PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان مجازی بهترند یا واقعی ؟

ساناز فرهیدوش
3rd January 2011, 06:46 PM
دوستان خوبم دراین جو خوب علمی در پشت این روابط علمیو پزوهشی روابط غیر رسمی خوبی باهم داریم .حال و احوال پرسی بعد از یه روز سخت ، بین جستجوهای درسی و..
که برا ی هرکدام از ما خیلی تنوع برانگیز و نشاط آورند .اما شما دوست عزیز دوستان واقعی یا مجازی کدامیک در زندگی برایتان پر رنگ ترند ؟

پژواک
3rd January 2011, 06:50 PM
به نظر من قابل مقایسه نیست!

هر کدوم جایگاه خودشونو دارن!

طبیعیه دوست غیرمجازی! پررنگتر حس میشه چون معمولا زمان بیشتری باهاش میگذره!

البته نه در همه موارد.

*مینا*
3rd January 2011, 07:12 PM
نظر من اینه که آدما متفاوت هستن ...
به بعضی ها می شه اعتماد کرد و به بعضی ها نه ...!
من ترجیه می دم دوستی هام واقعی باشن و غیر مجازی ....
واقعا چیزی نمی تونه جای یه لحظه با دوستای واقعی بودنم رو برام پر کنه ...

دوست مجازی هم دارم ، اما اکثر دوستای مجازیم و مثل دوستای واقعیم خانوادم می شناسن [nishkhand] نه به این دلیل که کنترلم کنن! برعکس خودم درموردشون با خانوادم صحبت می کنیم ....

اگه شرایط و جو و فرهنگ ها اجازه بده ( که گاهی اجازه نمی ده [cheshmak] ) من دوست دارم دوستی های مجازی رو به واقعی تبدیل کنم منتها در این قضیه خیلی حساسیت به خرج می دم ...

داداشی
3rd January 2011, 07:19 PM
من مجازی رو زدم
اگه روراست باشم و خلاصه بگم فقط یه دلیل داره اونم اینه که از زندگیه واقعیم فراریم بدم میاد
برای من زندگیه مجازی بهتره همین

kamanabroo
3rd January 2011, 08:56 PM
سلام
منم با خودم رو راستم دیگه
من دوستان واقعی رو زدم
اما معناش این نیست که دوستان مجازی خوب نباشن
بعضی موارد شده که دوستان مجازی ام بهتر از دوستان واقعی ام بودن

اما چیزی که هست اینه که تاثیر گذاری و تاثیر پذیری و چیزی که ما از دوستی دنبالشیم
در دنیای واقعی رسیدنی تره

البته منم خیلی دوست دارم همه دوستی های مجازی ام رو به واقعی تبدیل کنم
همچنان که تا حدودی هم این کار رو انجام دادم
مگه اینکه نشه ( که کاریش نمیشه کرد)

دوستی مجازی هم مفیده
اما دوستی واقعی یه چیز دیگه است قبول ندارین؟

Isengard
3rd January 2011, 09:00 PM
با عرض سلام
خدمت شما عارضم که از نظر بنده روابط واقعی در زندگی من پر رنگ تر هست ولی این به این معنی نیست که روابط مجازی رو قبول نداشته باشم ، معتقدم هر گلی بوی خودش رو داره.
اما بیشتر تاکیدم روی روابط واقعی هست

joey jordison
3rd January 2011, 09:19 PM
سلام
بنده دوست مجازی رو انتخاب میکنم
هرچند که مدت کمتری رو همراه شماست
اما توی همون مدت کوتاه احترامی رو بهتون میگذاره که دوست واقعی نمیگذاره
خوشحالم که تمام دوستان واقعیم رو کنار گذاشتم
چون همشون دوست رو فقط برای منافع خودشون میخواستند نه چیز دیگر

PiXiE
3rd January 2011, 11:03 PM
من سومی رو زدم ، ولی اگه میشد چهارمی هم میزدم ...[tafakor]

هر کدوم به جای خودش خوبه ،
ولی خوب : دوست خوب خوبه دیگه چه مجازی چه واقعی . که البته دوستی که میخواد خوب باشه تو فضای واقعی خیلی بهتر و راحتتر میتونه خودشو نشون بده تا مجازی ( ولی تو مجازی میتونن وانمود هم کنن که خوبن و در بیرون 180 درجه فرق کنن که این وانمود کردن تو همون فضای مجازی اکتفا میکنه ...[tafakor])...[cheshmak]

تو این سایت هم که بچه ها با واقعی برابری میکنن ، خیلی دوست دارم ببینم تو بیرون از اینجا و تو فضای واقعی هم اینجوری اند یاااا ...؟!؟!؟![nadidan]

mohammad.persia
3rd January 2011, 11:25 PM
دوست وقتی خوب باشه
هیچ فرقی نداره چه مجازی باشه چه واقعی
البته من به اشتباه گزینه 3 زدم

NAFAS313
3rd January 2011, 11:33 PM
سلام...
به نظر من دوست به معناي واقعي از همه چي بهتره كه اينو ميشه هم در واقعيت و هم در عالم مجازي نت يافت . البته من با كاربرد دنياي مجازي نت زياد موافق نيستم چون خودش جزيي از دنياي واقعي ماست!!!!! داريم باهاش زندگي ميكنيم ...پس همه چي حقيقت داره... باور كنيد!

A.L.I
3rd January 2011, 11:50 PM
بحث جالبیه. اینجا 2 حالت پیش میاد :
1-اگر فرض بگیریم مجازی یعنی قرینه ای از حقیقی ( که همه در مبحث فیزیک نور دیده ایم ) آنگاه می توان چنین گفت که دوست مجازی هم به نوعی همان دوست حقیقی منتها در شکلی دیگر از ابعاد جهان هستی است. تفاوتی در اینجاست که تصور و برداشت ما از یک دوست مجازی صرفاً منحصر به ادراکات ما در همان محدوده مجاز از آن شخص با حس بینایی و اگر بیشتر جلوتر رویم با حس شنوایی هم می شود. تلقی ای که در این صورت بوجود می آید مسلماً با آنچه در دنیای واقع بدست میاد یکسان نخواهد بود. وقتی شما یک شخص را در واقعیت ( فیزیکی ) ملاقات می کنید تقریباً با تمامی حواس خود او را ادراک می کنید. مثلاً او را می بوسید و با او دست می دهید ( لامسه ). موقع بوسیدن صورتش او را می بویید یا بوی عطر لباس و بدن او را استشمام می کنید. ( بویایی ) بیشتر صدای او را می شنوید ( شنوایی ) و اگر خیلی شوخ باشید شاید صورتش را نیز بلیسید !!! یا شیرینی ای که او به شما هدیه می دهد را میل کنید. ( چشایی ) [khanderiz]
خب شکی نیست که در اینجا تفاوت بیشتری در نحوه درک شما و نیز ماندگاری بیشتر او در حافظه شما وجود دارد. شناخت بیشتری نسبت به زوایای رفتاری و شخصیتی او پیدا خواهید کرد. حتی از روی خطوط چهره و حرکات عضلات صورت و نحوه حرکات بدنش می توان به اطلاعات مختلفی پی برد که در مبحث زبان بدن یا Body Language بطور مفصل آموزش داده می شود.

2-شخصی که در واقعیت ملاقات می کنید بعد از اتمام دیدار در ذهن و خاطر شما ناخودآگاه تبدیل به شخصی مجازی خواهد شد. یعنی یک تصور مجازی ( خاطره ) + مجموعه شناختهایی که در واقعیت او را ادراک کرده اید. هرچه این دیدارها یا تماس ها بیشتر باشد ادراکات و اطلاعات ما قوی تر و ماندگارتر و درست تر خواهند بود و به همان نسبت بر دوام دوستی به شرط وجود توافقات و علایق مشترک و همدلی افزوده خواهد شد.

اما مسلماً بدلیل گستردگی دنیای ارتباطات ما و برداشته شدن نسبی مرزها بخصوص در دنیای فناوری اطلاعات امکان ملاقات و تماس با مخاطب بصورت کاملاً واقعی وجود ندارد هرچند که تلاشهایی صورت گرفته از میزان مجازی بودن ارتباطات تا حد زیادی کاسته شود مانند استفاده از Video Chat و Voice Chat و موبایلها. به نظر من هر دو نوع دوستی برای شخص لازم هستند و این ما هستیم که بسته به نوع فضای ارتباطی و شناختی که بدست می آوریم دوستی هایی را شروع کنیم که هدفمند-سازنده-رشد دهنده و مثبت باشند و باعث تعالی متقابل شوند.

شاد باشید [golrooz]

*FATIMA*
3rd January 2011, 11:59 PM
سلام
بنده دوست مجازی رو انتخاب میکنم
هرچند که مدت کمتری رو همراه شماست
اما توی همون مدت کوتاه احترامی رو بهتون میگذاره که دوست واقعی نمیگذاره
خوشحالم که تمام دوستان واقعیم رو کنار گذاشتم
چون همشون دوست رو فقط برای منافع خودشون میخواستند نه چیز دیگر

یه دوست واقعی هیچ وقت به خاطر منافع با دیگری دوست نمیشه بلکه همدیگر رو فقط به خاطر خودشون میخوان . اون دوستی که شما میگین فک نکنم یه دوست واقعی معنی بده.
سلام . چیزی که همه ما قبول داریم اینه که واقعاً هیچ دوستی بهتر از دوست واقعی نیست ، فک نکنم کسی حاضر باشه این نظریه رو رد کنه .
ولی دوستی مجازی هم بعضی وقتا خوبه وقتی بدونی تظاهری درش وجود نداره که خوشبختانه بچه های این سایت همه خوبن[esteghbal]

warrior
5th January 2011, 12:43 PM
سلام ... شرمنده پا برهنه وارد شدم.
من برام خوب بودن دوست مهمه . مجازی یا واقعی ش مهم نیست، مهم اینه که آدم یه دوست خوب داشته باشه...حتی اگه اون دوست خوبو خودش توی خیالش ساخته باشه ، اما اونم یه دوستیه مثل دوستای دیگه ش بلکه حتی بهتر از اونا.....
بعدشم اگه دوستم خوب نباشه من نباید خوب باشم؟؟؟ نه ، اصلا؛ کی گفته؟
من باید در هر حال و صورتی خوب باشم.
یادآور بشم که خدا رو شکر تمام دوستان من در اینجا همشون خوبن و حرف ندارن.

Mr.Engineer
5th January 2011, 03:43 PM
سلام به نظر من یه گزینه یادتون رفته که بزاربد[bamazegi]
پول
من میگم پول چون اگه پول داشته باشی همه دوستت هستن همه عاشقتن
ولی اگه نداشته باشی
هیشکی باهات نیس
پول بهترین دوستی که ادم تو این زمونه میتونه داشته باشه
با پول همه چیزمیشه کرد[esteghbal]
اگه پول داشته باشی همیشه حق باتوست همیشه تو راشت میگی و همه ی کارای تو حق و عدالت است و کسی جرات نه گفتن نداره[fardemohem]
میگی دروغ میگم همین جامعه خودمون [esteress]
پول داری خوش اومدی نداری اشتباه کردی اومدی[entezar]
میگی همه چیز پولی نیست چرا هست چون تجربه اینو میگه
ولی از لحاظ سوال شما
من میگم مجازی و واقعی
چون یه روزی مجازی هم به واقعی تبدیل میشه و شایدم از واقعی هم بیشتر برات مفید باشه و بیشتر هواتو داشته باشه
حالا بماند من که هیچکدومشون رو ندارم
البته تازگیها دارم دوست مجازی پیدا میکنم
اونم که شما دوستان عزیزم هستید
و از این بابت خیلی خوشحالم
چون دوستان واقعیم یه مفت نمی ارزن
همه اینطورین تا که کارن دارند قربون صدقت میرن بعدا هم که ..........[nadanestan]

بانوثریا
5th January 2011, 08:13 PM
دوستان واقعی
چون دوستان مجازی همیشه در دسترس نیستن
دوست دارم دوستی های مجازیم رو هم به واقعیت تبدیل کنم

ارغنون
5th January 2011, 08:14 PM
من هم با دوتاشون خوبم ولی بعضی وقتا مجازیا بهترن!!!!!

مثلا اینجا شاید من هیچ وقت تو زندگی واقعیم این همه آدم با این همه رشته خوب و باسواد نمیدیدم!

یا من با همین دوستای اینترنتی اسپرانتو یاد گرفتم!
تو سایت تخصصی بیولوژی فرانسه روش کشت بافت حیوانی رو از دوستای مجازیم یاد گرفتم و.........

ولی دوستای واقعیم شریک خنده ها و وقایع محیطین که به سبب هم وطن بودن و احتمالا تشابه زیاد به خاطر محل زندگی سن و...... روش فکریمون مثل همه و اوقات خوشی رو باهاشون میگذرونم!

کدوم بهترن؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنا هر کدوم جای خود رو دارن!

ریپورتر
6th January 2011, 04:57 PM
به نظرم دوست خوب مهمه واقعی و مجازیش فرقی نداره

e.einitabar
6th January 2011, 06:10 PM
سلام به دوستان
به نظر من دوست یعنی کسی که تو رو در رسیدن به هدف کمک کنه
حال اگه هدفی که میخوای بهش برسی خوب باشه اون دوست دوست خوبه و اگر هم بد که .......
پس 50 درصد ماهیت دوست رو خودمون مشخص میکنیم
پس نمیتوان بین واقعی یا مجازی بودن دوست نظری عنوان کرد مهم هدف شماست
یا حق

نازخاتون
6th January 2011, 06:24 PM
دوست خوب همه جا خوبه ... چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی .... [golrooz]

محسن آزماینده
4th March 2011, 07:46 PM
تنها چيزي كه به تو دوستي براي من مهم هستش صداقته
من واقعي را زدم ولي معنيضش اين نيست كه دوستاي مجازي صادق نيستن
ولي براي خالي كردن خود دوست مجازي بهتره
چون هم باهم دوستيم و هم همديگرو نميشناسيم
ولي دوست واقعي كه قابل اعتماد باشه كمتر پيدا ميشهكه اگه پيدا بشه قابل مقايسه با دوست مجازي نيست

pedram91
8th October 2014, 04:43 PM
دوستان مجازی کم نداشتم ولی کلا از دنیای مجازی به نوعی خسته شدم چون هیچ کودوم نمیتونن جالتو بفهمن و با چن تا جمله ساده همه چیز تموم میشه
فقط و فقط دوستی واقعی...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد