PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی علت و درمان بیماری ام اس ms

poune
3rd December 2010, 11:47 PM
چرا معمولا بچه ها بیماری ام اس نمی گیرند؟!!
چرا بیماری ام اس واگیردار نیست؟!!
چرا علم پزشکی غربی و شیمیائی قادر به درمان بیماری ام اس نیست؟!!
چرا لحن بیان و نوع تن صدای بیماران ام اس مشابه هم است؟؟
چرا بیماران ام اس تمام جملات خود را با ضمیر " من " شروع می کنند.
راز این بیماری در آمدن پلنگ در نوک قله کوه برای گرفتن ماه است.(تصویر بالا)
زیرا:
عوامل بیماری ام اس به سه دلیل عمده تقسیم می شود:
1- اخلاق! 2- تغذیه! 3- عدم سرماخوردگی!
۱- اخلاق: (بیش از ۷۰ ٪ علت )
این بیماران دارای اخلاق خاصی هستند و مشترک. اخلاقی که انسان را از حالت معمولی خارج می کند. و به یک موجود ویژه تبدیل می کند. این اشخاص دچار خصلت خود تاییدی شده اند. یعنی زندگی می کنند تا مورد تایید دیگران واقع شوند . تکیه کلام آنها این است. آبروی من - آبروی من - آبروی من...
و تکیه کلام او من - بچه من - کتاب من - تلفن همراه من - منم - من خودم - ...... من منم -من دوستندارم ...
-زندگی می کند، اما نه برای زندگی ، بلکه برای دیگران و خود نمائی و آبرو و خود تاییدی.
- نظافت می کند اما نه برای نظافت، برای اینکه دیگران تاییدش کنند.
- درس می خواند ، نه برای خود و ارتقای خود. بلکه برای تایید شدن از طرف دیگران و حفظ آبرو.
- کار - آرایش - بچه - تلوزیون - ماشین - شوهر - میهمانی - میزبانی - خرید کفش - لباس - خانه - مدرسه - همه و همه برای آبرو و خود تاییدی می باشد.(مثلا روزی چند بار تلوزیون را تمییز می کند. برای حفظ آبرو!!)
- انتظار هیچ گونه انتقاد و یا حتی پیشنهاد را ندارند. و اطرافیان باید فقط تعریف کنند.
- از اقوام دوری می کنند ، چرا که از آنان خوشنود نیست. با یکی از اقوام نزدیک خود قهر می باشد زیرا دو سال پیش . ده سال پیش . در یک مورد به او ایراد گرفته و عیب او را گفته است. در صورتی که او خود را فرشته خدا می داند که هیچ عیبی ندارد.!!
-اگر مهمانی برای او برسد. زمین را به آسمان می دوزد که نکند آبروی او برود و اگر سه رقم میوه در منزل داشت آبروی او رفته است که چرا موز ندارد. چرا یکی از کاردهای پذیرائی او یک رنگ نیست. آبرو- آبرو - آبرو....
لذا کم کم دوستان و اقوام و نزدیکان و خواهر و برادر و پدر و مادر از او دوری می کنند. در ظاهر سلام گرمی دارند . ولی مواظب هستند. تا این موجود خارق العاده را نگران نکنند.!
سپس کم کم بیماری ام اس بر این موجود خارق العاده سلام می کند. و خداوند لیاقت سالم زیستن را از او می گیرد. شیطان با وجود هزاران سال عبادت و استادی ملائکه و ملک مقرب بودن ، ولی از درگاه خداوند متعال رانده شده زیرا حاضر سجده به انسان نشد و کبر او اجازه سجده بر انسان نداد. این صفت را انسان دارد ولی اگر در وجودش رشد کرد و تمام تفکرش را کبر و غرور گرفت و تمام اعمالش برای اثبات من باشد و دائم گفت:" مــــــن " ، به این بیماری دچار می شود.
منظور این نیست که یک بیمار ام اس شیطان است بلکه انسان بسیار خیّر و نیکوکاری نیز می باشد. و در مجالس و مهمانی ها سریعا به کمک و همیاری دیگران می پردازد ولی نیت او این است که پشت سرش حرف نزنند و او را ستایش کنند.
و بچه ها دارای این اخلاق نیستند. و برای آنها آبروئی در کار نیست به ندرت دچار این بیماری می شوند.

۲- تغذیه: (۳۰ ٪ علت )
اساس هر بیماری از سردی و برودت مزاج است( حضرت رسول اکرم (ص) )
بیماری ام اس MS وقتی حادث می شود که PH خون به مدت طولانی پایین تر از ۲/۷ قرار گرفته شده باشد. و این نکته از دید متخصصین این رشته (مغز و اعصاب) نادیده گرفته شده است. اگر پزشکان مربوطه به این نکته توجه می کردند دیگر هیچ بیمار ام اس وجود نداشت و سریعا درمان می گردید. وقتی که خون انسان به سمت اسیدی میل کند آنگاه چون مغز انسان اسیدی است و همچنین ملین رشته های عصبی نیز اسیدی است آنگاه شروع به پلاکت بستن می شود و روز به روز گسترش می یابد.(تبلور خلط بلغم)
حال باید دانست چه وقت PH خون پائین می آید؟
جواب: هنگامی که بصورت مستمر غذاهای دارای PH پائین یعنی اسیدی مصرف شود .آنگاه کلیه ی انسان فرصتی برای تنظیم آن پیدا نمی کند.
چه غذاهائی اسیدی (بلغم زا ) می باشد؟
غذاهای سرد مثل ترشیجات(سرکه ها) - آبغوره- مرکبات ( پرتقال- لیمو ترش- لیموشیرین - نارنج - نارنگی - ... ) - لبنیات (ماست - دوغ - غارا- ... ) - جو - عدس - برنج - ماش - کدو خورشتی - سیب زمینی - کاهو- خرفه - گوجه - رب - سس - نوشابه - هندوانه- گرمک- شاه توت - توت فرنگی - هلو - آلبالو - زردآلو - کیوی - خیار - تمرهندی- گوشت های سرد( گاو - گوساله - بز - مرغ صنعتی امروزی - ماهی - میگو- سیرابی و شیردان - اردک ) ...
( در طب سنتی ايران به چنین غذاهائی سرد و تر (مولد بلغم) گفته می شود.
پس باید گفت: غذاهای اسیدی = غذاهای سرد => بیماری ام اسMS
درمان بیماری ام اس MS :
گرم مزاجان را به طول عمر بشارت دهید.( حضرت رسول اکرم (ص) )

۱- باید غذاهای گرم و خشک زیاد و بصورت مستمر مصرف شود.( غذاهای دارای آلکالوز بالا )
۲- از خوردن غذاهای سرد و تر - بلغم زا دور کند.
۳- یبوست نداشته باشند(برگ سنا بخورند)
۴- عصبی نشوند. ( دم کرده بادرنجبویه یا به لیمو با عسل بخورند.)
۵- رفتن کنار دریا - استخر - استحمام زیاد و مکان های رطوبت دار و سونای تر مضر می باشد.
6- از غذاهای صنعتی و تنقلات کاملا پرهیز شود. ( بخصوص روغن های نباتی و صنعتی و روغن های مایع.)
و با رعايت نكات ظريف ديگر زير نظر پزشك طب سنتي حاذق. و تغییر اخلاق زشت خود.

غذاهای گرم و خشک و مفید برای ام اس : گوشت( شتر- گوسفند- بوقلمون - بلدرچین - کبوتر - سار ) - نخود - لپه - دال عدس - پسته - بادام - فندق- بادام هندی - بادام کوهی - نارگیل - شاه دانه - انواع سبزیجات - پیاز - پیاز چه - سیر - موسیر - انواع کلم - کنگر - ریواس - توت خشک - تمام ادویه جات - خرما - موز - سیب - انجیر - آناناس - گلابی - خربزه - طالبی - گندم - بادام - انگور - کشمش - تمام گیاهان دم کردنی( اویشن - گل گاو زبان - بادرنجبویه - به لیمو - چاه کوهی - پونه - دارچین -زنجبیل - زعفران -هل - سنا - ... )- کندر - گلاب - عرق سیاه دانه -زیتون رسیده سیاه رنگ - روغن زیتون
بیماری ALS و بیماری های هم خانواده ام اس نیز به همین صورت و زير نظر پزشكان طب سنتي و حاذق درمان مي شوند.

3- سرماخوردگی:
پیامبر خدا(ص): زکام، سربازی از سربازان خداند است که خداوند متعال، آنرا به سرکوب بیماری بر می انگیزد و درد را از میان می برد.
امام صادق(ع): پیامبر خدا ، زکام را درمان نمی کرد و می فرمود : هیچ کس نیست که رگی از جذام در او نباشد، و چون زکام به شخص برسد ، این رگ را درهم می کوبد.
ابراهیم بن ابی یحیی : از زکام نزد امام صادق (ع) اظهار ناراحتی کردم . فرمود : کرده ای از کرده های خداوند ؛ و سربازی از سربازان خداست که خداوند ؛ آن را به پیکار با بیماران در تن تو برانگیخته ، تا آن را از جای برکند ....... اگر هم می توانی هیچ درمانی برایش به کارنگیر ، این کار را بکن. چرا که آن ، منافعی بسیار دارد.

بیماران ام اس معمولا سرماخوردگی نداشته اند. در برخورد با آنها، اعلام می کنند که یک سال ، دو سال، و یک خانم 25 ساله می گفت در تمام عمرم سرما خوردگی نداشته ام.
چرا؟ : زکام (یا سرماخوردگی و یا بیماری آنفولانزا )باعث تخلیه بلغم از مغز انسان می شود. و چون بلغم مغز علت بیماری ام اس می باشد. با تجمع این خلط در مغز ، همانند برفک در یخچال فریزر شروع به پلاکت بستن در مغز می شود. ویروس سرماخوردگی همانند قطعی برق یخچال شروع به آب کردن برفک های یخچال ( دفع بلغم ) می کند.
ضمنا نشانه بهبودی این بیماران با اولین سرماخوردگی آشکار می شود یعنی پس از درمان سرماخوردگی می توانند به درمان کامل خود امیدوار باشند.
4- اما یک مطلب جالب دیگر:
W5 به بررسی تئوری جدید بحث انگیزی در مورد ام اس پرداخت.
گروه خبری CTV.ca:
گروهی از پزشکان ایتالیایی در تحقیق روی درمانهای جدید ام.اس به نتایجی رسیدند که اگر بطور کامل اثبات گردد تحول بسیار بزرگی در زندگی این بیماران بوجود خواهد آورد.
تحقیقات W5 CTV نشان میدهد این نوع درمان پیشرفت بیماری را متوقف می سازد.طبق مستندات بعمل آمده ی این تحقیق ،بیماران پس از طی مراحل ساده ، علائم بیماری اشان به طور ناگهانی متوقف می شود ، و اغلب موارد ، آنها قادر به ادامه زندگی عادی اشان می گردند.
این پژوهش ایتالیایی پرده از راز این بیماری ناتوان کننده که مدتهای مدیدی است پشت پرده مانده آشکار می سازد.
تاکنون گفته شده است که بیماری ام اس،یک نوع بیماری خود ایمنی است که در آن بدن با حمله به سلولهای خودی ،سیستم عصبی مرکزی را درگیر می سازد و منجر به ضعف ، خستگی ، درد های مزمن و مشکلات بینایی می گرد.. اما تحقیق حاضر این واقعیت را برملا می سازد که این بیماری ،یک بیماری عروقی است به صورت یک نقص بنیادی دررگهایی از گردن که اگر تشخیص داده شود می تواند قبل از ایجاد هرگونه ناتوانی درمان گردد/
این نظریه توسط دکتر پائولو زامبونی، جراح عروق و استاد سابق دانشگاه در Ferrara ارائه شده است. ; Zamboni در انجام پژوهش خود دربیماران ام.اس متوجه شدکه تقریبا تمام آنها یک نوع پیچیدگی و انسداد در رگ گردن بالایی خود و قفسه سبنه اشان دارند که باعث اختلال جریان خون در مغز می گردد.
او براین باور است که همین عامل موجب بیماری ام اس می گرددد.
; Zamboni دستیابی به این موفقیت را فرصت جدیدی برای تحقیقات بیشتر دراین زمینه می داند.
او با استفاده از سونوگرافی ، دریافت که تقریبا تمام بیماران ام.اس انسداد در رگ بالای گردن خود و قفسه سینه دارند در حالی که افراد سالم اینطور نبودند.
Zamboni اشاره می کند که این وضعیت ، موجب نارسایی وریدی مزمن مغزی- نخاعی می گزدد و معتقد است که در افراد با این شرایط ، خون نمی تواند به درستی از مغز تخلیه شود و این جریان واژگونه می گردد (موجب برگشت دوباره به مغز)که موجب ذخیره شدن آهن و تبدیل آن به ماده ای سمی در ماده ی خاکستری مغز می گردد و همین آهن اضافی موجب از بین رفتن میلین مغز و ایجاد اختلال در واکنش های دفاعی بدن و نهایتا ام.اس می گردد.
Zamboni امیدوار است که پزشکان دیگر با نگاه به این روند و پی گیری درمان به این شیوه بتوانند تحول آفرین باشند.
کار دکتر Zamboni هم اکنون پزشکان و محققین زیادی را در کشورهای آمریکا و کانادا برانگیخنه است ،ازجمله دکتر رابرت zivadinovدردانشگاه بوفالو در حال تلاش برای تحقیق بیشتر روی این نوع درمان است و نمونه ای بالغ بر 1600 نفر داوطلب این طرح شده اند .
گامهای اول این تخقیق موفقیت آمیز بوده است و اکنون بیماران ام.اس در انتظار بهره گیری از این شیوه بسر می برند.
دکتر Zamboni رویه درمانی که بکار گرفته است تحت عنوان" درمان رهایی بخش "نام برده است .او می گوید می توان تحت عمل جراحی و با استفاده از بالونها ( بادکنکهایی) رگهای مسدود شده را باز کرد و عروق کرونر را آنژیو پلاستی و ترمیم کرد.
اگر این امر در تحقیقات بیشتری به اثیات رسد انقلاب بزرگی در درمان ام.اس خواهد بود زیرا بطور کامل روند درمان این بیماری هلاک کننده را تغییر خواهد داد.
مطالعات انجام یافته در ایتالیا چشمگیر است و در گروهی از بیماران مبتلا به عود و بازگشت(رایج ترین شکل ام.اس) که تحت این نوع درمان قرار گرفتند ضایعات فعال مغز یشدت کاهش یافت.
همسر خود دکتر Zamboni که مبتلای ام.اس است و به این شیوه جراحی شده است از سه سال پیش تاکنون هیچ حمله ای نداشته است و سلامتی خود را باز یافته است.
Zeppi بیمار 40 ساله نیز یکی دیگر از بیماران درمان شده به این شیوه است.و از نه سال پیش دچار حملات سخت و آزار دهنده ی ام اس بوده و از آن رنج می برده است.و هر چهارماه یک بار دچار حملات سنگین میشده .او می گوید:
تغییرات حاصل انگاز زندگی دوباره به من بخشیده است.
او یکی از اولین کسانی است که تحت عمل جراحی قرار گرفته است و دوتا از رگهای مسدود شده زیر گلویی اش که یکی 60 و دیگری 70 درصد انسداد داشت باز شد./او می گوید این زندگی دوم من است و من بار دگر متولد شده ام.
آقای lipp بیمار دیگری است که یه این طریق تحت عمل جراحی قرار گرفته و آزمایشهای پزشکان انسداد رگ زیر گلویی او را نشان داد و درماه ژانویه سال جاری به ایتالیا سفر کرد و تحت درمان قرار گرفت و انسداد رگهایش باز شد.
او ده سال بود از حملات فزاینده ام.اس رنج می برد و علایم بیماری آنچنان شدید شده بود که دیگر قادر به کارکردن و انجام امور ساده ی زندگی خود هم نبود او می گوید:
از یک سال پیش دیگر هیچ حمله ای نداشته ام و علایم بیماری ام زایل شده،احساس بسیار خوبی دارم ،احساسی رو یه سوی زندگی و ...

عشق پژوهشگر منجر به یافتن علت و درمان بیماری ام.اس شد آخه دکتر Zamboni محقق این نوع درمان همسرش درگیر این بیماری است.

البته به اعتقاد بنده در خصوص مطلب فوق( گرفتگی عروق و ایده دکتر زامبونی) می توان گفت:
گرفتگی عروق نیز می تواند یکی از علائم ثانوی بیماری ام اس باشد. یعنی بیماری ام اس عللی دارد و گرفتگی عروق بعد از آن بوجود می آید. ولی با این وجود ، می توان با مصرف روغن زیتون بعنوان روغن خوراکی و عدم استفاده هیچ روغن دیگری این عارضه را برطرف کرد.
5- یک مطلب جالب دیگر در درمان بیماری ام اس:
دکتر مظفرپور در اصفهان ایده جالب دیگری در درمان بیماران ام اس دارد. بنده از نزدیک بیماران کاملا درمان شده ایشان را دیده ام. نظر دکتر مظفرپور تغذیه سالم و روغن زیتون و گیاه خواری و خام خواری زیر نظر ایشان است. و نهی از خوردن فرآورده های حیوانی و بخصوص لبنیات و انگور.
ایشان هیج نظری نسبت به سردی و گرمی ندارد و بیماران ایشان غذاهای سرد و گرم را به اختیار مصرف می کنند. و درمان می شوند. البته از نظر اخلاقی نیز رعایت مسائل مذکور را می نمایند.

منتظر نظرات و پیشنهادات زیبای عزیزان برای بهره مندی بیشتر دیگر بیماران هستم. اشخاصی که طبق دستورات فوق موفق به بهبودی کامل گردیده اند لطفا اعلام تا دیگران نسبت به این راه های پیشنهادی امیدوارتر و مستحکمتر عمل نمایند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد