PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علم بهتر است یا ثروت یا وبلاگ؟

SaNbOy
9th December 2008, 07:31 PM
موضوع انشا: علم بهتر است یا ثروت یا وبلاگ؟
پدر من ثروت را دوست دارد. او میگوید اگر ثروت داشته باشید می‌توانید به مدرسه خصوصی بروید و علم یاد بگیرید. اگر ثروت نداشته باشید نمی‌توانید پول شهریه دانشگاه آزاد را بدهید و بدبخت می‌شوید.
مادر من علم را دوست دارد. او میگوید در زمانهای قدیم که ما دیپلم گرفتیم فوراً معلم شدیم. حقوقمان خوب بود و توانستیم با آن خانه بخریم، یخچال بخریم، تلویزیون شهاب لورنس بخریم و زندگی خوبی درست کنیم.
من ثروت را دوست دارم ولی وبلاگ را بیشتر دوست دارم چون اگر وبلاگ داشته باشید دیگر لازم نیست درس بخوانید و به دانشگاه بروید. به کمک وبلاگ میتوان هم به پول رسید و هم معروف شد. اگر از وبلاگ بجای محل کاسبی و مشهور شدن استفاده کنید به همه چیز خواهید رسید.
اگر مثل پدر من زحمت بکشید سالها طول خواهد کشید تا به یک ثروت کم برسید. اگر مثل مادر من دنبال علم باشید هیچوقت به ثروت نمی‌رسید. علم مال دوران قدیم بود. الان باسوادها مجبورند توی خیابانهای تهران مسافرکشی کنند و یا به خارج کشور بروند و دستشویی بشورند یا اگه خیلی خوش شانس باشند پیتزا فروشی نمایند.
ولی اگر از طریق یک وبلاگ معروف بشوید و تند و تند سایت گویا، شر و ورهای شما را لینک بدهد میتوانید همه کارهایی که دیگران با زحمت به آنها می‌رسند به آسانی برسید. دیگر لازم نیست حتی یک لیسانس خشک و خالی از یک دانشگاه گرفت چون این کارها زحمت دارد. اصلاً لازم نیست اهل مطالعه و کتاب خواندن بود بلکه باید همینطوری از روی باد معده در مورد هر چیز نظر داد.
بوسیله معروف شدن از طریق همین وبلاگ است که شما میتوانید زرت زرت به کشورهای مختلف سفر کنید. از ایران گرفته تا اردن و اسرائیل و سوئد و انگلیس و اسپانیا. شما چند سال میخواهید درس بخوانید و دکتر بشوید و مطب باز کنید و بیماران اسهالی را مداوا کنید تا اینقدر پولدار شوید که به این همه کشورهای دنیا سفر کنید؟
فواید وبلاگ خیلی زیاد است. مهمترین فایده وبلاگ این است که وبلاگ میتواند مثل یک دکان و مغازه محل کسب و کار باشد.
نظر شما چیست؟
علم بهتر است یا ثروت یا وبلاگ............؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد