توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تابعيت
UniverCell
2nd March 2011, 03:44 PM
دوستان تابع عقل بودن بهتر است يا تابع وحي بودن. به نظر شما كداميك انسان را سعادتمند ميكند
kamanabroo
2nd March 2011, 10:56 PM
دوستان تابع عقل بودن بهتر است يا تابع وحي بودن. به نظر شما كداميك انسان را سعادتمند ميكند
فکر می کنم که نمیشه یکی اش رو به تنهایی انتخاب کرد
چون خداوند عقل رو به ما داده که بوسیله درک و فهم اون، راه رو از چاه تشخیص بدیم
خوبی رو از بدی
و ...
و وحی هم جایگاه خودش رو داره
یعنی جایی که عقل قدرت درکش رو نداره و نظراتش معلوم نیست درست باشه
مثلا درباره کیفیت زندگی دنیا و معاد (حسابرسی)، هر عقلی شاید یه جوری برنامه بچینه
اما وحی به ما میگه که خداوند چه برنامه ای برای زندگی انسان و حسابرسی در قیامت قرار داده.
msd21
22nd March 2011, 03:27 PM
اینم نظر منه
وحی فقط به پیامبراست حتی امام ها هم شاملش نمیشن
پس نتیجه اینکه نه من مشمول دریافت وحی میشم و نه شما و نه هر کس دیگه ای پس عقلت رو محکم بچسب و هیچگاه اونو از خودت دور نکن و همه تصمیماتتو براساس اون بگیر(البته منظورم مسائلی نیست که قبلا در اسلام پیامبر و ائمه بهش جواب دادن)
kamanabroo
5th June 2011, 01:15 PM
اینم نظر منه
وحی فقط به پیامبراست حتی امام ها هم شاملش نمیشن
پس نتیجه اینکه نه من مشمول دریافت وحی میشم و نه شما و نه هر کس دیگه ای پس عقلت رو محکم بچسب و هیچگاه اونو از خودت دور نکن و همه تصمیماتتو براساس اون بگیر(البته منظورم مسائلی نیست که قبلا در اسلام پیامبر و ائمه بهش جواب دادن)
درسته که وحی فقط به پیامبر خداست
اما همون پیامبر وحی رو به ما می رسونه و ما رو آگاه می کنه
معنای عمل به وحی این نیست که به خودمون وحی بشه!
بلکه اینه که به یه منبع الهی به عنوان وحی به پیامبر اعتقاد داشته باشیم
و بدونیم که خیلی از مسائلی که از حیطه عقل ما خارج هست، رو وحی برای ما بیان می کنه
همون وحیی که خداوند به پیامبرش فرستاده. مثل قرآن.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.