PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکلات یک اَبَرغذا است



Rez@ee
9th February 2011, 08:07 AM
(http://www.konjkav.com/health/8836-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%8E%D8%A8%D9%8E%D8%B1%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-.html)
(http://www.konjkav.com/health/8836-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%8E%D8%A8%D9%8E%D8%B1%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=)
(http://www.konjkav.com/component/mailto/?tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5rb25qa2F2LmNvbS9oZWFsdGgvODgzN i3YtNqp2YTYp9iqLduM2qkt2KfZjtio2Y7Ysdi62LDYpy3Yp9i z2KotLmh0bWw%3D) دانشمندان به تازگی موضوعی را کشف کرده اند که می تواند منجر به شادی عاشقان شکلات شود، به گفته آنها می توان شکلات را به جای تنقلات یک اَبَرغذا به حساب آورد.



محققان دریافته اند که گرم به گرم شکلات در مقایسه با بسیاری از میوه ها از عناصر سالم و مفیدتری برخوردار است. طی یک آزمایش محققان دریافتند پودر شکلات تلخ نسبت به دیگر مواد غذایی از مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و پلی فنولز برخوردار است، عواملی که می توانند بدن را در برابر ابتلا به بیماری هایی از قبیل سرطان و اختلالات قلبی حفظ کنند.

محققان مرکز علوم تغذیه هرشی این اطلاعات را از مقایسه عناصر مفید در شکلات تلخ، کاکائو، مخلوط شکلات داغ، و آب میوه هایی محتوی عصاره آکای بری، تمشک وحشی و انار به دست آورده اند.

نتایج این مقایسه نشان داد شکلات تلخ و کاکائو نسبت به میوه های مذکور از فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری برخوردار بوده و فلاونولز بیشتری در خود دارند.

بر اساس گزارش تلگراف، محققان بر اساس این نتایج اعلام کردند دانه های کاکائو اَبَرغذا هستند و موادی که از این دانه ها به دست می آیند نیز می توانند همین عنوان را یدک بکشند. با این همه تمامی این ویژگی ها تا زمانی است که شکلات حرارت ندیده باشد زیرا در این صورت تمامی خواص مفید آن از بین خواهد رفت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد