توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخترع شوید
amir.sm19
2nd January 2011, 03:05 PM
سلام بچه ها من دانشجوی بیهوشیم و قبلا اختراع ثبت شده دارم اگه کسی کمک لازم داره بگه من کمکش میکنم باهم ثبتش کنیم
hossien
2nd January 2011, 03:24 PM
رشته تحصیلی تون چی هست؟
moaqfe
3rd January 2011, 12:08 AM
سلام بچه ها من دانشجوی بیهوشیم و قبلا اختراع ثبت شده دارم اگه کسی کمک لازم داره بگه من کمکش میکنم باهم ثبتش کنیم
آخه هر کمکی بخای بکنی توش حرف و نقل داره
amir.sm19
5th January 2011, 10:05 PM
سلام شايد ولي ميخوام كمك كنم در ضمن واسه تكميل دو اختراع ثبت نشده كمك به حمايت مادي دارم و حاضرم در قبالش 50 50 شريك شم با هر كي كه كمك كنه
amir.sm19
5th January 2011, 10:07 PM
رشته تحصیلی تون چی هست؟
بيهوشي
hossien
5th January 2011, 10:18 PM
میشه بیشتر در مورد طرح تون توضیح بدین ؟
amir.sm19
5th January 2011, 10:36 PM
اره ثبت شده يا نشده؟
hossien
5th January 2011, 11:09 PM
شما گفتین دو تا طرح دارین که می خواهین ثبت کنید و نیاز به کمک مالی دارین در چه زمینه هست لطفا توضیح بدین.
amir.sm19
6th January 2011, 02:22 PM
شما گفتین دو تا طرح دارین که می خواهین ثبت کنید و نیاز به کمک مالی دارین در چه زمینه هست لطفا توضیح بدین.
يكيش تتراپك هستش ودر صنايع غذايي كاربرد داره
يكيشم يه ويلچر براي بيماراي از گردن به پايين معلول هستش و مجهز به انواع سنسورها و مپ و...هستش
amir.sm19
6th January 2011, 02:27 PM
اگه سوال ديگه اي داري و فك ميكني ميتونيم به هم كمك كنيم من در خدمتم
hossien
6th January 2011, 06:45 PM
در مورد اولی نمی دونم چی ست اما برای دومی یک سوال داشتم آیا شما از کسانی که می خواهند از این وسیله استفاده کنند و یا مراکزی که در این راستا به بیماران خدمات می دهند مشورت و از آنها نیاز هایشان را پرسیدین یا نه ؟ یا یک ایده هست که احتمال زیاد میدین که جواب میده؟
به قول معروف شما نیازها و خواسته های این بیماران را می شناسید ؟
amir.sm19
7th January 2011, 05:05 PM
در مورد اولی نمی دونم چی ست اما برای دومی یک سوال داشتم آیا شما از کسانی که می خواهند از این وسیله استفاده کنند و یا مراکزی که در این راستا به بیماران خدمات می دهند مشورت و از آنها نیاز هایشان را پرسیدین یا نه ؟ یا یک ایده هست که احتمال زیاد میدین که جواب میده؟
به قول معروف شما نیازها و خواسته های این بیماران را می شناسید ؟
اين ويلچر هم براي خود بيمارا وهم براي خونوادشون مفيده و ميشه براي هر معلولي استفاده كرد ولي بيشترين استفدش براي معلولاي از گردن به پايين معلوله اين دستگاه مجهز به مپ هستش كه ميشه مسيرهايي براش تعيين كرد كه خودش به صورت خودكار به مقصد تعيين شده بره و مجهز به سنسورهاي مختلفي هس كه ميتونه سرعتشو كنترل كنه موانع رو تشخيص بده و مسيرشو نسبت به اونا تغيير بده خلاصه از لحاظ علمي در سطح بالايي هستش
amir.sm19
7th January 2011, 05:08 PM
در مورد اولي يعني تتراپكم در صنايع غذايي براي كنترل نشتي مثلا سانديس يا كنسرو از اب و محلولاي خاصي استفاده ميكنن كه ميتونه جايگزين اون بشه و به اسوني تشخيص بده
marmary
10th January 2011, 08:34 PM
سلام[shaad]
شاید اینجا جای مناسبی نباشه ولی من یه بچه ام در مقابل شما دوستان ... ( تازه سوم دبیرستانم )[khejalat]
ولی ایده های خوبی توی ذهنم دارم...از کی میتونم کمک بگیرم؟؟[negaran]
چه جوری اتم های اب رو از هم جدا کرد؟؟؟؟؟[negaran]
amir.sm19
10th January 2011, 09:29 PM
سلام[shaad]
شاید اینجا جای مناسبی نباشه ولی من یه بچه ام در مقابل شما دوستان ... ( تازه سوم دبیرستانم )[khejalat]
ولی ایده های خوبی توی ذهنم دارم...از کی میتونم کمک بگیرم؟؟[negaran]
چه جوری اتم های اب رو از هم جدا کرد؟؟؟؟؟[negaran]
سلام نه اين چه حرفيه به سن نيس
بايد بري قسمت فيزيك اگه در مورد علوم پزشكي و مراحل ثبت اختراع سوال داشتي من در خدمتم
0212121
12th January 2011, 11:03 AM
سلام اگه ایده هاتون به برق مربوط میشه ما هستیما دریغ نکنید
amir.sm19
13th January 2011, 02:52 PM
سلام ايده نيس طرح اماده ثبته اختراعه و فقط دنبال يكيم كه با كمك ماليش بتونم چكايي كه واسه تكميل طرح كشيدمو پاس كنم البته پول رو بعد ثبت 50درصد اختراع بنام حامي ميگيرم كه حامي سهم 50 درصد موثر يعني هم مادي وهم معنوي اختراع رو خواهد داشت
hossien
13th January 2011, 08:20 PM
دوست عزیز نمی تونید مدلی که شبیه یا نزدیک به طرح تون هست را درست کنید منظورم سایز اونو تغییر بدین تا کمترین هزینه را داشته باشه؟
amir.sm19
19th January 2011, 03:19 PM
دوست عزیز نمی تونید مدلی که شبیه یا نزدیک به طرح تون هست را درست کنید منظورم سایز اونو تغییر بدین تا کمترین هزینه را داشته باشه؟
نه اين امكان نيست
hossien
20th January 2011, 04:32 PM
یعنی نمی تونید اونو در مقیاس بسازید برای اینکه هزینه پایین بیاد و همچنین شما عملکرد اونو بررسی کنید.
amir.sm19
31st January 2011, 10:01 AM
یعنی نمی تونید اونو در مقیاس بسازید برای اینکه هزینه پایین بیاد و همچنین شما عملکرد اونو بررسی کنید.
نه نمیشه این طرح از وزارت بهداشت تاییدیه داره
وحیدkh
6th February 2011, 12:49 PM
سلام من طرحی دارم که می خواهم آنرا ثبت کنم نیاز به راهنماری دارم باید به کجا مراجعه کنم
میلادزیرک
13th February 2011, 11:37 AM
سلام
من برای ساخت یه طرحی نیاز به کمک دارم.
SaSaMc2
16th February 2011, 07:38 PM
سلام.[golrooz]
چه جور کمکی احتیاج دارین؟
تووت فرنگی
19th February 2011, 02:35 PM
منم میخوام مخترع شم[esteghbal]
hossien
21st February 2011, 12:40 AM
سلام
اگر شا دوست دارین مخترع یا به قول معروف چیزی برای ثبت داشته باشین من جدول تناقضات تریز را پیشنهاد می کنم که می تونید با اون هر شکلی را حل کنید و حتی بیشتر اختراعات که صورت پذیرفته را تحلیل و چگونگی و چرایی اون را در بیارین .
البته تریز همش برای اختراع نیست در کارهای طراحی و تولید و ساخت و ................... می تواند کارامد باشه .
hossien
21st February 2011, 01:12 AM
سلام من طرحی دارم که می خواهم آنرا ثبت کنم نیاز به راهنماری دارم باید به کجا مراجعه کنم
شما باید به مرکز ثبت برین که در قائم مقام فرهانی - کوچه میزا حسنی پلاک 222 هست.
فرم های اضهار نامه و ادعانامه و پیوست های اون هم در سایت موجود هست که باید تایپ کنید و برین به ادرسی که گفته شد.
amir.sm19
2nd March 2011, 07:55 PM
سلام.[golrooz]
چه جور کمکی احتیاج دارین؟
مالي
hossien
2nd March 2011, 08:58 PM
دوست عزیز شما چقدر احتمال میدین طرح تون اجرا بشه؟
یک نکته دیگه آیا طرح تون را مشتری می خره یا نه که سرمایه گذاری بشه. شما به عنوان مثال فرضی برین به یک مشتری طرح تون یا محصول نهایی را بگین اگر خواستار خرید اون بود اون را طراحی و بسازید یک تجربه میگه همیشه از بازار به سمت تولید برین نه بر عکس
gilda
3rd March 2011, 07:10 PM
دوستانی که میخوان مخترع یا نخبه بشن حتتتما یه سری هم به تاپیک هرکی میخواد نخبه باشه بیاد! (http://njavan.com/forum/showthread.php?p=209825#post209825) بزنه...[cheshmak]
amir.sm19
8th March 2011, 09:27 PM
دوست عزیز شما چقدر احتمال میدین طرح تون اجرا بشه؟
یک نکته دیگه آیا طرح تون را مشتری می خره یا نه که سرمایه گذاری بشه. شما به عنوان مثال فرضی برین به یک مشتری طرح تون یا محصول نهایی را بگین اگر خواستار خرید اون بود اون را طراحی و بسازید یک تجربه میگه همیشه از بازار به سمت تولید برین نه بر عکس
بین حسین جان من باید واسه پیدا کردن سرمایه گذار باید طرحمو ثبت کنم چون اگه نکنم میتونن ازش سوئ استفاده کنن خودت که بهتر میدونی واسه ثبتم چون من زیاد هزینه کردم میخوام با یکی شریک شم وباهم ثبت کنیم چون توانایی مالیم کمه نمیتونم تنهایی ثبت کنم
ایمان.ح
9th May 2011, 07:28 PM
سلام...
من هم یه طرحی دارم که خیلی وقته میخوام ثبتش کنم اما اطلاعات کافی در مورد مدارکش ندارم...
من این طرح رو برای جشنواره خوارزمی هم فرستادم و به مرحله کشوری هم رسیدم اما نتونستم بسازمش...
به هر حال ممنون میشم اگه کمکم کنید و بهم بگید باید چه کنم؟ مثلا نقشه های طرح رو باید چجوری بکشم؟(البته نقشه های من فقط یه سری نقشه عملکرد ic و بخش مکانیکی طرح هستش...)
راستی یادم رفت بگم طرحم یه نوع کمربند ایمنی هوشمنده...
ممنون از لطفتون... ایمان
hossien
9th May 2011, 07:43 PM
بخش مکانیکی را پیشنهاد می کنم با سالید رسم کنید خیلی اسون هست
بخش الکترونیکی با پورتل می کشن.
ll
15th June 2011, 09:51 PM
ببخشید من اختراع ندارم که ثبت کنم ولی یه فرضیه ریاضی راجع به برچسب گذاری دلپذیر درخت مربوط به ریاضیات گسسته رو که نه اثبات شده نه رد با دلیل رد کردم نمیدونم به کی بگم که سوءاستفاده نشه-البته به دفترتالیف کتب درسی و...گفتم ولیتنها راهنماییشون دکتر عالمیانه اما نگفتن کجایند یامن چه جوری با ایشون تماس بگیرم شما اگه میتونید کمکم کنید ممنون[negaran][soal][golrooz]
* Robo milad *
16th June 2011, 12:47 AM
اگه کسی سوال ثبتی و جشنواره ای داشت من هستم رو داشتون حساب کنید [esteghbal]
SaSaMc2
17th June 2011, 04:18 AM
اگه کسی سوال ثبتی و جشنواره ای داشت من هستم رو داشتون حساب کنید [esteghbal]
سلام داشمون [esteghbal]
میدونی هنوزم باید طرح مورد ثبت رو حتماً بسازی...
یا قانونش عوض شده؟...
ممنونم [golrooz]
* Robo milad *
17th June 2011, 09:48 AM
سلام داشمون [esteghbal]
یا قانونش عوض شده؟...
ممنونم [golrooz]
نه داشی هنوزم باید بسازی . البته میتونی یه جوری زیرابی ام بری. برای ثبت طرح باید ساخته باشی طرحو - اما حتما وجود خود طرح برا کارشناسی لازم نیست موقع کارشناسی میتونی از عکسای طرح (که نباید فقط از قطعات باشه و طرح کلی رو هم شامل بشه ) یا فیلم اون استفاده کنی- اما اگه زیاد تابلوباشه پرونده طرحتون معلق میشه تا خود طرحو بیارید که کمتر پیش میاد[taajob2]
SaSaMc2
17th June 2011, 01:22 PM
ممنونم داش [golrooz]
alternative
18th June 2011, 01:45 AM
قشر دانش آموزی خیلی به اختراع و مخترع شدن علاقه دارن اغلب اختراعات هم از همین قشره بنظرم بهتره مسئوالان توجوهشون بیشتر به این قشر معطوف بشه
* Robo milad *
18th June 2011, 09:50 AM
کاملا موافق[tashvigh]م
amir.sm19
18th June 2011, 11:46 AM
سلام داشمون [esteghbal]
یا قانونش عوض شده؟...
ممنونم [golrooz]
نه لازم نيس بسازيش من 6تا اختراع ثبت كردم فقط با نقشه هاش حتي عكس هم نداشتم ولي واسه شركت تو جشنواره يانمايشگاه بايد طراحي تري دي شو داشته باشي
* Robo milad *
18th June 2011, 12:11 PM
نه لازم نيس بسازيش من 6تا اختراع ثبت كردم فقط با نقشه هاش حتي عكس هم نداشتم ولي واسه شركت تو جشنواره يانمايشگاه بايد طراحي تري دي شو داشته باشي
شما تو پرونده ثبت تون 3 تا بخش داریدکه باید کارشناس پرکنه . بخش اول مبنی بر ساخت حقیقی طرح که دقیقا باید یکی از سه گزینه نوار ویدیویی - تصاویر - بازبینی طرح تیک بخوره - بخش بعدی مشابهات و بخش بعدی تیک عدم تشابه .
تبصره برای بخش اول استفاده از تاییدیه از مراکز مرجع طرحه که میتونید با یک نامه مثلا از فرماندهی راهنمایی رانندگی و .. بعنوان تاییه استفاده کنید در غیر اینصورت امکان ثبت وجود نداره
babatam
23rd June 2011, 11:07 AM
سلام دوست عزيز ميشه بگي هگه كسي يه اختراع داشته باشه بخواد به توليد برسونه بايد چي كار كنه؟هگه ميشه جوابتو به اين ايميل بفرس ممنون ميشم loverboyfullyahoo.com
pesar_ariyaie
11th July 2011, 08:15 PM
سلام دوستان من دانشجوی فیزیک اتمی هستم طرحهای خوب و عظیمی دارم ولی دانش فنی آن زا در زمینه ی مکانیک ندارم لطفا من را راهنمایی کنید.هرکس میتونه کمکم کنه به ایمیلم یک پیام میدم امیدوارم کسیتو انجمن باشه که حرف های منو بشنوه آخه من تو بندرعباس زندگی میکنم که امکانات خیلی محدوده.
pesar_ariyaieyahoo.com
hossien
11th July 2011, 08:20 PM
سلام دوستان من دانشجوی فیزیک اتمی هستم طرحهای خوب و عظیمی دارم ولی دانش فنی آن زا در زمینه ی مکانیک ندارم لطفا من را راهنمایی کنید.هرکس میتونه کمکم کنه به ایمیلم یک پیام میدم امیدوارم کسیتو انجمن باشه که حرف های منو بشنوه آخه من تو بندرعباس زندگی میکنم که امکانات خیلی محدوده.
Pesar_ariyaie@yahoo.com (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=126805)
سلام
شما آیا برای طرح هاتون با مرکز صحبت کردین یا نه
آیا مشتری ایده هایتان را پیدا کردین . منظورم اینه اگه به یک مشتری بگین من طرح الف دارم اونو با سر می گیره یا نه چون اینو می پرسم بعد از سعی و تلاش می سازید اما مشتری اونو نمی خره .
هر سوال مکانیکی دارین برین با اعضای سایت و همچنین خودم کمکتون می کنیم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.