PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث مشاوره برای خرید لپ تاپ

مسلم لله
23rd February 2011, 02:29 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

یه مشاوره برای خرید لپ تاپ میخوام تقریبا تا یک میلیون تومان.

Bad Sector
23rd February 2011, 05:39 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

یه مشاوره برای خرید لپ تاپ میخوام تقریبا تا یک میلیون تومان.

برای چه کاری ؟
بازی ؟
طراحی؟
فیلم دیدن ؟
حمل و نقل آسان ؟
...

باید کاربرد دقیقا مشخص بشه تا بشه گفت بهترین لپ تاپ برای شمه چیه دوست عزیز [cheshmak]

مسلم لله
23rd February 2011, 07:42 PM
الله اکبر

برای خودم نمیخوام،خودم دارم hp1275
برای کار مهمی نمی خوان(مثلا مهندسی و. . .)
الآن کامپوتر دارند اما قصد دارند به جای کامپوتر لپ تاپ خریداری کنند.
یعنی استفاده ای که از آن میکنند تقریبا مانند کامپوتر است اما یه بچه دارند،اونم بالاخره خودتون که میدونید کمی بازی میکنه دیگه.

Bad Sector
23rd February 2011, 09:08 PM
5010 دل جزو بهترین طراحی ها (از نظر زیبایی رو نمیگم) تو شرکت دل محسوب میشه که به خاطر همین تونسته تو 8 ماه بهترین مدل تاریخ دل بشه.
خرابیش خیلی کمه و تنوع قطعاتش هم خیلی خیلی بالاست.
اگر خواستی دل بخری (در حال حاضر) فقط و فقط 5010 بخر.اصلا سراغ مدلهای studio نرو.
لپتاپ هایی که توصیه میکنم اصلا نخری:

hp اصلا (با اینکه طراحیهای جدیدش بهتر شده و قول برطرف کردن مشکلاتش رو داده ولی هنوز مشکل داره)

dell (به جز 5010 بقیه مدلهاش زياد جالب نيستن)
لپتاپهایی كه نمیشه راحت در موردشون تصمیم گرفت

msi (چون تو زمینه لپتاپ شرکت غولی نیست ولی انصافا zac درست میگه و 5 سال گارانتیش خیلی حرفها برای گفتن داره و در ضمن چون تازه وارده هنوز جوابشو پس نداده)

asus (تا حالا خرابی زياد نداشته و تازه وارده و ... در كل اونم خوبه)

acer (یک سری از مدلهاش حرف نداره و جدا عالی هستن.ولی خرابیهای معمولش رو داره.مثلا مدلهای مینی اون شاید تا حالا 30 تا خرابی اومده و مشکلشون اینه که وقتی درایو اکسترنال بهش میزدی بایوسش میپرید.این مشکل فقط تو مدلهای مینی لپتاپش بود که تو سریهای جدیدش بر طرف شده.ولی با این حال به خاطر گذشته تاریکش هنوز اعتماد بهش سخته.بعضی مدلهاش جدا عالی و خوش قیمت هستن.یادت باشه که مدلهای خوش قیمتش lcd خوبی هم ندارن و معمولی هستن)

lenovo (کاملا به چینی ها فروخته شده و دیگه از زیر نظر ibm اومده بیرون ولی خدا وکیلی چند مدلش عالیه.همچنین نسبت به قیمتش جدا کانفیگ خوبی داره.طراحی هاش خیلی خوبه و تنوع مدلش هم خوبه.ولیکن چون چینی هست هنوز باید آزمون پس بده)
لپتاپهایی که من خودم بخوام بخرم انتخاب میکنم

sony (در انتخابش بهتره شک نکنی.البته بعضی مدلهاش دردسر سازن ولی 80 درصد از مدلهاش مثل بنز کار میکنن.از سری eb خیلی راضی بودن.سری f هم عالیه.فقط متاسفانه sony کمی پول برنش رو میگیره و نسبتا از بقیه گرونتره)

apple (اگر پولم بهش برسه تمام لپتاپهای بالا پیشش هيچن.تقریبا هیچ نقصی ندارن. طراحی.برد.کولینگ.کارکرد.راح تی.تنها نقصش :قیمتش)

در كل Dell n5010 به نظر من عاليه

سوال بود در خدمتيم.

موفق باشي [cheshmak]

مسلم لله
24th February 2011, 03:25 PM
لا اله الا الله

مبلغش چقدره؟

مسلم لله
26th February 2011, 10:16 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

چند مدل هم با امکانات زیر معرفی کنید لطفا:

Cpu 2.30 hard 500 ram4 همراه با وبکم
Cpu2 hard520 ram4
Cpu4 hard 320 ram 2

لطفا قیمت هم بفرمایید.
راستی او مدل که معرفی کردید دارای چه سیستمی است؟

Bad Sector
26th February 2011, 10:37 PM
لا اله الا الله

مبلغش چقدره؟

مبلغش 850 تا 900 هزار تومانه

بسم الله الرحمن الرحیم

چند مدل هم با امکانات زیر معرفی کنید لطفا:

Cpu 2.30 hard 500 ram4 همراه با وبکم
Cpu2 hard520 ram4
Cpu4 hard 320 ram 2

لطفا قیمت هم بفرمایید.
راستی او مدل که معرفی کردید دارای چه سیستمی است؟

دوسته من جزئيات بيشتر رو مي تونين توي اين سايت نگاه كنين.
http://bazarreza.ir/search?productId=848
موفق باشيد[cheshmak][cheshmak]

msd21
21st March 2011, 01:55 PM
مدل dell x501 یعنی همه چیزه
داداشم عاشقش شده
رم 4
هارد 640
سی پی یو i7
کش 6مگ
گرافیک 4گیگ
ال سی دی 16 اینچ
قیمت 1میلیون و 430هزار تومن

مسلم لله
1st April 2011, 04:36 PM
الله اکبر

عجب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!!![taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد