچنین ممنون از نظراتون.
شما در مورد اثر پروانه ای چه چیزی می دونید اصلان میدونید چیه ؟
یه جمله معروفه که میگه : بال زدن یه پروانه در استرالیا باعث طوفانی در افریقا میشه .
منظور شما اینه ؟
gilda
9th March 2011, 11:47 PM
من که هنوز متوجه منظور شما از ابزار نشدم. یعنی تفکراتتون براساس تریزه؟
البته ابزار خوبیه اما وقتی یه ایده بخواد بیاد کاری به اصول و ابزار و... نداره
بله تا حدودی میدونم اثر پروانه ای چیه. اما دلیل نمیشه شما هرسوالی بپرسین من جوابشو بدونما!!![labkhand][nishkhand]
اثر پروانه ای نظریه ی بدی نیست. اما جای تامل داره.[tafakor]
آخه یه اصل رو اومدن نظریه کردن!!![taajob][nadanestan][tamaa]
تووت فرنگی
10th March 2011, 05:34 AM
شاید منظورتون از اثر پروانه ایی اینکه :[shaad]
بال زدن یک پروانه در اتمسفر کالیفرنیا می تواند مجنر به گردباد در کانزاس شود..دقیقا نمیدونم.![taajob]
من اینو میدونم که خیلی جالبه و اصلی مثل این در علم ریاضی هم هست!!![golrooz]
ولی خیلی خیلی جااااالبه ...[esteghbal]
Joseph Goebbels
10th March 2011, 09:39 AM
شاید منظورتون از اثر پروانه ایی اینکه :[shaad]
بال زدن یک پروانه در اتمسفر کالیفرنیا می تواند مجنر به گردباد در کانزاس شود..دقیقا نمیدونم.![taajob]
من اینو میدونم که خیلی جالبه و اصلی مثل این در علم ریاضی هم هست!!![golrooz]
ولی خیلی خیلی جااااالبه ...[esteghbal]
شاید این طوری بگم بهتره :
اثر پروانهای نام پدیدهای است که به دلیل حساسیت سیستم های اشوب ناک به شرایط اولیه ایجاد میشود. این پدیده به این اشاره میکند که تغییری کوچک در یک سیستم اشوب ناک چون جو سیارهٔ زمین (مثلاً بالزدن پروانه) میتواند باعث تغییرات شدید (وقوع توفان در کشوری دیگر) در آینده شود.
hossien
10th March 2011, 05:20 PM
سلام
من اول از همه تشکر می کنم بله درسته منظورم این بود. نظرتون در مورد این چیه .
گیلدا خانوم نه مثل تریز فک نمی کنم اما از اصول اون در طراحی ها و ساخت استفاده می کنم. ابزارهایی که ما اصلان استفاده نمی کنیم ما را از په صفرم می بره حداقل برای پله اول.
مثلان شمکا وقتی یک دسگاهی می خواهین که هم قدرت خوبی داشته باشه و هم سرعت بالایی چه راهکارهایی پیشنهاد می دین یا وزن دستگاهی را می خواهین کم کنید اما دارای استحکام بالایی باشه و هزاران مورد دیگه .
ما برای خلق ایده تا تحقق محصول که به دست مشتری برسد حدود 77 ابزار استفاده می کنن که ما بعضی از موارد اونو در مراحل طراحی انجام می دیم اما بیشتر اونو انجام نمی دیم. بزارین یک مثال قابل درک تر بزنم.
مثلا من میرم محلی مثل کاشانک یک زمین می خوام بخرم و آپارتمان بسازم چند مورد محلش چه طوره قیمت و چند تا فاکتور دیگه را بررس می کنم اما اگر یک نفر برج ساز یا یک معمار خبره بره از فاز اول تا انتهای کار را یک بار در فکرش طی می کنه که ببینه اینو بگیره خوبه یا نه .
من و بیشتر افراد مثل نفر اول عمل می کنن اما برای انکه بخواهیم مثل نفر دوم بشم باید از مراجع و افراد مختلف و ........ استفاده کنیم . حالا تو طراحی همین طوری .
Joseph Goebbels
10th March 2011, 07:21 PM
با سلام خدمت شما دوستان گرامی :
در رابطه با نظریه اثر پروانه ای همانطور که گفتم باید فاکتورهای زیادی رو بررسی کنیم . اول این که تعریف ما از حساسیت سیستم های اشوب ناک چیه ؟
2- منظور از شرایط اولیه چیه ؟
3- منظور از تغییر چیه ؟
یه مثال دیگه توپي است كه در قله كوهي قرار گرفته. اين توپ با ضربه بسيار كمي، بسته به اينكه ضربه از چه جهتي زده شده باشد، مي تواند به هركدام از دره هاي اطراف سقوط كند.
شما می توانید تغییرات اب و هوایی هم در نظر بگیرید . مثلا اینکه چرا در شرایط نا مساعد اب و هوای جهانی ، تابستان سوزان و زمستان خیلی سرد رو داریم . ایا براستی می شه تغییرات اب و هوایی را برعکس شرایط نا مساعد کرد :
مثلا در مثال آب و هواي لورنتس فرايند گرم شدن سطح زمين از طرف خورشيد و سرد شدن جو از طريق تابش به فضاي بيرون، فرايندي است كه مدام تكرار مي شود. مي توان نشان داد كه در چنين سيستمي بازه اي از مقادير اوليه باعث ايجاد رفتار آشوبناك مي شود.
gilda
10th March 2011, 11:28 PM
اثر پروانه ای اصلیه که همه مون قبولش داریم
اینکه اومدن کردنش نظریه مسخره ست! البته روابط ریاضیشو میگم
تریز خوبه. و شما که انگار صنعتگر هستین بدردتون میخوره[tashvigh]
7raha7
12th March 2011, 05:13 AM
ای کاش دوستان لطف میکردند و توی همین تاپیک تک تک واژه های بالا را معنی میکردند....
اثر پروانه ای اصلیه که همه مون قبولش داریم
اینکه اومدن کردنش نظریه مسخره ست! البته روابط ریاضیشو میگم
تریز خوبه. و شما که انگار صنعتگر هستین بدردتون میخوره[tashvigh]
خوب میشه درمورد اثر پروانه ای هم بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟
من فکر میکنم چیزایی که بچه ها گفتن همه اش فرضیه اس... هیچ قانون خاصی... اصول فیزیکی... فرمولی... چیزی نداره؟؟؟
Joseph Goebbels
12th March 2011, 10:39 PM
ای کاش دوستان لطف میکردند و توی همین تاپیک تک تک واژه های بالا را معنی میکردند....
خوب میشه درمورد اثر پروانه ای هم بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟
من فکر میکنم چیزایی که بچه ها گفتن همه اش فرضیه اس... هیچ قانون خاصی... اصول فیزیکی... فرمولی... چیزی نداره؟؟؟
این هم فرمول ریاضیش :
تعريف رياضي
يك سيستم پويا بانقشه تكامل ft وابستگي حساس به شرايط اوليه دارد، اگر نقاط نزديك به هم با افزايش t از هم جدا شوند. اگر M فضاي حالت نقشه ft باشد، مي گوييم ft به شرايط اوليه وابستگي حساس نشان مي دهد وقتي كه حداقل يك &#۹۴۸;>۰ وجود داشته باشد بطوري كه به ازاي هر نقطه x∈M و هر همسايگي از N كه x را در بر داشته باشد، نقطه اي مانند y در همسايگي N موجود بوده و در زماني مانند &#۹۶۴; رابطه d ( f t(x) , f t(y) ) >d برقرار باشد.
7raha7
14th March 2011, 06:20 AM
هزار بار ممنووووووووووووووووووون![golrooz]
hossien
16th March 2011, 12:50 PM
سلامچشم من هر کدوم را توضیح می دم .تریز حل مساله به طور خلاقانه هست و پایه گذار اون آقای الت شلور هست که از اختراعات کشور روسیه پارامترهای مهندسی و اصول 40 گانه تریز را معرفی کرده است کگه برای طراحان بسیار مفید و راه میان بر در طراحی و حل تناقضات در طرح هاست.apqp طرحریزی پیشاپیش کیفیت در طراحی هست که از تحقق ایده تا محصول را در بر می گیسرد البته این یک ابزار نیست و یک متدولوژی هست که از حدود 77 ابزار تشکیل شده . که در ایران بیشتر خودرو سازی ها از این ابزار استفاده می کنند و منشا اصلی اون از سه شرکت خودرو سازی جنرال موتور ، فرود و یکی از شرکت های بزرگ خودرویی با تامین کنندگانشون بوده که در حال حاضر بیتر طراحان از این اصول استفاده می کنند .
hossien
17th March 2011, 03:10 PM
از شما بزرگواران تقاضا دارم یک موضوع علمی جالب بیان کنید با هم فکری هم یک مطلبی یاد بگیریم و در مورد آن بحث علمی کنیم.
hossien
27th March 2011, 01:23 PM
شما در مورد فناوری نانو چقدر اطلاعات دارین ؟
می تونید چند مثال بزنید و همچنین در باره مکانیزم اون توضیحاتی بدین ؟
assembeler
27th March 2011, 02:11 PM
من هم با دوستمون موافقم همه یه جور نخبه هستند [labkhand]
assembeler
27th March 2011, 02:12 PM
به نظر من همه نخبه هستن. هر فردی در زندگی حداقل یک بار کارهای خارق العاده ای انجام میده از کوچیک تا بزرگ گرفته که واقعان به قول معروف می ترکونه.
<آلتشولر> اختراعات به 5 دسته تقسيم می کند.
سطح 1 ) شامل مسايل و مشكلات معمولي است كه در فرآيند طراحي رخ مي دهد و در نهايت از طريق ارائه راه حل هاي ساده و پيش افتاده در يك زمينه خاص تخصصي ، پاسخ مناسبي براي آنها انتخاب مي شود.سيستم طراحي موجود تغيير نمي كند هرچند كه ممكن است يكي از پارامترهاي خاص محصول ارتقا يابد مثل افزايش ضخامت ديوار منازل براي ايجاد امكان عايق بندي مناسب .
سطح 2 ) به همراه و يا بدون مواد اضافي جديد بدون تغيير باقي مي ماند. در اين سطح همواره يك پارامتر جديد كه منجر به ايجاد بهبود شده ، مشاهده مي شود. مثل استفاده از آيينه در ماسك مورد استفاده توسط جوشكاران مي باشد كه به آنها اجازه مي دهد تا نور حاصل از جوشكاري را روي نقاطي كه شفافيت ديد بيشتري نياز دارند متمركز نمايند.
سطح 3 ) در اين حالت بهبود چشمگيري در سيستم موجود ايجاد خواهد شد . معمولا اين نوع اختراعات و نوآوري ها حاصل از تكنولوژي هاي شناخته شده ايي است كه ساير صنايع مورد استفاده قرار گرفته و به طور مشخص در صنعتي كه تضاد درآن شناسايي شده هنوز استفاده نشده است.نتايج حاصل موجب ايجاد الگوي جديد و ارتقاء به يك سطح بالاتر مي شوند نمونه بارز اين حالت تغيير تكنولوژي نحوه انتقال ماشين در سالن مونتاژ به حالت اتوماتيك است. به هر صورت خلاقيت هاي معرفي شده در اين حالت از ايده ها و اصول شناخته شده در آن صنعت خاص فراتر مي باشد.
سطح 4 ) راه حل هايي كه هر دو بعد تكنولوژيكي و علمي مساله را در نظر مي گيرند. اين مهم از طريق كاربري و استفاده مناسب از پديده ها و اثرات فيزيكي كه كمتر شناخته شده اند ميسر مي شود.استفاده از مواد با حافظه حرارتي ، نمونه اي از اين نوع است.
سطح 5 ) فراتر از محدوديت هاي علمي شناخته شده عمل مي كنند و هنگامي اتفاق مي افتند كه يك پديده جديد در ارتباط با مشكل شناسايي شده ، مورد استفاده قرار گيرد . در اين سطح ما شاهد ارائه مفاهيمي جدد مانند ليزر هستيم
من هم با دوستمون موافقم همه یه جور نخبه هستند [labkhand]
msd21
27th March 2011, 02:43 PM
با عرض تشکر از دوستان
من خودم معتقدم:
همه آدما نخبه هستن فقط اگه لازم باشه میتونن آشکارترش کنن(به نظرم حتی چیدن سالاد و میز مهمانی به روش جدید هم جزوشه)
دانشمندا فهمیدن همه آدما نابغه بدنیا میان، در 3سالگی 90درصدشون نابغه، 5سالگی 80% و در هشت سالگی 60% نابغه است
علت این کاهش هم فقط دریافت واکنش های منفیه که از محیط و اطراف میگیره مثلا ناخودآگاه این بچه میفهمه از پدرش سوال نکنه تا با برخورد تندش که از خستگی کاره مواجه نشه(اونم بچه ها که روزانه 300تا سوال میپرسن)
پس اگه به درون خودتون برگردین در درون شما یک نابغه وجود داره که سالهاست ساکته و به راحتی میتونین یه نخبه بیشین فقط باید نکات منفی رو از ذهنتون خارج کنید و مهم تر مواظب حرفای دوستانتون باشید من خودم هیچی به دوستام نمیگم چون انرژی منفی که بگه نمیشه رو ازشون نگیرم(چون قبلا خیلی گرفتم)
شاید یه خورده هم در مورد من که این حرفا رو میزنه بدونید موضوع رو جالب تر میکنه:
اسم مسعود
دارنده چندتا اختراع ثبت شده
طبق تست هوش سال 82 معلوم شد جزو 5%نابغه دنیا هستم
بدلیل این هوش تونستم یک سری از عوامل هستی رو کد شکنی کنم
دریافت دعوتنامه از طرف اسپانیا(البته بدلایل شخصی نرفتم)
دانشجویی زرنگ بودم ولی جزو شاگرد اولا یا نفرات برتر نبودم
حتی اول ابتدایی هم معدلم 20نشد
الانم 1000تومن ندارم که یه کارت شارژ بخرم
در کل: هرکس که بخواهد،میجوید
وهرکس که میجوید می یابد
تووت فرنگی
28th March 2011, 10:26 AM
دوستان 1سوال :به نظر شما براي نخبه چند درصد هوش و چند درصد پشتکار دخالت داره؟
محسن آزماینده
28th March 2011, 10:46 AM
برای نخبه انگیزه و اعتماد به نفس دخالت داره
hossien
28th March 2011, 11:31 AM
به نظر من درصد قابل توجهی پشتکار مهم هست بعد هوش .
assembeler
28th March 2011, 05:50 PM
فکر میکنم هرکسی با توجه به بروز شکوفایی هرکسی میزان نخبه بودنش مشخص میشه و گرنه همه همون پتانسیل رو دارند ولی شکوفاش نمی کنن[shaad]
msd21
29th March 2011, 02:39 PM
به نظر من همیشه پشتکار نیاز نیست
بلکه فقط تو جاهایی که بر اساس "سعی و خطا" میخوای یک چیزو بسازی خودشو پر رنگ نشون میده چون اونقدر باید آزمایش کنی تا به نتیجه برسی در غیر اونصورت مثلا اگه تو قسمت طراحی،شکل و اندازه ها و زاویه و ... رو در نظر گرفته باشی پشتکار اینقدرهام پر رنگ نمیشه
hossien
29th March 2011, 05:16 PM
سلام درست هست ولی همون پشتکار سبب میشه تمام پارامترها را یکی یکی آزمایش کنیم.
از این گذشته فردی طراح به جای سعی و خطا از روش های دیگه ای که باید طراحی بر اساس اون اصول باشه پیش میره تا با سعی و خطا و حدس پروژه خودشو جلو نبره . شما فک کنید می خواهید یک موشک و یا وسیله طراحی کنید که دز آن ممکنه جون شما به خطر بیوفته حالا با سعی و خطا پیش می رین.
یکی از اینا قابلیت اطمینان هست که کمتر کسی در محاسبات خودش لحاظ می کنه .
Joseph Goebbels
29th March 2011, 09:51 PM
نخبه بودن یعنی با سخت ترین مسایل مورد علاقت درگیر باشی . اون وقت اگه دیپلم هم داشته باشی به چشم مهندس می بیننت .
مثلا فرض کن دیپلم داری و روی رشته مورد علاقت فضا داری تحقیق می کنی و بعد از به دست اوردن اطلاعاتی همچون " نظریه ریسمان / CPH / و ..... بخوای اونها رو باسه دوستات توضیح می دی . در این صورت شما دیگه یه دیپلمه نیستی باسه خودت یه مهندسی به همین راحتی .
من هم این کارها رو دارم می کنم .[shaad]
تووت فرنگی
30th March 2011, 09:16 AM
سلام...[golrooz]
ولی به نظر 80% پشتکار برای نخبه شدن و رسیدن به موفقیت لازمه!![sootzadan]
آخه خود انیشتین هم گفته که بیشتر مردم اگه میخوان موفق بشن باید تلاش کنن . . . [tafakor]
به نظر من کسی که هوش داره ولی تلاش نمیکنه به هیجا نمیرسه [nishkhand]
hossien
23rd April 2011, 07:16 PM
یک سوال آیا می دونید چرا بیشتر اوقات افراد خلاق مدیر نمی شن؟
mehran_7418
23rd April 2011, 09:59 PM
همه به نحوی نخبه هستن ولی ما باید خودمون به این باور برسیم که از کسانی که بهشون میگن نخبه چیزی کم نداریم ولی باید اصولشو بلد باشیم یا از تجربه دیگرانی که نخبه شدن استفاده منیمپبه امید اینکه همه نخبه باشن و خیرشون به آدمای دوروبرشون برسه
msd21
10th May 2011, 08:38 PM
بیشتر انسان های موفق از هوش متوسطی برخودار بودن پس این هوش نیست که باعث موفقیت انسان ها موفق می شود بلکه انضباط کاری و انجام دادن درست و دقیق کارهایشان است هر چند که به آن علاقه ای نداشته باشند (برایان تریسی)
تکنولوژییست
1st July 2012, 01:30 PM
به نظرم ممکنه نخبه تعریف های مختلف و متفاوتی داشته باشه اما چیزی که الان بشتر از همه باید مورد توجه قرار بگیره.بحث انتقال دانش و کارآمدیه افکار و نظری ها میتونه باشه.به نظرم یه نخبه بایدی کسی باشه که علمش رو در اختیار همه برای یک کار گروهی نشون میده.چون اکثرا دانش مورد نیاز رو دارن اما طریقه استفاده از اون رو بلد نیستن!
به قول معروف یک دست صدا نداره
به امید موفقیت
roodgoolid20
1st July 2012, 01:49 PM
یک سوال آیا می دونید چرا بیشتر اوقات افراد خلاق مدیر نمی شن؟ببیین چون افراد خلاق ایده های جدیدوغیرتکراری میدن و افراد زیردست خلاقه اون ایده رو درک نمیکنن بخاطرهمین فردخلاق رو بعنوان مدیرنمیپذیرن وخلاقه هم مدیر نمیشه..
heidari1372
29th July 2012, 11:07 AM
نخبه یعنی ابالفضل العباس
سینگل
24th August 2012, 10:18 PM
به نظر من کسی نخبه است که حرفی برای گفتن داشته باشه در هر زمینه ای اما برای رسیدن به جواب باید تمام تمرکز ات را روی یک رشته یا یک موضوع خاص بگذاری اینجاست که دانشمند ساعت اش را به جای تخم مرغ د ر آب جوش می اندازه این یعنی با تمام وجود درگیر یافتن پاسخ سوال خودشه اینه که میگن پشتکار -جدیت - هدفمندی وتلاش تا نتیجه[tafakor]
fahimeh.gh
19th January 2013, 06:13 PM
آیابه کسی که معدلش بالاست،نخبه میگن؟[labkhand]
عرفان سلیم زاده
19th January 2013, 07:10 PM
آیابه کسی که معدلش بالاست،نخبه میگن؟[labkhand]
قطعا شما نابغه اید اما تعریف یک نخبه به کسی گفته میشه که واقعا از استعدادش برای پیشرفت مملکتش استفاده کنه.
مثلا محمود حسابی یکی از اولین فیزیک دانان نوین ایران بود و باعث به وجود اومدن دانشگاه تهران و پژوهشکده فیزیک دانشگاه تهران شد.
به غیره از این ده ها پروژه هم بوده که به طرحش برای ایشون بود و خودش هم افتتاح کردند.
ایشون نخبه محسوب می شن. اینم بگم که نخبه با نابغه فرق می کنه.
یه ادم معمولی هم میتونه نخبه باشه اما نابغه ، نابغه است!
موفق باشید[golrooz]
"مهدی"
19th January 2013, 08:41 PM
نخبه یعنی خودباوری ، بعد از آن همه چیز ممکن می شود.........(البته این جمله تو ایران صدق نمیکنه[nishkhand])
با عرض پوزش از جناب کاوه (admin)
حسین متقی
20th January 2013, 12:30 AM
قطعا شما نابغه اید اما تعریف یک نخبه به کسی گفته میشه که واقعا از استعدادش برای پیشرفت مملکتش استفاده کنه.
مثلا محمود حسابی یکی از اولین فیزیک دانان نوین ایران بود و باعث به وجود اومدن دانشگاه تهران و پژوهشکده فیزیک دانشگاه تهران شد.
به غیره از این ده ها پروژه هم بوده که به طرحش برای ایشون بود و خودش هم افتتاح کردند.
ایشون نخبه محسوب می شن. اینم بگم که نخبه با نابغه فرق می کنه.
یه ادم معمولی هم میتونه نخبه باشه اما نابغه ، نابغه است!
موفق باشید[golrooz]
البته نابغه به کسی که نمره ی بالایی داره نمیگن!!
بلکه ضریب هوشی بالا و عملکر مغزی بالا ملاک است
البته عملکرد ارثی یا ذاتی یا حتی اکتسابی در هر فعالیتی اگر خیلی بالاتر از افراد دیگه باشه در اون زمینه باز هم میشه نابغه
مثلا مسی نابغه ی فوتبال-یا نابغه یبسکتبال- یا نابغه ی ریاضی یا فیزیک- یا هر فعالیتی
البته بیشتر استعداد ذاتی و ارثی مد نظره
عرفان سلیم زاده
20th January 2013, 08:49 AM
البته نابغه به کسی که نمره ی بالایی داره نمیگن!! بلکه ضریب هوشی بالا و عملکر مغزی بالا ملاک است البته عملکرد ارثی یا ذاتی یا حتی اکتسابی در هر فعالیتی اگر خیلی بالاتر از افراد دیگه باشه در اون زمینه باز هم میشه نابغه مثلا مسی نابغه ی فوتبال-یا نابغه یبسکتبال- یا نابغه ی ریاضی یا فیزیک- یا هر فعالیتی البته بیشتر استعداد ذاتی و ارثی مد نظره در کل یه نابغه کسیه که با هزینه کمتر خروجی بیشتر و مفید تری داره.
fahimeh.gh
20th January 2013, 05:08 PM
من معدلم بالا نیست،کلی پرسیدم،زمان مدرسه بالا بود ولی معدلم تو دانشگاه بالا نیست[cheshmak]
بنظر من نخبه ها،درطبیعت زیاد تامل میکنن،ایده های خلاقانه به ذهنشون میرسه،و اون ها رو به واقعیت تبدیل میکنن[golrooz]
right.kimber
20th January 2013, 07:24 PM
من معدلم بالا نیست،کلی پرسیدم،زمان مدرسه بالا بود ولی معدلم تو دانشگاه بالا نیست[cheshmak]
بنظر من نخبه ها،درطبیعت زیاد تامل میکنن،ایده های خلاقانه به ذهنشون میرسه،و اون ها رو به واقعیت تبدیل میکنن[golrooz]
بخاطر خط دوم جملتون بهتون تبریک میگم... [golrooz] [golrooz][golrooz]
fahimeh.gh
20th January 2013, 11:41 PM
مرسی،از لطفتون[golrooz]
negin jon
20th January 2013, 11:52 PM
نه نخبه که به معدل بالاها نمیگن [nishkhand]
yassamin
25th January 2013, 11:40 AM
من یه ادم عادیم ولی می خوام یه اختذاع بکنم یه کسی میشه بیاد به من بگی از کجاشروع کنم... و اینا مثلا یه ایده بده ما روش فکر کنیم؟ تا حالا چیزی اختراع نکردم ولی کلی فکر کردم ولی دنبال یه موضوع میگرم که روش کار کنم اگه کسی میتونه کمک کنه به ایمیلم بفرسته: jasminerfani@yahoo.com [tafakor]
2khtare bahar
17th August 2013, 03:01 PM
بستگی داره چه طور به این موضوع نگاه کنیم به نظر من هر فردی نخبگی خاص خودشو داره مثل یه ادم تنبل که در سخت ترین شرایط به دنبال راحترین راه برای حل مشکل خودشه که دیدم بعضی وقتا باعث نو اوریم میشن به طور ناخوداگاه یا فردی که ناچار به انجام کاری با حجم بالاست این افراد به طور خودکار راهایی رو برای خودشون ابداع میکنن و..... هر کسی با هر شرایطی میتونه نوعی نخبه باشه حتی با تکرار وتمرین نخبه رو یه ادم عینکی و درس خون تصور نکنین حتی یه دزد هم میتونه نخبه باشه sh_omomi80
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.