PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنج قهوه ای



مسلم لله
27th February 2011, 09:59 PM
بسم الله الرحمن الرحیم





برنج قهوه ای منبع خوبی از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد.

یک فنجان برنج قهوه ای، 80 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می کند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز برای سلامت سیستم اعصاب و برای تولید هورمون های جنسی بسیار مهم است. منگنز جزء مهم آنتی اکسیدان می باشد که جلوی تخریب سلول را می گیرد. منگنز جلوی رعشه، ضعف روحی، جوش های پوستی و آسیب های لوزالمعده را می گیرد.

یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده در حدود 3/27 درصد از نیاز روزانه بدن به سلنیوم را تامین می کند. سلنیوم یکی از اجزای اساسی سوخت و ساز بدن می باشد، برای مثال در سوخت و ساز هورمون های تیروئیدیویتامین E نقش آنتی اکسیدانی خود را کامل می کند. سلنیوم نه تنها برای مقابله با سرطان مهم است، بلکه برای بیماری های قلبی، کاهش علامت های تنگی نفس و درد و همچنین تسکین ورم و التهاب مفاصل بسیار مفید می باشد. شرکت می کند، نوعی آنتی اکسیدان می باشد و وظیفه ایمن سازی بدن را بر عهده دارد. سلنیوم با کمک

برنج قهوه ای از آنجا که دارای مقدار زیادی فیبر و سلنیوم می باشد، برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ بسیار مفید می باشد.



۱-جدید



2-صد در صد ایرانی



3- با خواص شگفت انگیز.مملو از ویتامین های E , B



4-تهیه شده به روش (IPM) بدون استفاده از سموم شیمیایی آفت کش در زمان تولید محصول



5-دارای شناسنامه محصول



6-در بسته بندی های شیک و جدید



7-تهیه شده از بهترین برنج ها از اقم طارم



8- تهیه شده از بهترین زمین های کشاورزی شمال(مازندران)



9-تهیه شده از جدیدترین دستگاه های مدرن شالیکوبی برنج



10-مفید برای بیماران دیابتی















دفتر خـدمـات تجــاری آریـــانــــــا (ارائه کننده جدیدترین و بهترین محصولات غذای سالم)

ارسال محصولات به سراسر ایران به طور کلی و جزئی

دفتر خدمات تجاری آریانا در تمام استان های کشور نمایندگی فعال می پذیرد


تلفن دفتر مرکزی:01113543161

فاکس:01113543161

موبایل:09111179026

تلفن دفتر بازرگانی اکراین:00380933287378



Emeil:rice_aryana@yahoo.com




http/www.aryana11.blogfa.com

مسلم لله
27th February 2011, 10:03 PM
لا اله الا الله


تفاوت برنج سفيد با برنج قهوه اي
تفاوت بين برنج قهوه اي و سفيد تنها در رنگ آنها نيست. دانه کامل برنج داراي چندين لايه مي باشد. اگر فقط يک لايه خارجي آن را برداريم، آنچه ناميده مي شود، برنج قهوه اي است. در اثر اين فرايند، مواد مغذي موجود در برنج، به مقدار خيلي کم از بين مي روند.
حال اگر برنج قهوه اي آسياب شود، مقدار زيادي از لايه هاي دانه برنج به همراه سبوس (http://www.tebyan.net/nutrition_health/%28foods%29/cereals_legumes/2005/8/8/12336.html) و مواد مغذي آن از بين مي روند و آن چه باقي مي ماند، همان برنج سفيد است.
در طي آسياب کردن برنج قهوه اي و تبديل آن به برنج سفيد،67 درصد ويتامين ب3 (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/11/26/760.html)، 80 درصد ويتامين ب1 (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/11/23/733.html)، 90 درصد ويتامين B6 (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/12/1/750.html) ، نصف منگنز، نصف فسفر (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/minerals/2003/3/26/1847.html)، 60 درصد آهن (http://www.tebyan.net/nutrition_health/dites/disease_dites/other_disease/2003/2/11/1435.html) و تمامي فيبر (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=65836)هاي محلول و اسيدهاي چرب ضروري موجود در آن از بين مي روند.
خواص برنج قهوه اي
برنج قهوه اي منبع خوبي از منگنز، سلنيوم (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/minerals/2008/6/26/69077.html) و منيزيم (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/minerals/2003/5/7/2137.html)مي باشد.
يک فنجان برنج قهوه اي، 80 درصد از نياز روزانه بدن به منگنز را تامين مي کند. منگنز به توليد انرژي از پروتئين و کربوهيدرات کمک مي کند و همچنين در ساخت اسيدهاي چرب نيز وارد عمل مي شود. منگنز براي سلامت سيستم اعصاب و براي توليد هورمون هاي جنسي بسيار مهم است. منگنز جزء مهم آنتي اکسيدان (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrition_news/healthy_nutrition/2008/4/24/65464.html)مي باشد که جلوي تخريب سلول را مي گيرد. منگنز جلوي رعشه، ضعف روحي، جوش هاي پوستي (http://www.tebyan.net/nutrition_health/diseases/skin_hair/skin/2008/5/31/67522.html) و آسيب هاي لوزالمعده (http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/diseases/digestive/2008/7/17/70442.html) را مي گيرد.
يک فنجان برنج قهوه اي پخته شده در حدود 3/27 درصد از نياز روزانه بدن به سلنيوم را تامين مي کند. سلنيوم يکي از اجزاي اساسي سوخت و ساز بدن مي باشد، براي مثال در سوخت و ساز هورمون هاي تيروئيدي (http://www.tebyan.net/nutrition_health/diseases/gland/2006/4/29/17096.html) شرکت مي کند، نوعي آنتي اکسيدان مي باشد و وظيفه ايمن سازي بدن را بر عهده دارد. سلنيوم با کمک ويتامين E (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2007/1/15/31576.html)نقش آنتي اکسيداني خود را کامل مي کند. سلنيوم نه تنها براي مقابله با سرطان (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=66166) مهم است، بلکه براي بيماري هاي قلبي (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=66162)، کاهش علامت هاي تنگي نفس و درد (http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/society_health/health_news/2006/1/5/14827.html)و همچنين تسکين ورم و التهاب مفاصل (http://www.tebyan.net/nutrition_health/diseases/joints_bones/2008/3/29/64029.html) بسيار مفيد مي باشد.
برنج قهوه اي از آنجا که داراي مقدار زيادي فيبر و سلنيوم مي باشد، براي بيماران مبتلا به سرطان روده بزرگ (http://www.tebyan.net/nutrition_health/diseases/cancer/2003/1/12/1317.html) بسيار مفيد مي باشد.
برنج قهوه اي و تمامي غلات و دانه هاي سبوس دار، منبع بسيار خوبي از منيزيم مي باشند. منيزيم فعال کننده بيش از 300 نوع آنزيم مي باشد. اين آنزيم ها در استفاده بدن از گلوکز و انسولين شرکت مي کنند. بر اساس مطالعات به دست آمده برنج قهوه اي، خطر ابتلا به ديابت (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=66163) نوع 2 را کم مي کند.
منيزيم، فشار خون (http://www.tebyan.net/nutrition_health/diseases/heart/2006/4/22/16992.html) را کم مي کند، سردردهاي ميگرني (http://www.tebyan.net/nutrition_health/diseases/nerves/2006/11/21/29569.html) را از بين مي برد، کاهش دهنده تنگي نفس مي باشد، از گرفتگي عضلاني جلوگيري مي کند، جلوي خستگي (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrition_news/healthy_nutrition/2006/3/16/16527.html) را مي گيرد و ابتلا به سکته قلبي و بيماري هاي قلبي را کم مي کند. همچنين منيزيم توسط کلسيم (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/minerals/2003/2/10/1428.html)، حرکات اعصاب و عضلات را کنترل مي کند.
منيزيم هم مانند کلسيم براي سلامت استخوان مفيد است. دو سوم منيزيم بدن، در استخوان ها جاي دارد.
برنج قهوه اي، 3 برابر برنج سفيد داراي فيبر مي باشد. فيبر باعث پايين آمدن کلسترول، کنترل قند خون و ديابت، از بين برنده سرطان روده بزرگ و يبوست (http://www.tebyan.net/nutrition_health/dites/disease_dites/digestive/2006/3/5/16192.html) مي باشد.
روغن برنج قهوه اي(يا روغن سبوس برنج)، داراي مقدار کمي کلسترول LDL(کلسترول بد) مي باشد.
باسماتي جزوي از برنج هاي قهوه اي مي باشد. باسماتي و ديگر برنج هاي قهوه اي، شاخص گليسمي (http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/nutrition_news/healthy_nutrition/2007/12/16/55738.html) کمتريي دارند.
برنج قهوه اي را مي توان تا 6 ماه نگهداري کرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد