PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غذاهای دریایی



ریپورتر
31st January 2011, 06:35 PM
ماهی کنجدی

مواد لازم:

فیله ماهی (شیر، قباد…) = ۳۰۰ گرم
کنجدخام= دو قاشق غذاخوری
سس خردل = دو قاشق غذاخوری
شیر=دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود

ریپورتر
31st January 2011, 06:35 PM
پخت پلو ماهی قالبی


http://www.ashpaz4u.org/wp-content/themes/Ashpaz4u/images/spacer.gif
مواد لازم:

برنج =دو پیمانه
فیله ماهی پخته‌شده =۱۵۰ گرم
پیاز =یک عدد
سبزی ( گشنیز، جعفری، تره و شوید) =چهار قاشق غذاخوری
زعفران آب‌کرده =دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون و نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزی‌ها را با کمی روغن تفت دهید. برنج را به همراه نمک و روغن بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس به آن فیله ماهی خردشده را اضافه کنید. قالب را چرب کرده و ته قالب را برنج زعفرانی بریزید. سپس کمی از برنج را با فیله ماهی مخلوط کرده و مقداری را نیز با سبزیجات تفت دهید و هر کدام را به ترتیب روی برنج زعفرانی بریزید، سپس در بشقاب برگردانید.

ریپورتر
31st January 2011, 06:36 PM
طرز تهیه شنیسل ماهی


http://www.ashpaz4u.org/wp-content/themes/Ashpaz4u/images/spacer.gif
مواد لازم :

ماهی قزل آلا= ۱ عدد
زعفران(ساییده حل شده در آب جوش)=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر سیر=۱قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
تخم مرغ= ۲عدد
آرد= به میزان لازم
پودر سوخاری= به میزان لازم
روغن= به میزان لازم
ورقه بادام= ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را برش دهید. پس از تمیز کردن, شستن , خشک کردن , تیغ آنرا یک تکه خارج می کنیم . سویا سس و زعفران و پودر سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط نموده به وسیله قلم مو به تمامی قسمت های ماهی مالیده , تخم مرغ را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم .
مقداری روغن در تابه ریخته روی حرارت می گذاریم . داغ که شد, ماهی را در آن سرخ می کنیم . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ می کنیم و ورقه های بادام را اضافه نموده تا طلائی شود . البته مطابق تصویرهای داده شده می توانید تیغ ماهی را بیرون نیاورید و آنرا بصورت درسته شنیتسل کنید.

ریپورتر
31st January 2011, 06:36 PM
ماهی آزاد پخته شده با کنگر فرنگی


http://www.ashpaz4u.org/wp-content/themes/Ashpaz4u/images/spacer.gif
از جمله ماهی های بسیار خوشمزه و لذیذ که بو ندارد و اغلب افراد طعم آن را می پسندند ماهی آزاد است ، غذای امروز ما غذایی با استفاده از این ماهی است.
مواد لازم برای برای ۴ نفر:

روغن زیتون =۲ ق. س
موسیر=۲ ق. س
مرزه=۲ ق. س
گوجه فرنگی=یک دوم فنجان
کنسرو کنگر=۱ قوطی (حدود ۳۰۰ گرم)
فیله ماهی آزاد=۴ قطعه (هر قطعه حدود ۱۲۰-۱۷۰ گرم)
آب=یک دوم فنجان
شاهی بدون ساقه=۱ دسته
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب لیمو ، مرزه، گوجه فرنگی‌های خشک شده و مغز کنگر را به مدت ۱ دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید. ماهی‌ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید . پس از ۱۲ الی ۱۵ دقیقه که ماهی‌ها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در ۴ ظرف ریخته و ماهی‌ها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزئین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.

ریپورتر
31st January 2011, 06:36 PM
طرز پخت میگو با خمیر پفی


http://www.ashpaz4u.org/wp-content/themes/Ashpaz4u/images/spacer.gif
http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/450_1288220044_original_zncejgrklvhdyapbxoiw.jpg (http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/450_1288220044_original_zncejgrklvhdyapbxoiw.jpg) واد لازم :

روغن زیتون=۱/۲ پیمانه
شیر=۱/۲ پیمانه
تخم مرغ= ۱ عدد
زعفران آبکرده=۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
آرد سفید= حدود ۲ پیمانه به صورتی که یک مایع غلیظی به دست آید
بکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری
شاه میگو=۱۲ عدد
روغن هسته انگور =برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا روغن و شیروتخم مرغ را خوب به هم میزنیم سپس زعفران و نمک وفلفل را اضافه کرده و مجددا با همزن دستی خوب به هم می زنیم. آرد را با بکینگ پودر مخلوط و به مایع بالا اضافه می کنیمتاحدی که خمیر به صورت یک مایع غلیظ در بیاید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و می گذاریم که خوب داغ شودسپس شاه میگو ها را ابتدا در مقداری آرد سفید می غلطانیم و بعد در مایع خمیر زده و در روغن سرخ
می کنیم.البته باید با حرارت ملایم سرخ شود .
این روش بهترین راه برای بچه هایی است که از بوی میگو خوششان نمی آید.
از این خمیر برای مرغ پفی هم می توان استفاده کرد .

ریپورتر
31st January 2011, 06:37 PM
سوپ دریایی با زنجبیل

مواد لازم برای ۴ نفر:


۲ قاشق سوپ‌خوری کره
۱۷۵ گرم پیاز (خرد شود)
۴ قاشق چای‌خوری آرد سفید
یک عدد تره‌فرنگی کوچک (حلقه حلقه خرد شود)
دوسوم پیمانه سرکه سفید
یک تکه زنجبیل تازه ۵/۲ سانتی‌متری (پوست‌کنده و خرد شود)
۴۵۰ گرم سیب‌زمینی ریز (شسته و پوست‌کنده شود)
۴۵۰ گرم فیله ماهی (از هر نوع ماهی دلخواه)



۱۷۵گرم میگوی ریز (پاک شود)
۲۷۵ گرم کلم بروکلی بدون ساقه
دوسوم پیمانه خامه
۶ قاشق سوپ‌خوری پیازچه خردشده
نمک و فلفل
۲ پیمانه آب جوشیده
یک عدد قرص عصاره سبزیجات
طرز تهیه:

۱ – قابلمه متوسطی را روی شعله اجاق‌گاز قرار داده و کره را در آن آب کنید؛ سپس پیاز خردشده را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید. پس از آن، آرد را به پیازداغ اضافه کرده و به مدت یک الی ۲ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.
۲ – آب، عصاره سبزیجات، سرکه، زنجبیل، تره فرنگی و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت درسته به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که جوش آید. سپس در ظرف را بگذارید و مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها به‌طور کامل بپزند، حرارت‌دادن را ادامه دهید.
۳ – پوست فیله ماهی‌ها را کنده و آنها را به قطعات متوسط خرد کنید؛ سپس آنها را به همراه میگو، بروکلی و خامه به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید.
در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید ولی هنگام هم‌زدن، مراقب باشید که تکه ماهی‌ها له نشوند. برای پخت ماهی، مدت زمانی حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
۴ – در پایان، پیازچه خردشده را به مواد اضافه کرده و پس از ۳ دقیقه حرارت‌دادن، سوپ را به همراه نان سرو کنید

ریپورتر
31st January 2011, 06:38 PM
ماهی و میگو در سس گوجه فرنگی تند

مواد لازم:


پیاز=۱ عدد
سیر=۳ حبه
روغن زیتون=۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی=۶۰۰ گرم
پوره یا آب گوجه فرنگی=۴/۳ پیمانه
فلفل قرمز تند=۱ عدد
نمک و فلفل قرمز=به میزان لازم
میگوی تازه=۲۰۰ گرم
فیله ماهی=۴ تا ۶ تکه
آب لیمو ترش تازه=۴/۱ پیمانه
جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته،حلقه لیموترش و زیتون سایه=برای کنار غذا

طرز تهیه:

پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود.
گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی و فلفل ریز شده،نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید.
در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد.
سیب زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه ای کلفت برش داده و آن را به مدت ۸ دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید.

ریپورتر
31st January 2011, 06:38 PM
ماهی آزاد در فر

مواد لازم برای دو نفر:


ماهی آزاد=۵۰۰ گرم
لیمو=۱ عدد
ریحان=مقداری
پیاز=۱ عدد
سیر=۲ پر
کره=۳ قاشق سوپخوری
ظروف و وسایل لازم:

یک ظرف پیرکس یا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومینیوم ٣٠ در ۴٠ سانتیمتری

طرز تهیه:

۱٫ ریحان، پیاز و سیر را در مخلوط کن خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید و به مخلوط بیفزایید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری است که در تصویر می‌بینید.
۲٫ ماهی را بصورتی که در تصویر می‌بینید قطعه قطعه کنید (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روی یک ورقه آلومینیوم تقریبا ٣٠ در ۴٠ سانتیمتری کنار هم قرار بدهید و نصف معجون بالا را بر روی آن بریزید و ورقه آلومینیوم را بصورتی که در تصویر می‌بینید خوب بسته بندی کنید. سعی کنید بسته را بصورت یک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنید، آب ماهی نباید تبخیر شود در غیر این صورت ماهی خشک می‌شود.
۳٫ همین کار را با دو قطعه دیگر هم انجام دهید. فر را تا ١٧۵ درجه گرم کنید و بسته‌های ماهی را برای مدت ٢٠ دقیقه در حرارت ١٧۵ درجه بپزید. برای اطمینان از اتمام طبخ یکی از بسته ها را باز کنید و با چنگال امتحان کنید که ماهی به اندازه دلخواه پخته. ماهی را زیاد نپزید در غیر این صورت خشک می شود.
ماهی را می توانید با باقالی پلو یا چلو سفید سرو کنید.

ریپورتر
31st January 2011, 06:39 PM
مجبوس با تن ماهی

مواد لازم:


ماهی تن=۳ الی ۴ قوطی(بدون روغن)
روغن مایع=مقداری
برنج =۲ پیمانه(۸۰۰ گرم)
آب=۲ پیمانه و نیم
گوجه فرنگی خرد شده=۲ عدد
سیب زمینی=۱ عدد خرد شده
سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط=۱ عدد خرد شده
فلفل دلمه سبز=۱ عدد خلال شده
فلفل سبز تند=۱ عدد ریز شده
ادویه مخلوط=۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
گشنیز تازه ریزه شده=۱ لیوان
لیمو عمانی=۲ عدد
سیر رنده شده=۲ حبه
زنجبیل رنده شده=کمی
پودر دارچین=کمی

مواد لازم برای تزئین:


پیاز=۲ عدد سرخ شده
شوید و جعفری تازه ریز شده=به مقدار لازم
طرز تهیه:

سیب زمینی ها را که یه صورت مکعبی کوچک خرد کرده اید در روغن کمی سرخ کنید.
کمی روغن را در قابلمه ریخته پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
فلفل دلمه سبز+فلفل سبز تند+سیر+گوجه فرنگی+سس گوجه فرنگی+تن ماهی+لیمو عمانی+ادویه را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا مواد کمی تفت داده شود(تن ماهی را با قاشق چوبی درون قابلمه خرد کنید).
آب+گشنیز تازه+سیب زمینی را به مواد اضافه کرده بگذارید آب بجوش آید سپس برنج را خوب شسته درون قابلمه بریزید و مواد را کمی با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با برنج مخلوط شود(مواد را زیاد هم نزنید چون باعث خرد شدن دانه های برنج می شود).
در قابلمه را گذاشته،بگذارید برنج با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت درست شود.
وقتی برنج خوب دم کشید آن را در ظرف ریخته روی آن را با پیاز سرخ کرده و جعفری و شوید ریز شده تزئین کنید.
نکته: در صورتی که آب برنج تمام شده باشد و برنج شما هنوز سفت باشد کمی آب داغ روی برنج بریزید. مواظب باشید آب برنج زیاد نشود چون باعت می شود که برنج به هم بچسبد.

ریپورتر
31st January 2011, 06:39 PM
شنیسل ماهی:
http://www.birtak.com/ashpazi/photos/EJ_06_SHANISAL_0.jpg (http://www.birtak.com/ashpazi/photos/EJ_06_SHANISAL_0.jpg)
مواد لازم:

۱ عدد ماهی
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱ عدد تخم‌مرغ
۱ قاشق غذاخوری سویا سس
۳-۲ قاشق غذا خوری آرد
۳-۲ قاشق غذا خوری آرد سوخاری
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه:
ماهی را به ‌مدت ۲۰دقیقه با آب لیمو، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
ماهی‌ را در آبکش بریزید و بگذارید آب آن برود. ماهی را به آرد معمولی، سپس تخم‌مرغ و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.
در اینجا دستور تهیه یک عددد شنیسل ماهی گفته شد. شما می توانید هر چند تعداد ماهی را که می خواهید با این روش تهیه کنید.

ریپورتر
31st January 2011, 06:40 PM
کلوچه ی ماهی :

مواد لازم :

فیله ی ماهی قزل‌آلا ۵۰۰گرم
سیب‌زمینی ۱عدد متوسط
هویج ۱عدد متوسط
پیاز ۱عدد متوسط
سیر ۱حبه
کنسرو نخودفرنگی یک چهارم پیمانه
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاری نصف قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
زرده‌ی تخم‌مرغ ۱عدد برای تزیین
زعفران آماده شده مقداری برای تزیین
کنجد مقداری برای تزیین
خمیر کلوچه به مقدار لازم

روش تهیه‌:




سیب‌زمینی و هویج را آب‌پز کنید. بعد از سرد شدن سیب‌زمینی را پوست گرفته و همراه هویج نگینی خرد نمایید.
پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را همراه با کره کمی تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه سیر را اضافه نمایید و کمی دیگر تفت دهید.
سپس فیله ماهی را ریز خرد کنید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. پودر کاری، نمک، سیب‌زمینی و هویج خرد شده،نخودفرنگی و آب لیمو را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید تا مواد سرد شود.
خمیر کلوچه( طرز تهیه آن در پایین آمده است) را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده‌اید با وردنه باز کنید و به اندازه‌ی دلخواه با قالب گرد، قالب بزنید. از مواد آماده شده در بالا، ۲ قاشق غذاخوری در مرکز هر خمیر گذاشته و لبه‌های آن را ببندید.
بعد مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و زعفران را با برس روی کلوچه بمالید و در صور دلخواه کمی دانه‌ کنجد روی آن بپاشید. آن‌گاه کلوچه‌های آماده شده را در فر با حرارت ۱۷۵درجه سانتی‌گراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت(که از قبل گرم شده) حدود۳۰- ۲۰دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح روی آن کاملاً طلایی شود.

مواد لازم برای خمیر کلوچه:

آرد حدود ۲ پیمانه (۲۰۰گرم)
شیر پاستوریزه نصف پیمانه (۸۰ گرم)
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه‌ی خمیر کلوچه:
در یک ظرف مناسب شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا به خمیری تبدیل شود که به دست نچسبد.
آن‌گاه خمیر را کمی ورز دهید و به صورت گلوله در آورید. بعد در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در هوای آشپزخانه به مدت نیم ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد از این مدت خمیر آماده ی مصرف است

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد