PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فواید آنتی اکسیدان موجود در چای



atena-ati
9th February 2011, 01:28 PM
آنتی‌اکسیدان موجود در چای خاصیت ضد‌سرطانی دارد.
وی همچنین خاصیت ضد باکتری چای را از دیگر خواص قابل توجه در راستای جلوگیری از ابتلا به انواع عفونت‌های دهان و دندان دانست.

یک متخصص گیاهان دارویی در دانشکده داروسازی زنجان با اشاره به خواص نوشیدن چای به‌ ویژه چای سبز‌، گفت: آنتی‌اکسیدان موجود در این نوشیدنی مفید یك نوع خاصیت ضدسرطان به شمار می‌رود. همچنین چای موجب افزایش طول عمر و کاهش چین و چروک پوست می‌شود.

دکتر علیرضا یزدی‌نژاد چای را به دلیل داشتن ترکیبات فلوئور، نوعی دهان‌ شویه گیاهی موثر در جهت استحکام دندان‌ها عنوان كرد و افزود: این خاصیت در صورتی است که به‌ همراه چای از قند و یا سایر شیرینی‌جات استفاده نشود.

وی همچنین خاصیت ضد باکتری چای را از دیگر خواص قابل توجه در راستای جلوگیری از ابتلا به انواع عفونت‌های دهان و دندان دانست.

معاون آموزشی دانشکده داروسازی زنجان، تئوبرومین موجود در چای را عامل افزاینده ادرار بدن عنوان کرد و افزود: این موضوع در افرادی که دارای مشکل کلیه هستند موجب تحلیل سنگ کلیه می‌شود.
وی ترکیب اگزالات چای را عامل تشکیل‌ دهنده سنگ‌های کلیه برشمرد و ادامه داد: این خاصیت در چای پررنگ تشدید می‌شود.

این متخصص گیاهان دارویی منع مصرف چای در افراد مبتلا به آسم، بیماران قلبی و افراد دارای مشکلات عصبی را ناشی از ترکیبات نئوفیلین آن دانست و تصریح کرد: نئوفیلین موجود در چای با تحریک سیستم عصبی موجب بی‌خوابی، لرزش دست‌ها، تپش قلب و افزایش فشار‌خون می‌شود.
یزدی‌نژاد همچنین افزود: ترکیبات نئوفیلین چای موجب باز شدن مجاری تنفسی و ترشح خلط می‌شود.
وی در پایان مصرف سه لیوان چای کم رنگ را در روز موجب بهره‌مندی از خواص آن دانست.

منبع : salamatnews.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد