توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از کسانی که تخصص در دوربین مدار بسته دارند خواهشمندم به سوال من نگاهی بیندازند
bia_babak
3rd January 2011, 11:24 AM
با سلام خدمت همه دوستانی که زحمت کشیدن و به سوال من نگاه یا پاسخ دادند
من یک نصاب دوربین مداربسته هستم که به تازگی وارد این شغل شده ام
با توجه به عکس زیر من اینگونه دوربینی نصب کرده ام
http://i.picasion.com/pic37/f8bcd46d7df2a0f90ed0b63ac89049ca.gif
نام دوربین : سونی یک و سه با 24 ال ای دی مادون قرمز با برد 15 متر
فاصله دوربین تا زمین 15 متر
مساحت زمین 250 متر
این دوربین روزها تصویر خوبی دارد ولی متاسفانه شب ها تصویر تار شده و چیزی مشخص نمی باشد
از کسانی که در مورد دوربین ها تخصص دارند خواشمندم
چه دوربینی به جای این دوربین استفاده کنم تا شب ها دید خوبی داشته باشد
در ضمن قیمت دوربین بیشتر از 100 تومان نشود
با از هم از تمامی کسانی که زحمت کشیدند و به شوال من نگاه یا اظهار نظر کردند ممنونم و در پایان از کسانی که در تتدارک این سایت زحمت کشیده اند نهایت تشکر را دارم
[golrooz]
Asghar2000
3rd January 2011, 11:31 PM
مساحت زمین 250 متر
این دوربین روزها تصویر خوبی دارد ولی متاسفانه شب ها تصویر تار شده و چیزی مشخص نمی باشد
با از هم از تمامی کسانی که زحمت کشیدند و به شوال من نگاه یا اظهار نظر کردند ممنونم و در پایان از کسانی که در تتدارک این سایت زحمت کشیده اند نهایت تشکر را دارم
[golrooz]
سلام دوست عزیز
شما می تونی از یه دوربین سونی با TVLine550 استفاده کنی!! این دوربین با قیمتی حدود 45 الی 55 هزار تومان تو بازار وجود داره!
من خودم این دوربین رو تو یه کارگاه نصب کردم که محیطش خیلی بزرگتر بود! کیفیت تصویر خیلی عالی هستش چه در روز و چه در شب! ولی من این دوربین رو تو فاصله ی 80 متری از دستگاه DVR هم تست کردم که به خوبی جواب داده!!.
یه درصد خیلی کم هم از این می تونه باشه:
بهتره دوربین خودت رو تو یه دستگاه دیگه تست هم کنی!!
سیم رابط رو هم تست کن (کیفیت سیم خودش خیلی تاثیر داره) !!
bia_babak
6th January 2011, 01:26 AM
سلام دوست عزیز
شما می تونی از یه دوربین سونی با TVLine550 استفاده کنی!! این دوربین با قیمتی حدود 45 الی 55 هزار تومان تو بازار وجود داره!
من خودم این دوربین رو تو یه کارگاه نصب کردم که محیطش خیلی بزرگتر بود! کیفیت تصویر خیلی عالی هستش چه در روز و چه در شب! ولی من این دوربین رو تو فاصله ی 80 متری از دستگاه DVR هم تست کردم که به خوبی جواب داده!!.
یه درصد خیلی کم هم از این می تونه باشه:
بهتره دوربین خودت رو تو یه دستگاه دیگه تست هم کنی!!
سیم رابط رو هم تست کن (کیفیت سیم خودش خیلی تاثیر داره) !!
ممنون دوست عزیز که زحمت کشیدی وا پاسخ دادی
دوربین از دستگاه کمتر از 40 متر فاصله داره
سیمی که استفاده کردم کابل Rg 59 سیماران استفاده کردم
همه اتصالات bnc رو لحیم کردم
در ضمن تصویری که من دارم یه حالت برفکی و تاره در شب مخصوصا
حالا دوربینی که به جاش انتخاب کردم ببرم یعنی تونستم پیدا کنم sony 4240 که روش نوشته 40 متر برد مادون قرمز داره و 420 خط در صفحه هم هستش حالا فردا می خوام ببرم سره نصب خدا کنه فقط جواب بده خیلی اذیتم کرده
نمی دونم تا حالا یان دوربینو نصب کردی یا نه اگه نصب کردی ممنون می شم بگی کارش چطور بوده
bia_babak
6th January 2011, 01:33 AM
در ضمن کیفیت تصویر در شب بیشتر به برد مادون قرمز دوربین داره نه خط در صفحه درسته البته خط در صفحه (tv line) هم تاثیر داره البته در روز بیشتر
بازم ممنون
bia_babak
7th January 2011, 12:56 PM
این مشکل باعث شد من برم دنبال دوربین و اطلاعاتی رو بدست آوردم که مطمئنم به درد کسانی میخوره
اول این که چطوری یه دوربین رو تشخیص بدیم
مثلا دوربین سونی با اسم زیر
Ir waterproof 2 Glass vamera 1/3 Sony ccd 480 tvl olux/f1.2 24 pcs ir led 20m 6mm lens
خوی اولیش یعنی ضد آبه و می تونید بیرون از خونه نصب کنی
دومیین عدد 1.3 یعنی نقطه کانونی 1.3 اینچه ، و هر چقدر بزرگتر باشه کیفیت تصویر بهتره بزرگتر از این میشه 1.2 و بعد میشه 2.3 (دو سوم) و هر چقدر به عدد یک که نشان دهنهی بزرگی روزنه ی دیده میشه و معمولا الان دوربین ها ی امروزی 1.4 یا 1.3 هستند که جدیدا 1.2 رو هم ساختند
نقطه کانونی یا سی سی دی هم که سونی هست که بهترین سی سی دی های دنیا الان ماله سونیه
بعد اون عدد 480 که به تی وی ال یا تعداد خط در صفحه باشه خوب مساما این عدد هر چقدر بزرگتر باشه کیفیت تصویر بهتره معمولیش از 420 شروع میشه و تا 600 ادامه داره
بعدیش عدد f که به لوکس حساب میشه این عدد یعنی این دوربین در چه شرایط نوری خوبی کار می کنی مثلا نو خورشید در روز 50000 لوکسه و نور خیابان اصلی 100 و خیابان فرعی 10 اکثر دوربین ها اوکسشون زیر 1 هستند و شما مثلا وقتی میاید واسه خیابان فرعی دوربین بذارید نرید دوربینی رو انتخاب کنید که لوکسش 10 باشه معمولا باید یک دهم اون رو انتخاب کنید یعنی دوربینی رو انتخاب کنید که لوکسش 1 باشه و کمتر چون معمولا اون اعدادی که رو دوربین می نویسند در شرایط استاندارد و تقریبا حالت تئوری داره
بعدیش عدد 24 که نشون میده این دوربین چون مادون قرمزه 24 تا ال ای دی داره و تا 20 متر رو پوشش میده که من اینجا یه مسئله مهم رو می خوام بگم و اون اینه که به این عدد اعتماد نکنید چون واقعا 20 متر نیست و همیشه از نصف کمتره مثلا اینجا 20 متر نوشته تو کار تقریبا 8 الی 9 متر روبیشتر نشون میده ولی تو فضای بسته امکان داره تا 15 متر رو هم جواب بده چون مادون قرمز طوریه که باید ارسال بشه به جسم برخورد کنه و بازتاب بشه تا تو دوربین دیده شه
و آخریش که از همه مهمتره اندازه لنزه دوربینه
این عدد هر چقدر کوچکتر باشه زاویه دید بیشتری رو شما می تونید ببینید و پوشش بدید ولی جزئیات کمتر میشه
و هر چقدر بزرگتر باشه زاویه دید کوچکتر و جزئیات بهتر میشه و انگاری شما روی یه قسمت زوم کرده اشین و جسم نزدیکتر میشه
مثلا من دوربین 4 میلی متری بستم یه جایی که فاصله 20 متره ولی تو تصویر فاصله انگار 3 برابر شده
بنابرا ین دوربین رو عوض کردم که همون در قسمت بالا با توجه به عکس یه لنز 12 بستم که تازه شد فاصله واقعی که انگار با چشم انسان داری نگاه می کنی
بعد یادتون باشهلنز دوربین ها یا ثابتن یا قابل تغییر که به ثابت ها fix و به متغیرا vary focal میگن که می تونید خیلی راحت لنز رو تغییر بدین یادتون باشه اگه نمی تونید انتخاب لنز ثابت داشته باشید یعنی نمی دونید که چه لنزی مثلا تو این فاصله استفاده کنید که جزئیات خوب باشه و قابل تشخیص از لنزای وری فوکال استفاده کنید که سریع می تونید لنز رو جلو یا عقب بکشید
ببخشید دیگه بهتر از این نمی تونستم توضیح بدم
hossien
7th January 2011, 01:47 PM
سلام
من می خوام با نصب دوربین این امکان داشته باشم که از اینترنت تصاویر را ببینم شما می دونید باید چی کار کنم؟
bia_babak
7th January 2011, 06:34 PM
سلام دوست عزیز
برای این کار باید شرایط زیر باشه
1- دستگاه دی وی آر دارای پورت شبکه که بهش lan و یا rj45 میگن مجهز باشه
2- اونجایی که دوربین داری و از اونجایی که می خوایی ببینی هر دوش باید adsl داشته باشه حداقل64
حالا برو تو قسمت تنظیمات شبکه دستگاه
یه اسم آی پی تو رنج مودم adsl بده که معمولا واسه مودم 192.168.1.1 و واسه دستگاه رو بده مثلا 192.168.1.2
حالا یه قسمت به اسم pppoe هستش که میری اونجا و یوزر و پسورد اینترنت رو بهش می دی و بعد سیو و خروج
درضمن یه تعداد اعداد هست مثل شماره پورت - دی ان اس و ... که از روی دفترچه خود دستگاه اونا رو بزن
حالا یه قسمت هست تو همون تنظیمات دستگاه که اگر دقت کنی قبل از وصل شدن اینترنت عدد 0.0.0.0 رو نشون میده ولی بعد اتصال به اینترنت عوض می شه مثلا 158.65.2.98 میشه که این آدرس فایل های به اشتراک گذاشته شده تو اینترنته
حالا این عدد رو تو اینترنت اکسپلورر یا برنامه های کلاینت ددستگاه های دی وی آر بزنی تصویر دوربین ها رو می بینی
AmirR13
7th January 2011, 07:12 PM
چقدر احتمال داره این تصاویر توسط کس دیگه دیده بشه؟
صرفا برای یه آی پی شیر میشه؟
bia_babak
8th January 2011, 01:34 PM
این تصاویر با یه شماره آی پی شیر میشه
در ضمن کسی می تونه این تصاویر رو ببینه که یوزر و پسورد دستگاه دی وی آر رو داشته باشه
hossien
8th January 2011, 08:20 PM
ممنون از راهنماییتون
bia_babak
30th January 2011, 08:57 PM
استفاده از دوربین در مکان های مختلف
1- در داخل مغازه و مساحت آن حداقل 12 متر : از دوربین های با لنز ثابت 4 یا 6 می تونید استفاده کنید دید در شب باشه بهتره قیمت از 30 هست 80 هزار تومان
2- واسه بیرون که می خواین مساحت بیشتری رو داشته باشین : از دوربین های مادون قرمز با لنز وری فوکال ( لنز قابل تنظیم مثلا روش می نویسه 10-5 یعنی لنز این دوربین می تونه از 5 میلیمتر تا 10 میلیمتر تغییر کنه و هرچقدر این عدد بزرگتر زاویه دید کمتر و اجسام نزدیکتر و بلعکس ..) استفاده کنید و برد مادون قرمزش رو هم دقت کنید هر عددی که روش نوشته در اصل از نصف کمتر رو در نظر بگیرید مثلا اگه نوشته برد دوربین 15 متر هستش در اصل 6 متر رو بیشتر در شب نمیتونه بگیره در ضمن یادتون باشه با دوربینه ای مادون قرمز در شب به هیچ عنوان نمی تونید پلاک ماشین رو بخونید
3- مکان های که مساحت کم هست و می خواید پلاک رو هم بخونید از دوربین های صنعتی استفاده کنید تی وی لاین بین 400 تا 500 باشه لنز هم وری فوکال باشه بهتره در ضمن دوربین دید در شب باشه یادتون باشه مادون قرمز با دید در شب فرق می کنه دید در شب یعنی(day & night) واسه دید در شب حتما باید یه خورده نور باشه تو تاریکی مطلق تصویر نداره اگر نور ندارید یه لامپ پشت دوربین روشن کنید تا تصویر داشته باشین
4- تو مکان های بزرگ که پلاک رو هم می خواین بخونین مثل خروجی بزرگراهها و پمپ بنزین ها و .... اینجا از دوربین های صنعتی با لنز 100-5 و دید در شب و با تی وی لاین بین 600 تا 700 و دارای سیستم پلاک خون باشه دوربین های پلاک خون سریع هستن و اگر ماشین با نور بالا هم بهش بتابه باز هم دوربین می تونه پلاک رو ببینه و پلاک رو بخونه ولی د.ربین های قبلی وقتی یه منبع نور جلوشون باشه اطراف اون رو نمیشه به خوبی دید
اینا اطلاعاتی بود که من بر حسب تجربه بدست آوردم و امیدوارم به دردتون بخوره
davoodfallah
22nd April 2011, 09:48 PM
مساحت زمین 250 متر
[golrooz]
سلام من تخصص اصليم دوربين و اعلام حريق است .لطفا كاملتر مشكلت رو مطرح كنيد .[labkhand][shaad]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.