PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ابزار کامپیوتری جدید برای تحلیل سیستم تنفسی متخلفان

diamonds55
17th December 2008, 10:45 PM
http://www.systemgroup.net/image/journal/article?img_id=86787&t=1229232291390

پليس بريتانيا اميدوار است ابزار کامپيوتري جديدي توليد کند که قابليت تحليل سيستم تنفسي و احتمال نوشيدن مشروبات الکلي را در کاربران داشته باشد و بتواند هرگونه تخلف کاربران را روي آن كامپيوتر گزارش دهد.

"چارلي مک‌مورداي"(Charlie McMurdie) مدير مرکز پليس کارآگاهي بريتانيا به دنبال پيوستن به مرکز پليس واحد جرايم الکترونيکي بريتانيا(PCeU) اعلام کرد که ماموران پليس در خط مقدم عمليات و اقدام‌ها به ابزار ديجيتالي ويژه‌اي نياز دارند که به راحتي بتواند براي تحليل سيستم تنفسي افراد مورد استفاده قرار گيرد تا به وسيله آن، پليس بتواند تعداد کامپيوترهاي متخلف را در جريان شناسايي خانه‌هاي مشکوک شناسايي کند.
به گفته مک‌مورداي، اين ابزار مي‌تواند روي ماشين‌هاي مشکوک، براي شناسايي فعاليت‌هاي غيرقانوني(نظير تخلفات در زمينه کارت‌هاي اعتباري يا فروش آنلاين اجناس سرقتي) و اثبات آن مورد استفاده قرار گيرد.

مک‌مورداي در اين باره به سايت اينترنتي silicon.com که خواهر خبرگزاري ZDNet محسوب مي‌شود، توضيح داد: «آيا ما نيازمند توقيف پنج کامپيوتر متخلف در يک خانه مشکوک هستيم و يا مي‌توانيم با يک ابزار ساده روي اينترنت تشخيص دهيم که فقط به دنبال يک پست الکترونيکي بوده‌ايم؟ بر اين اساس ما مي‌توانيم از اين ابزار استفاده کنيم و به جاي 6 تا 12 ماه منتظر شدن براي گرفتن جواب کار خود، مي‌توانيم در آن واحد با شخص مورد نظر گفت‌وگو کنيم».
او در ادامه توضيح داد: « من يک دانشمند نيستم؛ من نمي‌توانستم روي شخصي که به خاطر خوردن نوشيدني‌هاي الکلي دستگير شده است، آزمايش شيميايي انجام دهم، اما ابزاري دارم که به من وضعيف فرد را در مورد احتمال نوشيدن مشروبات الکلي توسط وي اعلام مي‌کند».

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد