توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایده های بزرگ نیازمند همکاری های بزرگ
omidnokhbe
14th January 2011, 11:48 AM
باسلام خدمت همه دوستان نخبه ایرانی و افتخار به این همه نخبه ایرانی که واقعا با زحمت و تلاش خود قله های سخت علمی را می پیمایند و به موفقیت می رسند
بنده یه سری ایده دارم و 3 تا از آنها را در صندوق حمایت از پژوهشگران جوان و جشنواره ایده های برتر ثبت کرده ام ولی برای تبدیل ایده به صنعتی شدن و جهانی شدن نیاز به کمک دارم آیا کشی دوستا مایله ؟
hossien
14th January 2011, 12:01 PM
اگر مایلید عنوان اونا را بگین در کجا کاربرد داره ؟
نتایج بررسی صندوق حمایت از پژوهشگران جوان چی بوده ؟
omidnokhbe
14th January 2011, 12:30 PM
ایده های بنده در همه زمینه ها کاربرد داره یکی از اونا ایده جلوگیری از سبقت های غیر مجازه که اون تو دو جا ثبت کرده ام و منتظر جواب هستم و مطئنم قبول میشه این من مرگ و میر های ناشی از سبقت های غیر مجاز را به صفر می رساندو هیچ نمونه دیگری ندارد و می تونه جهانی هم بشه . اگه کسی هم هست با ایده بعدی دیگر با من همراه بشه بسم الله . و اما آیدی بنده o.pooramini
hossien
14th January 2011, 12:36 PM
خیلی خوبه . تو این سایت هم ثبت کنید.
http://best-idea.ir/
omidnokhbe
14th January 2011, 12:50 PM
بله تو این سایت هم ثبت کردم که اختاتامیه اول اسفند است من تو این سایت 2 ایده ثبت کردم و با توکل بر خدا خیلی امیدوارم رتبه بیاره اما می ترسم که ایده هامو جاها دیگری بیان کنم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.