توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تولید برق از اکسیژن بدون نیاز به هیچ سوختی
dehghanibros
31st January 2011, 05:10 PM
سلام
نمی دانم چی بگم من یک بار این موضوع را اینجا ایجاد کردم البته هنوز دستگاه من ساخته نشده بود و بعد از خرابی سایت الان میام و موضوع همه دوستان هست به غیر از من حالا چه حکایتیست نمی ندام
ولی ما توانستیم برای اولین بار با یک ماده جدید و بدون استفاده از سوخت فسیلی و سوخت گیاهی دستگاهی بسازیم
که می تواند از اکسیژن برق تولید کند. ما نمونه آزمایشگاهی آن ساختیم و تست کردیم و برای علاقه مندان هم عکس و ویدیو آن را گذاشته ایم
البته شکل زیاد زیبایی ندارد و به زیبایی چشم ها یتان ببخشید ما سعی کردیم برای نمونه اولیه از چیزهایی که داریم استفاده کنیم.
هزینه این دستگاه تا الان حدود 150 هزار تومان شده است که به خاطر استفاده از وسایلی که ما خودمان داشتیم هزینه بسیار پایین آمد و به دوستان توصیه می کنم تا می توانید از وسایلی در کار هایتان مخصوصا نمونه اولیه استفاده کنید که قبلا استفاده شده و الان کارایی ندارد بسیار در هزینه های شما موثر خواهد بود
با تشکر از دوستان
7raha7
1st February 2011, 01:05 AM
سلام....... خسته نباشید....
طرحتونو به کجا ارائه دادین؟؟؟
dehghanibros
1st February 2011, 11:28 AM
سلام....... خسته نباشید....
طرحتونو به کجا ارائه دادین؟؟؟
سلام ممنون
این طرح حدود یک هفته است که تکمیل شده و تست شده است . و من می خواستم ثبت اختراع کنم که به پیشنهاد یکی از دوستان منصرف شدم
من امادگی این رو دارم به هر جایی طرح مو ارایه بدم ولی متسفانه جایی نیست که من واقعا برم و بگم این دستگاه را ساخته ام . ولی جاهایی مثل پارک علم و فناوری حتی جواب درست به آدم نمی دن و بیشتر اونها دنبال طرح هایی هستند که ثبت اختراع شده
منم می خوام اگه بشه خودم تولیدش کنم
چون واقعا نمی توانم برم اونو ثبت کنم چون هیچ تضمینی وجود نداره
با تشکر از دوست عزیز
hossien
2nd February 2011, 11:23 PM
با چه روشی>
مکانیکی ، شیمیایی ، الکتریکی و ...........
dehghanibros
3rd February 2011, 11:59 AM
با چه روشی>
مکانیکی ، شیمیایی ، الکتریکی و ...........
معلومه دیگه آقا حسین شیمایی دیگه
ولی نکته ای که در این دستگاه هست اینکه ما از هیچ سوختی حتی سوخت گیاهی { سبز و پاک} هم استفاده نکرده ایم
و ماده ما هم نیازی نیست هر چند مدت یک بار تعویض کنید یا به دستگاه هر چند مدتی ماده اضافه کنید
منظور من این نیست که دستگاه ما دیگر هیچ وقت نیازی ندارد ولی دستگاه ما مدتش طولانی تر خواهد بود
با تشکر
hossien
3rd February 2011, 01:14 PM
چه مقدار برق تولید میکنه؟
یک سوال دیگه شما اکسیژن را از ماده جدا می کنید و از اکسیژن تولید برق می کنید یا نه
راستی همون که می گفتین از نوعی خاک می خواهیم تولید برق کنیم؟
dehghanibros
3rd February 2011, 05:22 PM
چه مقدار برق تولید میکنه؟
یک سوال دیگه شما اکسیژن را از ماده جدا می کنید و از اکسیژن تولید برق می کنید یا نه
راستی همون که می گفتین از نوعی خاک می خواهیم تولید برق کنیم؟
سوال اول
شما هر ولتاژی که بخواهید این می تونه براتون تولید کنه ولی اگر در مورد نمونه اولیه هست ما کل دستگاهی که می سازیم اصل رو روی 12 ولت می گیرم و دستگاه را با خروجی 12 ولت می سازیم
سوال دوم
اکسیژن بعد از اینکه از 5 فیلتر مختلف رد میشه وارد محفظه اصلی می شود و اکسیژن و ماده با هم برق تولید می کنند
سوال سوم
یله کل دستگاهی که مربوط به برق است ما ساخته ایم از همین نوع خاک است که با یک فرایند و مخلوط با ماده دیگری از آن استفاده می کنیم
hossien
4th February 2011, 12:59 AM
شما آیا راهی برای جدا کردن اکسیژن از آب دیدن البته شیمیایی و الکتریکی نباشد؟
در مورد طرح خودتون کاربردهای اونو می تونید بگین اندازه چقدره و همچنین در یک نمونه بزرگتر حداکثر چقدر برق تولید می کنه و با چه آمپری؟
dehghanibros
4th February 2011, 12:53 PM
شما آیا راهی برای جدا کردن اکسیژن از آب دیدن البته شیمیایی و الکتریکی نباشد؟
در مورد طرح خودتون کاربردهای اونو می تونید بگین اندازه چقدره و همچنین در یک نمونه بزرگتر حداکثر چقدر برق تولید می کنه و با چه آمپری؟
دوست عزیز نمی دونم سایت مشکل داره یا کامیپیوتر من ولی من متسفانه سوالات شما را خیلی خوب نمی بینم منظورم اینکه جملات در هم هست
ولی سوال دومی شما را تا حدودی فهمیدم
خب بستگی داره که تا چقدر شما ولتاژ می خواهید شما اگر به طور مثال 1000 ولت بخواهید ما می گوییم می شود و اندازه دستگاه هم اینقدر هست
ولی من خودم دوست دارم دستگاهی بسازیم که بتونه تا 1 گیگاوات برق تولید کنه شاید یکمی مسخره بیاد ولی من این کا رو انجام میدم
ببخشید من سوال اولی شما را متوجه نشدم. آب شیمایی و اکسیژن جدا الکتریکی
با تشکر
dehghanibros
7th February 2011, 05:33 PM
یک پیشنهاد جالب به من شده است از دوستان عزیز می خواهم در مورد این پیشنهاد نظرات شون را بدن
برای من ایمیلی امده که آقای دهقانی ما بعد از دیدن دستگاه جدید شما تصمیم گرفته ایم با شما همکاری کنیم
ما تمایل داریم دستگاه شما را خریداری کنیم
حالا مبلغ پیشنهادشون جالبه و خواهید فهمید که.................
مبلغ پیشنهادی 3 میلیون پوند انگلیس که معادل به تومان حدود 5 الی 6 میلیارد تومان می شود
حالا جالب تر این ایمیل از کجا آمده از دانشگاه آکس فورد
من خودم که وقتی مبلغ رو دیدم خیلی خندیدم و همیشه دانشگاه ها همکاری شون پژوهشیه نه خرید
حالا نظرات شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر نظرات زیبا شما هستم
SaSaMc2
7th February 2011, 08:57 PM
سلام.
نه خنده دار نیست.
آکسفود فقط یه دانشگاه نیست.
یه مرکز تحقیقاتی مهم برای شرکتهای بزرگ هست.
مثلاً مرکز تحقیقات نوکیا در آکسفورد هست نه در فنلاند.
در حقیقت صنعت و دانش اکثر کشورها مثل چین یا کره از آسیا
توسط همکاری با دانشگاه های بزرگ رشد کرده.
وگرنه اونا هنوزم باید با (گاریه تک آدم بخار) مسافر کشی میکردن.
ولی در کل مبلغ غیر متعارف هست و جوانب احتیاط رو واجب میکنه.
به نظر من طرح رو در یک کشور قدرتمند از لحاظ حق مالکیت ثبت کن.
بعد میتونی با وکیلت بشینی پای میز قرارداد.
.................................................. .........
در مورد طرح شما:
اگر سیکل بسته تولید انرژی داشته باشید قابل قبولتره،
ولی اگر سیکل باز بود و احتیاج به سوخت داشتید، باز هم قابل قبوله.
ولی نمیدونم چرا حس میکنم یه مدار شیمیایی باید باز باشه...!
امیدوارم موفق باشید رفیق.[golrooz]
فقط منطقی عجله کنید.
dehghanibros
7th February 2011, 11:24 PM
سلام.
نه خنده دار نیست.
آکسفود فقط یه دانشگاه نیست.
یه مرکز تحقیقاتی مهم برای شرکتهای بزرگ هست.
مثلاً مرکز تحقیقات نوکیا در آکسفورد هست نه در فنلاند.
در حقیقت صنعت و دانش اکثر کشورها مثل چین یا کره از آسیا
توسط همکاری با دانشگاه های بزرگ رشد کرده.
وگرنه اونا هنوزم باید با (گاریه تک آدم بخار) مسافر کشی میکردن.
ولی در کل مبلغ غیر متعارف هست و جوانب احتیاط رو واجب میکنه.
به نظر من طرح رو در یک کشور قدرتمند از لحاظ حق مالکیت ثبت کن.
بعد میتونی با وکیلت بشینی پای میز قرارداد.
.................................................. .........
در مورد طرح شما:
اگر سیکل بسته تولید انرژی داشته باشید قابل قبولتره،
ولی اگر سیکل باز بود و احتیاج به سوخت داشتید، باز هم قابل قبوله.
ولی نمیدونم چرا حس میکنم یه مدار شیمیایی باید باز باشه...!
امیدوارم موفق باشید رفیق.[golrooz]
فقط منطقی عجله کنید.
سلام
اینهایی که شما گفتید یله خیلی درسته و در مطالب خودتان هم گفته اید مراکز تحقیقاتی
من هم همین رو می گم اگر واقعا این ایمیل درسته باشه نباید حرف از پول بزنه چون هنوز دستگاه من رو از نزدیک ندیده و معمولا دانشگاها درخواست همکاری پژوهشی می کنند نه خرید و با این مبلغ عجیب
dehghani bros[/quote]
hosseinrezaei
13th March 2011, 06:32 PM
یک پیشنهاد جالب به من شده است از دوستان عزیز می خواهم در مورد این پیشنهاد نظرات شون را بدن
برای من ایمیلی امده که آقای دهقانی ما بعد از دیدن دستگاه جدید شما تصمیم گرفته ایم با شما همکاری کنیم
ما تمایل داریم دستگاه شما را خریداری کنیم
حالا مبلغ پیشنهادشون جالبه و خواهید فهمید که.................
مبلغ پیشنهادی 3 میلیون پوند انگلیس که معادل به تومان حدود 5 الی 6 میلیارد تومان می شود
حالا جالب تر این ایمیل از کجا آمده از دانشگاه آکس فورد
من خودم که وقتی مبلغ رو دیدم خیلی خندیدم و همیشه دانشگاه ها همکاری شون پژوهشیه نه خرید
حالا نظرات شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر نظرات زیبا شما هستم
سلام
در اینکه کار شما ارزش زیادی داره شکی نیست
ولی اینکه یه دانشگاه بخواد یه کار رو بخره اون هم با این قیمت .... زیاد نمیشه روش حساب کرد
برای پیگیریش کاری نداره مکاتبه کنید. بگید مشخصاتشو بگه ادرس سایت بگیرید یا بگید از یه تلفنی که تو سایت اکسفورد هست باتون تماس بگیرن
حالا بقیه دوستان هم نظر بدن
یاعلی
asgary rahman
25th March 2011, 10:28 AM
سلام
اینهایی که شما گفتید یله خیلی درسته و در مطالب خودتان هم گفته اید مراکز تحقیقاتی
من هم همین رو می گم اگر واقعا این ایمیل درسته باشه نباید حرف از پول بزنه چون هنوز دستگاه من رو از نزدیک ندیده و معمولا دانشگاها درخواست همکاری پژوهشی می کنند نه خرید و با این مبلغ عجیب
dehghani bros[/quote]
سلام. میشه بگید که عکسها و فایل مربوط به این دستگاهتون رو چطوری میتونم ببینم؟
warrior
25th March 2011, 12:07 PM
سلام دوست عزیز.
این دستگاهی که شما داری یک دستگاه واقعا خوب و مفید برای محیط زیست و انرژی و خلاصه همه چیه.
این قیمتی هم که آکسفورد روی این دستگاه گذاشته قیمت عالی ایه. اما شما باهاشون مکاتبه کن ببین که دستگاه رو با اسمت میخوان یا نه به اسم خودشون؟
msd21
25th March 2011, 07:32 PM
بهتون تبریک میگم که موفق شدید
جالبه دانشگاه من در مورد اختراعم هیچ کمکی نکرد
دانشگاه آزاد(دانشگاه داداشم) گفت که هزینه میده به شرطی که به اسم خود دانشگاه تموم بشه
جای تفکر داره
در کل اونا میتونن رو طرحت کار کنن و بهبود ببخشن و به اسم خودشون ثبت کنن و هیچ هزینه ای هم بهت ندن چون اولا کارت ثبت بین المللی نیست دوما کار جدید اونا با کار شما متفاوته
پس اولین کار اینه اختراعتو ثبت بین المللی کنی
دومین کار صحبت با اونا برای خریدشه یا مراکز علمی تحقیقاتی یا مراکز صنعتی
سومین کار اولش بستن قرارداد بعدش گرفتن پوله بوسیله
در مورد مقدار پولشم من تعجب نکردم چون ممکنه، مثل اختراع همون مخترع اهوازی که سونی اریکسون 5میلیون یورو(فک کنم) خریدش
dehghanibros
11th April 2011, 12:33 PM
خب از همه دوستان به خاطر پیام های شون متشکرم من یک مدتی اینجا نبودم و دوباره بازگشتم البته خبر بدی دارم خبر بدم اینکه دستگاه ما فعلا خراب شده و کار نمی کنه و متسفانه علتش رو هم هر کاری می کنیم نمی فهمیم
و چیز عجیب اینه که دستگاه خود به خود هر وقت دوست داشه باشه کار می کنه و خود به خود هم دوباره کار نمی کنه
راستی من رو ببخشید یادم رفته بود سال نو را به همه دوستان تبریک عرض می کنم و سال خوبی را برای تان آرزو می کنم
امروز هم اومدم که بگم ما دنبال یک ایده خوب برای تولید برق هستیم یک ایده ای که تا حالا هیج جای دنیا ساخته نشده از دوستانی که ایده های دارند که ایده های عجیب یا نشدنی است لطف کنند در این تاپیک قرار بدند تا با کمک دوستان بتوانیم یک سیستم جدیدی بسازیم
با تشکر از دوستان
سال 1390 مبارک و ورورد شما را به دهه ی 90 تبریک عرض می کنیم
mani
12th April 2011, 03:44 AM
خب از همه دوستان به خاطر پیام های شون متشکرم من یک مدتی اینجا نبودم و دوباره بازگشتم البته خبر بدی دارم خبر بدم اینکه دستگاه ما فعلا خراب شده و کار نمی کنه و متسفانه علتش رو هم هر کاری می کنیم نمی فهمیم
و چیز عجیب اینه که دستگاه خود به خود هر وقت دوست داشه باشه کار می کنه و خود به خود هم دوباره کار نمی کنه
راستی من رو ببخشید یادم رفته بود سال نو را به همه دوستان تبریک عرض می کنم و سال خوبی را برای تان آرزو می کنم
امروز هم اومدم که بگم ما دنبال یک ایده خوب برای تولید برق هستیم یک ایده ای که تا حالا هیج جای دنیا ساخته نشده از دوستانی که ایده های دارند که ایده های عجیب یا نشدنی است لطف کنند در این تاپیک قرار بدند تا با کمک دوستان بتوانیم یک سیستم جدیدی بسازیم
با تشکر از دوستان
سال 1390 مبارک و ورورد شما را به دهه ی 90 تبریک عرض می کنیم
سلام عزیز منم یک طرحی دارم که از هیچی برق تولید می کنه از چی که بگی پاکیزه تره می تونه برق کل دنیا رو هم تأمین کنه تازه فیزیکی هم هست سوخت و این جور چیزا هم نمی خواد طراحی و آزمایشهاشم انجام شده مونده یه نمونه ی کامل که مشکل مالی داریم برای ساختش حل شه به دنیا ارائه می دیم یک تاپیک گذاشتم تو همین بخش می تونی سر بزنی دعوت برای ساخت دستگاهی که بدون ....
موفق و موید باشید
مانی صادقپور
dehghanibros
16th April 2011, 05:36 PM
سلام عزیز منم یک طرحی دارم که از هیچی برق تولید می کنه از چی که بگی پاکیزه تره می تونه برق کل دنیا رو هم تأمین کنه تازه فیزیکی هم هست سوخت و این جور چیزا هم نمی خواد طراحی و آزمایشهاشم انجام شده مونده یه نمونه ی کامل که مشکل مالی داریم برای ساختش حل شه به دنیا ارائه می دیم یک تاپیک گذاشتم تو همین بخش می تونی سر بزنی دعوت برای ساخت دستگاهی که بدون ....
موفق و موید باشید
مانی صادقپور
سلام دوست عزیز بسیار سپاس گذارم برای پیشنهاد خوبت
بعد از خواندن طرح شما در تاپیک مورد نظر من متوجه شدم که دستگاه شما با استفاده از آب کار می کند
طرح شما از همه نظر بسیار عالی هست و برای شما آرزوی موفقیت می کنم.
اما ما دستگاهی را می خواهیم بسیازیم که بتواند در همه جای دنیای - در همه نقاط بتواند برق تولید کند به طور مثل در کوه - صحرا - و در جاهایی فقیر مثل قاره آفریقا و............
دستگاه شما می تواند بسیار موفق باشد و به نظر من اگر شما دنبالش بروید مطمعنن سرمایه گذار خوبی پیدا خواهید کرد. دوست عزیز من قصد کم کردن از ارزش دستگاه شما را ندارم. فقط اون چیزی که ما می خواهیم نیست
با تشکر از همه دوستان به خصوص دوست عزیزم مانی جان
dehghanibros
29th April 2011, 06:35 PM
SOIL+ OXYGEN= ELECTRICITY
http://www.uc-njavan.ir/images/lzg8rgz80nd0qyhgg2up.jpg
dehghanibros
29th May 2011, 06:55 PM
اینم ویدیو دستگاهی که به تازگی آزمایش کرده ایم. این ویدیو بر روی سایت آپارات قرار داده شده است
http://www.aparat.com/v/16dd8c942ad630be7e5a12b681b3f5c413926
0212121
30th May 2011, 01:26 AM
اینم ویدیو دستگاهی که به تازگی آزمایش کرده ایم. این ویدیو بر روی سایت آپارات قرار داده شده است
http://www.aparat.com/v/16dd8c942ad630be7e5a12b681b3f5c413926 (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.aparat.com%2Fv %2F16dd8c942ad630be7e5a12b681b3f5c413926)
با سلام من ویدیو که گذاشته بودین رو دیدم اما چیزی ازش نفهمیدم شما دستگاهتون کردین زیر خاک بعد 11.9v برق تولید کرد ولی شما گفتین با استفاده از اکسیژن چرا کردینش زیر خاک؟
dehghanibros
31st May 2011, 06:48 PM
با سلام من ویدیو که گذاشته بودین رو دیدم اما چیزی ازش نفهمیدم شما دستگاهتون کردین زیر خاک بعد 11.9v برق تولید کرد ولی شما گفتین با استفاده از اکسیژن چرا کردینش زیر خاک؟
با سلام سوالی خوبی پرسیدید
من برای شما یک مثال می زنم به طور مثال صفحات خورشیدی از نور خورشید برق تولید می کنند ولی درون اون صفحات ماده وجود دارد که سیلیکون و...........
حال این خاک ماده اصلی ما می باشد ما می توانستیم این خاک را نشان ندهیم ولی برای دیگران سوال پیش می آمد که دستگاه شما چه طور با اکسیژن برق تولید می کند
ما برای اینکه دوستان بهتر متوجه شوند که کار دستگاه به چه صورت است ما آمدیم ماده اصلی دستگاه را آشکار گذاشتیم .
کار این دستگاه هم اینطور است که اکسیژن با خاک ترکیب می شود و برق تولید می کند ولی نیازی به تعویض خاک یا مخلوط کردن سوخت با خاک ندارد
با تشکر از سوال خوب تان
عرفان سلیم زاده
12th June 2011, 09:28 PM
سلام تاپیکتون رو خوندم و میخوام یه سوال از تون بکنم:
شما فکر کردید چون خاک بینهایت زیاده دیگه تا ابد برق خواهیم داشت؟ نه!
چون مثل اینکه نمی دونین که در الکتروشیمی ما از تبادل یون ها بین الکترود ها برق تولید میکنیم و در این فرایند الکترود ها به تدریج از بین میروند بله! اینجاست که کار شما به مشکل برمیخورد!
امیدوارم نگویید که میخواهید از الکترود های خنثی مثل پلاتین استفاده کنید چون در ان حالت دیگر برقی تولید نخواهد شد...
dehghanibros
17th June 2011, 12:14 PM
سلام تاپیکتون رو خوندم و میخوام یه سوال از تون بکنم:
شما فکر کردید چون خاک بینهایت زیاده دیگه تا ابد برق خواهیم داشت؟ نه!
چون مثل اینکه نمی دونین که در الکتروشیمی ما از تبادل یون ها بین الکترود ها برق تولید میکنیم و در این فرایند الکترود ها به تدریج از بین میروند بله! اینجاست که کار شما به مشکل برمیخورد!
امیدوارم نگویید که میخواهید از الکترود های خنثی مثل پلاتین استفاده کنید چون در ان حالت دیگر برقی تولید نخواهد شد...
جالبه خودتان سوال می کنید خودتان هم جواب می دهید. من متسفانه پاسخ شما را نمی توانم بدهم چون یکمی این مرحله که بخواهم برای شما توضیح بدهم محرمانه می باشد ولی این را می توانم بگویم که خاک 2 درصد هم کار در این دستگاه را انجام نمی دهد. و هدف اصلی ما تولید برق با اکسیژن است نه خاک
ان شا الله در چند روز آینده بیشتر در این مورد خواهم نوشت
عرفان سلیم زاده
18th June 2011, 01:56 PM
جالبه خودتان سوال می کنید خودتان هم جواب می دهید. من متسفانه پاسخ شما را نمی توانم بدهم چون یکمی این مرحله که بخواهم برای شما توضیح بدهم محرمانه می باشد ولی این را می توانم بگویم که خاک 2 درصد هم کار در این دستگاه را انجام نمی دهد. و هدف اصلی ما تولید برق با اکسیژن است نه خاک
ان شا الله در چند روز آینده بیشتر در این مورد خواهم نوشت
سلام پیش از اینکه این بحث را ادامه بدیم میخواستم بدونم که رشته تحصیلی شما چیست؟
می دانم که یک مخترع واقعی محدود به تحصیلات نیست و هر وقت که بخواهد می تواند اطلاعات کاملی را در مورد طرحش جمع اوری و ارائه دهد.
ولی این اطلاعات اول می بایست برای خود مخترع قابل فهم باشد تا بتواند درصورت نیاز با کمی تغییرات ان را ضمیمه طرحش کند بگذریم...
من پیشنهاد می کنم که دوستان عزیز قبل از این که طرح این دوست عزیزمون رو دنبال کنند اطلاعاتی در مورد باتری های هوازی که به فیوسل ها معروفند کسب کنند شاید سوء تفاهم ها برطرف بشند...[golrooz][golrooz][golrooz]
dehghanibros
18th June 2011, 07:03 PM
من یک چیزی کلی را باید بگم . من و دوستانم چند سال هست در حال کار یا بهتر بگم تحقیق بر روی یک دستگاه کاملی هستیم که بتوانیم با آن برق تولید کنیم.
و چند چیز برای ما مهم است 1. سبز بودن 2. هزینه 3. کارایی
و در این چند سال دستگاه های را ساخته ایم که آزمایش کرده ایم و به نتیجه نرسیده ایم. بعضی اوقات هم در بین تحقیقاتمان کار هایی کرده ایم که خودمان هم واقعا می گم نمی دانیم چه طوری این دستگاه دارد کار می کند. خلاصه در مورد این دستگاه که از اکسیژن برق تولید می کند به این دلیل اطلاعات بیشتری نمی دهیم چون جاهایی برای خودمان گنگ است . یا جایی می خواهیم تغیراتی بدهیم تا به نتیجه بهتری برسیم به خاطر همین من فقط اطلاعات خیلی خیلی جزیی را می دهم تا روزی که خودمان به یک نتیجه مطلوب برسیم.
شاید بگید خب چرا هنوز به نتیجه نرسیده اید چرا در اینجا مطرح می کنید من به این خاطر اینجا مطرح می کنم که کسی شاید در همین رابطه بتواند برای بهبود کار ما به ما کمک کند
ولی متسفانه همه به دنبال این هستند که کار شما بیهوده است اصلا نمیشه و از اینطور حرفها
دوستان من کاری ندارم قبلا این دستگاه ساخته شده یا نمی دانم کار من بیهوده است یا اصلا از خاک نمیشه و از این حرف ها روی من تاثیری ندارد من دارم کارم را انجام می دهم و در حال حاضر هم به نتایجی خوبی رسیده ام.
و دیگر اینکه ما هر لحظه به دنبال روش جدیدی هستیم برای تولید برق به طور مثال ما دیروز موفق شدیم اولین آزمایش مون رو روی دستگاه انجام بدهیم که از صدا برق تولید می کند
با تشکر از دوستان
عرفان سلیم زاده
19th June 2011, 12:41 AM
سلام عزیزم دوست دارم بزاری بهت بگم که چرا روی این مساله حساس شدم.
از زمانی که یک استاد دانشگاه با بی رحمی تمام ایده منو برای تولید انرژی از هیچ زیر سوال برد عقیده منو بکلی عوض کرد.
من هم عاشق این کار بودم حتی ایده ای دارم ولی علم امروز اونو زیر سوال میبره!
ایده من فشرده کردن فضا برای افزایش سطح قابل دسترسی در موتور های با سیکل رفت و برگشتی بود...
از لحاظ تئوری بنظر شدنیه حتی مدلی دارم که این نظریه رو اثبات میکنه ولی با قوانین ترمودینامیک زیر سوال میره.
حرف من اینه که اون وقت و انرژی که روی ساخت این دستگاها می گذارید رو اگر روی تولید انرژی به وسیله باد های خورشیدی بزارید طی چند ماه حتی میتونید یک ماهواره به فضا بفرستید و انرژی مورد نیاز کل ایران را تا 7 نسل اینده تضمین کنید مگر انرژی های ظاهری چه فرقی با انرژی های غیر ظاهری دارند که به دنبالشون نمیرید.
خود من انشالا اگر خدا بخواد تا اخر تیر ماه اختراعی رو راجع به نسل جدیدی از مبدل های انرژی باد به الکتریسیته ثبت میکنم که سرمایه گذاری روی انرژی های نو را متحول میکنه راست میگم به خدا!
بازم میگم حتی اگر کل انرژی تون روی این دستگاها بزارید به خدا هیچ ارزشی ندارد... مگر با اثبات قانون پایستگی انرژِی در طرحتون!
باتشکر از اون استاد دانشگاه که زد تو سرم!!!
dehghanibros
19th June 2011, 11:23 AM
این نظر شماست که با یک حرف استاد عوض شده اید. ولی من تا وقتی که خودم نتیجه نرسم اون وقته که می گم نمیشه یا میشه خیلی از مخترعین جهان وقتی می خواستن اختراع کنند خیلی ها اطرافیان می گفتند نمیشه بدرد نمی خوره ولی اون اختراع شو می کرد و بعد از چندین سوال می فهمیدن اون چه اختراع بزرگی کرده
حرف من اینه تا خودتون به نتیجه چه مثبت چه منفی نرسیده اید به حرف کسی توجه نکنید. شاید بگید وقت تلف کردن ولی نه شما وقتی در حال تحقیق و کار کردن هستید شاید به یک نکته یا یک چیزی رو بر بخورید که الان نه ولی شاید در جای دیگری اختراع دیگری بتوانید از ان استفاده کنید
من به شخصه تحقیق و کار نمی کنم که بعد از چند ماه یک دستگاه بسازم که حتما کار کنه دستگاهی می سازم کار کرد که بیشتر آزمایش می کنیم که بتوانیم بهبودش بدهیم کار هم نکرد این یک تجربه برای من می شود و یک چیزایی هم یادگرفتم و در کار بعدیم از آن استفاده می کنم
دوست عزیز موفق باشی از پیشنهاد هم ممنون ولی من دنبال یک چیز جدید هستیم دنبال انرژی خورشیدی یا باد نیستم چون در اروپا 1000 تا موسس هست با سرمایه ها بزرگ که بر روی این نوع انرژی ها کار می کنند ولی ما سرمایه آن چنانی نداریم پس دنبال یک چیز جدید هستم و ارزان
dehghanibros
19th June 2011, 11:30 AM
من یک چیز رو فرا موش کردم به دوست عزیز بگم اون اینکه من 6 ماه پیش سلول خورشیدی ساختم اندازه اون 1 سانتیمتر در 1 سانتیمتر یعنی به اندازه یک نوک انگشت یک انسان بود که می توانست 12 ولت برق تولید کند و حتی یک صحفه مثل صحفه دیگر که باید حتما رنگ خاصی داشته باشد نبود و شما با هر رنگی دوست داشتید می توانستید استفاده کنید
ولی کسی از من حمایتی نکرد سلول خورشیدی رو بردم به سازمان انرژی ها نو گفتند ما نمی تونیم - دانشگاه گفتند این هزینه زیاد داره
هیچی به هیچی
عرفان سلیم زاده
19th June 2011, 11:45 AM
باشه من دیگه دخالت نمی کنم یعنی تسلیمم تا شما راهتون رو ادامه بدید.
در اخر بگم که خود من در مورد پروژه انرژی های پاک تحقیقات می کنم.
در صورتی که نیاز به کسی برای تحقیق داشتید می تونید روی من حساب کنید.
dehghanibros
19th June 2011, 01:56 PM
دوست عزیز من قصد بی احترامی به شما را ندارم و متشکرم که از طرح من انتقاد کردی ولی من زیاد دوست ندارم در کارم نه بگم یا بگم نمیشه
بگذریم
بیشتر توضیح بدید که شما در چه زمینه های تحقیق می کنید. آیا تحقیقات تون به نتیجه خاصی در مورد انرژی ها پاک رسیده یا خیر؟
دوست عزیز همون اول به جای نه نمیشه می گفتید شما هم در این مورد تحقیق می کنید تا با هم همکاری می کردیم
خوشحال می شم با دوستی محقق مثل شما همکاری کنم
عرفان سلیم زاده
19th June 2011, 02:48 PM
والا من یه مبدل بادی طراحی کردم که میزان جذب انرژی باد در اون حدود 40 درصد بیشتر از توربین های محور افقی هستش یعنی 85 تا حداکثر 90 درصد تحقیقاتی که انجام میدم بیشتر به درد رفع ابهامات طرحه که برای ثبت توضیح قانع کننده ای برای مسئولین اداره ثبت داشته باشیم.
شما در چه موردی میخواهید تحقیق کنید.
dehghanibros
19th June 2011, 09:04 PM
ما یک گروه 5 نفر هستیم که در رابطه با انرژی تحقیق می کنیم و تحقیقات ما بر روی فقط یک چیز نیست ما هر گزینه ای که بتواند یک انرژی الکتریسته پاک و ارزان ارایه بدهد کار می کنیم.
برای شما مثال زدم که ما بروی بهبود کار صحفات خورشیدی کار کرده ایم تا الان که بر روی صوت کار می کنیم
در مورد طرحتون من دقیق متوجه نشدم شما اومدید پره های جدید طراحی کرده اید تا بهتر بتواند توربین گردش کند یا اومدید کلا یک دستگاه جدید طراحی کرده اید؟
به هر حال این یک موفیت بزرگ خواهد بود برای جهان که بتوان از باد بهتر استفاده کنیم و این انرژی رایگان و پاک را از دست ندهیم
موفق باشید
عرفان سلیم زاده
20th June 2011, 11:09 AM
سلام نه مبدل بادی من کلا از پره استفاده نمی کنه چون تمام تلاش من این بود که میزان جذب انرژی باد رو افزایش بدم.
توربین های باد در بالاترین مقدار 59 درصد از انرژی باد را جذب میکنند.
البته این عدد، راندمان این مبدل ها رو از لحاظ تئوری تخمین زده ولی حداکثر راندمان توربین های بادی برای توربین های محور اقفیه که 45درصد می باشد.
عذر میخوام که توضیحات بیشتری نمی دم[golrooz]
ولی بعد از ثبت عکس نمونه ساخته شده را می زارم توسایت تا همه ببینند...
dehghanibros
20th June 2011, 05:14 PM
سلام نه مبدل بادی من کلا از پره استفاده نمی کنه چون تمام تلاش من این بود که میزان جذب انرژی باد رو افزایش بدم.
توربین های باد در بالاترین مقدار 59 درصد از انرژی باد را جذب میکنند.
البته این عدد، راندمان این مبدل ها رو از لحاظ تئوری تخمین زده ولی حداکثر راندمان توربین های بادی برای توربین های محور اقفیه که 45درصد می باشد.
عذر میخوام که توضیحات بیشتری نمی دم[golrooz]
ولی بعد از ثبت عکس نمونه ساخته شده را می زارم توسایت تا همه ببینند...
خیر لازم به عذر خواهی نیست من هم فقط می خواستم بدانم دستگاه شما چگونه است که فهمیدم و مشتاقانه منتظر اطلاعات بیشتر و عکس طرح شما بعد از ثبت خواهم بود
و سوال دیگر اینکه دستگاه شما چه درصد از انرژی باد را جذب می کند؟
با تشکر
عرفان سلیم زاده
20th June 2011, 05:47 PM
گفتم که حدود 85 تا 90 درصد چون گیرنده مبدل نسبت به باد تقریبا ساکن است...
dehghanibros
21st June 2011, 07:43 PM
گفتم که حدود 85 تا 90 درصد چون گیرنده مبدل نسبت به باد تقریبا ساکن است...
دستگاه شما در چه مرحلی است. آیا نمونه اولیه را ساخته اید و آن را آزمایش کرده اید؟
عرفان سلیم زاده
22nd June 2011, 10:31 AM
فعلا خیر چون میخوام تو اون مهلت یک ماهه که اداره ثبت بهم میده بسازمش.
راستی یه نکته!
چرا فکر می کنید برای هر ایده ای که میدهید باید یه نمونه بسازید؟!
من به شخصه تنها وقتی حوصله ام میگیره که یه نمونه بسازم که ازم خواسته بشه وگر نه اصلا اهل ساختن نمونه برای پیداکردن مشکلاتش نیستم چون مشکلات یه طرح رو در حالت تئوری هم میشه دید...[golrooz]
dehghanibros
22nd June 2011, 01:07 PM
من نمی گم هر ایده ای باید یک نمونه ساخت بعضی ایده های برای ساخت نمونش میلیارد های هزینه می خواد ولی به شخصه اگه توان مالی داشته باشم نمونه را می سازم چرا
چون که شما ایده تون از نظر فکری خیلی هم درست باشه ولی وقتی نمونه را می سازید بقیه هم بهتر متوجه می شوند و هم اینکه شما می توانید یک تجربه کسب کنید و هم دستگاه تون رو ارتقا بدید مثلا من خودم یک ایده داشتم از نظر طراحی و فکری همه چیز درست بود تصمیم گرفتم یک نمونه بسازم نمونه را ساختم کار هم کرد ولی به ذهنم رسید یک قطعه از یک دستگاه دیگر را روی نمونه امتحان کنم و امتحان کرد عملکرد دستگاه 1 برابر شد ولی اگر نمونه را نمی ساختم شاید هیچ وقت عملکرد دستگاه من بهتر نمی شد چون فقط در حد یک ایده بود
سوالی هم که پرسیدم شما منظور من را بد برداشت کردید من نمی خواستم بگم حتما نمونه بسازید من فقط می خواستم نمونه ساخته اید یا خیر همین
مقسی بکو
MAHDI1989
16th August 2011, 02:56 PM
سلام منم یه طرح دارم درباره تولید برق از طبیعت که هرچه در سطح وسیع تر باشه برق بیشتری تولید میکنه.اندازه 1سال برق ایران را در عرض 1 ماه تولید میکنه
به نظرشما خریدار داره؟[tafakor]
به ما هم یعنی پیشنهاد میشه؟[shaad]
عرفان سلیم زاده
16th August 2011, 03:20 PM
سلام منم یه طرح دارم درباره تولید برق از طبیعت که هرچه در سطح وسیع تر باشه برق بیشتری تولید میکنه.اندازه 1سال برق ایران را در عرض 1 ماه تولید میکنه
به نظرشما خریدار داره؟[tafakor]
به ما هم یعنی پیشنهاد میشه؟[shaad]
سلام به این سایت خوش اومدید![golrooz][esteghbal]
پیشنهاد من اینه که اول طرحتون رو ثبت کنید بعد تاییدیه های مختلف رو برای علمی تر کردن اختراعتون روبگیرید.
دست اخر به راحتی میتوانید اونو خودتون تجاری سازی اش کنید!این ساده ترین راهی است که میتونه به نتیجه برسه!
خود من تو همین پروسه هستم و دارم یه مبدل باد به برق که خودم طرحیش کردمو خودم تجاری سازیش میکنم!
موفق باشید!!![shaad]
MAHDI1989
16th August 2011, 04:49 PM
ممنون از راهنماییتون.چجوری میتونم تجاری سازی کنم؟ میشه راهاشو بهم بگید؟
عرفان سلیم زاده
16th August 2011, 05:30 PM
ممنون از راهنماییتون.چجوری میتونم تجاری سازی کنم؟ میشه راهاشو بهم بگید؟
سلام ببخشید دیر جواب دادم لطفا از نقل قول استفاده کنید.
خب راه های زیادی داره مثل پیدا کردن سرمایه گذار اما اگه طرحت افراد زیادی رو سرکار میبره میتونید از وام تعاونی های دانش بنیان هم استفاده کنید جزیات بیشتر را از مدیر سایت اقا مصطفی بخواهید!
MAHDI1989
18th August 2011, 01:11 AM
سلام
اگه امکان داره درباره ثبت اختراع بین المللی کامل برام توضیح بدید
شیوه نگارش اختراع هم بگید ممنون میشم
با تشکر[golrooz]
عرفان سلیم زاده
18th August 2011, 12:51 PM
سلام
اگه امکان داره درباره ثبت اختراع بین المللی کامل برام توضیح بدید
شیوه نگارش اختراع هم بگید ممنون میشم
با تشکر[golrooz]
برای ثبت بین المللی یکم زوده تازه اون موقع هم بخوای اقدام کنی باید وکیل بگیری که کاملا بهت میگه قضیه از چه قراره!
در مورد شیوه نگارش هم هیچی جای نمونه اختراعات از قبل نوشته شده رو نمیگیره اما با تجربه خودم چند تا نکته رو بهت میگم:
اول ادعا نامه:کلا دو تا چیزو توش مینویسی!
1-قطعاتی که اختراع کردی مثلا فکر کن که اختراع کلی ات یه اتومبیل باشه!(بافرض این که اتومبیل در ظاهر و باطن با نمونه های توی بازار فرق کلی داشته باشن!) :
1-گیر بکس 145 دنده
2-لاستیک باد شونده ،نیرو هسته ای وغیره
(توجه کن که قطعاتی رو بنویسی که خودت اختراع کردی نه تموم قطعات!)از این قطعات از طرف سازمان مالکیت حمایت میشه!
2-این که اختراعت چطور جمع شده(منظور همون توصیف طرز قرار گیری قطعات اون جسمی که خلق کردی! البته بدون جزییات!):مثلا:
این اتومبیل که که متشکل از 1 موتور ،یک دینام، است که به همراه چهار تا لاستیک باد شونده با نیروی هسته ای روی شاسی قرار گرفته است.
اتاق متشکل 6 تا صندلی تاشو بهمراه سیستم برودتی و فرمان و پدال های ترمز و گاز و کلاچ بر روی جعبه دنده شاسی قرار دارند
اگه توجه کنی مطلب بالا کمی از لحاظ تصوری گنگ هستش!برای رفع این مشکل ترجیحا می تونی نشانه هایی بزاری که راجع به اون مطلب به فلان نقشه و فلان شماره رجوع کنند مثلا:
برای رجوع به نقشه از :(fig.1,fig.2)
و برای نشون دادن اون قطعه (1،2،3،4،5) استفاده کنی!
خب پست طولانی شد بقیه اش در پست بعد!!![shaad]
MAHDI1989
18th August 2011, 01:11 PM
عرفان جون دمت گرم.
اگه تونستی بازم برام بنویس
قربونت
عرفان سلیم زاده
18th August 2011, 01:32 PM
خب میریم سر خلاصه توصیف!:
تو خلاصه توصیف اول عنوان رو مینویسی:
عنوان اختراع:اتومبیل بخار با سوخت پاد ماده!
بعد اشکالاتی رو که تو نمونه های قبلی دیدی، که باعث شد به فکر ساخت این طرح شد مینویسی:مثال:
1- اتومبیل های قبلی مستلزم مصرف سوخت فسیلی بودند که به غیر از مضرات اون برای محیط زیست، محدود به طی مسافت های نسبتا کوتاه و بعد از ان سوخت گیری هایی با قیمت گزاف می شدند.وغیره...
بعد راه حل رو برای مشکلاتی که ذکر کردی مینویسی:
راه حل در بکارگیری مکانیسمی جدید برای سوزاندن سوختی جدید میباشد که این سوخت پاد ماده است.
توجه کن که خیلی ننویسی چون حداکثر تا 200 کلمه مجاز به نوشنی که در یک صفحه خلاصه می شوند!
بعد یه توضیح خلاصه وار از مکانیسم اختراعتو بنویس:البته بدون عنوان و مقدمه!!!مثال:
"اتومبیل بخار با سوخت پاد ماده"برای تبدیل انرژی پاد ماده به انرژی حرارتی و سپس انرژی حرکتی طراحی شده.
البته میتوان باتوجه به مقاصد دیگر مثل تولید الکتریسیته،نیروی مکانیکی وغیره استفاده کرد.
بعد اگه فرمول ریاضی یا شیمیایی داری مینویسی:
توان خروجی موتور از رابطه روبرو بدست می اید!:
یا فرمول شیمیایی فلان قسمت طبق فرمول روبرو هست:
در اخر برای تکمیل خلاصه توصیف:
نقشه های سه نمای این فلان قطعاتی که توضبح داده شد را ببینید:(fig.1,fig,2,fig.3)
چند تا نکته:
1- میتونید از توصیف اختراعت کمک بگیری!
2-تاکید میکنم بیشتر از 200 کلمه نشه ها!
3-عنوان یادتون نره![nishkhand]
4-زیر همه مدارکتو امضا کن و نام و نام خانوادگی و تاریخ روزی که قراره تحویل اداره بدی زیرش بزن!
الان یکم خسته شدم ادامه پست به 1 ساعت دیگه موکول میشود[nadanestan]
عرفان سلیم زاده
18th August 2011, 01:38 PM
سلام راستی یه چیز کلا یادم رفت تو ادعا نامه اولین چیزی رو که مینویسی اینه:
اینجانب یا اینجانبان............"عنوان اختراع"را طراحی و ساخته ام:
بعد مراحل بالا!
عرفان سلیم زاده
18th August 2011, 03:43 PM
سلام خب بریم سراغ اصل موضوع! یعنی توصیف اختراع:
ببینید اصولا کسانی که قراره طرح شما رو براتون ثبت کنند یه چیز مهمه!!!
اونم رسمی بودن طرحه! یعنی تصور شما از اونها باید دو چیز باشه:
1- ماموران ثبت از لحاظ نوع اطلاعاتی که می پذیرند درست عین دانشمندان رفتار می کنند.یعنی بابت هر ادعا یا فرضیه ای که پیش شون میکنید حتما باید به مراجع علمی معتبر استناد کنید!
2-ماموران ثبت همانند کودکانی می مونند که تا تمام جنبه های طرحتون رو براشون توضیح ندی هیچی یاد نمیگیرند!
البته یک نکته حائز اهمیت اینه که امروزه دیگه اداره ثبت مالکیت های صنعتی عهده دار تایید طرح شما نیست و این مسئولیت به ادارات مورد تایید اداره مالکیت صنعتی سپرده شده که سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در راس این اولویت ها قرار دارد!
الانه اگر شما مرحله اول یعنی رفع نقص از مدارک را رد کنید مسئول رسیدگی به کار های شما به صورت شفاهی ازتون می پرسه که از کدامین مرجع مورد تایید اداره می تونید برای اختراعتون تاییدیه بگیرید؟
پیشنهاد من همون سارمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران هستش! البته خبر ناخوشایند اینه که در صورت درخواست تاییدیه از این سازمان باید مبلغ صد هزار تومان به عنوان اجرت به انها پرداخت کنید!
[nishkhand]
عرفان سلیم زاده
18th August 2011, 03:44 PM
خب بگذریم! من برای اینکه کارمون ساده بشه،ایین نامه رو براتون توضیح میدم:
ماده ۱۰ ـ توصيف اختراع بايد صريح و همراه با جزئيات كامل و مشتمل بر نكات زير باشد:
۱ـ عنوان اختراع به گونه اي كه در اظهارنامه ذكر گرديده است؛مثال:اتومبیل بخار با سوخت پاد ماده!
۲ـ زمينه فني اختراع مربوط؛مثال در رابطه با این اتومبیل:مکانیک
۳ـ مشكل فني و بيان اهداف اختراع؛مثال:تقریبا همون چیزی که تو خلاصه توصیف نوشته ام!
اما کامل!!!
۴ـ شـرح وضعـيت دانـش پيشـين و سابـقه پيـشرفت هايي كه در رابطه بـا اختراع ادعـايي وجـود دارد، به نحوي كه براي درك و بـررسي جـديد بودن اختراع كفايت كند؛توضیح:
اینکه قطعاتی که در اختراعات قبلی چه مشکلاتی داشتند و قطعات جدیدی که شما طراحی کردید رسما چه مشکلاتی از انها را حل میکنند مثال:گیر بگس اتومبیل های قبلی حجیم و 4 دنده بود و گیربکس جدید با همان حجم 145 دنده است!!!
۵ ـ ارائه راه حل براي مشكل فني موجود، همراه با شرح دقيق و كافي و يكپارچه اختراع؛ توضیح: توصیف دقیق قطعاتی که اختراع کردید!!!به همراه نقشه(دل و روده قطعات رو بریزید بیرون و یک به یکشون رو توضیح بدین!!!)
۶ ـ توضيح اشكال، نقشه ها، نمودارها در صورت وجود، به نحوي كه يك متخصص در آن زمينه بتواند اختراع را درك و ارتباط اجزاي آن را دريابد. ارجاع به شماره هايي كه براي بيان ويژگي هاي اختراع در نقشه آمده است الزامي است؛توضیح:ببینید شما باید برای طرحی که اختراع کردید نقشه تهیه کنید! هم سه نما و هم پرسپکتیو! البته برای هرقطعه جدید هم باید یک نقشه بکشید و نقشه ها رو علامت گذاری کنید! هر صفحه از اختراع رو با fig.1,fig.2,... نشان بدید و هرقطعه رو با عدد نشان دهید!ضمنا قطعات تکراری را با اعداد تکراری نشان دهید!
۷ـ بيان واضح و دقيق مزاياي اختراع ادعايي نسبت به اختراعات پيشين، به نحوي كه ويژگي جديد بودن اختراع و تاثير فني آن را روشن سازد؛توضیح:
حال اختراع خود را به صورت یک پارچه ببینید! چه مزایایی نسیت به اختراعات قبلی دارند!
۸ ـ توضيح حداقل يك روش اجرايي براي به كارگيري اختراع؛مثال: برای حمل ونقل عمومی و خصوصی و حمل بار!
۹ـ ذكر صريح كاربرد صنعتي اختراع در صورتي كه ماهيت اختراع گوياي اين امر نباشد.
در مواردی که اختراع ثبت شده کوچک است مثل شمع جرقه زن ماشین این اتقاق می افتد![alaghemand]
عرفان سلیم زاده
18th August 2011, 04:18 PM
بقیه شو بیا تو تاپیک اختصاصی بهت بگم عزیزم!
MAHDI1989
20th August 2011, 02:11 PM
سلام
عرفان جون دمت گرم .
javad.zendedel
10th September 2011, 11:51 PM
salam mishe az amper in dstgah sohbat konid. va aya mitavan amper ra bala bord
farzadsw
24th September 2011, 04:02 PM
فکر کنم تاپیک دیگه موضوع قبلی رو ادامه نمیده ولی به طور کلی به محققان عزیزی که در پی تولید انرژی به روشهای مختلف هستند 2 تا مطلب رو بهتره بگم :
1. به فکر تولید انرژی از هیچ نباشید !!! با توجه به قوانین علمی (این قوانین با قوانین راهنمایی رانندگی فرق داره و قرار دادی نیست !) حال حاضر چنین امکانی وجود نداره. به فرض هم یه وقت علم به حدی پیش رفت کنه که اون قوانین نقض بشه ، نیاز به تجهیزات پیشرفته ای داره که تا الان هیچ ابر قدرتی نتوسته بهش دست پیدا کنه.
2. اگر یه روشی دارید امتحان میکنید که باهاش برق تولید کنید (مثل همین خاک و اکسیژن) ، سریع یه ولت متر نزنید توش بگید مثلا 12 ولت برق تولید میکنه . برق فقط ولتاژ نیست ، جریانش هم هست . برای اندازه گیری جریان ، یه مقاومت 100 اهمی با منبع (مثلا همون خاک و اکسیژن) سری کنید ، بعد ببینید ولتاژ افت میکنه یا نه . اگر بیشتر از 10 درصد افت داشت (یعنی 12 ولت بشه مثلا 7 ولت) زیاد نمیتونید روی اون روش حساب کنید (از نظر من که اصلا نمیتونید روی اون روش حساب کنید).
zahrasokoot
30th September 2011, 11:40 AM
سلام .من خیلی به جواب دادن عادت ندارم ولی با پیشنهادی که به شما دادن با اینکه خیلی عالی هست ولی به نظر من شما احتیاط لازم رو بکنید و یه تماس به همون دانشگاه داشته باشید ولی قبل از همه این کارها حتما ثبت اختراع داشته باشین حالا چه تو ایران چه تو یه سایت معتبر خارجی .به نظرم با این کار ریسک دزدیدن اختراع شما به حداقل میرسه.از اختراع خوبتون ممنون اگه بهم بگین کجا میتونم کل مقاله شما در این مورد رو بخونم ممنون میشم[labkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.