PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع سوپها



ریپورتر
31st January 2011, 05:26 PM
سوپ کدو حلوایی:
کدو حلوایی=1کیلو شیر=2/1 لیتر کره=50گرم پیاز سرخ شده=2قاشق سوپخوری نمک و فلفل
کدو را پوست کرده و تکه تکه می کنیم و با یکی دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد،بعد آنرا از صافی رد می کنیم تا بشکل پوره در بیاید و با شیر و پیاز سرخ کرده مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آهسته چند جوش بزند،بعد کره را در سوپخوری ریخته سوپ را داغ داغ روی کره ریخته و سر میز می بریم

ریپورتر
31st January 2011, 05:27 PM
سوپ کلم بروکلی
ماکارونی ریز 4/3 استکان بروکلی 1 عدد ریز خرد شده شیر 1 لیتر
خامه 1 استکان آرد 1 قاشق سر پر نمک کمی

ماکارونی ، شیر و نمک را می گذاریم بجوشد ابته با شعله کم بروکلی را اضافه می کنیم 45 دقیقه تا 1 ساعت بعد خامه و آرد را با هم مخلوط می کنیم به سوپ اضافه می کنیم 10 دقیقه بعد سوپ آماده است.

ریپورتر
31st January 2011, 05:28 PM
سوپ ذرت
كرفس خرد شده (ا ليوان). تره فرنگي خرد شده (نصف ليوان). پياز متوسط (ا عدد. كره (50 گرم). آب قلم يا مرغ (5 تا 6 ليوان). كنسرو ذرت (ا ليوان). خامه (3 ق س). زنجبيل ساييده (نصف ق چ). آرد ذرت (5 ق س). شير (2 ليوان). جعفري خرد شده (4 ق س). نمك و فلفل و آبليمو. مرزه خشك در صورت دلخواه (1 ق س)
پياز را هم مانند كرفس و تره فرنگي نگيني خرد ميكنيم. سپس كرفس و تره فرنگي و پياز را در كره كمي تفت ميدهيم. بعد آب مرغ يا قلم و مرزه را افزوده و روي حرارت ميگذاريم تا بپزد. بعد از پخت مواد را در صافي ريخته و همراه با نيمي از ذرت ميكس ميكنيم. شير را به تدريج به آرد افزوده و هم ميزنيم تا يكدست شود. سپس آب مرغ و مواد ميكس شده و شير را باهم مخلوط نموده و بقيه كنسرو ذرت را هم اضافه ميكنيم تا غليظ شود. در اواخر پخت زنجبيل و جعفري خرد شده و آبليمو را به سوپ اضافه ميكنيم. بعد از برداشتن از روي حرارت خامه را در يك ملاقه سوپ خوب حل كرده بعد به همه سوپ اضافه ميكنيم. نوش جان!!http://forum.hashpazi.ir/smileys/smiley2.gif
نكته. اگر ميخواهيد سوپتان بازهم خوشمزه تر شود اول آرد را در كمي كره خوب تفت دهيد بعد شير را اضافه كنيد و بعد از جوش آمدن بقيه مراحل را انجام دهيد

ریپورتر
31st January 2011, 05:28 PM
سوپ گشنيز:
جو: يك پيمانه
آب یا استاک مرغ: به ميزان كافي
هويج نگيني : دو عدد متوسط
ماست : 2 لیوان تقریباً
خامه : يك تا 2 قاشق سوپخوري(به دلخواه)
نمك فلفل و آبليمو- سیر له شده 2 تا 3 حبه
گشنيز خرد شده : نصف ليوان
جوهاي خيس شده را داخل غذا ساز كمي خرد ميكنيم ولي زياد له نشود بعد به همرا مقدار كافي عصاره مرغ و آب مي پزيم. تا جوها پخته و له شوند. هويجها را نيز افزوده و بعد از پخته شدن گشنيز و نمك و فلفل را مي افزاييم. بعد از اينكه گشنيزها هم نرم شدند ماست و خامه و سیر له شده را مخلوط و هم مي زنيم تا یک دست شود. و به تدريج به سوپ اضافه ميكنيم .همين كه خواست بجوشد زيرش را خاموش و آبليمو را افزوده و سرو مي كنيم. سبزي اين سوپ خيلي كم است و مي توان به دلخواه از سيب زميني ريز شده هم استفاده كرد. امکان استفاده از ورمیشلهای شکل دار هم وجود دارد.
سیر را می توان کم یا زیاد کرد ولی حذف نشود.
- بعد از ریختن آبلیمو سوپ نباید بجوشد چون می برد.
- بدون خامه هم عالی است من خودم خامه را حذف می کنم.
- ماست را به قدری اضافه کنید که رنگ سوپ سفید و مثل سوپ شیر شود

ریپورتر
31st January 2011, 05:29 PM
سوپ پیاز
این سوپ برای زمستان فوق العاده است،اما برای این روزهای بهاری خنک هم می چسبد.
پیاز : 4 عدد(درشت). آب مرغ: 2 لیتر. کره 4 ق.س. روغن:2 ق.س. آردگندم: 2ق.س.
طرز تهیه:
کره و روغن را در قابلمه ای ریخته پیازی را که بوسیله غذاساز ریز کرده اید را اضافه و با شعله کم 30 دقیقه تفت دهید،کمی که رنگش عوض شد آرد را اضافه و مرتب هم بزنید. سپس آب مرغ یا گوشت را اضافه و بگذارید با حرارت ملایم 40 دقیقه بجوشد و در ظرفی ریخته و با آبلیمو سرو کنید.
می توانید بجای استاک مرغ یا گوشت از قرص عصاره آن نیز استفاده کنید

ریپورتر
31st January 2011, 05:29 PM
سوپ مرغ :
آب مرغ را غلیظ کنید تا به مقداری که میخواهید سوپ درست کنید برسد. هویج مکعبی را داخل آن ریخته و به همراه نمک بپزید. سینه مرغ را داخل غذا ساز پوره کنید و داخل سوپ بریزید تا چند جوش بزند. خیلی کم از ورمیشل های فرمی اضافه کنید . بعد آبلیمو افزوده و سرو کنید.
- افزودن ورمیشل ضروری نیست و دل به خواهی است.
- این سوپ بی رنگ است ولی می توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید

ریپورتر
31st January 2011, 05:29 PM
سوپ ورمیشل
گوشت مرغ(میتونید از اضافات گوشت مرغ مثل بال و گردن استفاده کنید) یا گوشت چرخ کرده
پیاز 1 عدد کوچک
سیب زمینی 1 دونه ریز
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
عدس5 -4 قاشق غ خ
هویج 1 عدد کوچک
جعفری خرد شده
رب گوجه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
ابلیمو
ورمیشل(رشته فرنگی)

این سوپ فوق العاده خوشمزست... رمز خوشمزگیش تنوع موادشه...اما برای اینکه سوپتون خوب از اب در بیاد, یک نکته مهم رو باید رعایت کنید....و اون اینه که از هر کدومه این مواد به مقدار کم بریزید والا سوپتون زیادی پر ملاط و شبیه خوراک میشه و همونطور که میدونید سوپ باید رقیق و لعابدار باشه...
گوشت رو همراه با سبزیجات خرد شده و رب و نمک و ادویه و اب در دیگی ریخته بر روی حرارت بگذارید...بعد از به جوش اومدن حرارت رو کم کنید تا مواد سوپ بپزه و مقدار اب متناسب بشه...اگه از گوشت مرغ استفاده میکنید حالا ک پخته از دیگ درش بیارید...یکم که سرد شد استخوناشو جدا کنید و گوشتشو به دیگ برگردونید...در اخر کار ابلیمو و ورمیشل و جعفری رو بریزید...سوپ که جا افتاد نوش جان کنید...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد