توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیش بینی حوادث 11سپتامبردرقران
Rez@ee
8th February 2011, 09:51 AM
http://boooooz.persiangig.com/11%20septamr.jpg
Joseph Goebbels
27th March 2011, 12:46 PM
http://boooooz.persiangig.com/11%20septamr.jpg
ما که چیزی ندیدیم .
msd21
27th March 2011, 02:18 PM
تشکر جالب بود
ولی مرجع تقلید من همون موقع در مورد همین کشف گفت که بی اعتباره و ارزش نداره و اعتقاد بهش مثل کفره و اینکه این فقط یه بازی اعداد با کلمات قرآنه
منم با نظرش موافقم چون اگه اینجوری درست درنمیومد اول سال بعد ماه و بعد یه چیز دیگه میذاشت که درست در بیاد یا مثلا با تاریخ قمری تستش میکرد یا با شمسی خلاصه یه جوری یه کلمه از قرآن بدست می آورد که بهش ربطش میداد(اگه اینجوریه خوب برن حوادث آینده رو هم پیش بینی کنن دیگه پس چرا وایسادن)
البته حتی فکرشم محاله که اگه هم درست باشه حوادث تو قرآن ما با تارخ مسیحیت بیان بشه نه باتاریخ خود اسلامی و مبنای آینده رو تاریخ دین دیگری مثل مسیحیت بذاره تا تاریخ مبارک خودش
assembeler
27th March 2011, 03:08 PM
تشکر جالب بود
ولی مرجع تقلید من همون موقع در مورد همین کشف گفت که بی اعتباره و ارزش نداره و اعتقاد بهش مثل کفره و اینکه این فقط یه بازی اعداد با کلمات قرآنه
منم با نظرش موافقم چون اگه اینجوری درست درنمیومد اول سال بعد ماه و بعد یه چیز دیگه میذاشت که درست در بیاد یا مثلا با تاریخ قمری تستش میکرد یا با شمسی خلاصه یه جوری یه کلمه از قرآن بدست می آورد که بهش ربطش میداد(اگه اینجوریه خوب برن حوادث آینده رو هم پیش بینی کنن دیگه پس چرا وایسادن)
البته حتی فکرشم محاله که اگه هم درست باشه حوادث تو قرآن ما با تارخ مسیحیت بیان بشه نه باتاریخ خود اسلامی و مبنای آینده رو تاریخ دین دیگری مثل مسیحیت بذاره تا تاریخ مبارک خودش
با سلام دوست عزیز آخه همه ی این عالم هستی دست خداست پس سال میلادیو سال شمسی و قمری نداره همش برای خداست
شاید حکمتی داشته که به سال میلادی ربط داده
البته من نظرمو میگم وگرنه نظره شما هم محترمه[shaad]
Rez@ee
27th March 2011, 04:37 PM
من فکر می کنم درباره تمام هستی از ازل تاابد درقران موضوع وارد شده وماعلم درکش را نداریم
امادرباره این مطلب باید گفت پیدا کردن یا ارتباط بر قرار کردن بین اتفاقات وقران نباید خلاف احکام الهی باشه نه دروغی بسته شده ونه درایات دخل وتصرف شده فقط ،تطبیق باشرایط حال داده شده .
msd21
28th March 2011, 10:39 PM
منم با نظر دوستان موافقم که قرآن برای راهنمایی بشره و همه چیز توش بیان شده ولی با این موضوع به دو دلیل زیر بازم مخالفم اکه کسی منطق یا دلیل بهتری داره بگه
اولی مربوط به اعتقاد شیعیان میشه و دومی همه صفات خداوندی
1- قرآن در زمان خلیفه دوم و به دستور او جمع آوری شد و به صورت کتاب دراومد یعنی اینکه با نظر افراد و قرارداد بین اونا چیده شد نه توسط یک معصوم یا پیامبر و بعدش همه مسلمونا قبول کردن در ضمن حضرت علی قرآن رو جمع آوری کرد و خواست که بده ازش نگرفتن و گفت این محفووظ میمونه تا به دست خاتم ما میرسه و همه ما اینو قبول داریم که قران دست امام زمان(عج) با قرآن ما از لحاظ ترتیب آیات یا سوره ها فرق میکنه و ترتیب واقعی همونه بنابراین اکه هم محاسباتی درست باشه باید بر اساس اون باشه و محاسبات در اون کتاب انجام بشه تا به حقیقت رسید. با فرض اینکه اگه در این قرآن درست باشه با یه تناقض در مورد کتاب همراه حضرت میرسیم
متن طولانی شد بهتره فعلا دومی رو ننویسم
با تشکر از همتون
Rez@ee
29th March 2011, 09:41 AM
از مهمترین عقاید شیعه عدم وقوع هرگونه تحریف در قرآن است که خود آیات قرآن وروایات ائمه معصومین گواه بر آن است.
در آیات قرآن آیه 7سوره حجر که تضمین مصونیت قرآن از تحریف داده شاهد این مدعا است خداوند می فرماید: انا نحن نزلنا الذکر وانا له لحافظون این آیه با تاکیدات فروان (7تاکید) وعده حفظ الهی نسبت به قرآن کریم را می رساند .
احادیث وارده از ائمه علیهم السلام در باب اینکه آنچه در دست مردم است، همان قرآن نازل شده از سوى خداوند است. ( براى نصوص این احادیث ـ صیانة القرآن، ص 41 ـ 42؛ التحقیق، 41 ـ 43)
همچنین روایت امام صادق مبنی بر عرضه روایت منسوب به ایشان به قرآن وقبول آن در صورت موافقت با قرآن ورد آن در صورت مخالفت با قرآن دلالت بر صحت وعدم وجود تحریف در قرآن می نماید.
علمای شیعه در طول قرنها در کتب و تفاسیرشان بارها به این اعتقاد اصلی شیعه اذعان داشته که در قرآن هیچ گونه تحریفی واقع نشده, از شیخ صدوق گرفته تا شیخ مفید و سید مرتضی, همچنین بزرگانی مانند شیخ طوسی و شاگردش شیخ طبرسی در تفاسیرشان بر قرآن مباحثی در رابطه با صحت وسلامت قرآن انجام داده اند.
تووت فرنگی
29th March 2011, 10:26 AM
من يک سخنراني ديدم توش ميگفت اينها همه از قبل برنامه ريزي شده و عکس روي دلاراشون هم باتوجه به اون بودش!(باتوجه به برنامه ريزي )
warrior
29th March 2011, 02:21 PM
سلام دوستان.
من یک سری تحقیقاتی در اینم مورد داشتم که در اختیارتون میذارم .
حالا خیلی هم در این مورد نبود . یک بحث فراتر و کلی تر ه که اینم شامل میشه. نمیدونم که دوستان فیلم مستند ظهور که کاری از ناریگا و آرکنار هست رو دیدن یا نه؟
اما تو این فیلم یک چیزی رو بررسی میکنه به نام نظم نوین جهانی. که این هم یکی از اقدامات آنها برای پیشبرد طرح نظم نوین جهانی بوده .
نظم نوین جهانی ، به اصطلاح آماده سازی سیستم دجال است .
حالا نظر من اینه که این چیزی که شما گذاشتید فقط بازی با کلمات و اعداده. البته تاکید میکنم که نظر شخصی منه.
حالا اگه تونستید ظهور رو پیدا کنید ببینید که خوبه اما اگه پیدا نکردید بگید که هر 50قسمتشو براتون تو همین سایت اگر امکانش وجود داشت بزارم.
hossien
29th March 2011, 02:33 PM
برای اینکه ابهامی پیش نیاد این مبحث را در درسنامه علوم قرآنی توسط جسین جوان آراسته - مرکز انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تدوین شده است . لینک کتاب هم براتون می زارم.
http://www.balagh.net/persian/quran/ketab_khaneh/07_darsnameye_olume_quran_1/index.htm (http://www.balagh.net/persian/quran/ketab_khaneh/07_darsnameye_olume_quran_1/index.htm)
بخش چهارم :تاریخ قرآن (3) تدوین قرآن
Rez@ee
29th March 2011, 03:35 PM
این کتاب بسیار کامل بود.
Joseph Goebbels
31st March 2011, 12:19 PM
البته باید در زمینه اون دلارها ببگم کارشون به اینجا هم نکشیده و دستشون رو هم درازتر هم کردند . نمی دونم چه قدر در زمینه سیستم هارپ می دونید ولی از موقعی که باهاش اشنا شدم با خودم گفتم که ای کاش اقا زودتر ظهور کنه . دنیا رو مسخره کردند با اون کارهاشون ( امریکا - زایون )
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.