PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چای سفید و خواص آن



MR_Jentelman
2nd March 2011, 09:50 PM
چای سفید شبیه چای سبز می باشد. فرایند تولید و تخمیر چای سفید کمتر از چای سبز می باشد، اما تغییر مزه هر دو تقریبا یکی است. چای سبز بیشتر مزه علف و چمن می دهد، ولی چای سفید فاقد این طعم می باشد. طعم چای سفید کم و مقداری شیرین می باشد.


انواع مختلف چای سفید
- گل صد تومانی سفید ( white peony)
- ماه طلایی (golden moon)
- سوزن نقره ای (silver needle)
- ابر سفید (white cloud)
تفاوت انواع چای
آیا یک برگ چای وقتی در فنجان ریخته می شود، رنگش تغییر می کند و به سیاه، سبز و یا رنگ های دیگر در می آید؟ یا رنگ چای، بر اساس تغییراتی است که قبل از چیدن برگ ها به وجود می آید؟
چای سیاه، رنگش تیره و دارای طعم زیادی می باشد. چای سیاه محصول فرایند تخمیر پیچیده ای می باشد.
برگ های چای سبز اصلا تخمیر نمی شوند. آن ها در هوای گرم، خشک می شوند و بعد به سرعت آن ها را بخار می دهند.
چای اولانگ (Oolong tea) را کمی تخمیر می کنند تا به رنگ قرمز درآید و طعم گل بدهد.
چای سفید، از برگ های چای رسیده به دست می آید. وقتی غنچه چای هنوز باز نشده است، آن را می چینند و قبل از این که برگ های چای خشک شوند، آنها را بخار می دهند. به این دلیل نام سفید را بر آن گذاشته اند که غنچه های چای، کرک هایی دارد و هنگامی که چای خشک می شود، این کرک ها به رنگ سفید در می آیند.
غنچه ها انواع مختلف چای سفید را می سازند. به عنوان مثال چای گل صد تومانی، شامل یک غنچه در هر دو برگ چای است.

فواید چای سفید
چای سفید دارای طعم خوبی است و این خود دلیلی است برای نوشیدن هر روزه آن.
چای سفید فواید زیادی برای پوست، قلب، کلیه، گردش خون و مغز دارد.


از جمله فواید آن عبارتند از : کاهش قند خون (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fdiabetes%2F2010%2F8%2 F25%2F134960.html) و مشکلات قلبی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fi ndex.aspx%3Fpid%3D67155) و سکته، افزایش دهنده انرژی و کاهش دهنده استرس، از بین برنده سرطان معده (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fcancer%2F2007%2F6%2F2 7%2F42874.html) ، سرطان روده بزرگ (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fcancer%2F2009%2F4%2F1 9%2F89470.html) و سرطان پروستات (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fcancer%2F2010%2F12%2F 2%2F146070.html).
چای سفید دارای مقدار زیادی کاتشین (پلی فنول) است. کاتشین باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fi ndex.aspx%3Fpid%3D67944) ، سکته ها، دیابت (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fi ndex.aspx%3Fpid%3D67941) و خطرات حاصل از اشعه ماورای بنفش بر پوست می گردد.
برقراری تعادل مایعات بدن
تحقیقات اخیر حاکی از آن است که، کافئین (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2F%28Foods%29%2Fdrinks%2F2007%2F7% 2F22%2F43655.html) به عنوان یک ادرارآور عمل می کند و موجب کاهش فشار خون (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fheart%2F2010%2F10%2F3 1%2F142031.html) می گردد. کافئین موجود در چای سفید، کمتر از انواع دیگر چای است. پس می تواند، تعادل مایعات بدن را برقرار کند. کافئین موجود در چای سفید، 15 میلی گرم در هر واحد است، ولی چای سیاه دارای 40 میلی گرم کافئین در هر واحد و چای سبز دارای 20 میلی گرم کافئین در هر واحد است.
ضد سرطان
چای سفید دارای مقدار زیادی پلی فنول (آنتی اکسیدان قوی) می باشد. به همین خاطر این نوع چای، بیشتر از چای های دیگر خاصیت ضد سرطانی دارد.
ضد ویروس، باکتری و قارچ
چای سفید به تقویت سیستم ایمنی بدن (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fnutrition_news%2Fhealthy_nutriti on%2F2010%2F4%2F22%2F121590.html) کمک می کند. با ویروس ها و عفونت های باکتریایی می جنگد. همچنین دارای خاصیت ضد قارچ (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fskin_hair%2Fskin%2F20 10%2F11%2F1%2F142112.html) می باشد. نوشیدن چای سفید در زمستان، ایمنی بدن را بالا برده و از سرماخوردگی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Frespiratory%2F2010%2F 10%2F16%2F140178.html) ها و عفونت ها جلوگیری می کند.
سلامت پوست
چای سفید از آفتاب سوختگی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fskin_hair%2Fskin%2F20 09%2F7%2F25%2F97635.html) جلوگیری می کند. عملکرد سلول های پوست را بالا برده و از تخریب پوست در مقابل نور ماورای بنفش محاظت می کند. همچنین، پوست را جوان می سازد. چای سفید دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fnutrition_news%2Fhealthy_nutriti on%2F2008%2F4%2F24%2F65464.html) می باشد. آنتی اکسیدان ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد، از بدن محافظت می کنند. رادیکال های آزاد موجب پیر شدن (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fskin_hair%2Fskin%2F20 08%2F1%2F27%2F59510.html) و تخریب سلول های پوستی می شوند.
سلامت دهان و دندان
چای سفید دارای فلوراید (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fteeth%2F2007%2F4%2F15 %2F40308.html) زیادی می باشد و جلوی خرابی های دندان و از همه مهمتر جلوی رشد پلاک های دندانی را نیز می گیرد. دهان (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fteeth%2F2009%2F10%2F1 %2F103760.html) را خوشبو می کند.
سلامت استخوان
کسانی که چای سفید می نوشند، تراکم استخوانی (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fjoints_bones%2F2010%2 F10%2F20%2F140898.html) بالاتری دارند. یکی دیگر از فواید چای سفید، جلوگیری از شکستگی های استخوانی و درمان آرتریت (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fdiseases%2Fjoints_bones%2F2011%2 F3%2F2%2F158090.html) (ورم مفاصل) می باشد.
کاهش وزن
چای سفید فاقد کالری می باشد. چای سفید، جلوی رشد سلول های جدید چربی را در بدن می گیرد و موجب تحریک آنزیم تجزیه کننده چربی (لیپولیز) می گردد. لیپویز باعث شکستن چربی های ذخیره ای در بدن و فرستادن آن ها به جریان خون می شود. اگر آنزیم لیپولیز نباشد، چربی تبدیل به کتون می گردد که محتوی مقدار زیادی انرژی می باشد.
کاهش کلسترول
چای سفید به خاطر دارا بودن کاتشین، باعث کاهش کلسترول (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fdites%2Fdisease_dites%2Fheart%2F 2009%2F9%2F22%2F102799.html) می شود. این چای کلسترول خوب (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdites%2Fdisease_dites%2Fheart%2F 2010%2F1%2F20%2F113476.html) را افزایش و کلسترول بد (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2FN utrition_Health%2Fdiseases%2Fheart%2F2009%2F1%2F25 %2F84092.html) را کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده افرادی که روزانه 2 فنجان یا بیشتر چای سفید می نوشند، 50 درصد کمتر به بیماری های قلبی دچار می شوند.
http://img.tebyan.net/big/1389/12/135722361901975672209571281918523185199105.jpg
ضد استرس
چای سفید، استرس (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fn utrition_health%2Fspiritual_mentalhealth%2Falzheim erstressanxiety%2F2010%2F11%2F9%2F143237.html) را کم کرده و فرد را آرام می کند.

چای سفید را چگونه باید دم کرد؟
آب را بجوشانید و در قوری بریزید. سپس صبر کنید تا آب جوشیده، خنک شود (مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه). سپس به ازای هر یک نفر، یک قاشق چایخوری چای سفید را در قوری بریزید. حدود 5 دقیقه بگذارید صبر کنید تا چای در قوری بماند و دم بکشد. سپس چای را نوش جان کنید.
هر چه زمان ماندن چای در آب جوشیده طولانی تر شود، بهتر دم می کشد.



منبع:تبيان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد