majid71
12th February 2011, 03:05 PM
فوايد آجيل
در عيد نوروز طبق آيين سنتي و مذهبي، مردم به ديدار هم رفته و سال نو را با ديد و بازديد دوستان و اقوام آغاز ميكنند. از ديرباز در اين ديد و بازديدها استفاده از آجيل رايج بوده است. براساس شواهد آجيل از 1000 سال قبل از ميلاد، به عنوان منبع غذايي انسان بوده و حاوي موادغذايي ارزشمندي است.
آجيل داراي فاكتورهاي خوب ضدسرطاني است، از طرفي در تنظيم كلسيم خون نيز موثر است.
آجيل منبع خوبي از فيبر، ويتامينهاي b و e، نياسين، آهن، اسيدفوليك و عناصري همچون منيزيم، روي، سلنيم، پتاسيم، فسفر و بيوتين است. در هر 30 گرم آجيل 12 تا 14 گرم چربي وجود دارد كه اين چربي برخلاف چربيهاي حيواني مثل كره، گوشت و... در عروق رسوب نميكند و حتي موجب كاهش ميزان كلسترول و چربي بد خون ميشود.
ميزان انرژي و پروتئين موجود در آجيل ميتواند نياز بدن را تامين كند.
آجيل با داشتن دو اسيدآمينه ضروري بدن در كار مغز بسيار موثر ميباشد.
مصرف آجيل ميتواند باعث كاهش بروز امراض قلبي و عروقي گردد.
مصرف آجيل از شيوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگيري ميكند.
آجيل باعث بهبود فعاليت لوزالمعده شده و خاصيت ارتجاعي عضلات را تقويت ميكند.
* نكات بهداشتي در مورد مصرف آجيل
- از خريد و مصرف آجيلهاي رنگ شده كه خاصيت سرطان زايي دارند، خودداري كنيد.
- از مصرف مغز گردوهايي كه به دليل كپكزدگي، سياه شدهاند، خودداري كنيد.
- از مصرف محصولاتي مانند معجون كه حاوي پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند به طور جدي و بويژه در سفر خودداري كنيد.
- از خريد و مصرف انواع آجيل و خشكبار از افراد دورهگرد و از مكانهايي كه مطمئن نيستيد اجتناب كنيد.
http://uc-njavan.ir/images/tmnv25ddyreiq3tm848.jpg (http://uc-njavan.ir/images/tmnv25ddyreiq3tm848.jpg)
در عيد نوروز طبق آيين سنتي و مذهبي، مردم به ديدار هم رفته و سال نو را با ديد و بازديد دوستان و اقوام آغاز ميكنند. از ديرباز در اين ديد و بازديدها استفاده از آجيل رايج بوده است. براساس شواهد آجيل از 1000 سال قبل از ميلاد، به عنوان منبع غذايي انسان بوده و حاوي موادغذايي ارزشمندي است.
آجيل داراي فاكتورهاي خوب ضدسرطاني است، از طرفي در تنظيم كلسيم خون نيز موثر است.
آجيل منبع خوبي از فيبر، ويتامينهاي b و e، نياسين، آهن، اسيدفوليك و عناصري همچون منيزيم، روي، سلنيم، پتاسيم، فسفر و بيوتين است. در هر 30 گرم آجيل 12 تا 14 گرم چربي وجود دارد كه اين چربي برخلاف چربيهاي حيواني مثل كره، گوشت و... در عروق رسوب نميكند و حتي موجب كاهش ميزان كلسترول و چربي بد خون ميشود.
ميزان انرژي و پروتئين موجود در آجيل ميتواند نياز بدن را تامين كند.
آجيل با داشتن دو اسيدآمينه ضروري بدن در كار مغز بسيار موثر ميباشد.
مصرف آجيل ميتواند باعث كاهش بروز امراض قلبي و عروقي گردد.
مصرف آجيل از شيوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگيري ميكند.
آجيل باعث بهبود فعاليت لوزالمعده شده و خاصيت ارتجاعي عضلات را تقويت ميكند.
* نكات بهداشتي در مورد مصرف آجيل
- از خريد و مصرف آجيلهاي رنگ شده كه خاصيت سرطان زايي دارند، خودداري كنيد.
- از مصرف مغز گردوهايي كه به دليل كپكزدگي، سياه شدهاند، خودداري كنيد.
- از مصرف محصولاتي مانند معجون كه حاوي پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند به طور جدي و بويژه در سفر خودداري كنيد.
- از خريد و مصرف انواع آجيل و خشكبار از افراد دورهگرد و از مكانهايي كه مطمئن نيستيد اجتناب كنيد.
http://uc-njavan.ir/images/tmnv25ddyreiq3tm848.jpg (http://uc-njavan.ir/images/tmnv25ddyreiq3tm848.jpg)