ارغنون
15th January 2011, 09:48 PM
اگر کسی را می شناسید که بیماری قلبی دارد یا خودتان یا بقیه بگویید از این خوراکی نخورند و ...
مصرف جگر برای بیماران قلبی مضر است
یك متخصص تغذیه گفت: كلسترول جگر سیاه بسیار بالاست و برای افرادی كه دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند ، مضر است.
مسعود كیمیاگر افزود: جگر سفید به عنوان یك ماده خوراكی و ارزشمند تلقی نمیشود. جگر سفید همان شش و ریه گوسفند است كه ماده مغذی نیست و هضم آن بسیار مشكل است.
وی گفت: ولی جگر سیاه بر خلاف جگر سفید منبع غذایی ارزشمندی است، به دلیل اینكه محل ذخیره ویتامینها و املاح معدنی است و سرشار از آهن، ویتامینهای گروه b، روی و ویتامین a است.
كیمیاگر گفت: جگر خونساز است ولی كلسترول آن بسیار بالاست، به طوری كه هر 100 گرم جگر سیاه 150 میلیگرم كلسترول دارد.كلسترول موجود در آن برای افرادی كه دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند مفید نیست.جگر سیاه ماده غذایی نیست كه بتوان هر روز از آن مصرف كرد و میتوان هفتهای یك بار جگر سیاه را مصرف كرد.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
مصرف جگر برای بیماران قلبی مضر است
یك متخصص تغذیه گفت: كلسترول جگر سیاه بسیار بالاست و برای افرادی كه دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند ، مضر است.
مسعود كیمیاگر افزود: جگر سفید به عنوان یك ماده خوراكی و ارزشمند تلقی نمیشود. جگر سفید همان شش و ریه گوسفند است كه ماده مغذی نیست و هضم آن بسیار مشكل است.
وی گفت: ولی جگر سیاه بر خلاف جگر سفید منبع غذایی ارزشمندی است، به دلیل اینكه محل ذخیره ویتامینها و املاح معدنی است و سرشار از آهن، ویتامینهای گروه b، روی و ویتامین a است.
كیمیاگر گفت: جگر خونساز است ولی كلسترول آن بسیار بالاست، به طوری كه هر 100 گرم جگر سیاه 150 میلیگرم كلسترول دارد.كلسترول موجود در آن برای افرادی كه دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند مفید نیست.جگر سیاه ماده غذایی نیست كه بتوان هر روز از آن مصرف كرد و میتوان هفتهای یك بار جگر سیاه را مصرف كرد.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ