PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کار با (Bookmarks)(کمک!!!!!)

arad2000_gh
15th February 2011, 01:45 PM
با سلام

جرا دگمه ای به نام فیورایت که در محیط اینترنت اکسپلورروجود داره در موزیلا فایر فاکس وجود نداره؟
در محیط اینترنت اکسپلورر با زدن دگمه فیورایت و انتخاب گزینه" Ad to Favorite" می توان سایت دلخواه رو ذخیره کردو هر وقت خواستیم به سرعت به این سایت ذخیره شده دسترسی پیدامی کنیم.
وحتی فلدر ستاره ای شکلی به نام " Favorite " در درایو "" C "" وجود داره که میتونم این فلدر رو کپی کنم و سپس در کامپوتر دیگری که به اینترنت متصله بریزم و به سایت های مورد علاقه ام دسترسی داشته باشم.حالا اگه بخوام در محیط موزیلا فایر فاکس همین کار رو رنجام بدم باید چه کارکنم؟
از طرفی می دانم که در محیط "Mozilla " با گزینه "" بBookmarks" میشه صفحات رو ذخیره کرد. ولی بعد از ذخیره چه جوری می توانم همه این صفحات رو روی "Flash" بریزم و با جخودم به جای دیگه ببرم؟
فقط خواهش میکنم بهم نگویید که با انتخاب منوی "File" گزینه "Save sa " هم میتوانم این کار رو انجام بدم

Bad Sector
15th February 2011, 06:37 PM
با سلام

جرا دگمه ای به نام فیورایت که در محیط اینترنت اکسپلورروجود داره در موزیلا فایر فاکس وجود نداره؟
در محیط اینترنت اکسپلورر با زدن دگمه فیورایت و انتخاب گزینه" Ad to Favorite" می توان سایت دلخواه رو ذخیره کردو هر وقت خواستیم به سرعت به این سایت ذخیره شده دسترسی پیدامی کنیم.
وحتی فلدر ستاره ای شکلی به نام " Favorite " در درایو "" C "" وجود داره که میتونم این فلدر رو کپی کنم و سپس در کامپوتر دیگری که به اینترنت متصله بریزم و به سایت های مورد علاقه ام دسترسی داشته باشم.حالا اگه بخوام در محیط موزیلا فایر فاکس همین کار رو رنجام بدم باید چه کارکنم؟
از طرفی می دانم که در محیط "Mozilla " با گزینه "" بBookmarks" میشه صفحات رو ذخیره کرد. ولی بعد از ذخیره چه جوری می توانم همه این صفحات رو روی "Flash" بریزم و با جخودم به جای دیگه ببرم؟
فقط خواهش میکنم بهم نگویید که با انتخاب منوی "File" گزینه "Save sa " هم میتوانم این کار رو انجام بدم

با سلام [shaad]

من چند مورد رو براي شما مي گم :

1. شما دوست عزيز مي توانيد از گزينه Bookmark >Organiz Bookmark اين صفحات رو مديريت كنيد.تمامي صفحاتي كه شما ذخيره مي كنيد را مي توانيد در آنجا مشاهده كنيد و با عمل Drag & Drop آنها را به دسكتاب يا ... انتقال داده و در جاي ديگر استفاده كنيد.

2. شما با استفاده از نرم افزاري كه در ضميمه قرار دارد مي توانيد كش موزيلا رو مديريت كنيد و صفحات رو در هر جايي كه دوست داريد ذخيره كنيد.

3. يا مي توانيد از اين آموزش (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?p=204378#post204378) براي اين منظور استفاده كنيد.

مشكلي بود در خدمتيم [cheshmak]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد