توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی
آناهیتا الهه آبها
27th November 2010, 12:46 PM
سلام من میخوام برنامه نویسی رو خوب خوب یاد بگیرم و در این زمینه پیشرفت چشمگیری داشته باشم لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید ممنون[shaad][tafakor]
mpkahkeshan
29th February 2012, 10:50 PM
سلام من میخوام برنامه نویسی رو خوب خوب یاد بگیرم و در این زمینه پیشرفت چشمگیری داشته باشم لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید ممنون
سلام دوست عزیز. شما اول باید هدفت رو مشخص کنی. بعد متناسب با هدفت زبان برنامه نویسی ات رو مشخص کنی و بعد جلو بری. به هر حال من در خدمتم.[shaad]
بانوثریا
1st March 2012, 06:41 PM
به نظر من یک شناخت مقدماتی از زبانی که میخواید کار کنید رو کسب کنید و بعد پروژه های مختلف رو انجام بدید و از این نترسید که بلد نیستید چون با جلو رفتن پروژه خیلی چیزها رو یاد میگیرید .موفق باشید
e.sanam
18th June 2012, 01:59 PM
این مشکل منم هست ایده های برنامه نویسی زیادی دارم اما نمیدونم چطور میتونم اجراش کنم.اصلا نمیدونم ازکجاشروع کنم
- - - به روز رسانی شده - - -
این مشکل منم هست ایده های برنامه نویسی زیادی دارم اما نمیدونم چطور میتونم اجراش کنم.اصلا نمیدونم ازکجاشروع کنم
ZAMANULLAH
24th July 2013, 07:49 AM
چراهرکاری میکنم برنامه نویسی را یاد نمی گیر لطفا من رهنمایی کنید من انگیلسی زیاد بلدنیستم
بانوثریا
24th September 2013, 07:09 PM
ربطی به انگلیسی نداره شما باید دستوراتی که میخواید رو بلد باشید مثلا در برنامه سی چه دستوری مثلا دستوره چاپه بعد برای برنامه نویسی باید یه خورده خلاقیت داشت... باید ترسی که دارید رو از بین ببرید تمرین کنید از برنامه های ساده شروع کنید کم کم راه می افتید[tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.