PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روغن تن ماهی را نخورید



MR_Jentelman
9th December 2010, 07:29 PM
خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفت و گو با ایسنا گفت :
"در تهیه کنسرو تن ماهی از روغن (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/fats/2010/9/15/136986.html) و نمک (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/spices/2008/2/19/61988.html) استفاده می‌شود. ولی به هیچ وجه نباید از روغن کنسرو تن ماهی استفاده کرد، زیرا ممکن است حاوی اسیدهای چرب ترانس (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/fats/2010/9/6/135336.html) باشد که برای سلامتی بدن مضر هستند.

نوع چربی (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/fats/2010/9/6/134874.html) و افزودنی ها (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/spices/2009/9/3/101224.html) در کنسروها مهم هستند، زیرا محتویات آن‌ها تازه نیستند. بنابراین برای کودکان (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=65827)، سالمندان (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=65829) و بیماران نیازمند غذای تازه ممکن است چندان مناسب نباشند.

ویتامین‌های C (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2007/8/7/44109.html)، اسید فولیک (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2007/12/4/55011.html) ، B12 (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/12/7/786.html), B6 (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/12/1/750.html), B2 (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/11/25/734.html), B1 (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/11/23/733.html) و ویتامین A (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/11/4/687.html) با منبع گیاهی که در برابر حرارت ناپایدار هستند، در کنسروها وجود ندارند. اما کنسروها حاوی پروتئین (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/proteins/2008/4/21/65197.html)، کربوهیدرات (http://www.tebyan.net/nutrition_health/nutrients/carbohydrates/2008/7/9/70004.html) ها، مواد معدنی و ویتامین‌های مقاوم در برابر حرارت هستند.

همه کنسروها باید پیش از مصرف به مدت 20 دقیقه در آب جوش حرارت داده شوند، زیرا به علت نگهداری آنها در انبارها، امکان آلودگی بیرونی آنها خیلی زیاد است."

این کارشناس ارشد تغذیه درباره نحوه استفاده از کنسروها پس از باز کردن درب آنها اظهار کرد:
"باقیمانده کنسرو پس از مصرف باید در ظرف شیشه‌ای درپوش دار ریخته شود و در یخچال نگهداری گردد، چون احتمال آلوده شدن محتویات کنسرو به سطوح داخلی ظرف کنسرو وجود دارد."



منبع:تبيان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد