غزل بارون
15th February 2011, 08:57 AM
شکلات دهان را آب و قلب را به تپش می اندازد،مصرف آن باعث بالا رفتن سطح کلسترول خوب خون hdlمیشود که از بدن در برابر بیماریهای قلبی محافظت میکند.پلی فنول های موجود در شکلات فعالیت پروتیین خاصی از جمله پروتیینی را که به ماده ژنتیک dnaوصل میشود،بهتر میکنند.این عمل میزان کلسترول خوب خون را افزایش میدهد.عده ای از دانشمندان با کشت سلول های کبد و روده کوچک انسان این اثر پلی فنول را بر کلسترول تجزیه و تحلیل کرئنئ.آنها با تمرکز بر تولید آپولیپو پروتیین a1که ترکیب اصلی کلسترول خوب است و آپولیپو پروتیین a2که ماده اصلی کلسترول بد است ،کشف کرده اند که پلی فنول های موجود در کاکائو میزان پروتیین خوب در سلول کبد و روده را افزایش میدهد و میزان بد پروتیین را کاهش میدهد