توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزارش كار دررابطه باتهيه يك ماده شيميايي
ساسي
24th November 2010, 05:50 PM
اول سلام.
خواهش مي كنم اگه تودرس اشنايي بامهندسي شيمي كسي گزارش كار دررابطه باتهيه يك ماده شيميايي تحويل داده يادررابطه بااين مسيله ومسايل شيميايي ديگه مثلاenerjiخورشيدي ياهسته اي يازمين گرمايي مقاله اي چيزي دارين برام بفرستين كه فقط دوهفته ديگه فرصت دارم با يه سيل عظيم ازامتحانهاي ميانترم.[sargije]يه دانشجوي ترم اولي نيازمند ياري سرسبزتان است دست خالي برنردونين منو[narahatishadid].
*مینا*
25th November 2010, 09:27 PM
اول سلام.
خواهش مي كنم اگه تودرس اشنايي بامهندسي شيمي كسي گزارش كار دررابطه باتهيه يك ماده شيميايي تحويل داده يادررابطه بااين مسيله ومسايل شيميايي ديگه مثلاenerjiخورشيدي ياهسته اي يازمين گرمايي مقاله اي چيزي دارين برام بفرستين كه فقط دوهفته ديگه فرصت دارم با يه سيل عظيم ازامتحانهاي ميانترم.[sargije]يه دانشجوي ترم اولي نيازمند ياري سرسبزتان است دست خالي برنردونين منو[narahatishadid].
من که مهندسی نیستم ، بچه های مهندسی هم که سر نزدن به این تاپیک ... [nadanestan]
نمی دونم موادی که ما شیمیست ها [nishkhand] تو آزمایشگاه می سازیم به دردت می خوره ؟ روش کارش رو بدم بهت ؟
ساسي
25th November 2010, 11:01 PM
نمی دونم موادی که ما شیمیست ها [nishkhand] تو آزمایشگاه می سازیم به دردت می خوره ؟ روش کارش رو بدم بهت ؟
llk,k ld al.[nishkhand]
ساسي
25th November 2010, 11:02 PM
ممنون مي شم.[nishkhand]
*مینا*
26th November 2010, 06:15 PM
بازم می گمآ ، رشته ی من مهندسی شیمی نیست ، اگه اینا رو ببری بگن ، الِ بلِ ، تقصیر من نیست [nishkhand] این آزمایشی که برات می ذارم مربوط به تهیه کمپلکس کربناتو تترا آمین کبالت (iii) نیترات هست هم روش کار و هم تئوری رو برات می ذارم
تو یکی از آزمایش های معدنی یکمون ، پیگمان تهیه می کردیم ( رنگ صنعتی ) اگه فرصت می شد و اونا رو تایپ می کردم ، فک کنم خیلی بهتر بود ...
خب بریم سراغ اصل ماجرا ...
تهیه کمپلکس کربناتو تترا آمین کبالت (iii) نیترات
مواد مورد نیاز : کربنات آمونیوم _ نیترات کبالت _ آب اکسیژنه _ آمونیاک غلیظ
روش کار :: 6.7 گرم کربنات آمونیوم را در 20 میلی لیتر آب مقطر حل کرده و به آن 20 میلی لیتر محلول آمونیاک غلیظ افزوده و حاصل را درحالیکه هم می زنیم در محلولی از 5 گرم کبالت (II) نیترات در 15 میلی لیتر آب خالی می کنیم . آنگاه 3 میلی لیتر آب اکسیژنه 20 درصد را به آرامی به آن بیفزائید محلول بدست آمده را در کریستالیزر ریخته و داخل هود روی شعله گاز تا 30 الی 35 میلی لیتر غلیظ می نماییم " در حین گرم کردن باید مراقب باشیم تا محلول نجوشد " ضمن تبخیر 1.5 گرم آمونیاک کربنات بدان می افزاییم و حاصل عمل را با استفاده از خرطوم آبی صاف و محلول داغ صاف شده را در حمام آب یخ سرد می نمائیم تا بلورهای قرمز [Co(NH3)4CO3]NO3 تشکیل گردد . بلور ها را به کمک صافی صاف و آن ها را با چند میلی لیتر آب و سپس اتانل شست و شو می دهیم .
تئوری آزمایش ::
تئوری این آزمایش رو از این لینک بردار ترلان خانوم ---> #3 (http://www.njavan.com/forum/showpost.php?p=154101&postcount=3)
[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.