PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث خروج مجدد جابز از اپل به دنبال بروز مجدد بیماری

amane$
18th January 2011, 01:36 PM
خروج مجدد جابز از اپل به دنبال بروز مجدد بیماری

گروه خبری GSM : "استیو جابز" مدیرعامل اپل به دلایل پزشکی مجددا این شرکت را برای یک دوره زمانی ترک می‌کند که البته با این وجود همچنان به عنوان تصمیم‌گیرنده اصلی در فعالیت‌های استراتژیک اپل به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
به گزارش گروه ترجمه آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) اپل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که جابز عملیات‌های روزانه این شرکت را به گروه COO Tim Cook می‌سپارد تا در نبود وی پروژه‌های اپل به جلو هدایت شوند. لازم به ذکر است که جابز این خبر را با انتشار یک پست الکترونیکی به تمام کارمندان اپل اعلام کرد و توضیح داد که به زودی این شرکت را ترک می‌کند.
این دومین باری است که "استیو جابز" بنا به دلایل پزشکی مجبور به ترک شرکت اپل می‌شود. در بیانیه شرکت اپل پیامی که جابز به کارمندان شرکت ارسال کرده به قرار زیر آورده شده است:
«به دنبال درخواست من، هیئت مدیره با خروج موقت من از شرکت اپل که مربوط به دلایل پزشکی می‌شود موافقت کرده است و بر این اساس می‌توانم تمرکز بیشتری بر سلامت خود داشته باشم. من مدیریت شرکت اپل را مجددا ادامه خواهم داد و همچنان در تصمیمات استراتژیک شرکت حضور بهم خواهم رساند».

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد